αργήσαμε λίγο.... (μόνο για γυναίκες!) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Kάνε μια χοριακή βρε κοριτσάκι μου. Κανονικά, σε μικροβιολόγο. Σε δυο - τρεις ώρες σου λένε το αποτέλεσμα. Η χοριακή δεν κάνει λάθος, τα τεστ του φαρμακείου όμως κάνουν. ʼντε, κάτι μου λέει ότι η... καθυστέρηση είναι μπεμπέ!

Senior Member
    απο βδομάδα λέω να κάνω γιατί με έχει φαει το άγχος..... χμμμ.. Μπεμπέ...? Δυσκολο ρε γμτ δε συμβαδίζουν τα γεγονότα!!! Ουφ.... και να σου πω την αλήθεια, δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να έρθει....

Senior Member
    Ποτέ δεν είναι η κατάλληλη ώρα! Εγώ είμαι 35 και από τη μια στενοχωριέμαι που δεν έχω κι από την άλλη η αθεόφοβη αναρωτιέμαι ακόμα, είναι η κατάλληλη ώρα??? Πάντα θα έχουμε δουλειές, οικονομικά θέματα, εντάσεις στις σχέσεις κλπ κλπ. Έγώ στη θέση σου θα έβρισκα έναν μικροβιολόγο κοντά στο σπίτι ή τη δουλειά και θα το έκανα από σήμερα...

Senior Member
    πήρα το μικροβιολόγο που έχουμε στην οικογένεια και δυστυχώς έχει χρόνο από Τρίτη.... Οπότε ας ελπίσουμε πως δε θα χρειαστεί μέχρι εκείνη τη μέρα... Ουφ... Μωρέ.... Εγώ δε νίωθω έτοιμη για μια τέτοια ευθύνη και δέσμευση... Μόλις αρραβωνιάστηκα, είμαι με τα έξοδα πάνω από το κεφάλι, προσπαθώ να ανεβώ στη δουλειά μου, έχω ακόμα τη τρέλα που έχει η ηλικία μου (23), έχω ακόμα πολλά να κάνω, πριν ένα παιδί... Δεν είμαι έτοιμξ για κάτι τέτοιο... Δηλαδή πραγματικά αν υπάρχει τέτοιου είδους πιθανότητα, θα παλαβώσω....! (η πλάκα είναι που ο άντρας μου ήδη αρχίζει να κάνει σχέδια για την "κόρη" του.....)

Senior Member
    Γλωσσοδέτη μου,φοβάμαι πως έχεις αγχωθεί τόσο πολύ με το θέμα(όχι άδικα βέβαια)που για ψυχολογικούς λόγους
    δε σου έρχεται τώρα η περίοδος...ʼμα μπορούσες να το αφήσεις λιγάκι μέχρι τη Δευτέρα και να ηρεμήσεις,πιστεύω
    πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σου έρθει...Ό,τι και να'ναι πάντως,ας είναι το καλύτερο σας,κουκλιτσα μου!Φιλάκια!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου, θα προσπαθήσω να ηρεμήσω (πράγμα κάπως δύσκολο γιαμένα γιατί αγχ.ωνομαι πάρα πολύ εύκολα!).

Για ότι νεότερο θα είμαστε σε επαφή.

φιλιά πολλά!

Senior Member
    mtsek85 ηρεμησε λιγακι και θα δεις οτι ειναι τυχαιο γεγονος...Εγω ποτε δεν ειχα σταθερο κυκλο,οποτε καταλαβαινω πολυ καλα απο "καθυστερησεις"...Μην αγχωνεσαι τοσο πολυ,το στρες μπορει να ευθυνεται για τα ΠΑΝΤΑ,αυτο ειναι νομος.Πηγαινε βεβαια για καλο και για κακο και σε εναν γιατρο,ποτε δεν ξερεις...

Senior Member
    mtsek85 οσο καιρο εισαι αρρωστουλα και παραλληλα κανεις διαιτα δεν θα ερθει ευκολα ειναι νορμαλ, περιμενε να γινεις καλα και μετα.

Senior Member
    τελικα είχατε δίκιο περί άγχους κλπ... Όλα ήρθαν όπως έπρεπε!!!!

σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις συμβουλές και τη συμπαράσταση! πραγματικά με είχε αγχώσει πολύ το όλο θέμα... Αλλά τελικά όλα πήραν το δρόμο τους -αν και πονάω υπερβολικά πολύ γμτ.... (και μέσα στα καλά? η φιλενάδα μου με έδειξε και πάλι 88!!!)

από βδομάδα όμως θα κάνω το σωστό μέτρημα, που θα είμαι οκ...

φιλάκια πολλά πολλά!

Senior Member
    Αντε μπραβο!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12