Results 1 to 15 of 16
-
06-03-2009, 14:18 #1
ΥΠΑΡΧΕΙ HALL OF FAME ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΝ???
ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΞΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ -ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΑΤΟΛΟΓΟ, ΧΩΡΙΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ- 63 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!!
ΗΤΑΝ 150 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ 2008 ΕΩΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2008 ΕΙΝΑΙ 87 ΚΙΛΑ ΜΕ ΥΨΟΣ 1,80 ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ 25!
ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ DELIVERY. ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ!
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ! ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ!
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΙΩΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΚΙ ΑΝΑ 3 ΜΕΡΕΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ : ΕΚΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΥΜΝΑΣΤΕΙ Η ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.
ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ....
- 06-03-2009, 14:31 #2
Να τον χαίρεσαι το αδερφόυλη σου και να χαρεί κι αυτός με τη σειρά του την καινούργια του ζωή..Αν θες να πεις περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεθοδό του τη σταθερότητα και γενικότερα για το πρόγραμμα του , νομίζω θα ήταν χρήσιμο
Τα συχγαρητήρια μου να δώσεις και η ιδέα σου για το hall of fame είναι εξαιρετική,μπορούμε να το κάνουμε έχωντας ακόμα ένα κίνητρο να μένουμε πιο σταθεροί στο πρόγραμμα μας . Εσύ έχεις θέμα με τα κιλά?αν θες μας λες κάποια πράγματα για σένα .
06-03-2009, 14:31 #3
ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΑΠΛΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ?
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ....
06-03-2009, 14:49 #4
Αυτά είναι!!!!!!!Χίλια μπράβο του και πάλι λίγα είναι!Να τον πνίξεις στα φιλιά από μέρους μας!
Και δε μ'εντυπωσιάζει τόσο το νούμερο εμένα,όσο η μεταστροφή στάσης και χωρίς βοήθεια μάλιστα!
Ο άνθρωπος αυτός έχει κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα λύσει μια και καλή το πρόβλημα του γιατί φαίνεται να άλλαξε τρόπο ζωής!
Και είναι και νέος κι έχει όλα τα χρόνια του μπροστά να καρπωθεί τον κόπο και τη νέα οπτική ζωής που διάλεξε!
Γιατί πέρα από περπάτημα και διατροφή άλλαξε και τη στάση του απέναντι στον εαυτό του,τους στόχους,τις δυνατότητες του!
Πλούτισε την αυτοπεποίθηση κι αυτοεκτίμηση του κι έχει γύρω του πλέον τον αέρα του νικητή,εκείνον που τον κάνει
να πιστεύει πως δε θα πτοηθεί απ' ό,τι τυχόν στο δρόμο του σταθεί,αλλά μπορεί να το παλέψει και να το υπερπηδήσει!
Είναι άξιος μίμισης και θαυμασμού!Δεν ξέρω αν σε ταλαιπωρεί κι εσένα παρόμοιο πρόβλημα...
Αν ναι,ελπίζω να λειτουργήσει και σ'εσένα θετικά ως έμπνευση η προσωπική ιστορία του αδερφού σου,
χωρίς να την δεις ανταγωνιστικά ή απαξιωτικά για σένα,που ίσως δεν τα έχεις καταφέρει τόσο καλά...
Ο χρόνος που ο καθένας χρειάζεται για να το πάρει πραγματικά και αποφασιστικά αλλιώς δεν είναι ίδιος για όλους..
Όλοι ξέρουμε πως το μπορούμε,πως είναι στο χέρι μας,παίρνουμε δύναμη και θάρρος από παρόμοιες περιπτώσεις,
αλλά ως εκεί!Μετά εστιάζουμε στο δικό μας αγώνα και κρατάμε μόνο ό,τι τυχόν μας βοηθάει να προχωρήσουμε
και με τον μόνο τρόπο που λειτουργεί για μας θετικά!Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωρίστός με διαφορετικές ανάγκες,
αναφορές και συμπεριφορά ακόμα κι αν προέρχεται από την ίδια οικογένεια!Σου έυχομαι κι εσένα τα καλύτερα!
Να'στε και οι δύο καλά και ν'απολαμβάνετε στο έπακρο τη ζωή σας,πέρα από κιλά,ραγάδες,χαλάρωση,μ@λ@κ� �ες...
06-03-2009, 14:51 #5
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!
ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΓΚΑ ΤΟ ΠΙΑΤΟ!), ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΑΤΙ Η ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ. ΟΧΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΕΤΡΩΓΕ ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΥΜΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΤΡΩΓΕ 2 ΚΡΑΚΕΡΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ. ΑΝΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΝΟΥΣΕ! ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΞΗΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ 1-2 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ! ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ!
ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ 45 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΟ 15 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!
06-03-2009, 14:53 #6
Σ'ΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑDINE ! ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ! ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!
06-03-2009, 14:55 #7
Έβαλε στόχο,κατάστρωσε σχέδιο συνετό και χωρίς χαζοχρονοδιαγράμματα έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε
με πειθαρχία μεν αλλά χωρίς την απόλυτη στέρηση,που βγάζει αντίδραση!Διατροφή σωστή και άσκηση!Έτσι!
Πολύ χαίρομαι,Pink_Butterfly,που το βλέπεις έτσι!Φαντάζομαι είναι ο μεγάλος σου αδερφός!Τώρα ήρθε η ώρα να σου ανταποδώσει τη στήριξη!
Ασφαλώς και είμαι σίγουρη πως όλη η οικογένεια είναι πάντα και στο δικό σου πλάι,απλά κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα ξέρει ο αδρφός σου,
που το απέδειξε και έμπρακτα!Καλή δύναμη και στη δική σου προσπάθεια,λοιπόν!
06-03-2009, 15:22 #8
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ NADINE! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΤΑ 1 ΧΡΟΝΟ.
ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΑΔΥΝΑΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΑ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ!!
06-03-2009, 15:29 #9
Ρόδα είναι και γυρίζει λοιπόν κι ήρθε η ώρα ο μικρός να πάρει την...εκδίκηση του!
06-03-2009, 16:20 #10
πολυ χαρηκα για τον αδελφο σου!!!!!!!!!!
ειναι μαγκας!!!!!!!
εμεις να τα βλεπουμε που δειλιαζουμε...
αντε να σφιξουν οι κωλοι!!!!
06-03-2009, 17:44 #11
Αυτό θα πει δύναμη ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ, πολλά συγχαρητήρια στον αδελφό σου...
Εντυπωσιακό αν σκεφτείς ότι έχασε τόσα κιλά με τον πιο απλό τρόπο που υπάρχει.....
Ετσι να βλέπουμε εμείς που ένα παίρνουμε ένα χάνουμε...... ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
06-03-2009, 18:05 #12
συγχαρητήρια στο αδερφάκι σου!!!
Μπράβο του!!!!
Αυτό θα πει απόφαση, πείσμα και δύναμη!
Μπράβο του και πάλι!!!!
06-03-2009, 23:28 #13
Μπραβο στον αδελφο σου πεταλουδιτσα!!! και στα δικα μας οι υπολοιποι!
07-03-2009, 00:18 #14
07-03-2009, 01:02 #15
Μπραβο και στους δυο σας!Σε αυτον για τον αγωνα του και τα ομορφα αποτελεσματα και σ'εσενα,γιατι εισαι μια καλη αδερφη γι αυτον.Τι γλυκο αυτο που εκανες,να ανοιξεις εσυ ενα hall of fame για τον δικο σου ανθρωπο...Ξερεις τι ευχομαι εγω,περα φυσικα απο το να ακολουθησεις το παραδειγμα του και να εχεις εξισου ικανοποιητικα αποτελεσματα?Να μεινετε ετσι αγαπημενοι,εμπνεοντας ο ενας τον αλλον,οσα χρονια κι αν περασουν!
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή