Νεο μελος!!! :)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

Νεο μελος!!! :)

Γεια σας!! Βρηκα εντελως τυχαια το site κ πραγματικα χαρηκα αν κ θα προτιμουσα να το ειχα βρει οταν ειχα αναγκη απο παρηγορια κ κατανοηση...
    Στα 18 μου ειχα φτασει 128 κιλα κ αποφασισα να βαλω δαχτυλιδι γιατι αν δεν το'κανα θα γινομουν χειροτερη...
    Τωρα μετα απο 2,5 περιπου χρονια ειμαι 71 κιλα κ πραγματικα εχουν αλλαξει παρα πολλα στη ζωη μου.
    Τωρα πια προσπαθω να χασω τα τελευταια κιλα μονη μου αφενος γιατι θελω να μπορω να τρωω κ κατι αλλα κ γιατι η μανα μου που ειχε βαλει κ εκεινη της γυρισε το στομαχι με αποτελεσμα να κανει συνεχεια εμετους κ ειχε φτασει 50 κιλα :0

To θεμα τωρα ειναι οτι ενω νομιζα οτι στα 70 κιλα θα ειμαι μια χαρα νοιωθω παρα πολυ χοντρη αφου ακομα κ τωρα δν μπορω να βρω ευκολα ρουχα σε καταστηματα οπως τα ΖΑRA η BERSHKA οπου με δυσκολια μπαινω στο 40...Αυτη την περιοδο νηστευω μηπως κ χασω κανενα κιλο αλλα ματαια...Ξερω μπορει να ακουγεται καπως αλλα αλλιως τα φανταζομουν τα πραγματα κ δν ειναι κα8ολου ετσι....
    Απλα μη νομιζετε οτι χανοντας καποια κιλα θα αλλαξουν ολα ξαφνικα...

Α κ το αλλο...δν μπορω να δεχτω οτι τωρα μου λενε οτι ομορφυνα...εγω παντα ωραια ημουν δν φταιω εγω που δν μπορουσαν να το δουν οι αλλοι...

>Αυτα για τωρα κ sorry αν σας κουρασα..

Senior Member
    Σαμανθα γεια!Πολλα πολλα συγχαρητηρια γι αυτο που εχεις καταφερει ως τωρα!!!Μπραβο σου!Και μπραβο σου που το αποφασισες τοσο νωρις.Ποσο υψος εχεις?Δεν μπορει να μην καταλαβαινεις σαφη διαφορα τωρα στα κιλα που εισαι,ετσι δεν ειν αι?Παντα τα λιγα κιλα ειναι και τα πιο δυσκολα να χαθουν,ειδικα αυτα που ειναι κοντα στο φυσιολογικο μας βαρος.Ποσο τρως περιπου αυτον τον καιρο?Αθλεισαι καθολου?Με υπομονη και επιμονη,που φυσικα ξερεις να κανεις,θα τα χασεις και αυτα τα λιγα που απομενουν,μην ανυσηχεις.Φυσικα και η ζωη δεν ειναι ροδινη ακομα κι αν εχουμε το τελειο σωμα,εννοειται αυτο,απλα σκεψου τι εχεις κερδισει,που απο τοσο μικρη ελυσες ενα τοσο σημαντικο προβλημα και δεν το αφησες να σε παιδεψει παραπανω..Γι αυτο και μονο το λογο δεν αξιζει να σε ριχνουν ψυχολογικα τα λιγα κιλακια που εμειναν,ε?Και παλι μπραβο σου!!

Senior Member
    Αρχικα σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια..ναι το αποφασισα νωρις σχετικα γιατι δν πηγαινε αλλο...κ φυσικα βλεπω πολλες διαφορες κ στο σωμα μου κ στη ζωη μου γενικα απλα για ολους οσους με γνωριζουν τωρα ειμαι μια στρουμπουλη κοπελα κατι που με ενοχλει ακομα..
    Ειμαι μαλλον ψηλη 1.71 γι'αυτο κ δειχνω ακομα καπως παχουλη...αλλα δυστυχως ακομα το σκεφτομαι για να παω στο γυμναστηριο γιατι ντρεπομαι αφου ολοι οσοι πηγαινουν ειναι σαν μοντελα...
    Γενικα εχω πολλα κομπλεξ που με αποτρεπουν απ'το να κανω διαφορα κ φοβαμαι οτι κ στα κιλα που θελω να φτασω(κατι που ειναι πολυ δυσκολο) δν θα μου φυγουν κ θα μου δυσκολευουν τη ζωη...

Χαιρομαι τουλαχιστον που υπαρχουν καποιοι που μπορουν να με καταλαβουν γιατι οι φιλοι μου οσο κ να θελουν δν μπορουν....

Senior Member
    Σαμανθα νομιζω ειναι πολυ λογικο αυτο που νιωθεις,οτι δηλαδη εχεις κομπλεξ κτλ κτλ.Χρειαζεσαι χρονο για να συνηθισεις τη νεα σου εικονα,δεν ειναι απλο.Προσπαθεις να διαχειριστεις τα νεα σου κιλα και αυτο σε δυσκολευει καπως γιατι ειχες συνηθισει αλλιως και δεν ειχες ζησει ως ενηλικη με νορμαλ κιλα.Το βρισκω πολυ λογικο,χρονο χρειαζεσαι να σε συνηθισεις και να ανακαλυψεις τη γυναικα που υπαρχει μεσα σου.Σιγα σιγα θα γινει,μη σε φοβιζει τιποτα και θα δεις που με τον καιρο θα τα αποβαλλεις ενα ενα αυτα που τωρα σε δυσκολευουν.Αρχισε να τολμας να κανεις πραγματα που ποτε σου δεν πιστευες οτι μπορουσες να κανεις,λιγο λιγο και ολα θα πανε καλα.Οσο για το γυμναστηριο αν θες βρες ενα αλλο,επειδη εχω παει σε αρκετα δε νομιζω πως ειναι ολοι σα μοντελα..αληθεια..οκ θα δεις και τελεια σωματα αλλα δεν ειναι ολοι.Εσυ το βλεπεις ετσι γιατι δε νιωθεις πολυ ανετα..Μη μαζευεσαι,παρτο αλλιως με αυτοπεποιθηση και τολμη!Εσυ εχεις βγει νικητρια απο την ιστορια του δακτυλιου και θα μασησεις τωρα μπροστα σε πεντε σφιχτες στο γυμναστηριο?Ασε που τα κιλα σου δεν ειναι πολλα!καληνυχτα!

Senior Member
    Καλωσήρθες samantha!Θα συμφωνησω με την Ιωαννα,δεν ειναι τοσο ευκολο να αποτιναξουμε την εικονα για το σωμα μας που μας ακολουθουσε τοσα χρονια,θελει το χρονο του.Επισης,ειναι γνωστο οτι η αλλαγη του βαρους,δε σημαινει ταυτοχρονα οτι λυνουμε και οσα αλλα μας ταλανιζουν,ειδες οτι κι εσυ διαπιστωνεις οτι τα κομπλεξ,οπως τα περιγραφεις,εμμενουν.Με υψος 1,71 και 71 κιλα,δεν ειναι δυσκολο να κατεβεις στο επιθυμητο βαρος,εγω ομως θα σου ελεγα ταυτοχρονα,να κανεις κατι και για το θεμα το μεσα σου,δλδ να δεις πως με τη βοηθεια ενος ψυχολογου θα απαλλαγεις και απο τα αλλα περιττα που σε κυνηγουν!
    Καλωσηρθες και παλι και καλη συνεχεια!

Senior Member
    samantha καλωσηρθες!
    χαιρομαι πολυ που αποφασισες τοσο νωρις στην ζωη σου να κανεις κατι αποφασιστικο για τα κιλα σου!!!
    ειλικρινα κερδισες την ζωη σου κοριτσακι μου, αντι να περιμενεις μηπως περασει μονο του το κακο...σαν εμενα και πολλους αλλους απο μας.....

επισης,στην ηλικια που εισαι υποθετω οτι γλυτωσες την χαλαρωση κι αν οχι εντελως,σιγουρα με λιγη γυμναστικουλα θα γινεις τελεια!
    ΦΥΣΙΚΑ και δεν σου λυνουν ολα τα προβληματα τα λιγα κιλα, σου λυνουν ομως ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ και μαλιστα οχι ολα, και δεν ειναι και λιγα...παω στοιχημα οτι πολλα απο τα κομπλεξ που αναφερεις ειχαν αιτια την ζωη σου με τα κιλα...
    το πιστευεις δεν το πιστευεις, εισαι πλεον ΚΑΝΟΝΙΚΗ. ισως οχι αδυνατη αλλα ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ, ΟΧΙ ΠΑΧΟΥΛΗ.
    η εικονα που εχεις για τον εαυτο σου δεν ειναι η τωρινη, ισως εχεις μεινει καπου στην πορεια...ισως οχι στα 128 κιλα αλλα ισως στα 80 η στα 90...θελει καιρο για να ταυτιστεις με την νεα σου εικονα...εγω , μια εποχη που καταφερα να φτασω στα 60, καταλαβα πως ημουν πολυ αργα...οταν ειχα ξαναπαρει αρκετα κιλα...

εχε υποψη οτι το ΖΑΡΑ δεν ειναι κριτηριο κανονικοτητας, καθως εχειπολυ μικρα νουμερα κι ολοι φορανε ενα νουμερο μεγαλυτερο απ το κανονικο τους, εκει.

χαιρομαι ιδιαιτερως για την φραση σου :"εγω παντα ομορφη ημουν,δεν φταιω που δεν το εβλεπαν"ετσι ακριβως ειναι...την ομορφια την εχουμε η δεν την εχουμε...αλλο αν μερικοι την κουκουλωνουμε...

ελπιζω η μαμα σου να ξεπερασε τα προβληματα με το στομαχι της και να ειναι καλα...

επικεντρωσου στην σωστη διατροφη και στην διατηρηση του βαρους σου κι αν θες να χασεις κι αλλα κιλα, αυτο θα γινει σιγα σιγα , με λιγη γυμναστικη .

Senior Member
    σας ευχαριστω ολους σας για την υποδοχη,τα καλα σας λογια κ τις συμβουλες σας!!! ειστε ολοι τοσο καλοι κ πραγματικα θα προσπαθησω να κανω οσα μου ειπατε...
    χρειαζεται ακομη πολυ προσπα8εια κ εσεις το ξερετε καλύτερα απ'ολους!!!

οσο για τη μαμα μου....τωρα που το εβγαλε το δαχτυλιδι ειναι μια χαρα...κ προτιμω να ξαναπαχυνει παρα να μου παθει κατι,,,,

εδω 8α ειμαι τωρα που σας βρηκα γιατι εχω δει πολλα ενδιαφεροντα topics....φιλια πολλα κ ευχομαι τα καλυτερα για ολους!!! :*

Junior Member

κι εγώ, κι εγώ!

hello!
    νέο μέλος και εσύ, νέο μέλος και εγώ!
    αρχίζω σήμερα δίαιτα, περήφανη και ωραία...
    πρέπει να χάσω 25 κιλά, πως τα πήρα μην ρωτήσει κανείς! και εγώ ακόμα αναρωτιέμαι... αποφάσισα να γίνω μέλος να ενθαρρύνω και να ενθαρρύνομαι λοιπόν!
    πάντα ήμουν πιο παχουλούλα, αλλά τώρα έχει παραπάει... έβαλα απότομα κάποια κιλά, αποτέλεσμα μιας ορμονικής διαταραχής. έτσι βρέθηκα μια μέρα 85 κιλά, όντας μόνο 1.60!
    πέρασαν κάποιοι μήνες και τα κιλά δεν έφυγαν όσο γρήγορα ήρθαν, έτσι αποφάσισα να κάνω μια συστηματική προσπάθεια.
    samantha, σε ενδιαφέρει να κάνουμε ένα απο κοινού ημερολόγιο δίαιτας, αφού είμαστε και στην ίδια ηλικία; βέβαια εγώ πρέπει να χάσω πολλά περισσότερα κιλά απο σένα, αλλά αφού έγινες και εσύ τώρα μέλος...

Senior Member
    καλωσηρθες!!! συγχαρητηρια για την αποφαση σου κ ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!!!
    Κ μ'αρεσει πολυ κ η προταση σου!!! Παντα πιστευα οτι αν εκανα μια προσπαθεια μαζι με καποιον αλλο θα ειχα πιο γρηγορα αποτελεσματα!!!

Junior Member
    Τέλεια!!!
    Λοιπόν, εγώ άρχισα μια αρκετά στερητική δίαιτα λιπομονάδων. Ξέρω πως δεν είναι το πιο καλό πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς στον εαυτό του, αλλά θέλω να χάσω κάποια κιλά γρήγορα στην αρχή ( για να μου κάνουν τα τζιν μου!) ελπίζω να αντέξω χωρίς ατασθαλίες, αν και το παρελθόν μου είναι επιβαρυμένο. Μπορώ να στην στείλω άμα θέλεις, αν και έχει κρέας οπότε δεν θα μπορείς να την κάνεις με την νηστεία. Εσύ θα ακολουθήσεις κάποια ιδική δίαιτα ή απλός μια σωστή διατροφή;
    Διάβασα αυτό που έλεγες για το γυμναστήριο, και εγώ δεν σκέφτομαι πολύ διαφορετικά, αλλά έχω βρει την λύση! Ladie?s club!! Γράφτηκα σχετικά πρόσφατα, πριν κανένα μήνα, και είναι σίγουρα καλύτερα. Ιδρωμένη, με φόρμα, να προσπαθώ να χάσω τα παχάκια, δεν χρειάζεται να με βλέπει κανείς άλλος εκτός από γυναίκες στην ίδια κατάσταση! Αυτό που θέλω να πω, είναι πως ο μόνος τρόπος να απαλλαγούμε από τα κόμπλεξ μας είναι να μην τα αφήνουμε να μας κυβερνούν!!
    Είναι πολύ αργά, τα λέμε από αύριο...

Senior Member
    Η αληθεια ειναι οτι ειμαι ασχετη απο διαιτες κ σωστη διατροφη γενικα οποτε θα ηθελα να μαθω τι ειναι η διαιτα λιπομοναδων..αλλωστε μετα το Πασχα θα μπορω να την κανω αν ειναι να χασω καποια κιλα γρηγορα...!!!Απλα τωρα προσεχω να μην τρωω πολυ τπτ ιδιαιτερο...εχω τη σχολη κ τη δουλεια κ τρεχω ολη μερα οποτε δν προλαβαινω να σκεφτω κ πολυ το φαγητο..αλλα το βραδυ που γυριζω τρωω οτι βρω μπροστα μου!!!!!!!!!!

Οσο για το γυνμαστηριο..πριν 2 χρονια περιπου ειχα παει σε ενα γυμναστηριο για γυναικες μονο με κυκλικη ασκηση κ καλα 30 λεπτα μονο...Δν ενθουσιαστηκα ομως..πληρωσα 200 ευρω για ενα χρονο κ πηγα ενα μηνα μονο κ διαφορα δν ειδα!!!Βασικα δν καταλαβαινα να αλλαζει κ τπτ στο σωμα μου..μαλλον γιατι τα μηχανηματα ειναι υδραυλικα κ δν εχεις αρκετη αντισταση..τι να πω?? ειμαι ασχετη κ απο γυμναστικη βλεπεις!! Ετσι τα παρατησα... Δοκιμασε το ομως κ εσυ κ μπορει να σου ταιριαξει!!! Κλαη επιτυχια,....αλλωστε κ η ελαχιστη ασκηση ειναι καλυτερη απ'το να κα8εσαι!!!!

Θελω απλα να μου πεις τι κανεις οταν μεσα στη μερα,η τη νυχτα πεινας??? ειναι στερητικη η διαιτα που κανεις αρα λογικα 8α πεινας αρκετα....πως μπορω να σταματησω να σκεφτομαι το πατατακια που με φωναζουν???

Junior Member
    Γεια σου και πάλι,
    Την δίαιτα που σου είπα πως ακολουθώ την βρήκα στο internet, οπότε σου στέλνω το link:http://sxeseis.gr/viewthread.php?fid...tion=printable. Είναι λίγο απάνθρωπη, αλλά σου εξήγησα το σκεπτικό μου... Τώρα είμαι στην δεύτερη μέρα (έκανα δύο φορές την πρώτη μέρα), και δεν έχω ζυγιστεί ακόμα. Η αλήθεια είναι πως δεν πεινάω ιδιαίτερα γιατί δυο-τρις μέρες πριν την αρχίσω πρόσεχα πολύ, είχα ελαττώσει το φαγητό, ιδιαίτερα τα βράδια. Αυτό πάντα βοηθάει, στο να μην πεινάς την επόμενη μέρα. Τώρα σήμερα το βράδυ πρέπει να φάω μόνο γιαούρτι, το σκέφτομαι από τώρα και απελπίζομαι! Οπότε, μάλλον αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση σου, όταν πεινάω τι κάνω: υπομονή! Επίσης, προσπαθώ να πίνω πολύ νερό, ή να τρώω πιο αργά... Ξεγελάω τον εαυτό μου.
    Πάντως, οι τωρινές διατροφικές σου συνήθειες που μου έγραψες, είναι ότι χειρότερο για δίαιτα. Και μιλάω εκ πείρας, με ανάλογο τρόπο έβαλα τα πολλά κιλά που σου έλεγα. Μάλιστα είχα την ψευδαίσθηση ότι δεν τρώω πολύ, αφού δεν έτρωγα όλη την ημέρα. Ίσως αρχικά να έχασα και κάποια κιλά. Μετά όμως... Μάλλον είμαι η τελευταία που μπορεί να δίνει συμβουλές για διατροφή, εγώ δεν έχω μπορέσει ποτέ να ισορροπήσει την δικιά μου, αλλά πρόσεχε. Έχεις χάσει τόσα κιλά, βρες μια ισορροπία.
    Η ιστορία που μου είπες για το γυμναστήριο είναι σαν ντεζαβου! Το έχω κάνει και εγώ, να γραφτώ και να πατήσω μόνο 2φορές! Προς απόδειξη ότι αυτή η φορά είναι διαφορετική, σε αφήνω για να πάω γυμναστήριο! Είναι πολύ κοντά στο σπίτι και αυτό βοηθάει πολύ.. Ο στόχος είναι να πηγαίνω τρις φορές την εβδομάδα, και αυτήν την εβδομάδα δεν έχω πάει ακόμα καθόλου.
    Είμαι πολύ περίεργη τι θα σου γράψω αύριο! Έφαγε τελικά μόνο ένα γιαούρτι το βράδυ ή έσπασε την δίαιτα; Και το σίριαλ συνεχίζεται!

Senior Member
    χαχαχα...ειμαι σιγουρη οτι συγκρατηθηκες τελικα!!!! Κ μπραβο σου που πηγαινεις στο γυμναστηριο...ετσι σιγα σιγα για να το συνεχισεις-μην πας αποτομα γιατι θα κουραστεις πολυ συντομα....ξερω τι σου λεω

Αλλα μην αγχωνεσαι κ μη βιαζεσαι να ζυγιστεις(αυτο εδω μεσα το εμαθα)Δεν θες να γινεις τρελη με τη ζυγαρια οπως εγω..να φανταστεις οτι καποτε ζυγιζομουν καθε φορα που εμπαινα στο δωματιο...ετσι για να δω ποσο παχυνα απ'το πρωι ..

Α κ το αλλο που κανω ακομα..ζυγιζομαι μονο πρωι κ αφου γδυθω σχεδον εντελως..οτι να'ναι για να δειχνω οσο το δυνατον λιγοτερο

Αρκετα με τα δικα μου κολληματα...Ανυπομονω να μαθω πως πηγες στο γυμναστηριο κ πως θα εξελιχθει η διαιτα σου....

Senior Member
    Να χαιρετήσω τον συντροφικό αγώνα των μικρών μας ομορφοκόριτσων!
    Λειτουργεί αρκετά βοηθητικά αυτό που κάνετε πιστεύω...ένα είδος στήριξης αλλά και δέσμευσης...

Σάμυ μου,χαίρομαι πολύ που δεν έχεις προβλήματα με τον δακτύλιο σου και τα όποια της μητέρας σου ανήκουν πλέον στο παρελθόν!
    Να υποθέσω πως τον δικό σου τον έχετε χαλαρώσει τελευταία;Όσα σου είπε η σουίτ είναι ακριβώς ό,τι θα σου έλεγα κι εγώ...
    Πολύ συχνά κάνουμε το λάθος να μεταθέτουμε κάποια θεματάκια μας στο ευαίσθητο σημείο μας(εσύ στην εικόνα σου)
    κι είναι αρκετά απογοητευτικό όταν δε λύνονται αυτόματα κι εκείνα ως δια μαγείας...Αλλά πώς θα μπορούσαν άλλωστε;
    Είναι στα πλαίσια της ωρίμανσης κι αυτό...Μου αρέσει που είσαι αρκετά δεκτική σε συμβουλές,αν κι αυτό έχει και το ρίσκο
    του ποιόν θα εμπιστευτείς...Μην κλείνεις τ'αφτιά στο ένστικτο σου πάντως...Πολλές φορές μας προστατεύει κι αδιαφορούμε...
    Αν λοιπόν διαβάζεις τι λέμε εμείς εδώ,που τα έχουμε κάνει τα λάθη μας,μάθε από τη δική μας εμπειρία και πρόσεξε τι διατροφή
    θα επιλέξεις ν'ακολουθήσεις.Μην εντυπωσιάζεσαι από την ταχύτητα.Συνήθως είναι πλασματική.Πρόσεξε την υγεία σου πάνω απ'όλα!
    Σωστή διατροφή λοιπόν,ασκησούλα,ενυδάτωση καλή για το δερματάκι μας,που ευτυχώς είναι νεανικό κι αρκετά ελαστικό,
    θα πάρει και ο εγκέφαλος το χρόνο του να εξοικειωθεί με τη νέα σου εικόνα,θ'ασχοληθείς σιγά σιγά και με τ'άλλα που δε λύηκαν αυτόματα...
    Όσο για τα πατατάκια και την παρέα τους κι εμένα με φωνάζουν χρόνια,απλά τώρα δέθηκα στο κατάρτι κι εγώ σαν τον Οδυσσέα...

Μάτα μου,δε νομίζω κανείς από μας να έχει απορία πώς τα πήρες τα κιλά...Μιά χαρά ξέρουμε!Συνήθως ρωτάμε μόνο πως τα χάνει κανείς...
    ʼνοιξα τη δίαιτα σου,αλλά η σελίδα είναι κενή...Και μόνο που τη λες απάνθρωπη όμως,καταλαβαίνω...Τα έχουμε πει πολλές φορές...
    Η στέρηση θα σε κάνει να χαλάσεις την προσπάθεια σου,να νιώσεις άσχημα μ'εσένα και την ικανότητα σου για πειθαρχία,
    τα κιλά που γρήγορα θα χάσεις δε θα είναι όλα λίπος,αλλά υγρά και ακόμα χειρότερα μυικός ιστός,ακόμα κι αν την τελειώσεις
    και χάσεις όσα κιλά στόχευσες,το πιο πιθανό είναι να τα ξαναπάρεις κι ίσως και κάποια επιπλέον,θα έχεις απορυθμίσει το μεταβολισμό σου...
    Και τελικά όλο αυτό μπορεί να πάρει πολύ περισσότερο καιρό απ'όσο φαντάζεσαι...Γνώμη μου,ας το βάλεις και λίγο αργότερα το τζηνάκι,
    αλλά εντωμεταξύ θα έχεις χάσει το επιπλέον βάρος σου μ'έναν τρόπο υγιεινό,πιο εύκολο να τηρηθεί και πιθανότερο να διαρκέσει στο χρόνο.
    Η επιλογή είναι ασφαλώς δική σου!Σας εύχομαι τα καλύτερα και στις δύο!Καλή σας δύναμη!Να προσέχετε!