Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ! - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 33 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast
Results 436 to 450 of 492
    Senior Member
    Originally posted by absolute
    BARB3 μου καλησπερα,οχι η λουιζα δε μου ριχνει την πιεση και ευτυχως μου αρεσει γευστικα περισσοτερο απο το πρασινο τσαι...

Ναι πρωτεινες πρεπει να παιρνουμε αρκετες,ειδικα εαν κανουμε ασκηση,τα ασπραδια ειναι μια σωστη και πολυ πολυ λαιτ λυση,αλλα οκ οχι και συνεχεια ομελατα με ασπραδια....
    καλη περιπτωση ειναι και ο τονος σε νερο,παλι οχι και συνεχεια,εμενα βεβαια δεν μου πολυαρεσει...
    absolute, ειχες δικιο. η λουιζα ειναι πολυ καλη σε γευση. την εφαρμοσα για βραδυνο τσαι!!!

Senior Member
    85,3 σημερα
    20 λεπτα διαδρομος
    13:00 γιαουρτι ακτιβια με συκο και δαμασκηνο και ενα 30γρ μουσλι, συνολο 300
    17:00 κολοκυθακια και σπανακι αυγολεμονο
    21:00 ποσο πια θα φαω????
    χωρις γυμναστικη αλλά με δουλειες σπιτιου θα τη βγαλουμε σημερα

Senior Member
    καλημέρα κι από εμένα!
    Ξεκίνησα κι εγώ, νομίζω οτι μου πηγαίνει η δίαιτα, για να δούμε....Θα αρχίσω κι εγώ να γράφω εδώ
    τι έφαγα και την πορεία της δίαιτας γενικότερα.
    Ξεκινώ σήμερα με 80 κιλά στρογγυλά.
    ( Έχασα 3 κιλά με την προηγούμενη διατροφή σε μια εβδομάδα).
    Βουρ λοιπόν για τα καλύτερα.... καλή επιτυχία κορίτσια

Junior Member
    Κορίτσια καλησπέρα! Είπα να συστηθώ και γω, ελπίζω να είμαι στο σωστό post. Αποφάσισα να κάνω δίαιτα πριν τρεις μήνες που έφτασα τα 73 κιλά με ύψος 1,63. Πήγα στο διαιτολόγο και ξεκίνησα τη διατροφή αλλά μάλλον δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Έχω φτάσει στα 69 και μια εβδομάδα τώρα που σας διαβάζω είμαι πολύ τυπική στο πρόγραμμα μου. Νομίζω πως είστε φοβερή παρέα και τρομερή βοήθεια απέναντι στην πείνα και τη λαιμαργία. Καλως ήρθα!!

Senior Member
    Kαλώς μας βρήκες Βιβή, αν και δεν είσαι στο σωστό τόπικ, είσαι όμως στο σωστό φόρουμ. Καλή σου επιτυχία!

Senior Member
    Originally posted by BettyG
    Kαλώς μας βρήκες Βιβή, αν και δεν είσαι στο σωστό τόπικ, είσαι όμως στο σωστό φόρουμ. Καλή σου επιτυχία!
    hahaha καλα ρε Betty μου στο σωστο τοπικ ειναι η κοπελα "ε ναι ειμαι νεο μέλος και εγω" ...που να εγραφε.....ααααααααααα κοριτσια νομιζω η διαιτα άρχισε να μας βαράει ολες΄....

Senior Member
    Originally posted by device
    δεν ειναι και τοσο κακο οσο νομιζουμε

keep walking!
    Εγώ που τρώω 1400 θερμίδες σας πείραξα όλες.

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    Originally posted by tidekpe
    Ωραί ιδέα, Μπαρμπι...είχα κάτι κολοκύθια βράσει δεν ήξερα τι να τα κάνω...να τα αυγολεμονιάσω, λες; μπορεί να κατεβαίνουν έτσι...θα σε κρατώ ενήμερη...μια και είναι φλέγον και το θέμα...
    οχι απλως κατεβαινουν αλλα γινονται πολυ καλα. ακου. για 1 κιλο κολοκυθια χτυπαω 2 μικρα αυγα και ενα λεμονι σε αυγολεμονο. δεν σταματω εδω ομως. βαζω 2 κουταλιες αλευρι οτι ναναι και καμια 100γρ νερο και στο μπρικι τα ζεσταινω ανακατευοντας. καποια στιγμη πηζει το αλευρι και γινεται μια φοβερη λευκη ξυνουτσικη σαλτσα. απο θερμιδες οχι πολλες και απο γευση στα κολοκυθακια φοβερη. καμια σχεση με το σκετο βραστο κολοκυθι. Μου το ειπαν το καλοκαιρι και ετρωγα για πολυ καιρο τετοια κολοκυθια!!! τις προαλλες βρηκα κατι κολοκυθια προσφορα και θυμηθηκα τη συνταγη μου.
    Eυχαριστούδια για τη συνταγή...όντως καταπληκτική! σκέφτομαι να βάλω το σαλτσικό και στο μπρόκολο που μου αρέσουν τα ξινούτσικα...

Senior Member
    Originally posted by petallouditsaa
    hahaha καλα ρε Betty μου στο σωστο τοπικ ειναι η κοπελα "ε ναι ειμαι νεο μέλος και εγω" ...που να εγραφε.....ααααααααααα κοριτσια νομιζω η διαιτα άρχισε να μας βαράει ολες΄....
    όχι καλέ δε νομίζω να με βάρεσε τόσο ! :P
    μα δεν είναι το τόπικ της δίαιτας της pink butterfly εδώ που γράφουν τα κορίτσια τι φάγανε και πως πάνε? ή τα έχασα εγώ???? :P
    όχι τίποτ'αλλο την άρχισα κι εγω σήμερα κι ετοιμάζομαι να τα γράφω εδώ.....

Senior Member
    Originally posted by petallouditsaa
    όχι καλέ δε νομίζω να με βάρεσε τόσο ! :P
    μα δεν είναι το τόπικ της δίαιτας της pink butterfly εδώ που γράφουν τα κορίτσια τι φάγανε και πως πάνε? ή τα έχασα εγώ???? :P
    όχι τίποτ'αλλο την άρχισα κι εγω σήμερα κι ετοιμάζομαι να τα γράφω εδώ.....
    το τοπικ "Ε ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ"...δεν λεει η διαιτα της συνωνόματης μου ετσι εδω έγραψε η κοπελια τςτςτς

λετε να την ξεκινησω και εγω?

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    bettyG
    η διαιτα ασυτη εμενα με βοηθησε πολυ. χανεις πολλα κιλα γρηγορα. ειναι αρκετα υποθερμιδικη αλλά εχει το καλο οτι κανεις 2 γευματα με μπολικη σαλατα και σε χορταινει η σαλατα. επισης με βολεψε γιατι δεν χρειαζεται να μαγειρευω καθε μερα. δουλευω και δεν θα προλαβαινα. ψηνω ας πουμε δυο κοτοπουλα και εχω για 4-5 μερες να τρωω. ή αγοραζω τοννο του κιλου απο καρφουρ και τρωω για μια βδομαδα. επισης σαλατες κανω 3-4 το σαββατοκυριακο και εχω να τρωω. κανω διαφορες αναμιξεις για να αλλαζει η γευση. προσθετω και μερικα αλλα χορταρικα κατα τη διαρκεια της εβδομαδας για αλλαγη. ειδικα αν κανεις και λιγη γυμναστικη θα εχεις μεγαλη διαφορα. και η basia που τη δοκιμασε ξεκολλησε η ζυγαρια της και εχασε καναδυο κιλακια σε συντομο διαστημα.

οτι θελεις εδω ειμαι. η διαιτα ειναι πανω-πανω στη δευτερη σελιδα αν δεν κανω λαθος. εκει εχει και σημαντικες πληροφοριες.

Γειά σου Barb, μια χαρούλα μου πήγε η διατροφή , την άρχισα το Σάββατο και να μη πω μεγάλο λόγο, μάλλον το παντελόνι μου χαλάρωσε λίγο....

Την έκανα ακριβώς όπως λέει με γκρέιπ και δύο δάκτυλα πορτοκάλι το πρωί, κρακεράκια + μιλνερ,
    κοτόπουλο μαρουλοσαλάτα.
    Τα πήγα σωστά και δεν πείνασα το κυριότετο.
    Νερό 1,5-2 λίτρα και άσκηση 1,5 ώρα πισίνα το Σάββατο.
    Χθές λίγο περπάτημα και από σήμερα αρχίζω kai curves.
    Θα ενημερώνω εδώ πως πηγαίνω...
    Εσύ καλά?

Καλό μήνα και καλή εβδομάδα!

Senior Member
    καλημερα κι απο εμενα. ολα καλα betty G. ζορισμενη με τη δουλεια ειμαι και μαλλον δεν κανω πλεον τη διαιτα της ροζ πεταλουδιτσας αλλά δικες μου αλχημειες βασιζομενη παντα στην διαιτα της
    83,2 λοιπον σημερα μετα απο ενα μαλλον αστατο σαββατοκυριακο.
    μιση ωρα διαδρομο το πρωι
    13:00 ενα γιαουρτι 200 θερμιδες
    16:00 σαλατα με λαχανο, παντζαρι, ντοματα, αγγουρι και λαδακι 300
    19:00 σπανακορυζο 200
    21:00 αυτοσχεδιαζουμε
    προβλεπω 30 λεπτα ελλεπτικο γιουπι!!! μου ερχεται το ελλειπτικο μου σημερα (μεχρι τωρα ειχα δανεικο που επεστρεψα το σαββατο). τα εσταξα λιγο (480 euro, reebok μηχανημα) αλλά ελπιζω να αξιζει ....

Senior Member
    Καλημέρα! 79,500 σήμερα! έχασα ακόμη 1/2 κιλό
    1,5 ώρα κολύμπι χθές, και πρώτη επίσκεψη curves, θα σας πω νεώτερα μόλις σχηματίσω γνώμη

έφαγα
    το πρωι ,γκρειπ, 2 δακτυλα πορτοκάλι, καφέ
    δεκατιανό, 2 κράκερς 1 φέτα μίλνερ
    μεσημέρι, τόνος νερού, μαρούλι και διάφορα πράσινα
    βράδυ κοτόπουλο με λαχανοσαλάτα.
    Νιώθω ανάλαφρη και μου αρέσει αυτό το στυλάκι , θα δείξει.

Με γειά το ελειπτικό Μπάρμπ, το σκέφτομαι κι εγώ για αργότερα αν δεν βολευτω στα curves...

Senior Member
    καλημερα μπετυ πρωινη πρωινη βλεπω

μια χαρα τα πηγες εχθες και πεφτεις και σε κιλα. και εγω πολυ το θελω το 7 μπροστα. ελπιζω μεχρι το πασχα να καταφερω να το δω!!

λοιπον εχθες τα πηγα αρκετα καλα με τη διατροδη. δεν νομιζω να ξεπερασα τις 1500 θερμιδες

σημερα δεν ζυγιστηκα καθιτι ειμαι σε ασχημες μερες -κοκκινες επισκεψεις- οποτε δεν μαπνω στον κοπο να απογοητευτω.
    δεν εκανα γυμναστικη το πρωι αλλά ελπιζω να καταφερω μαι ωρα το βραδυ καθως δεν θα εχω μαγειρεμα σημερα (ετσι φανατζομαι δηλαδη)

σημερα εχουμε
    τσαγια καφεδες κλπ
    13:00 το γιαουρτι με 200 θερμιδες
    16:00 σπανακορυζο 200
    18:00 κοτοπουλο σχαρας λιγο, λαχανα απο λαχανοσαρμαδες (τι κανει κανεις για να αδυνατισει, ε?), σαρμαδακια αμπελοφυλλα (μαμα, τελεια ειναι ευχαριστω)
    21:00 αυτοσχεδιασμος και παλι

Senior Member
    καλημερα αλλη μια μερα

διαβασα το βιβλιο φαστ-5 και λεω να δοκιμασω να το εφαρμοσω με παραθυρο 16-21. που σημαινει οτι πλεον θα τρωω απο τις 16 και μετα. θα δοκιμασω σημερα να φαω ας πουμε στις 15 και βλεπουμε. δεν ειναι αδυνατο ομως και πιθανον να κανει κατι.
    κατα τα αλλα
    ελλειπτικο 40 λεπτα. σταγια καφεδες κλπ
    15:00 μιση ζαμπονοπιττα 200
    16:00 σαλατα 200
    19:00 σαρμαδακια αμπελοφυλλα, λαχανα και χαλβα φαρσαλων.
    21:00 αυτοσχεδιαζουμε

Page 30 of 33 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast