Results 481 to 492 of 492
-
09-03-2010, 10:34 #481
σε ευχαριστω παρα παρα πολυ ζωιτσα για την ευχουλα σου!!!κι εσενα σου ευχομαι καθε επιτυχια και στοχος σου να επιτευχθουν πολυ συντομα!δηλαδη πιστευετε οτι θα μου κανει πολυ κακο αν κανω μια αρκετα αυστηρη διαιτα οπως αυτη που γραφει καπου η butterfly;που ειναι βασικα πρωτεινικη δηλαδη.ετσι για να ξεφουσκωσω λιγο για να παρω τα πανω μου.αα και κατι ασχετο,ο τραχανας παχαινει;;
- 09-03-2010, 10:39 #482
Κέλυ διάβασα για το φυλλικό οξύ κάτι που ίσως σε ενδιαφέρει. Για όλες τις γυναίκες που θέλουν να μείνουν έγκυες ισχύει αλλά και για όσες είναι ήδη.Βοηθάει στη σύλληψη.
Διάβασε εδώ περισσότερα http://www.chem.uoa.gr/chemicals/chem_phyllic.htm
Καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις!
09-03-2010, 10:43 #483
Καλώς την, Κέλυ...σε απασχολούν πολλά αλλά...ευχάριστα, ε;;;
Ναι, από όσο ξέρω χρειάζεται σωστή διατροφή, γενικά όχι μόνο όταν θέλεις μωράκι...καλή τύχη..
09-03-2010, 10:48 #484
αχ κοριτσακια μου σημερα κλεινω τα 25 και με εχει πιασει μια μελαγχολια!σκεφτομαι πως τα χρονια περνουν κι εγω δεν εχω χαρει αυτα που θελω και φταινε κυριως τα κιλα μου και το κομπλεξ μου γι αυτα!τον τελευταιο χρονο εχω και το θεμα που θελω να κανω παιδακι και δεν ερχεται(ενας επιπροσθετος λοογος που το ριχνω στο φαι απο την απογοητευση μου)και μεχει παρει απο κατω.ομως τουλαχιστον αυτο που ειναι στο χερι μου και ειναι το χασιμο βαρους πρεπει να το παλεψω!!!
09-03-2010, 10:52 #485
Χρονια πολλα κ να μη σε παιρνει αποκατω σε παρακαλω! να σκεφτεσαι οτι το εξτρα βαρος δδε βοηθα στην εγγυμοσυνη κ να μη παχυνεις πολυ πολυ...ελα να κανουμε σωστη διαιτουλα κ θαρθει κ το παιδι!
09-03-2010, 10:55 #486
σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!σιγουρα σε αυτη την πολυ ωραια παρεουλα θα βοηθηθω πολυ και θα πετυχω το στοχο μου!
12-03-2010, 12:31 #487
χμμ, που εισαι Betty? μια χαρα τα πηγαινες. εγω λογω δουλειας δεν μπηκα για μερικες μερες. τα εχω θαλασσωσει κιολας ολιγον οπως ξερεις.
84,2 σημερα.
κελυ πηρες τη σωστη αποφαση να κανεις ισορροπημενη διατροφη. δεν παιζουμε με την υγεια. μη κοιτας εμας που ενω το ξερουμε κανουμε οτι μας κατεβει, οκ??
και χρονια σου πολλα για αντιπροχθες
12-03-2010, 16:15 #488
παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και καιρό και δεν μπορώ να πω ότι με εκφράζουν όλα όσα λέγονται εδώ μέσα αλλά θέλω να χαιρετήσω κι εγώ το φόρουμ και να σας πω ότι ξεκίνησα δίαιτα τη Δευτέρα, η ζυγαριά έδειχνε 85,4 και σήμερα παρασκευή δείχνει 81,2. Πρέπει να σας πω πως την προηγούμενη εβδομάδα κραιπάλιασα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Μέχρι το 2001 που έμεινα έγκυος, ήμουνα πάντα 57 με 60 κιλά και πάντα με προσοχή στη διατροφή. Οπότε μόλις έμεινα έγκυος πήρα συνολικά 16,5 κιλά. ήμουν 77 κιλά όταν γέννησα και το 2ο παιδί μου το 2004 και από τότε ήμουν 71-72 κιλά. έκτοτε ονειρεύομαι τη στιγμή που θα επανέλθω στα κιλά που ήμουν. Αλλά τα τελευταία 2 χρόνια η ζυγαριά (και η πολυφαγία) άρχισε να ανεβαίνει σημαντικά. Τον τελευταίο χρόνο είμαι στα + 7-10 κιλά. Προσπαθώ να ξεκινήσω δίαιτα, αλλά τη χαλάω. Αυτή τη στιγμή θέλω να μην τη χαλάσω πάλι (αν και πριν από λίγο έφαγα δεύτερο πιάτο , είμαι πολύ κουρασμένη από τη δουλειά) και νομίζω πως βλέποντας τις προσπάθειες των γυναικών που έιναι ΟΝΤΩΣ παχύσαρκες και έχουν χάσει ΠΟΛΛΑ κιλά μπορώ να πάρω κουράγιο.
Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ πως είναι ΟΚ που ξέφυγα και πως θα τα καταφέρω; Δεν θέλω άλλο να ζήσω με αυτά τα κιλά, να είμαι η αυτή με τον μεγάλο κ......, με τα χοντρά μπούτια, με τα μπράτσα που κρεμάνε και πρέπει να τα κρύβω, με όλα αυτά που με βαραίνουν και στο σώμα και στο μυαλό και ........ που με μεγαλώνουν.
12-03-2010, 20:15 #489
Originally posted by BARB3
χμμ, που εισαι Betty? μια χαρα τα πηγαινες. εγω λογω δουλειας δεν μπηκα για μερικες μερες. τα εχω θαλασσωσει κιολας ολιγον οπως ξερεις.
84,2 σημερα.
κελυ πηρες τη σωστη αποφαση να κανεις ισορροπημενη διατροφη. δεν παιζουμε με την υγεια. μη κοιτας εμας που ενω το ξερουμε κανουμε οτι μας κατεβει, οκ??
και χρονια σου πολλα για αντιπροχθες
Κέλυ καλώς ήρθες και υπομονή μέχρι να πετύχεις αυτό που θέλεις.
12-03-2010, 20:22 #490
Originally posted by a1971
παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και καιρό και δεν μπορώ να πω ότι με εκφράζουν όλα όσα λέγονται εδώ μέσα αλλά θέλω να χαιρετήσω κι εγώ το φόρουμ και να σας πω ότι ξεκίνησα δίαιτα τη Δευτέρα, η ζυγαριά έδειχνε 85,4 και σήμερα παρασκευή δείχνει 81,2. Πρέπει να σας πω πως την προηγούμενη εβδομάδα κραιπάλιασα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Μέχρι το 2001 που έμεινα έγκυος, ήμουνα πάντα 57 με 60 κιλά και πάντα με προσοχή στη διατροφή. Οπότε μόλις έμεινα έγκυος πήρα συνολικά 16,5 κιλά. ήμουν 77 κιλά όταν γέννησα και το 2ο παιδί μου το 2004 και από τότε ήμουν 71-72 κιλά. έκτοτε ονειρεύομαι τη στιγμή που θα επανέλθω στα κιλά που ήμουν. Αλλά τα τελευταία 2 χρόνια η ζυγαριά (και η πολυφαγία) άρχισε να ανεβαίνει σημαντικά. Τον τελευταίο χρόνο είμαι στα + 7-10 κιλά. Προσπαθώ να ξεκινήσω δίαιτα, αλλά τη χαλάω. Αυτή τη στιγμή θέλω να μην τη χαλάσω πάλι (αν και πριν από λίγο έφαγα δεύτερο πιάτο , είμαι πολύ κουρασμένη από τη δουλειά) και νομίζω πως βλέποντας τις προσπάθειες των γυναικών που έιναι ΟΝΤΩΣ παχύσαρκες και έχουν χάσει ΠΟΛΛΑ κιλά μπορώ να πάρω κουράγιο.
Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ πως είναι ΟΚ που ξέφυγα και πως θα τα καταφέρω; Δεν θέλω άλλο να ζήσω με αυτά τα κιλά, να είμαι η αυτή με τον μεγάλο κ......, με τα χοντρά μπούτια, με τα μπράτσα που κρεμάνε και πρέπει να τα κρύβω, με όλα αυτά που με βαραίνουν και στο σώμα και στο μυαλό και ........ που με μεγαλώνουν.
Πολλές από εμάς αν όχι όλες έχουμε βρεθεί στη θέση σου, και έχουμε ενεργήσει αψυχολόγητα απέναντι στο φαγητό όπως εσύ.
Αν αυτό σε παρηγορεί , κάνε ένα γύρο στο φόρουμ, και αυτά που θα διαβάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις οτι δεν είσαι μόνη σου, ούτε στη χειρότερη θέση.
Πάρε λοιπόν την απόφαση, με αφοσίωση στο στόχο σου και θα δείς οτι όλα μπορούν να συμβούν.
Εδώ θα βρείς όλη τη συμπαράσταση και τη βοήθεια που χρειάζεσαι.
Καλή επιτυχία !
12-03-2010, 20:26 #491
Originally posted by a1971
14-03-2010, 18:58 #492
Originally posted by tidekpe
Moυ φαίνεται πως πρέπει να ιδρύσουμε υποσύλλογο ...οι πριν και μετά τον τοκετό...καλώς ήρθες στο κλαμπ...κι η Μπέτι και εγώ εξίσου θύματα τέτοια...αλλά, όπως βλέπεις το παλεύουμε...κάπως έτσι νιώθουμε κι εμείς, αν αυτό σε παρηγορεί...
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία