lipotox...?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: lipotox...?

Senior Member

lipotox...?

Γεια σας! Αφου διαβασα σχεδον ολα τα μηνυματα απο ολους σε αυτο το forum(!), αποφασισα να γραψω και να ζητησω λιγες συμβουλες, αλλα και λιγη ενθαρρυνση, καθως βρισκομαι πολυ κοντα στην αποφαση να αγορασω το lipotox..
    Ειμαι 37, υψος 1.64 και 74kg.Kανω καθιστικη ζωη δυστυχως, απο γυμναστικη σχεδον τιποτα..Μονο διαδρομο οταν παιρνω τα πανω μου! Αλλιως..το ξεχναω(εσκεμμενα!).
    Το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι λογω συζυγου, αναγκαζομαι(αφου δεν ειμαι και πολυ πειθαρχημενη..) να "παρασυρομαι" και να τρωω κι εγω extra πραγματακια και ειδικα το βραδυ και μαλιστα μπροστα στην τηλεοραση! Ξερω! Φρικη! Αλλα...ετσι ειναι. Ευτυχως, δεν εχω ταλαιπωρησει τον οργανισμο με διαιτες κι ετσι θελω να πιστευω οτι ισως κατι καταφερω αυτη τη φορα...δεν ξερω..
    Δωστε λιγη βοηθεια! Τη χρειαζομαι! Thanks!

Senior Member
    καλή σου μέρα chrys!!!!
    καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου για την απώλεια!
    Σχετικα με τα Lipotox, επειδή κάνω και εγώ την προσπάθεια μου με αυτή τη μέθοδο, υπάρχει αποτέλεσμα (κόβεται η όρεξη κλπ) αλλά θα πρέπει να ακολουθείς πιστα τη δίαιτα που σου αναφέρει! Εγώ μπορώ να πω, πως σε 15 μέρες που τα εχω ξεκινήσει έχω χάσει 3 κιλάκια (είχα ξεκινήσει και πριν 15 μέρες διατροφή κ έχω χάσει άλλα 3), αλλά κάνω δική μου διατροφή. Προσπάθησε και δε χάνεις τιποτα... Εγω απο αυτή τη βδομάδα θα αρχίσω και τα φακελάκια, μου είπαν πος έχει αποτέλεσμα!

καλή επιτυχία!

Senior Member
    Γειά σου,chrys,που μας έχεις μάθει απ'έξω κι ανακατωτά!
    Βέβαια,μάλλον θα έπρεπε ν'ανοίξεις το τόπικ σου στο φόρουμ της παχυσαρκίας,αλλά δε θα σε αποπάρουμε κιόλας με το καλημέρα!
    Δεν έχω προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο σκεύασμα,αλλά πάνω κάτω όλα χρειάζονται και διατροφή μαζί για ν'αποδώσουν.
    Έχεις λίγα κιλά να χάσεις άλλωστε κι είσαι και άβγαλτο κορίτσι στις δίαιτες...γιατί να μην τα καταφέρουμε;
    Αλλά μην ξεκινάμε με αρνητικές δηλώσεις για έλλειψη πειθαρχίας και θεώρηση καταστάσεων και συμπεριφορών ως δεδομένων...
    Χρειαζόμαστε μικρές καθημερινές αλλαγές,οι οποίες μάλιστα στην πράξη δε θα είναι τόσο τραγικές όσο φάνταζαν νωρίτερα!
    Θα νιώθουμε ήδη πιο ανάλαφρα χωρίς βραδινές κρεπάλες,πιο ανεβασμένες ψυχολογικά,θα ξασκουριάσει κι ο διάδρομος...
    Όλα θα γίνουν σιγά σιγά...Αλλά και ο καλός μας να μας συμπαρασταθεί λιγάκι,περιορίζοντας τους συγκεκριμένους πειρασμούς...
    Έχει και πιο ευχάριστους και λιποδιαλυτικούς τρόπους άλλωστε να περάσει η βραδιά εκτός απ'την τηλεόραση...
    Και στην τελική τι σύζυγοι λεγόμαστε αν δεν είμαστε από κοινού κάτω από το ζυγό;Ζυγός το αδυνάτισμα για σένα;
    Ζυγός τότε και για κείνον!Κι εμείς από εδώ να σπρώχνουμε άμα λαμώσετε σε καμιά λακούβα!Κι είμαστε και πολλοί,ε;
    Καλώς μας ήρθες λοιπόν και καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!Φιλάκια!

Senior Member
    mtsek85 καλη σου μερα! ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! εχεις δικιο...ειναι συνδυασμος πολλων πραγματων το χασιμο βαρους..καμια φορα ομως η απελπισια με καταβαλλει και τα ξαχναω ολα! Ειμαι σα μικρο κοριτσακι καμια φορα που θελει συνεχως παροτρυνση..χεχε!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Και σε σενα καλη επιτυχια και μονιμη!

Senior Member
    Nadine μου καλη μερα! Σε ευχαριστω απο καρδιας! Πραγματι, εχεις απολυτο δικιο σε ολα, ειδικα αυτα που ανεφερες για το συζυγο, ο οποιος ειναι γλυκας αλλα πολυ ...λιγουρης κι ετσι, ενω κανει προσπαθειες να με βοηθησει απο τη μια, οταν με βλεπει down(για καποια πραγματα γενικα) μου φερνει σοκοφρετα για να με...χαροποιησει!(επειδη "πιανει" σε εκεινον, νομιζει οτι πιανει και σε μενα! χαχα!). Εχουμε μαλωσει πολλες φορες για αυτους τους λογους...εννοω του φαγητου. Στην αρχη τα θυμαται, μετα απο λιγο τα ξεχναει.. Και ξερεις και κατι? Ας μη ριχνω τις ευθυνες σε εκεινον, εγω ειμαι το προβλημα και η ελλειψη πειθαρχιας. Ειναι και η συνηθεια...εχω συνηθισει να τρωω μπροστα στην tv . Πρεπει να τρωω στην κουζινα, το ξερω...στην τηλεοραση παρασυρομαι και με...παρασυρουν(βλ.συζυγος..! ) Οσο για τους...λιποδιαλυτικους τροπους που προτεινεις, τους...γνωριζω, αλλα δεν πιανουν σε μενα! χ ενθαρρυνση σε καθημερινη βασηεχε!!

Χρειαζομαι ενθαρρυνση σε καθημερινη βαση μου φαινεται...ειμαι σα παιδακι ωρες ωρες...
    Γενικα το φαγητο μου, ειναι..πως να το πω..συναισθηματικο. Ειμαι αγχωτικη σαν ανθρωπος, εχω και λιγες ανασφαλειουλες εδω που τα λεμε...Ε, πολυ θελει για να κατευθυνθεις στην κουζινα? Να σου πω ενα παραδειγμα? Π.χ, μιλαει ο αντρας μου στο τηλ. κι επειδη νιωθω ανια και περιμενω μεχρι να τελειωσει για να μιλησουμε, παω μεχρι την κουζινα για κανα μπισκοτακι.Θα μου πεις βεβαια" γιατι να εχεις μπισκοτακια στην κουζινα χρυση μου?" Εμ...ας οψεται ο αντρουλης μου, που χωρις κουλουρακια "ο καφες δε λεει"!

Για να μη γινομαι κουραστικη, καταλαβες περιπου τι γινεται...
    Ειναι να μην παρω τα lipotox μετα? Να μου κοπει η ορεξη να ησυχασουμε?

Senior Member
    mtsek 85, λες οτι κανεις δικη σου διατροφη. Δηλαδη, οχι αυτη που προτεινει το lipotox? Γαιτι απο τα λεγομενα σου καταλαβα οτι μαζι με τα χαπια πρεπει να ακολουθεις και τη διαιτα που σου προτεινουν.. και τα φακελακια , ειναι αυτα που διαβασα με τη γευση σοκολατας που αντικαθιστουν ομως ποσα γευματα μεσα στη μερα? ενα η δυο?

Senior Member
    Nadine, τελικα εβαλα κι ενα post στο topic παχυσαρκια. Αν θες μπορεις να μου απαντησεις κι απο εκει. Whatever... Ειμαι λιγο ασχετη με τα forum... δεν εχω ξαναγινει μελος στο παρελθον..
    Μηπως θα μπορουσες να με κατευθυνεις στο πως να προσθεσω κι εγω αυτα τα...πως να τα πω, ..που δειχνουν την πορεια των κιλων? Κατι σα ζυγαριες..(?)

Senior Member
    Προκαταβολικα , ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!!!!!

Senior Member
    σχετικα με τα φακελάκια, δε γνωρίζω πληροφορίες για να σου πω, εγω πέρνω μόνο τα χάπια. Από κει κ έπειτα, μέσα στη συσκευασία έχει ένα είδος διατροφής και τρόπου ζωής που χρειάζεται να ακολουθείς για να έχεις αποτέλεσμα. Εγω προσωπικά δε μπορώ με τους ρυθμούς που έχω να το ακολουθήσω, αλλα προ καιρού μου είχε ορίσει ο γυμναστής μου μια διατροφή, που προσπαθώ να την ακολουθώ τωρα σε συνδιασμό με τα χάπια. Συμβουλή, όχι υπερτοφίες, λυπάκια, γλυκακια, αναψυκτικά! Αυτά μου έκαναν τρελή διαφορά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα!

Senior Member
    mtsek85 παιδευομαι εδω και ποση ωρα να φτιαξω κι εγω η φτωχη μια ζυγαρια, ενα ticker τελοσπαντων και δε μπ ορω να τα καταφερω.. Εννοω οτι παω στο site ετοιμαζω τα παντα, ολα καλα και μολις ειναι να το βαλω στο προφιλ μου κολλαω! Ειμαι ασχετη εντελως. Προσπαθησα με 1000 τροπους αλλα... δεν! Μηπως μπορεις να μου πεις τι θελει τελοσπαντων?

Senior Member
    ολο αυτο απο κατω ειναι το κατορθωμα μου, αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω. αν το πατησεις θα δεις το τικερ που εχω φτιαξει αλλα πως το βαζω στο προφιλ ειναι το θεμα..

Senior Member
    μπες εδω.... εδω έχω φτιάξει και το δικό μου, απλα πήγαινε εκει που λέει create new.

http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wDzPZql

Senior Member
    συγγνωμη..., εχει 2 επιλογες. create a new ticker και create your own ticker. δε βλεπω καπου να λεει create now..

Senior Member
    ax signomi vre paidi mou...egrapses create new! den to proseksa! signomi...eimai zalismeni...tosi ora prospatho... eyxaristo tha prospathiso pali, an ki ego safto to site mpika..

Senior Member
    το προβλημα μου δεν ειναι να το φτιαξω, το προβλημα ειναι πως θα μπαινει κατω απο καθε reply..

Page 1 of 2 12 LastLast