curves... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 155

Thread: curves...

Senior Member
    Αλαλουμάκι σαν τα χιόνια!!!! Τι κάνεις κοπέλα μου?
    Γνώμη μου είναι να μην πας στα curves... και πανάκριβα είναι και τίποτα δεν γίνεται. Και μιλάω από προσωπική εμπειρία! Έκανα έναν ολόκληρο χρόνο και δεν είδα καμία διαφορά στο σώμα μου.
    Σαν το γυμναστήριο δεν είναι τίποτα....!!

Senior Member
    Lidalenia μου καλά είμαι και εσύ από ότι βλέπω καλά πας.... δεν ξέρω τι να κάνω με τα curves άνοιξε πρόσφατα κοντά μου, μου φαίνονται ακριβά, αλλά επειδή έχω να γυμναστώ πολλά πολλά χρόνια, ίσως είναι μια λύση για αρχή, ότι γίνεται κουραστικό μετά από κάποιο διάστημα το ξέρω και από άλλους... δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Το θέμα είναι ότι επιμένουν ακόμα στα 59€ το μήνα....

Senior Member
    Πολύ ακριβα, δεν εχουν ουτε ενα ποδηλατο να κανεις, εναν διαδρομο να ξεβαρεθεις.

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    δεν ξέρω τι να κάνω με τα curves άνοιξε πρόσφατα κοντά μου, μου φαίνονται ακριβά, αλλά επειδή έχω να γυμναστώ πολλά πολλά χρόνια, ίσως είναι μια λύση για αρχή, ότι γίνεται κουραστικό μετά από κάποιο διάστημα το ξέρω και από άλλους... δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Το θέμα είναι ότι επιμένουν ακόμα στα 59? το μήνα....
    Πήγαινε τότε, έτσι για να κάνεις την αρχή... πλήρωσε μόνο ένα μήνα και δες αν θα σου κάνει καλό. Μπορεί εσένα να σου ταιριάξει!
    Και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις.

Senior Member
    Επαναφερω το θεμα για οσες ενδιαφερονται. Θα παω μια εβδομαδα δοκιμαστικα στα συγκεκριμενα γυμναστηρια μεσω μιας προσφορας που βρηκα. Σημερα εκανα το πρωτο μου μαθημα και ηταν μια χαρα. Να σημειωσω οτι εχω μεγαλο προβλημα με τη μεση μου, προσαρμοσαμε ομως τις ασκησεις με τροπο ωστε να μη καταπονειται το συγκεκριμενο σημειο. Θα παω για 3 μερες ακομα και απο βδομαδα κατα πασα περιπτωση ξεκιναω κανονικα. Η μηνιαια συνδρομη ειναι λιγο τσουχτερη σε σχεση με τα αλλα γυμναστηρια, αλλα αν κλεισεις πακετακια (4μηνο βγαινει 37/μηνα) ειναι αρκετα οικονομικα.

Senior Member
    Τελικά τι ακριβώς παίζει με αυτά τα γυμναστήρια;; Τι το διαφορετικό υποτίθεται έχουν;;

Senior Member
    Scarlett καλημερα. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο γυμναστηρια γενικως, αλλα θα σου περιγραψω πως λειτουργουν τα συγκεκριμενα. Καταρχην θα επαναλαβω αυτο που εγραψαν και οι υπολοιπες κοπελες, οτι δηλαδη ειναι μονο για γυναικες και οντως δεν υπαρχουν καθρεφτες. Ειναι ενας μεγαλος χωρος με 12 μηχανηματα και στεπς αναμεσα τους. Τα μηχανηματα ειναι υδραυλικα, δεν χρειαζεται δηλαδη να προσθετεις βαρη, οσο αυξανεις την ταχυτητα, τοσο αυξανεται και η αντισταση. Επισης το οτι ειναι υδραυλικα τα κανει πολυ πιο "ξεκουραστα" απο τα συμβατικα και για μενα που εχω θεμα με τη μεση μου αυτο ειναι απλα σωτηριο. Αυτο που κανεις ουσιαστικα σε καθε προπονηση, ειναι οτι ανεβαινεις σε καθε μηχανημα για 30 δευτερολεπτα και κανεις οσες επαναληψεις μπορεις. Μια φωνη απο το μεγαφωνο σε κατευθυνει ποτε να αλλαξεις μηχανημα, ποτε να μετρησεις σφυγμους. Μετρας σφυγμους καθε 10 λεπτα για να διαπιστωσεις οτι η ασκηση ειναι αεροβια (υπαρχουν πινακες με τους επιθυμητους σφυγμους ανα ηλικια). Κανεις απο 2 φορες καθε μηχανημα, συνολο 30 λεπτα και μετα αλλα 10 λεπτα διατασεις σε καποιες μπαρες.
    Τωρα, η διαφορα με αλλα γυμναστηρια για μενα ειναι το οτι δεν βαρεθηκα και δεν ενιωσα να πιεζομαι. Δεν εστιαζα στο ποσες επαναληψεις επρεπε να κανω, αλλα στο να αναπνεω σωστα, να κραταω σφιχτη την κοιλια μου και να εκτελω την ασκηση οπως πρεπει. Υποτιθεται οτι 30 λεπτα τετοιας γυμναστικης αντιστοιχουν με 1,5 ωρα σε συμβατικα μηχανηματα.
    Οσο για αποτελεσματα, θα φανουν σε λιγους μηνες. Επειδη κανω παραλληλα διαιτα θεωρω πολυ λογικο να υπαρξει απωλεια ποντων και κιλων, αυτο που περιμενω να δω ειναι γραμμωση και συσφιξη. Σε καθε περιπτωση, αν ολα πανε καλα και τελικα γραφτω για το τετραμηνο, θα ενημερωσω περαιτερω για τις εντυπωσεις μου και τα αποτελεσματα.

Senior Member
    Update. Εχω γραφτει πλεον κανονικα στα curves για τετραμηνο και σημερα συμπληρωσα 6 προπονησεις. Υπαρχουν 2 μηχανηματα που καταπονουν τη μεση μου και δεν τα αγγιζω προς το παρον και γενικοτερα ειμαι αρκετα προσεχτικη με τις ασκησεις. Οι σφυγμοι μου ομως δειχνουν οτι καταβαλλω την προσπαθεια που πρεπει, οσον αφορα στην ενταση. Η τεχνικη μου σε καποια μηχανηματα θελει ακομα διορθωσεις. Ειμαι ευχαριστημενη τοσο απο το περιβαλλον οσο και απο το προσωπικο, ειδικα επειδη τις ωρες που παω δεν εχει κοσμο, οι γυμναστριες ειναι απο πανω μου και με κατευθυνουν στο να κανω σωστα τις ασκησεις. Μεχρι να αρχισω τα φροντιστηρια, σκοπευω να πηγαινω οσες περισσοτερες φορες την εβδομαδα γινεται, και τις 6 αν ειναι δυνατον. 5 Οκτωβριου εχουμε μετρηση, επομενως θα εχει update παλι με τα αποτελεσματα μου.

Senior Member
    Πριν 3 χρόνια τα είχαμε δοκιμασει με μια φίλη μου. Όντως ήταν πολύ διαφορετικά από άλλα γυμναστήρια και είδα πρώτη φορά στη ζωή μου τους μυες του κορμιού μου. Μου άρεσε που ήταν μόνο για γυναίκες, που διαρκούσε 30 λεπτά κάθε προπόνηση, που δεν καταπονουμουν, που είχε επιβραβεύσεις,που ηταν μωβ, που ακόμα κι αν δεν εκανα τέλεια τις ασκήσεις με εμψύχωνε η γυμναστρια και δε μου έλεγε "κοπελια βαριεσαι" και άλλα τέτοια παρόμοια, που δεν ειχε σφίχτες, που κάναν μετρήσεις όπως και η διαιτολόγος, που μου διναν και συμβουλές για δραστηριότητες και εκτός γυμναστηρίου. Δεν αδυνάτισα πολύ αλλά ήμουν δυνατή, υγιής και με αντοχή. Δυστυχώς ήταν αρκετα μακριά από το σπίτι μου και μετά το τετράμηνο δεν ανανέωσα την εγγραφή. Και τώρα το σκέφτομαι αλλά η απόσταση και το μηνιαίο κόστος με αποτρέπουν.

Senior Member
    Originally posted by marulenia
    Πριν 3 χρόνια τα είχαμε δοκιμασει με μια φίλη μου. Όντως ήταν πολύ διαφορετικά από άλλα γυμναστήρια και είδα πρώτη φορά στη ζωή μου τους μυες του κορμιού μου. Μου άρεσε που ήταν μόνο για γυναίκες, που διαρκούσε 30 λεπτά κάθε προπόνηση, που δεν καταπονουμουν, που είχε επιβραβεύσεις,που ηταν μωβ, που ακόμα κι αν δεν εκανα τέλεια τις ασκήσεις με εμψύχωνε η γυμναστρια και δε μου έλεγε "κοπελια βαριεσαι" και άλλα τέτοια παρόμοια, που δεν ειχε σφίχτες, που κάναν μετρήσεις όπως και η διαιτολόγος, που μου διναν και συμβουλές για δραστηριότητες και εκτός γυμναστηρίου. Δεν αδυνάτισα πολύ αλλά ήμουν δυνατή, υγιής και με αντοχή. Δυστυχώς ήταν αρκετα μακριά από το σπίτι μου και μετά το τετράμηνο δεν ανανέωσα την εγγραφή. Και τώρα το σκέφτομαι αλλά η απόσταση και το μηνιαίο κόστος με αποτρέπουν.
    Ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο που γραφεις! Κι εμενα δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το αδυνατισμα οσο η τονωση και η συσφιξη.

Senior Member
    Εγώ επειδή δεν ειμαι πολύ αθλητική με βοηθούσε πολύ αυτό που κάναν με τους παλμούς. Γιατί πχ πήγαινα σε γυμναστήρια και ενω νομιζα οτι θα παθω καρδιακη προσβολή από την προσπάθεια με κραζαν οι γυμναστες που δε σηκωνα πιο πολυ τα ποδια ή που δε συνεχιζα με περισσότερη ένταση... οι ενδιάμεσοι σταθμοί σε βοηθάνε να επιταχύνεις ή να ηρεμήσεις... Τι καλά που πηγαίνεις :thumbup:

Senior Member
    Ουτε εγω ειμαι αθλητικη, ειμαι ο ορισμος του couch potato. Και σε συμβατικο γυμναστηριο νομιζω θα καταπονουσα πολυ τη μεση μου. Στα curves με βολευουν τα υδραυλικα συστηματα. Με νοιαζει να μπορεσω να δυναμωσω τους μυς της μεσης (μιας και κατα πασα πιθανοτητα το προβλημα μου ειναι μυικο) και επειτα να τονωθω και να σφιξω γενικοτερα. Αν δε σε επιβαρυνω με τις ερωτησεις μου, μπορεις να μου πεις τι ποσοστο λιπους ειχες οταν πρωτοπηγες και ποτε ειδες εμφανη αποτελεσματα; Εγω εχω 29%, πρακτικα 20 κιλα λιπους το οποιο πρεπει να μειωθει κατα πολυ για να μπορεσει να φανει το six pack :smirk:

Senior Member
    Να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι, θα ψάξω τα παλιά μο ημερολόγια μήπως έκανα τότε καταγραφές. Αυτό που θυμάμαι πάντως είναι ότι τον πρωτο μήνα ενώ είχα πάρει 3 κίλα, τα ρούχα μου ήταν πιο άνετα.

Senior Member
    Ενημερωση Νο.1
    Σε 2 βδομαδες εχω την επισημη μετρηση απο τα curves για να διαπιστωσουμε τυχον απωλεια ποντων και μειωση ποσοστου λιπους. Αυτο που θελω ομως να γραψω σημερα, ειναι οτι οι 3 βδομαδες που εχω συμπληρωσει, με εχουν κανει curves-junkie! Εχω προς το παρον την πολυτελεια να πηγαινω 5-6 φορες την εβδομαδα, και τις κυριακες που ειναι κλειστα μου λειπει απιστευτα η γυμναστικη! Εξακολουθω να βαριεμαι την ασκηση per se, αλλα η ενεργεια που νιωθω μετα απο καθε εκγυμναση ειναι απολαυστικη

Senior Member
    Τι ωραία!! Δε σε ξέχασα με τις λιπομετρήσεις... Δεν τα βρήκα πουθενά, μάλλον θα τα ανακύκλωσα εκείνα τα ημερολόγια... Δε βλέπεις διαφορά στο σώμα σου; Να δει που θα φανεί και με νούμερα.. Πάντως και να μη φανεί μην απογοητευτείς... Αχ θα κάνω το κουμάντο μου και θα πάω να γραφτώ κι εγω..

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast