lipotox...?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7

Thread: lipotox...?

Senior Member

lipotox...?

Γεια σε ολες(και ολους!)
    Ειμαι νεα στην παρεα και εγραψα χτες ενα μηνυμα σχετικα με μενα αλλα το εκανα post σε αλλο τομεα και οχι εδω που ειναι για την παχυσαρκια και μαλλον αρκετοι , για να μην πω ολοι, δε θα το εχουν προσεξει....
    Ειμαι 37, 1.64 και 74.5 kg..
    Μετα απο πολυωρη μελετη σχεδον ολων των μηνυματων σε αυτο το forum ειπα να ζητησω λιγο τη γνωμη και τη βοηθεια καποιων απο σας, που εχετε καποια παραπανω εμπειρια στο ζητημα κιλα.
    Βεβαια, κι εγω δεν παω πισω..! χαχα! Κοντευω να γινω expert στο ειδος! Εχω μελετησει.....(οπως ελεγε και η διαφημηση παλια"40 χρονια φουρναρης, εχω ψησει...!")

Ειμαι λοιπον ενα βημα , πριν την αγορα του lipotox. Ο οργανισμος μου δεν ειναι ταλιπωρημενος απο διαιτες. Ουτε στερητικες, ουτε αλλου ειδους.Προσπαθουσα παντα να κρατω τις ισορροπιες...οσο γινοταν. Οταν παντρευτηκα ημουν 65 κιλα. Μετα απο 5 χρονια γαμου εφτασα στα 75.. και ειδικα τα τελευταια 2 χρονια σχεδον, κανω καθιστικη ζωη και ετσι πηρα 7 κιλα.(πριν 2 χρονια ημουν 68).
    Δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο απο τη μια και απο την αλλη εχω κι εναν φοβο, μην τυχον επηρεαζει(δεν ξερω με ποιον τροπο) το να μεινεις εγκυος..μπορει να ειναι λιγο κουφο αυτο αλλα ολα τα σκεφτομαι!
    Θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω γνωμες και συμβουλες , μια και βλεπω οτι υπαρχει συμπνοια και υποστηριξη απο ολα τα μελη..Αυτο καταλαβα απο ολες τις απαντησεις που εχω διαβασει ως τωρα εδω.
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω(ειμαι σιγουρη) οτι θα βοηθησετε girls!

Senior Member
    η δικη μου γνώμη chrys μου ειναι μακρια απο τετοια σκευάσματα εγω πηρα reductil, lipotox και φυσικα δεν ειδα κανενα αποτέλεσμα αλλα ας υποθέσουμε οτι είχαν αποτέλεσμα το τι κάνουν στον οργανισμό μας δεν το γνωρίζουμε και μπορει να το μάθουμε μακροπρόθεσμα και να μην ειναι καλο..........θεωρώ οτι με αυτά τα σκευάσματα θέτουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας χωρίς πολυ σκέψη αλλα το να θέσεις σε κίνδυνο τη ζωη καποιου άλλου θέλει πολυ...φιλάκια

Senior Member
    Πορκι μπορεις να μου στειλεις με φαξ τις διαιτες? σου εστειλα u2u

Senior Member
    Porki Ευχαριστω για τιην απαντηση σου. Ομως... ειναι δυνατον ενας η δυο μηνες με lipotox να σου αφησουν, εστω και μακροπροθεσμα, παρενεργειες? Ειδικα αν αυτα ειναι και φυτικα απλως? Να μου πεις για τα reductil που ειναι χημικο καθαρα, ναι, δεν το συζητω! Τελοσπαντων.. Παντως , περα απο αυτο, μετραει η προσπαθεια η ατομικη, ετσι δεν ειναι?

Ευχαριστω για την απαντηση σου και οολα σου τα σχολια και οι συμβουλες ειναι κατι παραπανω απο δεκτες!
    Φιλια!

Senior Member
    Το lipotox,επιταχυνει το ρυθμο του μεταβολισμου και απ'ο,τι εχω διαβασει δεν προκαλει παρενεργειες,απλα εχει αντενδειξεις οταν καποιος εχει προβλημα με τη λειτουργια του θυρεοειδους αδενα.
    Δεν ακολουθησα την αγωγη για να μπορεσω να σου πω περισσοτερα,γιατι εβρισκα τη γευση απαισια,και ιδιαιτερα δεσμευτικο το μεγαλο αριθμο χαπιων που επρεπε να καταπινω καθε μερα,νομιζω 6 ητανε.

Senior Member
    Ευχαριστω Sabe! Αυτες τις αντενδειξεις για τον θυρεοειδη τις γραφει πανω στο κουτι η απλα το εχεις ακουσει?

Senior Member
    Τις γραφει και μεσα.Το βραδακι που θα ξαναμπω στο forum,θα σου γραψω περισσοτερα,εχω το φυλλαδιο που ειχε μεσα το κουτι στο σπιτι.Θα σου αναφερω και ο,τι αλλες τυχον παρενεργειες γραφει.
    Καλη σου μερα!