Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ! - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 33 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 492
    Junior Member
    Ευχαριστώ DEPON!!! Πεταλουδίτσα..είδα -15 κιλά??? Συγχαρητήρια!!! Πολύ καλή προσπάθεια!!!!

Senior Member
    Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτη η επιτροπη που αναφερεις και ουτε ποθ εχεις σκοπο να την κανεις, ξερω πως πριν εισαχθει καποιος παχυσαρκος πρεπει να κανει εξετασεις για... την καρδια του , τους πνευμονες του και αλλα διαφορα που μπορει να επηρεασουν το χειρουργειο γενικα, την ναρκωση κλτκλτ.Καπιοι γιατροι σε στελνουν και σε ψυχολογο και ακολουθεις και καποια θεραπεια μεχρι να εγχειρηστεις.Δεν πας εκει και μπρος μεσα για κοψιμο.
    Ξαναλεω ενημερωσου για το τι ειναι η καθε μια αλλα ο γιατρος σου θα αποφασισει τελικα τι σε συμφερει να κανεις Μην αγχωνεσε να επιλεξεις.

Senior Member
    Ερμ... εαν σου ειπε ο γιατρος σου πως θα επιλεξεις.. εσυ, δεν ξερω, αγνοησε τα τελευτεα μου ποστς xD

Junior Member
    η επιτροπή είναι για το ασφαλιστικό ταμείο..για να σου εγκρίνουν ή όχι τα έξοδα...αν πάνε οκ τα πράγματα....θα κάνω εισαγωγή και εκεί προφανώς θα γίνουν εξετάσεις...
    Εαν κάποιος έχεις εμπειρία απο παρόμοια εγχείρηση..θα ήθελα τη γνώμη του...εγώ είμαι 110 κιλά και 1.62 ύψος
    Είναι πολύ κουραστικό να ζεις έτσι...μετά τις εγκυμοσύνες..η ζυγαριάμου έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο!!!! Καλά δεν προσπαθώ και τρελά...κουράστηκα πια!!
    Πάντως συγχαρητήρια σε όλους που τα καταφέρνουν μόνοι τους σιγά σιγά!!!! Σας θαυμάζω...!

Junior Member
    Θα πρέπει να φύγω τώρα..χάρηκα..και ελπίζω να γνωριστούμε σιγά σιγά... καλή συνέχεια!!!!!

Senior Member
    eyxaristw oles!!!!!
    kalos irthes deppy!!!
    nai tin idia diaita kanw apo 3 maiou alla exw xekinisei gymnastirio apo 1/4.
    o syndiasmos kai twn 2 itan thanatiforos....gia to lipos :P

Senior Member
    Originally posted by Pink_Butterfly
    75 kilaaaaaaaaaaa naiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
    MEION 15 KILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    apisteftoooooooooooooooooooooooooooooooooo

pame gia alla tosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μπραβο σου κοριτσάρα μου... καλά συνέχεια σου ευχομαι..

δυνατααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    eyxaristw eygeniaaaaaaaaaaa

Senior Member

Μπράβο,βρε θηρίο!Είσαι στα μισά του δρόμου σου,έχοντας αφήσει πίσω σου το δυσκολότερο μέρος.
    Έχεις μπει σε μια πολυ καλή σειρά και στη διατροφή και στην άσκηση σου,έχεις αλλάξει κατηγορία,όλα μια χαρά!
    Συνεχίζεις να έχεις ανάγκη από εκείνη την τζην μίνι φούστα για έμπνευση;Μάλλον να την πετάξω,ε;ʼσε που έχεις καλύτερη!

Senior Member
    deppy,καλώς μας ήρθες!
    Είναι δύσκολο ν'αναλάβεις εσύ την επιλογή της κατάλληλης για την περίπτωση σου επέμβασης.
    Φαντάζομαι τουλάχιστον θα έχεις ενημερωθεί για τις δύο μεθόδους ενδελεχώς από τον ίδιο το γιατρό σου.
    Όλοι θα προτιμούσαμε την πιο απλή,την λιγότερο παρεμβατική,την αναστρέψιμη,αλλά θα έχει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα;
    Εγώ για να γλυτώσω τις πιο σοβαρές έκανα δύο δακτυλίους και προκοπή δεν είδα...Έχεις μιλήσει και με άλλους γιατρούς;
    Τι σου προτείνουν εκείνοι;Αν και κάποιοι κάνουν μόνο μία μέθοδο και εστιάζουν σ'εκείνη...Ο γιατρός που θα σου εμπνεύσει
    εμπιστοσύνη νομίζω πως έχει την ευθύνη να σου εξηγήσει για ποιόν λόγο θεωρεί πως πρέπει να κάνεις την α ή τη β επέμβαση.

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Μπράβο,βρε θηρίο!Είσαι στα μισά του δρόμου σου,έχοντας αφήσει πίσω σου το δυσκολότερο μέρος.
    Έχεις μπει σε μια πολυ καλή σειρά και στη διατροφή και στην άσκηση σου,έχεις αλλάξει κατηγορία,όλα μια χαρά!
    Συνεχίζεις να έχεις ανάγκη από εκείνη την τζην μίνι φούστα για έμπνευση;Μάλλον να την πετάξω,ε;ʼσε που έχεις καλύτερη!

s'eyxaristw nadinaki!!!!!!!!!! prospathw pragmatika!!!!

Senior Member
    πεταλουδιτσα, τι κανεις? μπραβο σου που συνεχιζεις. κι εγω συνεχιζω με την ιδια διαιτα σου αλλα με πολλες παρασπονδιες και παραλλαγες. ζοριζομαι πολυ και με την δουλεια. τον διαδρομο ομως δεν το ξεχναω. εχω να χασω καιρο κιλα αλλά απο οτι μου λενε εχω μαζεψει αρκετα οποτε το χαιρομαι και συνεχιζω. 86,3 σημερα. νεο ρεκορ μου για τα τελευταια 10 χρονια. φιλακια.

Senior Member
    bravo barb!!!!!!!!!! xairomai pragmatika!!!!!!!! arkei oi paraspondies na einai ygieines e? :P
    simasia exei oti exeis meiwsi!!
    synexise to diadromo mono kalo soy kanei!!!!

filakia polla!

Senior Member
    καλες παρασπονδιες. κατι φρουτακια παραπανω, κατι παραλειψεις γευματων, τιποτε σημαντικο δηλαδη πεταλουδιτσα. 85,7 σημερα!!!!
    εσυ συνεχιζεις ακριβως την αρχικη διαιτα ή βαζεις και γιαουρτι τωρα? αντεχεις ακομη?

Senior Member
    tin idia akomi barb mou!!! pros to paron antexw!!! den vazw giaourti opos tin eixa..!!

sygcaritiria gia to 85!!!!!!!!! ta pas teleia!!!!!!!!!!!!!! allaxe k to tikeraki!!

Page 21 of 33 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast