Results 16 to 30 of 155
Thread: curves...
-
02-04-2009, 09:38 #16
Καλημέρα Ειρήνη και καλώς μας ήρθες!Πρώτη φορά ακούω για γυμναστήριο μ'ετήσια συνδρομή 99 ευρώ!
Δηλαδή 8 ευρώ και κάτι το μήνα;Ε,ναι...λογικό μετά να σου ακοφαίνεται να δίνεις άλλα 30 (συν τα 49 της εγγραφής,
που ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο καταβολής τους) Πληρώνεις που πληρώνεις,τουλάχιστον σε βόλεψε και έχει κι αποτελέσματα!
Συγχαρητήρια για τη μέχρι τώρα απώλεια σου!Καλή δύναμη και για τη συνέχεια!Φιλάκια!
- 02-04-2009, 09:44 #17
nati,καλώς σε βρίσκουμε κι εσένα!(Σόκο!Φρέτα! Πού'ν'την;Να τη!)
Μπράβο για την προσπάθεια σου και το πολύ καλό αποτέλεσμα των πόντων!
Πολύ πιο σημαντικό από το μικρότερο βάρος σε κιλά είναι αυτό,εξάλλου!
Τα νούμερα μπορεί να είναι και πλασματικά,ενώ οι πόντοι,όχι...Οπότε μια χαρά σε βρίσκω!
Και τα ρούχα είναι ανάλογα με τις διαστάσεις και το μάτι δεν έχει ζυγαριά στην κριτική του...
Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου και καλή σου συνέχεια!Την καλημέρα μου!
02-04-2009, 09:50 #18
basia μου,μ'έχεις πραγματικά εντυπωσιάσει!
Τη μία μέρα ρωτάς και την αμέσως επόμενη πηγαίνεις κιόλας!Μωρέ,μπράβο!
Αυτό θα πει μιλάμε ,δεν παίζουμε!Αν είσαι τόσο αποφασισμένη,σε βλέπω να παίρνεις τη μεγάλη κατρακύλα
και μάλιστα πολύ σύντομα στην απώλεια βάρους!Με το σώμα σου ένιωσες καλά;Γιατί είχαμε πρόσφατα και το χειρουργείο...
Να προσέχουμε,έτσι;ʼντε,καρδι� � μου!Πολύ σε χαίρομαι!Φεύγουν τα κιλά,σφίγγει το σώμα,ανεβαίνει η διάθεση,όλα μια χαρά!
02-04-2009, 10:22 #19
ειναι να μην το παρω αποφαση. πηγα εχθες και μου αρεσε πολυ. γρηγορο και καθολου βαρετο οπως το ποδηλατο ο διαδρομος και τα συναφη. κανεις ενα σετ ασκησεων με μηχανηματα απο 3 φορες, απο το πρωτο ειχα κουραστει(ειναι που ειμαι και χρονια στα γυμναστηρια), στο δευτερο πηγαινα καπως πιο χαλαρα και στο τριτο τα ειχα παιξει, αλλα μου αρεσε. οταν ειδα τον εαυτο μου στον καθρευτη οταν τελειωσα ημουν κατακοκκινη....
θα παω και σημερα...
καλα με βλεπω να αλλαζω καριερα σε 6 μηνες... (μοντελο και τετοια)
η πληγη δεν με ενοχλησε καθολου, η αληθεια ειναι πω δεν ρωτησα και το γιατρο μου, αλλα δεν νομιζω να εχω προβλημα. δεν κανω και τιποτα extreme.
τα λεμε
02-04-2009, 11:40 #20
Ευχαριστώ NADINE! Ναι, όντως υπάρχει γυμναστήριο με 99 ευρώ το χρόνο.
Όσο για την εγγραφή που ποτέ δεν κατάλαβα και εγώ γιατί την κάνουμε η υπέυθυνη μου είπε:πως είναι για τις μετρήσεις που κάνουμε κάθε μήνα (κιλά, πόντοι, δ.μ.σώματος, λιπομέτρηση).
Πάντως, ειλικρινά, νιώθω όμορφα που πηγαίνω και σαφώς νιώθω δικαιωμένη που βλέπω να χάνω πόντους. Αυτό με ενδιαφέρει.
Έχω κάνει τα πάντα με δίαιτες εξαντλητικές, με μηχανήματα, με μασάζ...
20-04-2009, 18:19 #21
Και εγώ ήμουν γραμμένη στα curves βασικά με βόλεψε πάρα πολύ που ήταν κοντά στο σπίτι μου και έτσι μπορούσα να πηγαίνω μετά τη δουλεία ή το πανεπιστήμειο. Επίσεις θετικό για μένα είναι το κόστος μόνο 39 euro τον μήνα εκεί που άλλα γυμναστήρια μπορεί να ζητούν 50 και βάλε. Θυμάμαι είχα αρχίσει τον Γεννάρη και μέχρι τον Μάη είχα χάσει 27 πόντους (στήθος, μπράτσα, μπούτια, κοιλιά) στα κιλά είχα μείνει σταθερή και όλα αυτά χωρίς να ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα διατροφής αλλά πήγαινα 6 φορές την βδομάδα και όχι μόνο τρεις ...
20-04-2009, 18:32 #22
αληθεια ειχες τοσο καλα αποτελεσματα??? 27 ποντους???? :-Ο
πρεπει οπωσδηποτε ν'αρχισω γυμναστηριο αλλα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο....
20-04-2009, 18:56 #23
Εντάξει μπορείς να δοκιμάσεις εκεί και αν σου αρέσει να γραφτείς εκεί
20-04-2009, 19:58 #24
Ρε κορίτσια θέλω κι εγώ να πάω σε αυτά τα curves!!! Πρώτη φορά στη ζωή μου που με ενθουσιάζει κάτι σε γυμναστήριο. Δεν μου φαίνεται να είναι από αυτά τα κλασικά ηλίθια γυμναστήρια που δεν σου έρχεται κανένας γυμναστής να σου πει τι θα κάνεις και γίνεται της τρελής μέσα. Απ' οτι κατάλαβα λειτουργούν με πρόγραμμα! Τι ωραία.
Μόνο που δεν μπορώ να πάω εγω βρε παιδιά γιατι δεν έχω κανλεναν να μου κρατήσει το μωρό!!! Έλεος πια. Είμαι δασκάλα και μόνο η μαμα μου το κρατάει 4 ώρες το πρωί που δουλεύω. Που να της έλεγα και το απόγευμα! Δεν παίζει με τίποτα!!!Κλαψψψψ
20-04-2009, 20:29 #25
Εμ...γιατί δεν δοκιμάζεις να πηγαίνεις μετά τη δουλεία? ένα 30λεπτο είναι μόνο έτσι αν το πεις της μαμάς σου ότι θα χρειαστείς τη βοήθεια της για ακόμα 30 λεπτά δεν πιστεύω ότι θα σου πει οχι...
20-04-2009, 21:17 #26
Το concept των Curves είναι καλό βασικα.Μόνο γυναίκες (προσωπικά όποτε ήταν τιποτα κούκλοι στο γυμναστήριο με απέτρεπε απο το να ξαναπάω) και δεν έχει και καθρέφτες απο όσο άκουσα.Τωρα απο κει και πέρα δεν εχω προσωπική εμπειρία.Αλλα πηγαινε μια γνωστή και το μόνο που με προβλημάτισε , ενώ ήταν πολύ αδύνατη τις έλεγαν ότι επρεπε να χασει 3-4 κιλά.Τωρα δεν ξέρω αλλα καμια φορά και στα γυμναστήρια υπάρχει μια μανια να είσαι fit που δε βοηθάει ψυχολογικά άτομα υπέρβαρα και παχύσαρκα...Απο προσωπικές εμπειρίες πιο καλά μου φέρθηκαν διατροφολόγοι παρά γυμναστες.Οι γυμναστές πάντα με έκαναν να νιώθω χειρότερο μπάζο.Αυτό τον καιρό δεν πάω γυμναστήριο πιο πολύ επειδή θέλω πρώτα να χάσω κάποια κιλά για να νιώθω άνετα και να μη σκέφτομαι πχ οτι πρεπει να ρουφιέμαι στο διαδρομο όταν περναει η κορμάρα γυμνάστρια...
20-04-2009, 22:48 #27
αχ Deb μου κ εγω για τον ιδιο λογο δεν παω γυμναστηριο...ολες εκει μεσα ειναι σαν τη Σασα Μπαστα κ οι αντρες σαν τον Αλεξανδρο Παρθενη!!! χαχαχα που να παω η καημενη να ιδρωνω αναμεσα σε τοσες θεες κ κουκλους???
20-04-2009, 23:00 #28
[quote]Originally posted by dominique
Εμ...γιατί δεν δοκιμάζεις να πηγαίνεις μετά τη δουλεία? ένα 30λεπτο είναι μόνο έτσι αν το πεις της μαμάς σου ότι θα χρειαστείς τη βοήθεια της για ακόμα 30 λεπτά δεν πιστεύω ότι θα σου πει οχι...[/;
ʼσε Dominique πρέπει να το ξεχάσω εντελώς γιατί μετά τη δουλειά γυρίζω κομάτια! Είμαι σε ειδικό δημοτικό σχολείο με βαριές περιπτώσεις 4 ώρες τη μέρα αλλά είναι σα να δουλεύω 8 ωρο. ʼσε που ξενυχτάω κάθε βράδυ ρε γαμώτο γιατί είμαι νυχτερινός τύπος. Πάντα ήμουν. Οπότε θέλω οποσδήποτε να κοιμηθώ το μεσημέρι.
21-04-2009, 01:15 #29
Originally posted by samantha
αχ Deb μου κ εγω για τον ιδιο λογο δεν παω γυμναστηριο...ολες εκει μεσα ειναι σαν τη Σασα Μπαστα κ οι αντρες σαν τον Αλεξανδρο Παρθενη!!! χαχαχα που να παω η καημενη να ιδρωνω αναμεσα σε τοσες θεες κ κουκλους???
Σκέτη κατάθλιψη.Και το θέμα είναι ότι μαρεσει το γυμναστήριο.Είναι κάποιες ασκήσεις όπως ο διάδρομος, το ελειπτικό κλπ που χαίρομαι να τις κάνω.Αλλά είπαμε θα γίνω πρώτα 70-73 κιλά και μετά γυμναστήριο.
21-04-2009, 01:18 #30
τελευταια αποπειρα ηταν το Σεπτεμβρη στα 78 κιλα κ παλι δεν ενοιωθα καλα...τωρα στα 68 θα ξαναπροσπαθησω κ θα σου πω σε 1-2 μερες!!!!
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία