Results 1 to 11 of 11
Thread: LADIES΄ GYMS
-
19-11-2008, 06:35 #1
LADIES΄ GYMS
Χαιρετω!Γνωριζετε αν υπαρχουν ακομη γυμναστηρια μονο για γυναικες στην Αθηνα;
Καποτε ειχαν γινει της μοδας,πλεον δεν βλεπω πουθενα κατι τετοιο.
Eψαξα και στο νετ,δε βρηκα ομως κατι.
Εχετε υπ οψιν σας καποιο-καποια;;;;;;
Τhanks in advance.
- 19-11-2008, 11:14 #2
Originally posted by cherry
Χαιρετω!Γνωριζετε αν υπαρχουν ακομη γυμναστηρια μονο για γυναικες στην Αθηνα;
Καποτε ειχαν γινει της μοδας,πλεον δεν βλεπω πουθενα κατι τετοιο.
Eψαξα και στο νετ,δε βρηκα ομως κατι.
Εχετε υπ οψιν σας καποιο-καποια;;;;;;
Τhanks in advance.
ΝΑΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ .
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΜΟΛΙΣ ΩΡΑ.
ΘΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΥΡΙΟ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?
19-11-2008, 22:04 #3
Υπάρχει μια αλυσίδα γυμναστηρίων για γυναίκες, η οποία ονομάζεται curves ( www.curves.gr ) και η γυμναστική είναι κάπως..περίεργη εκεί...Είναι ένας κύκλος με όργανα και εσύ κάνεις αυτόν τον κύκλο...η προπόνηση διαρκεί μισή ώρα..Εγώ έχω ραντεβού αύριο το πρωί για ενημέρωση..δεν ξέρω να σου πώ περισσότερα γι αυτόν τον τρόπο γυμναστικής.Οι τιμές είναι λογικές απ΄όσο ξέρω.Μια φίλη δίνει 40 ευρώ νομίζω τον μήνα...Αύριο θα σου τα πώ πιο λεπτομερώς
Ρίξε και μια ματίτσα στο σάιτ.Υπάρχουν επίσης σε αρκετές περιοχές στην Αθήνα.Μέσα στο σάιτ τα λέει όλα αναλυτικά.
20-11-2008, 11:56 #4
Originally posted by Black_Dog
Υπάρχει μια αλυσίδα γυμναστηρίων για γυναίκες, η οποία ονομάζεται curves ( www.curves.gr ) και η γυμναστική είναι κάπως..περίεργη εκεί...Είναι ένας κύκλος με όργανα και εσύ κάνεις αυτόν τον κύκλο...η προπόνηση διαρκεί μισή ώρα..Εγώ έχω ραντεβού αύριο το πρωί για ενημέρωση..δεν ξέρω να σου πώ περισσότερα γι αυτόν τον τρόπο γυμναστικής.Οι τιμές είναι λογικές απ΄όσο ξέρω.Μια φίλη δίνει 40 ευρώ νομίζω τον μήνα...Αύριο θα σου τα πώ πιο λεπτομερώςΡίξε και μια ματίτσα στο σάιτ.Υπάρχουν επίσης σε αρκετές περιοχές στην Αθήνα.Μέσα στο σάιτ τα λέει όλα αναλυτικά.
20-11-2008, 13:33 #5
Δεν το πιστεύω οτι με πήρε ο ύπνος και δεν πήγα στο ραντεβού!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!χαχαχ0αχ0α0χ0α.....Μ� � έφαγε το παλιοίντερνετ εχτές το βράδυ
18-12-2008, 15:56 #6
Καλησπέρα
Τα curves ειναι απίθανα πηγαίνω περίπου 6 μήνες και τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από ότι φανταζόμουν.
Χωρίς τρελή δίαιτα σε ένα μήνα με τρεις φορές την εβδομάδα έχασα περίπου από όλο το σώμα 33 πόντους, ενώ σε κιλά είχα χάσει μόνο 3...
Δεν τα βρίσκεις παντού έχουν σχετικά δύσκολες ώρες λειτουργίας, αλλα αυτό εξαρτάται πάντα από το χρόνο που διαθέτεις...
11-03-2009, 13:57 #7
Καλησπερα!
Παιδες αυτα τα curves εχουν διαδρομους;Το μισαωρο περιλαμβανει καθαρα στατικες ασκησεις απ' οτι εχω καταλαβει αλλα αν καποιος θα ηθελε,θα μπορουσε να μεινει και να κανει και διαδρομο;Υπαρχουν διαδρομοι;
evdost με μιση ωρα μονο για 3 φορες τη βδομαδα πως ειναι δυνατον να υπαρξουν τοσο εντονα αποτελεσματα;Αν και οταν λες 33 ποντους,η αληθεια ειναι οτι δεν κατανοω ακριβως πως το εννοεις.
Οσες τα εχετε δοκιμασει αφηστε τα σχολιακια σας!Σκεφτομαι να ξεκινησω αλλα διατηρω τις αμφιβολιες μου.Για πειστε με βρε girls!
To θεμα μου ειναι οτι θελω να ξεκινησω γυμναστηριο αλλα δε γουσταρω να πηγαινω σ αυτα τα μεγαλα μεικτα gym,ποσο μαλλον που η αιθουσα για ασκησεις ειναι στη μεση του γυμναστηριου περιβαλλομενη απο τζαμι κι απαντες παιρνουν ματι.Ειναι τραγικο εντελως,δηλαδη!Μου τη σπάει αφάνταστα η ολη ιδεα.Σκυβεις,ανοιγεις ποδια,ζουλιουνται στηθηκι ολα αυτα ενω οι αλλοι παιρνουν ματι.Ελεος.Παλιοτερα οταν ζουσα σε επαρχιακη πολη πηγαινα σε ladies' gym και ηταν καταπληκτικα!Γυναικες καθε ηλικιας μονο που ειτε θελανε να χασουν βαρος ειτε απλως γουσταραν να γυμναστουν.Ουτε να σε νοιαζει να φαινεσαι γκομενα ουτε φλερτ και μαλακιες.Πηγαινες gym για να χαλαρωσεις,να γυμνασεις το σωμα σου και να αυτοσυγκεντρωθεις.
Με εκνευριζει το οταν παω να γυμναστω να ειμαι κατω απο τα βλεμματα του αλλου φυλου.Φτανουν οι υπολοιπες ωρες της μερας οχι κι οταν γυμναζομαστε!
Δεν ξερω αν με εννοειτε αλλα ελπιζω οτι you do!
Δυστυχως δεν εχω εντοπισει κανενα ladies' gym στην Αθηνα,τουλαχιστον στις περιοχες που κινουμαι.
Για να ειμαι ειλικρινης με απογοητευει αυτο γιατι δειχνει οτι η ιδεα των ladies' gyms πατωσε.
Τοσο πολυ δηλαδη ο γυναικειος πληθυσμος εχει αναγκη απο νταλαβερι με αρσενικα που ακομη κι οταν παει για ασκηση τα θελει διπλα του;Ελεος!
11-03-2009, 16:34 #8
Originally posted by eyelids
Τοσο πολυ δηλαδη ο γυναικειος πληθυσμος εχει αναγκη απο νταλαβερι με αρσενικα που ακομη κι οταν παει για ασκηση τα θελει διπλα του;Ελεος!
Και δεν νομίζω να υπάρχει η υποψία για νταραβέρι , άλλωστε με τόσα κιλά, δεν πιστεύω οτι θα "χτυπήσω" αντρα στο γυμναστήριο... Υπάρχου ένα σωρό γυναίκες γύρω.
11-03-2009, 19:56 #9
Eγώ πάντως την ώρα που πηγαίνω γυμναστήριο,αμέσως μετά το γραφείο, 3.30 με 4.15 έχει ησυχία, έχει 2-3 πιτσιρίκια που μιλάνε μεταξύ τους και 2-3 μεγάλους που κάνουν ήσυχα ήσυχα την προπόνησή τους... εγώ περπατάω από τη δουλειά μέχρι το γυμναστήριο, κανένα μισάωρο δρόμος, οπότε δεν κάνω διάδρομο,κάνω αμέσως όργανα. Είμαι πολύ αστεία, με το χρυσαφικό,το μονόπετρο και το αθλητικό από κάτω να κάνω κοιλιακούς ας πούμε, αλλά το διασκεδάζω , το ευχαριστιέμαι και δεν μου καίγεται καρφί για το ποιός ,πόσο για πως με βλέπει! ΄Αλλωστε τα φουσκωτά πιτσιρίκια του γυμναστηρίου είναι πολύ πιτσιρίκια για μένα... οι άντρες που ανήκουν στο target group μου, ή δεν πάνε γυμναστήριο ή και να πάνε, εχουν και αυτοί κοιλίτσες,στομαχάκια και τα συναφή, οπότε no problem!...γενικώς no problem κορίτσια, το κέφι μας κάνουμε και για μας πηγαίνουμε, για να νοιώθουμε καλά,να το θυμόσαστε αυτό!
12-03-2009, 01:46 #10
eyelids,δεν έχω πάει ποτέ σε γυμναστήριο,αλλά κι εγώ κάθε φορά που περνώ έξω από κάποιο και είναι εμφανές τι μέσα συμβαίνει,
απορώ με την άνεση όσων αδιαφορούν γι'αυτό και δεν αποθαρρύνονται!Ίσως σε κάποιους να λειτουργεί θετικά...Σίγουρα είναι μελετημένο...
Παραθέτω μόνο τις σελίδες δύο αλυσίδων γυμναστηρίων παρόμοιας φιλοσοφίας κι αν θέλεις επικοινωνείς για τις ερωτήσεις σου.
--->CURVES (26 Διευθύνσεις Curves στην Αττική & Πειραιά)
--->Contours Express (μόνο Ανω Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη)
Ξέρω,δε σε διαφώτισα ιδιαίτερα...Καλή εκγύμναση πάντως χωρίς ενοχλητικούς αντιπερισπασμούς!
29-03-2009, 06:11 #11
uparxei sigoura sthn Kalli8ea...davakh k esperidwn!!!8a vrw to onoma kai 8a stw pw....elpizw na se voleuei..!!!
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή