curves... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 155

Thread: curves...

Junior Member
    Σκέφτομαι κι εγώ να ξεκινήσω στα Curves για τρεις μήνες.. Να πηγαίνω 9 το πρωί μαζί με τις γιαγιάδες.. Μια φορά που έκανα δοκιμαστικά το μόνο μηχάνημα που μου φάνηκε να λειτουργεί (ένιωσα δλδ κούραση) ήταν αυτό που γυμνάζει τους προσαγωγούς -ο γυναικολόγος που λέγανε και οι κυρίες..)

Από εκεί και πέρα να πω την αλήθεια μου φάνηκε κάπως βαρετό, από την άλλη δεν έχω άλλη επιλογή (κολυμβητήριο ήθελα να ξεκινήσω αλλά το αναβάλλω καθώς είναι ανοιχτή πισίνα και φοβάμαι μην κρυολογήσω...)

Leny σου είχαν γράψει στην αρχική σου μέτρηση όταν ξεκίνησες στόχους; Αν ναι, πώς βλέπεις την ήδη απώλεια σου -που είναι εννοείται θεαματική- σε σχέση με τους στόχους εκείνους;

αχ τζάμπα λεφτά,πολύ βαρετό κατά την γνώμη μου. γενικά το έχω αγγαρεία μέχρι να πάω γυμναστήριο αλλά μετά περνάω καλά στα προγράμματα. σε αυτό το είχα αγγαρεία και κατά την διάρκεια.

Junior Member
    Ευχαριστώ για την απάντηση κορίτσι..

Σε κανονικό γυμναστήριο δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να παρακολουθήσω προγράμματα καθώς το ωράριο μου είναι πολύ άτσαλο και επίσης δεν διαθέτουν πάρκινγκ οπότε θα κάνω κύκλους μέχρι να πάω. Αν κάποιος δεν έχει την δυνατότητα να κάνει ομαδικά προγράμματα παρά μόνο όργανα, πάλι θεωρείς ότι είναι πολύ βαρετά;

ω ναι. γενικώς τα θεωρώ βαρετά τα όργανα.
    κ νομίζω οτι καμία σχέση με τα προγράμματα. τα όργανα ταιριάζουν στους μουσκουλους. εμείς χρειαζόμαστε ρυθμό. μια τάξη που κάνει τα ίδια κ ένας γυμναστής που σου μετράει επαναλήψεις δείνχει βήματα σε βάζει στο κατάλληλο κλίμα.
    γνώμη μου τώρα είναι αυτή έτσι ,δν είμαι ειδικός.απλά την λέω.

δεν έχω κάτι με τα curves απλά δεν μου ταίριαξε. εκει που πήγαινα δεν είχε πάρκινγ αλλά επειδή ήταν μακριά χρειαζόταν να πάρω το αυτοκίνητο. δεν μπορείς να φανταστείς πόσο βλακεία μου φαινότανε στην πορεία ,να κάνω 20 λεπτά τουλάχιστον για το πήγαινε έλα κ νακάθομαι στο γυμναστήριο 30 λεπτά. τα λένε ωραία κ πείθουν αλλά είναι μπούρδα για εμένα. εγώ έκανα πιο καλή γυμναστική μόνη στο σπίτι. (μη φανταστείς, κοιλιακοί , και λίγο τρέξιμο)
    μου φάνηκε πολύ λάιτ γυμναστική κ πάχυνα κιόλας γιατί έκοψα την καλύτερη γυμναστική που έκανα. δεύτερον αφού έκανα τον κόπο να πάω θα ήθελα να κάτσω λίγο παραπάνω τουλάχιστον μία ώρα, οπότε πάνε για όργανα σε ένα γυμναστήριο που θα μπορείς να κάτσεις όση ώρα γουστάρεις, κ θα έχει περισσότερη ποικιλία,κ αν τυχόν βρεις χρόνο παρακολουθείς κ πρόγραμμα.

βασικά έχω κάτι με τα curves, τώρα που το σκέφτομαι. θεωρώ οτι είναι καλά μόνο για συγκεκριμένη μερίδα κοινού. όχι στην δικιά μου κατηγορία πάντως. κ επίσης είναι πανάκριβα για αυτό που προσφέρουν.

εμένα μου φάνηκε το μηχάνημα που κάνεις καθίσματα ,οτι έκανε δουλειά(αλλά ήταν τα καθίσματα από μόνα τους) το δε μηχάνημα των κοιλιακών, τίποτα. εκτός κ αν δν το έκανα εγώ σωστά.

ελπίζω να μην έδωσες προκαταβολή γιατί έχουν κ ένα περίεργο σύστημα να σε δεσμεύουν.
    α κ αν θες την γνώμη μου, ξεκίνα με πρόγραμμα από you tube σπίτι. εγώ βρήκα βιντεάκια της παθέκα. μια χαρά μου έκαναν δουλειά, 10 φορές παραπάνω από τα curves. και όταν βρεις χρόνο ,πάνε σε ένα γυμναστήριο με ωραία προγράμματα

Junior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    ω ναι. γενικώς τα θεωρώ βαρετά τα όργανα.
    κ νομίζω οτι καμία σχέση με τα προγράμματα. τα όργανα ταιριάζουν στους μουσκουλους. εμείς χρειαζόμαστε ρυθμό. μια τάξη που κάνει τα ίδια κ ένας γυμναστής που σου μετράει επαναλήψεις δείνχει βήματα σε βάζει στο κατάλληλο κλίμα.
    γνώμη μου τώρα είναι αυτή έτσι ,δν είμαι ειδικός.απλά την λέω.
    Μα την γνώμη σου ακριβώς θέλω Βασικά απλώς δεν θέλω να με παρατήσουν. Δηλαδή να μου δείξουν απλά τα όργανα και να με εγκαταλείψουν.
    δεν έχω κάτι με τα curves απλά δεν μου ταίριαξε. εκει που πήγαινα δεν είχε πάρκινγ αλλά επειδή ήταν μακριά χρειαζόταν να πάρω το αυτοκίνητο. δεν μπορείς να φανταστείς πόσο βλακεία μου φαινότανε στην πορεία ,να κάνω 20 λεπτά τουλάχιστον για το πήγαινε έλα κ νακάθομαι στο γυμναστήριο 30 λεπτά. τα λένε ωραία κ πείθουν αλλά είναι μπούρδα για εμένα. εγώ έκανα πιο καλή γυμναστική μόνη στο σπίτι. (μη φανταστείς, κοιλιακοί , και λίγο τρέξιμο)
    Χμμμ, λες δηλαδή να πάρω και λάστιχο, στρωματάκι, κάνα βαράκι κτλ και να σιαχτώ από μόνη μου ε;
    μου φάνηκε πολύ λάιτ γυμναστική κ πάχυνα κιόλας γιατί έκοψα την καλύτερη γυμναστική που έκανα. δεύτερον αφού έκανα τον κόπο να πάω θα ήθελα να κάτσω λίγο παραπάνω τουλάχιστον μία ώρα, οπότε πάνε για όργανα σε ένα γυμναστήριο που θα μπορείς να κάτσεις όση ώρα γουστάρεις, κ θα έχει περισσότερη ποικιλία,κ αν τυχόν βρεις χρόνο παρακολουθείς κ πρόγραμμα.
    Απαπαπα, να παχύνω κιόλας; τραγικό..
    βασικά έχω κάτι με τα curves, τώρα που το σκέφτομαι. θεωρώ οτι είναι καλά μόνο για συγκεκριμένη μερίδα κοινού. όχι στην δικιά μου κατηγορία πάντως. κ επίσης είναι πανάκριβα για αυτό που προσφέρουν.
    Καλά ναι για 33 ευρώ το μήνα που είναι το φοιτητικό και εμένα ακριβά μου φάνηκαν... Απλά είδα και 2 κοπελίτσες ενθουσιασμένες.. Μου έβγαλαν κιόλας ότι θα χάσω αρκετούς πόντους στο τρίμηνο και λέω δεν είναι άσχημα....
    εμένα μου φάνηκε το μηχάνημα που κάνεις καθίσματα ,οτι έκανε δουλειά(αλλά ήταν τα καθίσματα από μόνα τους) το δε μηχάνημα των κοιλιακών, τίποτα. εκτός κ αν δν το έκανα εγώ σωστά.
    Των πλάγιων κοιλιακών εννοείς;Πόσον καιρό πήγαινες και με τι συχνότητα;
    ελπίζω να μην έδωσες προκαταβολή γιατί έχουν κ ένα περίεργο σύστημα να σε δεσμεύουν.
    Όχι δεν πλήρωσα κάτι.. Είχα μια βδομάδα δοκιμαστικό και πήγα την Πέμπτη 1η και τελευταία μέρα.. Σκέφτηκα να ρωτήσω πρώτα τι λέτε κι εσείς.. Ένας φίλος μου γυμναστής μου είπε ότι γενικά τα κυκλικά προγράμματα δουλεύουν, διάβασα και τις απώλειες της leny που όμω μπορεί να κάνει πολύ καλή διατροφή και να "μαζεύει" από αυτό..
    α κ αν θες την γνώμη μου, ξεκίνα με πρόγραμμα από you tube σπίτι. εγώ βρήκα βιντεάκια της παθέκα. μια χαρά μου έκαναν δουλειά, 10 φορές παραπάνω από τα curves. και όταν βρεις χρόνο ,πάνε σε ένα γυμναστήριο με ωραία προγράμματα
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι για την γνώμη σου! Με τα βιντεάκια δεν βαριόσουν στο ξεκίνημα; Δεν ξέρω γιατί δεν καταφέρνω να το πάρω σοβαρά.. Ενώ λογικά δουλεύει! Από το να κάθεσαι τουλάχιστον σίγουρα..........

Senior Member
    Spiritaki Κι εγώ είχα πάει παλιότερα, επειδή γενικά είμαι με τη γυμναστική έχω θέμα (δεν τα καταφερνω καθόλου καλά, άγαρμπη, ατσουμπαλη, ουτε σκοινάκι δεν ξερω να πηδάω) μου φάνηκε πιο "εύκολο" γιατί ήταν μετρημένα κουκιά τι θα κάνεις. Ήταν η πρωτη φορά που δεν πλήρωσα τζάμπα γυμναστήριο. Πήγαινα ανελιππώς εκείνο το τρίμηνο και είδα να σχηματίζονται οι μύες μου. Στα κιλά ανέβηκα γιατί άνοιξε πολύ η όρεξη μου, αλλά είχα στρώσει σχετικά τη φυσική μου κατάσταση, δε φοβόμουν μήπως τραυματιστώ, μη με κοροιδέψουν κα..

Δυστυχώς έχει πολύ λίγα παραρτήματα στην πόλη μου και κανένα δε με βολεύει. Κι επίσης είναι ακριβά. Δηλαδή άμα ξεκινήσω θα πρέπει να είμαι σε θέση να δεσμεύσω αρκετό χρόνο..

Η Σουσού έχει δίκιο για το μηχάνημα με τους κοιλιακούς... Θυμάμαι κι εγώπ ου καθόμουν κι έλεγα τζάμπα άσκηση..

spiritaki καταρχάς πια είναι η σχέση σου με γυμναστική?σου αρέσει?
    γιατί από το ολότελα τότε καλύτερα τα curves. Κ εξαρτάται από την φάση σου. τι χρόνο έχεις κ πως μπορείς να τον διαχειριστείς.

εγώ τρελαίνομαι για αεροβικά δυναμικά προγράμματα. τα κάνω γιατί θέλω. οτιδήποτε άλλο το κάνω γιατί πρέπει. αλλά όταν στα προγράμματα βγάζω σετ κ ασκήσεις που δεν έβγαζα τότε πορώνομαι.
    να κάτι που δεν μου πρόσφερε το κερβς. να ξεδίνω κ να έχω κίνητρο.

όντως πήγαινα πολύ σπάνια, καμία σχέση με το κάθε μέρα που σου ζητάνε. οπότε ναι ίσως δεν θα πρεπε να έχω άποψη

προτιμώ γενικα να κάνω γυμναστική μία με δύο φορές την εβδομάδα από ένα δύωρο. ένα αεροβικό πρόγραμμα κ ένα σύσφιξης.
    παραπάνω δεν μπορώ ,τόσο έχω να σπαταλήσω στο γυμναστήριο κ τόσο μπορώ να ξοδέψω από άποψη χρόνου κ αντοχής.

κοίτα στο σπίτι αν μπορείς να κάνεις κανα μισάωρο γυμναστική τρεις φορές την εβδομάδα θα δεις μεγάλα αποτελέσματα. αλλά αν θες κ μια αφορμή να βγαίνεις από το σπίτι, τότε το γυμναστήριο είναι μεγάλη υπόθεση στην διάθεση κ μόνο

α και ναι εμένα με παράτησαν μετά τις πρώτες φορές, κεγώ είμαι ντροπαλή, και μου φαινόταν γελοίο να ρωτάω συνέχεια" τώρα καλά τα πάω?"

αλλά κάθε κερβς είναι διαφορετικό, φρανσάιζινγ είναι. στο δικό μου ,πολύ κουτσομπολιό κ οι γυμναστές μασούσαν τσίχλα.

εκεί που πήγαινα τελευταία γυμναστήριο σκυλιά μαύρα. ούτε άσκοπες συζητήσεις, ούτε μάρκετινγ.
    εκεί να δεις κυκλικό πρόγραμμα. να σου βγαίνει η γλώσσα έξω.
    εντάξει δν είπαμε να πας κ στρατό αλλά εγώ γυμναστική λέω κάτι το οποίο θα σε λαχανιάσε ή ιδρώσει τουλάχιστον. ακόμα κ στο σπίτι ένα πιάσιμο την επόμενη μέρα το έχω.

αχ πολύ υπερανάλυσα. απλά μου έλλειψε η γυμναστική. τα χω παρατήσει. ελπίζω από το 2015 να αρχίσω ή μόνη μου η σε τζιμ

Junior Member
    Η σχέση μου με την γυμναστική απλά είναι ανύπαρκτη.. Διατάσεις σκέψου είχα να κάνω 12 χρόνια.. από το λύκειο δηλαδή και ξανάκανα στα curves τελειώνοντας το πρόγραμμα!
    Από άθληση γενικά, πριν 3-4 χρόνια ξεκίνησα κολυμβητήριο, ανά καιρούς πήγαινα πορωμένη για όσο διάστημα μπορούσα αλλά έπρεπε να μετακινούμε με συγκοινωνίες οπότε έπαιρνε ένα τρίωρο περίπου η όλη διαδικασία -έχω τρελλή έλλειψη χρόνου οπότε καταλαβαίνεις
    Γυμναστήριο προσπάθησα πρώτη και τελευταία φορά στην ζωή μου το περασμένο Πάσχα,λάθος επιλογή μιας και λίγες μέρες αργότερα ξεκίνησα μαθήματα οδήγησης...
    Κάπως έτσι πέρασε το τρίμηνο λοιπόν.. Από ομαδικά δοκίμασα ζούμπα και στρετσινγκ, από όργανα διάδρομο και ελλειπτικό μόνο. Καλά ήταν αλλά με 2 φορές από το καθένα συμπέρασμα δεν βγήκε (είναι σπαστικό γιατί τα βάζουν νωρίς το βράδυ, πχ 7, 8 κτλ) και εγώ τέτοιες ώρες είμαι στο γραφείο μου στο πανεπιστήμιο....

Κάνω τρελή καθιστική ζωή λοιπόν και τα κιλά έρχονται και μπαστακώνονται -αν έχεις χρόνο να διαβάσεις περισσότερα για μένα, http://eatingdisorders.gr/forum/viewthread.php?tid=7417).. Οπότε κάτι πρέπει να κάνω στάνταρ, τελευταία μέτρηση 77 κιλά. Δεν αλλάζω τικεράκι βέβαια γιατί ελπίζω να ξανακατέβω στα 74 σύντομα.

Junior Member
    Καλησπέρα!!trx γυμναστική έχει κανει κανεις?

Spiritaki σε θυμηθηκα! Εγώ λέω να ξεκινήσεις αμα σου γυαλισαν τα curves αλλά μην κανεις χρονου συμβολαιο. Να πας για λίγο να δεις πως θα σου φανεί. Επίσης μην μπεις στην διαδικασία να αγχωνεσαι για την μέτρηση στο τέλος του μήνα ,εμένα στην αρχή με τρόμαζε αυτό κ αντί να χάνω εβαζα

Junior Member
    Καλημέρα,
    πήγα και σήμερα.. Νομίζω ότι για αρχάριους το αποτέλεσμα εξαρτάται από το α) αν θα πας, β) αν κάνεις κοτσομπολιό ή θα άσκηση... Η μια γυμνάστρια έκλινε προς το πρώτο.
    Τέσπα, το καλό είναι ότι ίδρωσα κιόλας.. Άρα κάτι κάνει! Θα πάω και αύριο για τρίτη και τελευταία δοκιμή.. θα δοκιμάσω να κάνω και ντουζ και έπειτα θα γραφτώ για 3 μήνες.. Ευχαριστώ για την συμβουλή περί άγχους, γενικά αγχώνομαι πολύ, όμως θα είμαι ψύχραιμη.. απλά αν δω ότι έχω καταβάλει πολύ προσπάθεια και το αποτέλεσμα της μεζούρας δεν με επιβεβαιώνει τότε απλά θα πνίξω την κοπελιά με την μεζούρα!!!

Χαχαχαχα :P

Senior Member
    :spin:

Junior Member
    Και μια τελευταία ερώτηση.. Είδα την αφήσα για το "Curves complete" και την απώλεια 10 κιλώς λίπους σε 90 μέρες. Δεν μπόρεσα να ρωτήσω γιατί βιαζόμουν οπότε απλά γούγλαρα.. curvescomplete.. Ξέρετε αν δίνουν τον κωδικό για το σάιτ δωρεάν στα μέλη ή αν πρέπει να πληρώσεις έξτρα;

Senior Member
    Νομίζω πληρώνεις extra και πληρώνεις και αρκετά. Σου βγάζουν διαιτολόγιο και βγαίνει και λίστα για τα ψώνια. Θυμάμαι εία βρει ένα σαιτ προσφορών που είχε βγάλει μια προσφορά για αυτό και ήταν πολλά τα χρήματα αν τα πλήρωνες χωρίς προσφορά, αλλά το κάνουν με τη λογική ότι υποκαθιστά το διαιτολόγο κι ότι και καλά κάνεις οικονομία γιατί στο διαιτολόγο το μήνα θα έδινες τα διπλάσια τουλάχιστον...

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast