Results 31 to 45 of 155
Thread: curves...
-
14-07-2009, 14:36 #31
γραφτηκα κι εγω στα Curves.οι εντυπωσεις μου ειναι πολυ καλες.
καταρχας το οτι δεν εχει καθρεφτες το θεωρω πολυ καλο.
κατα δευτερον το οτι δεν υπαρχουν ανδρες.
επισης το συστημα τους δουλευει.
μετα απο τους 2 γυρους στα μηχανηματα με την ενταση που πρεπει να τους κανεις,ειμαι κατακκοκινη λες και εκανα γυμναστικη για 1-1μιση ωρα.
τα οργανα τους ειναι απιστευτα ευστοχα στις μυικες ομαδες των γυναικων,και γενικα το συστημα με τις αναπνοες και που μετρας τους σφυγμους σου ανα 4-5 οργανα ειναι πολυ καλο.
γενικα δεν θα πω κατι ασχημο.οσο για το κοστος ενταξει δεν το σκεφτομαι καν αν ειναι να γινω οπως θελω και να ξανααγαπησω την γυμναστικη σε γυμναστηριο που χρονια τωρα την μισουσα.
εφταιγε βεβαια το οτι τα κλασσικα γυμναστηρια δεν εχουν τιποτα για να με κρατησουν.
εφοσον λοιπο πετυχα αυτα πιστευω πως αυτο δεν πληρωνεται με τιποτα.και χαλαλι αν ειναι να τονωνουν την ψυχολογια των γυναικων σε αυτον τον τομεα.
προτεινω να δοκιμασετε αλλα μην ξεκινησετε με ετησιο.πληρωστε εναν -2 μηνες στην αρχη δειτε πως θα το δεχτειτε,και μετα αποφασιστε.
- 14-07-2009, 15:27 #32
Και γω σκέφτομαι να γραφτώ από Σεπτέμβρη - Οκτώβρη.
14-07-2009, 15:34 #33
μακαρι να ειχαν και στο Βολο
14-07-2009, 16:34 #34
Καλησπερα! και εγω θελω να το δοκιμασω γιατι οπως λετε ειναι καλοοο! ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ και πολυ ευκολα...
Τωρα ομως η εποχη ειναι καταλληλη ή εχει πολυ ζεστη και καλυτερα να τ αφησουμε για αργοτερα?
τι λετε κοριτσια και εσεις?
14-07-2009, 16:45 #35
Κατά την γνώμη μου δεν είναι καλή εποχή ο Ιούλιος για να αρχίσεις (εκτός αν δεν προβλέπονται διακοπές και φαγοπότια). Ο καλύτερος μήνας για μένα είναι ο Σεπτέμβριος..
14-07-2009, 16:47 #36
Σωστα! θα παω διακοπουλες και μολις επιστρεψω θα αρχισω!
Ευχαριστω!
16-08-2009, 18:20 #37
καλησπερα σας girls!
αποφασισα να ξεκινησω κι εγω.
θα ηθελα να ρωτησω μειρκα πραγματακια,
οποια ξερει κ θελει ας μου απαντησει,ναι;!
1.ποσες μερες τη βδομαδα ειναι ανοιχτα;Σαββατο και Κυριακη θα μπορω να πηγαινω η οχι;
2.μπορω να πηγαινω ολες τις μερες που ειναι ανοιχτα,μια φορα τη μερα ή το προγραμμα που πληρωνεις αντιστοιχει σε 3 φορες τη βδομαδα ξερω γω...;θα ηταν απαραδεκτο να ισχυει κατι τετοιο,βεβαια, δεδομενου του οτι δεν ειναι κ λιγα λεφτα το μηνα,ιδιως αν δεν παρεις ετησιο πακετο.στα αλλα γυμναστηρια με τη συνδρομη σου μπορεις να εισαι στο gym οσες ωρες ειναι ανοιχτο κ το gym...
3.σου κανουν λιπομετρηση,μετρανε ποντους κλπ?δηλαδη ξεβρακωνεσαικανονικα κι αρχιζουν οι ραφταδες και μετρανε;δε θελω να το υποστω αυτο,θα πω φχαριστω αλλα δε θα παρω!χεχε
4.εγω θα γραφτω ζωγραφου,ειναι καμια σας που πηγαινει στου ζωγραφου απο δω μεσα να μου πει τι παιζει γενικοτερα στο συγκεκριμενο καταστημα;
5.καπου διαβαζα οτι αν θες επιλεγεις 60 λεπτο προγραμμα,αντι 30λεπτου,αυτο παιζει;
thanks in advance για τις απαντησεις σας girls και καλο απογευμα!!
16-08-2009, 19:33 #38
eyelids
αν και δεν ξέρω τίποτα για τα curves με επιασες να φλετράρω και εγώ με την ιδέα τους (ας όψεται που γύρισα από διακοπές και άρχσα πάλι τα σχέδια για διάιτα και γυμναστική!!!!). Μάλιστα σκεφτομαι να περάσω μια βόλτα από εκεί αυριο αν είναι φυσικά ανοιχτα. Δυστυχώς εγώ θα προσεγγίσω το υποκατάστημα της Α. Παρασκευης. Αν μάθω κάτι από τις απορίες σου θα σου γράψω αυριο το βραδυ
17-08-2009, 13:58 #39
eyelids
κλειστά τα curves! Ανοίγουν 25/7 (τουλάχιστον στην Α. Παρασκευή) οπότε θε πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν να μας λυθούν οι απορίες! Πάντως από ότι έχω καταλάβει από κοπέλες που πηγαίνουν σχετικά με το πόσες φορές μπορείς να πηγαίνεις δεν είναι υποχρεωτικό 3 μπορείς και περισσότερες απλά δεν σε ενθαρρύνουν να το κάνεις. αυτά για την ώρα...
17-08-2009, 19:45 #40
EYΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ καλό μου παλιόπαιδο...
25-08-2009, 07:57 #41
Originally posted by eyelids
καλησπερα σας girls!
αποφασισα να ξεκινησω κι εγω.
θα ηθελα να ρωτησω μειρκα πραγματακια,
οποια ξερει κ θελει ας μου απαντησει,ναι;!
1.ποσες μερες τη βδομαδα ειναι ανοιχτα;Σαββατο και Κυριακη θα μπορω να πηγαινω η οχι;
2.μπορω να πηγαινω ολες τις μερες που ειναι ανοιχτα,μια φορα τη μερα ή το προγραμμα που πληρωνεις αντιστοιχει σε 3 φορες τη βδομαδα ξερω γω...;θα ηταν απαραδεκτο να ισχυει κατι τετοιο,βεβαια, δεδομενου του οτι δεν ειναι κ λιγα λεφτα το μηνα,ιδιως αν δεν παρεις ετησιο πακετο.στα αλλα γυμναστηρια με τη συνδρομη σου μπορεις να εισαι στο gym οσες ωρες ειναι ανοιχτο κ το gym...
3.σου κανουν λιπομετρηση,μετρανε ποντους κλπ?δηλαδη ξεβρακωνεσαικανονικα κι αρχιζουν οι ραφταδες και μετρανε;δε θελω να το υποστω αυτο,θα πω φχαριστω αλλα δε θα παρω!χεχε
4.εγω θα γραφτω ζωγραφου,ειναι καμια σας που πηγαινει στου ζωγραφου απο δω μεσα να μου πει τι παιζει γενικοτερα στο συγκεκριμενο καταστημα;
5.καπου διαβαζα οτι αν θες επιλεγεις 60 λεπτο προγραμμα,αντι 30λεπτου,αυτο παιζει;
thanks in advance για τις απαντησεις σας girls και καλο απογευμα!!
eyelids, lidal και όποιος άλλος ενδιαφέρεται για τα curves......
Πήγα χτες curves και γράφτηκα
eyelids, σχετικά με τα ερωτήματα σου
1. Είναι ανοιχτα Δευτέρα εως Παρασκευή πρωί και απόγευμα με μια μικρή διακοπή το μεσημέρι (νομίζω 13.00-14.30) και το Σάββατο είναι ανοίχτά μέχρι τις 8.30-12.30
2. Μπορείς να πηγαίνεις όλες τις μέρες (και τις 6 αν θέλεις) και όποια ώρα σε βολευει
3. Σου μετράνε ύψος, κιλά, και πόντους με τα ρούχα που φοράς. Πόντους μετράνε Μηρό, Γοφούς (πισινό δηλαδή!), δύο δάχτυλα κάτω από την κοιλιά, κοιλιά, στήθος και μπράτσο. Εμένα με μετρήσανε κανονικά με το τζινάκι μου και το Τ-shirt μου. Η λιπομέτρηση γίνεται με ένα μηχανηματάκι με μεταλικές επιφάνειες που το κρατάς και με τα δύο χέρια.
4. Για του ζωγράφου δεν ξέρω, πήγα στο κατάστημα Α. Παρασκευής
5. Το 30λεπτο πρόγραμμα είναι δύο επαναλήψεις σε όλα τα μηχανήματα. Ελέυθερη είσαι να κάνεις και τρείς (45 λεπτά) ή και τέσσερις (60 λεπτά) και ότι θέλεις απλά δεν το θεωρούν απαραίτητο
6. Οικονομικό!
Εγγραφή 49 ?
Αν πληρώνεις με τον μήνα 59?
Αν δεσμευτείς για ετήσιο (με πιστωτική κάρτα) 39? ο μήνας
Προσωπικά γραφτηκα για ένα μήνα να δώ πως μου φαίνεται
Θα πάω σήμερα το απόγευμα να κάνω την πρώτη αναγνωριστική πτήση. Για να δούμε.....
25-08-2009, 08:13 #42
Σ'ευχαριστούμε παλιόπαιδο για τις πληρορφορίες. Περιμένουμε εντυπώσεις!!!
25-08-2009, 08:40 #43
Μένω κι εγώ Αγ.Παρασκευή...από πάρκινγκ τι γίνεται? Γιατί εκεί η περιοχή είναι τζιζ!!!
25-08-2009, 08:56 #44
Originally posted by kat201161
Μένω κι εγώ Αγ.Παρασκευή...από πάρκινγκ τι γίνεται? Γιατί εκεί η περιοχή είναι τζιζ!!!
25-08-2009, 16:04 #45
Εάν έχεις κάνει sleeve, μετά από πόσους μήνες επιτρέπεται το γυμναστήριο, με ασκήσεις όμως τύπου cruves; Δηλ χωρις να σηκώνεις βάρη.
Καθιστή πχ, μπορώ να σηκώνω βαράκια μονο για τα χέρια; Από το 2ο πχ μηνα;
Οσο αφορά το Pilates, όντως κάνει απίστευτη σύσφιξη, αλλά κάνει να ρουφάμε την κοιλιά; Μπορεί να μην έχω κάνει ακόμα την επέμβαση,αλλά όπου να ναι θα την κάνω και ο καιρός περνάει γρήγορα.Θέλω να ξέρω τι θα κάνω στη συνέχεια εκτός απ το χορό που θα αρχίσω όταν χάσω τα πρώτα κιλά.
Αλλά όσο μπορώ να προλάβω την έντονη χαλάρωση πχ στα χέρια ή προσαγωγούς.Αν ειναι να μπει νυστερι για πλαστική, ας μπει στην κοιλιά και το στήθος μόνο!
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία