curves... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 155

Thread: curves...

Ειμαι τυχερη να τα εχω διπλα στο σπιτι μου! Να παω λετε?
    Εχω μια ερωτηση.. Ειναι απεριοριστες οι φορες που μπορεις να πηγαινεις ή εχεις όριο πχ 3φορες/εβδομαδα?

Senior Member
    Από ότι θυμάμαι apogoiteumeni (ας το επιβεβαιώσει και η Leny) προτρέπαν να πας 3 φορές τη βδομάδα οπωσδήποτε. Αν πηγαινες και παραπάνω σε επιβραβεύαν (είχε διάφορους διαγωνισμούς) Αυτό που πήγαινα εγώ πριν καποια χρόνια έκλεινε σαββατοκύριακο. Οπότε το μάξιμουμ ήταν 5 φορές τη βδομάδα. Αλλά σου πρότειναν πχ στις διακοπες τι να κανεις στην παραλία για να μείνεις σε φόρμα ή αν έφευγες Πάσχα ή Χριστούγεννα στο χωριό τι να κάνεις για να μην ξεφύγεις.

Τι καλά να είχα κι εγώ κοντά στο σπίτι μου. Τα δύο κοντινότερα απέχουν 3 χιλιόμετρα και φοβάμαι ότι θα βαρεθώ να πηγαίνω

Senior Member
    Originally posted by apogoiteumeni
    Ειμαι τυχερη να τα εχω διπλα στο σπιτι μου! Να παω λετε?
    Εχω μια ερωτηση.. Ειναι απεριοριστες οι φορες που μπορεις να πηγαινεις ή εχεις όριο πχ 3φορες/εβδομαδα?
    Η μαρουλενια εχει δικιο, μπορεις να πας οσες φορες την εβδομαδα θελεις, το λιγοτερο ομως 3 αν θες να δεις αποτελεσματα. Στη γειτονια μου ειναι ανοιχτο καποιες ωρες και το Σαββατο. Δεν ξερω τι επαφη εχεις με τη γυμναστικη, ακουγεται οτι ειναι καλο για αρχαριες, τις υπολοιπες που ειναι αρκετα εξοικειωμενες δεν τις καλυπτει το προγραμμα των συγκεκριμενων γυμναστηριων.

Senior Member
    Originally posted by marulenia
    Τι ωραία!! Δε σε ξέχασα με τις λιπομετρήσεις... Δεν τα βρήκα πουθενά, μάλλον θα τα ανακύκλωσα εκείνα τα ημερολόγια... Δε βλέπεις διαφορά στο σώμα σου; Να δει που θα φανεί και με νούμερα.. Πάντως και να μη φανεί μην απογοητευτείς... Αχ θα κάνω το κουμάντο μου και θα πάω να γραφτώ κι εγω..
    Δεν πειραζει που δεν τα βρηκες, σε ευχαριστω και μονο που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις. Διαφορα στο σωμα μου δεν εχω δει, δεδομενου και του οτι εχω χασει μονο ενα κιλακι απο τοτε που αρχισα να πηγαινω, φανταζομαι λογω διατροφης και οχι λογω γυμναστικης. Δεν θα απογοητευω πολυ αν δεν εχω διαφορα στις μετρησεις, με ενδιαφερει κυριως να δυναμωσουν οι κοιλιακοι και οι μυς εκει στη μεση για να σταματησω να ποναω. 3 χμ ειναι πολλα ρε συ, αν δεν εχεις αυτοκινητο εχεις δικιο οτι θα βαρεθεις να περπατας μεχρι εκει. Εμενα απεχουν 10 λεπτα με γρηγορο βαδην απο το σπιτι και τωρα που θα αρχισω το φροντιστηριο, αμφιβαλλω αν θα προλαβαινω να πηγαινω μετα το μαθημα. Θα τελειωνω το μαθημα στις 8.30, θα εχω ενα δεκαλεπτο οδηγηση μεχρι το σπιτι, αντε να αλλαξω, αντε να περπατησω μεχρι εκει, αυτα κλεινουν 9.30, αστα βραστα. Με βλεπω να πηγαινω τα πρωινα με την κορη και να επιφορτιζω τις γυμναστριες με babysitting οσο εγω γυμναζομαι...

Senior Member
    Αυτό να κάνεις! Πάρε ένα σκοινάκι και βάλτην στην άκρη να παίζει
    Η απόσταση είναι πολύ αποτρεπτικός παράγοντας, αλλά τα πιο κοντινά γυμναστηρια στο σπίτι μου είναι ένα για σφίχτες, ένα δημοτικό που πήγαινα πέρυσι και γινόταν το αδιαχώρητο δεν μπορούσες ούτε να σταθείς και κατέληξα να μην πηγαίνω κι ένα άλλο που είναι σαν κλαμπ (ανοίγει την πόρτα μία με κολάν και γόβα, έχει ντιτζει, μπαρ με συμπληρώματα, παιδότοπο...) και η αυτοπεποίθηση μου δεν είναι αρκετά μεγάλη για να γυμναστώ μαζί με τον κόσμο που παίρνει μέρος σε διαγωνισμό για 3ημερο στη Μυκονο..

Senior Member
    Για καποιο λογο δεν μπορω να διαβασω την τελευταια σελιδα με το μνμ της μαρουλενιας

Senior Member
    Σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!

Senior Member
    Λοιπον σημερα, 3 βδομαδες μετα την πρωτη μου επαφη με τα curves, παρακαλεσα τη γυμναστρια να μου κανει μια μετρηση να δω αν εχω χασει κανεναν ποντο.
    Εχουμε και λεμε. -1 κιλο (μπουχουχου) και 21 ποντους!!!!
    -2 στο στηθος
    -3 στο μπρατσο
    -8 στην περιφερεια
    -5 στον μηρο
    -3 στο στομαχι

η κοιλια 88 ηταν και 88 παραμενει.

Senior Member
    21 ποντους σύνολο!!!! σε 3 βδομάδες??? ΟΥΑΟΥ!!! Κι ειδικά περιφέρεια 8 πόντους??? Μπραβο Leny!!! Να δες που σε λίγο θα βλεπεις τους κοιλιακους σου να διαγραφονται... Κι αν η ζυγαρια ανέβει μην ανησυχήσεις! θα ειναι η μυικη μάζα... Ειχα διαβάσει πάντως κάπου, πως αν κάνεις γυμναστική και έχεις μυικη μαζα ακόμα και να κάθεσαι καις θερμίδες παραπανω από ότι όταν ήσουν αγυμναστη! Μπορεί να είναι και αστικός μύθος...

Senior Member
    Originally posted by marulenia
    21 ποντους σύνολο!!!! σε 3 βδομάδες??? ΟΥΑΟΥ!!! Κι ειδικά περιφέρεια 8 πόντους??? Μπραβο Leny!!! Να δες που σε λίγο θα βλεπεις τους κοιλιακους σου να διαγραφονται... Κι αν η ζυγαρια ανέβει μην ανησυχήσεις! θα ειναι η μυικη μάζα... Ειχα διαβάσει πάντως κάπου, πως αν κάνεις γυμναστική και έχεις μυικη μαζα ακόμα και να κάθεσαι καις θερμίδες παραπανω από ότι όταν ήσουν αγυμναστη! Μπορεί να είναι και αστικός μύθος...
    Ουτε εγω το περιμενα να εχω ηδη τοση απωλεια, αλαλ εβλεπα καποια παντελονια μου να "σακουλιαζουν" και γι αυτο ζητησα τη μετρηση. Τους κοιλιακους θα κανουμε καιρο ακομα να τους δουμε μιας και σε εκεινη την περιοχη δεν εχασα ουτε εναν πονο.... Το εχω διαβασει κι εγω αυτο που λες, θα ρωτησω τη γυμναστρια να το επιβεβαιωσω

Senior Member
    Εκλεισα εναν μηνα και κατι στο γυμναστηριο και σημερα ειχαμε την επισημη μετρηση. Να σημειωσω οτι τις 3 πρωτες βδομαδες πηγαινα σχεδον καθημερινα, 5/6 φορες την εβδομαδα, τις δυο τελευταιες λογω δουλειας με το ζορι 3.
    Διαφορα σε κιλα (με τη δικη τους ζυγαρια) 60.8 - 58.2
    Στηθος πριν 92εκ - τωρα 90εκ (κι εκει να μεινει)
    Μεση 73- 68
    Λεκανη 106-97
    Μηροι 61-55
    Βραχιονες 27 - 24
    Σωματικο λιπος 29% - 27.9% (δεν το πολυεμπιστευομαι το μηχανηματακι, καθε φορα δειχνει πανω/κατω κατα βουληση)

Το δυστυχες ειναι οτι μου αλλαξαν τις ωρες στα φροντιστηρια και πλεον δεν θα μπορω να πηγαινω στο συγκεκριμενο γυμναστηριο.... Το ωραριο λειτουργιας ειναι αρκετα περιοριστικο. Θα συνεχισω τον οκτωβριο με μια/δυο φορες την εβδομαδα (πληρωμενο τον εχω) και απο νοεμβριο θα ψαξω καπου αλλου

Senior Member
    Η αληθεια Τασο ειναι οτι εχω δει διαφορα στα ρουχα. Ποντοι χαθηκαν απο παντου εκτος απο την κοιλια που ειναι η κυρια λιπαποθηκη μου, εκει θα αργησει να φανει διαφορα. Η γυμναστρια απεδωσε την απωλεια ποντων στο "μαζεμα" των μυων κ οχι σε απωλεια λιπους , εξου κ δεν φανηκε μεγαλη μεταβολη στο ποσοστο

καλα απίστευτο! δεν το περίμενα ότ είναι τόσο αποτελεσματικά τα curves! λες να ξεκινήσω κ εγώ; τα ψιλοσνόμπαρα για να είμαι ειλικρινής, νόμιζα ότι είναι για μεγαλύτερες ηλικίες γιατί δεν μου φαίνεται τόσο δυναμική η γυμναστική τους

Senior Member
    Originally posted by taniataniatania
    καλα απίστευτο! δεν το περίμενα ότ είναι τόσο αποτελεσματικά τα curves! λες να ξεκινήσω κ εγώ; τα ψιλοσνόμπαρα για να είμαι ειλικρινής, νόμιζα ότι είναι για μεγαλύτερες ηλικίες γιατί δεν μου φαίνεται τόσο δυναμική η γυμναστική τους
    εγω λογω προβληματος με τη μεση, μονο δυναμικα δεν γυμναζομαι... Ολα αργα αργα με προσοχη.. Απορησε και η γυμναστρια πως εχασα τοσους ποντους με τους ρυθμους χελωνας που παω.. Δεν μπορω να σου πω "πηγαινε με κλειστα ματια". Ζητησε μια δοκιμαστικη εκγυμναση, δες αν σου κανει και αποφασισε.

Senior Member
    Χτες ξεκινησα σε καποιο αλλο γυμναστηριο. Θα πηγαινω παραλληλα και στα δυο μεσα στον Οκτωβριο. Τωρα εκτιμω ακομα περισσοτερο τα Curves παντως.. Ειμαστε λιγα ατομα καθε φορα και η γυμναστρια μπορει κυριολεκτικα να ειναι πανω απο το κεφαλι μας, υπαρχουν ντουλαπακια ΜΕ κλειδαριες (στο αλλο μου ζητησαν να αγορασω δικο μου λουκετο!) και υπαρχει και αυτο το μηχανημα που βγαζει κρυο νερο (στο αλλο πρεπει να το αγορασεις). Επισης στο δευτερο υπαρχει μονο ενας γυμναστης για 50 ατομα, ο οποιος δουλευει 10ωρο συνεχομενο και οσο καλη διαθεση και να εχει, λιγο δυσκολο να ασχοληθει με τον καθενα ξεχωριστα..

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast