ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    Για ποιο λόγο να υπερασπιστούν τη θέση τους??? Εκαναν κάτι κακό που έχουν κιλά???

Δεν υπάρχει θέμα υπεράσπισης στην προκειμένη περίπτωση, γιατί κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ειδικά για κάτι τόσο προσωπικο!

Εσυ μπήκες με αέρα να κρίνεις όσους είναι εδώ! Αν δεν ήθελες επίθεση, είναι έυκολο να καταλάβεις πως ο καθένας έχει κάποιο πρόβλημα και ζητά στύριξη

Επίσης αυτό το σημείο αναφοράς υπάρχει για να γλυτώνουν τα μέλη του από κάτι άτομα σαν εσένα που απλά "δε γουστάρουν" να βλέπουν άτομα τα οποία δε μπορούν να συμβαδίζουν με τη μόδα και τα άκυρα πρότυπα που υπάρχουν.

Αν δε σε γεμίζουν όσα διαβάζεις, γιατί παρακολουθείς? Πήγαινε καλύτερα στο site του cosmopolitan που "υπάρχουν τα σωστα πρότυπα και οι σωστές εικόνες", κάνε ένα οφθαλμόλουτρο να δείς και "καμια σοβαρή συζήτηση".

Junior Member
    Originally posted by marinoula
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 11 ΜΟΝΟ 2 ΟΥΣΙΑΣΤΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ XENIA KAI DOLFIN ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΝΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ.ΕΛΕΟΣ !
    2SWEET ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΧΤΟ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.
    ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ IMPOSSIBLE ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ SWEET

Junior Member
    Γειά σας και από εμένα!

Κι εγώ σας διαβάζω αρκετό καιρό, αν και δεν "postαρω" συνά!! Θεωρώ πως η Μαρινούλα ηταν λίγο εριστική στις απόψεις της. Θα μπορούσε να εκφραστεί με διαφορετικό τρόπο, πιο πολιτισμένο όπως πολύ σωστά έκανε ο dolphin και η Ξένια.. Αυτό που με προβληματίζει και πιστεύω πως ίσως να προβληματίζει και την Μαρινούλα είναι κατα πόσο μπορείς να βοηθηθείς και να ξεφύγεις από μια άσχημη κατάσταση κάνοντας "παρέα" με ανθρώπους που περνούν το ίδιο χάλια.. Συμφωνώ πως από παιδιά με το ίδιο πρόβλημα μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις ή κοινές εμπειρίες αλλά μέχρι εκεί.. Πιστεύω πως δε βοηθάει να γυρίζεις συνέχεια γύρω από το πρόβλημά σου..Καλύτερα να εμπιστευτείς ανθρώπους που ξέρεις πως σε αγαπούν και που είναι εκτός τέτοιων προβλημάτων. Ίσως αυτοί να μπορέσουν να μας τραβήξουν στην επιφάνεια ευκολότερα!
    Όσο για τα ψυχολογικά τραύματα της παιδικής ηλικίας, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τα κουβαλάει..Αυτό δε σημαίνει όμως πως ό,τι μας συμβαίνει τώρα φταίει η παιδική μας ηλικία! Αρκετά νομίζω με τους άσχετους-σκιτζίδες ψυχολόγους και συμβουλάτορες! Πάντα δηλαδή όταν δε μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου θα πρέπει να φταίει το παρελθόν σου??? Έλεος δηλαδή!!!
    Παρακαλώ διαψεύστε με ή ακόμα και διαφωνήστε ανοιχτά μαζί μου!

Η ζωή είναι έξω από εδώ και μας περιμένει όλους! Έρχεται η άνοιξη και η αγκαλιά της δε χωράει προβληματισμούς, στεναχώριες και παρεξηγήσεις (ειδικά μεταξύ μας!) !!

Junior Member
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΩΣ ΜΑΣΙ ΣΟΥ USER.

Senior Member
    marinoula...
    εμεις απαντησαμε στις αποριες σου...
    γιατι συνεχιζεις να εισαι εδω και να διαβαζεις?συνεχιζεται η κοινωνιολογικη μελετη....????
    πες μας για σενα....για μας ξερεις ηδη πολλα...τι κανεις στην ζωη σου?τι σε απασχολει?ποια τα ονειρα σου?για να γνωριστουμε καλυτερα..μπορει να σε αδικησαμε...

Senior Member
    Originally posted by user
    Γειά σας και από εμένα!

Κι εγώ σας διαβάζω αρκετό καιρό, αν και δεν "postαρω" συνά!! Θεωρώ πως η Μαρινούλα ηταν λίγο εριστική στις απόψεις της. Θα μπορούσε να εκφραστεί με διαφορετικό τρόπο, πιο πολιτισμένο όπως πολύ σωστά έκανε ο dolphin και η Ξένια.. Αυτό που με προβληματίζει και πιστεύω πως ίσως να προβληματίζει και την Μαρινούλα είναι κατα πόσο μπορείς να βοηθηθείς και να ξεφύγεις από μια άσχημη κατάσταση κάνοντας "παρέα" με ανθρώπους που περνούν το ίδιο χάλια.. Συμφωνώ πως από παιδιά με το ίδιο πρόβλημα μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις ή κοινές εμπειρίες αλλά μέχρι εκεί.. Πιστεύω πως δε βοηθάει να γυρίζεις συνέχεια γύρω από το πρόβλημά σου..Καλύτερα να εμπιστευτείς ανθρώπους που ξέρεις πως σε αγαπούν και που είναι εκτός τέτοιων προβλημάτων. Ίσως αυτοί να μπορέσουν να μας τραβήξουν στην επιφάνεια ευκολότερα!
    Όσο για τα ψυχολογικά τραύματα της παιδικής ηλικίας, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τα κουβαλάει..Αυτό δε σημαίνει όμως πως ό,τι μας συμβαίνει τώρα φταίει η παιδική μας ηλικία! Αρκετά νομίζω με τους άσχετους-σκιτζίδες ψυχολόγους και συμβουλάτορες! Πάντα δηλαδή όταν δε μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου θα πρέπει να φταίει το παρελθόν σου??? Έλεος δηλαδή!!!
    Παρακαλώ διαψεύστε με ή ακόμα και διαφωνήστε ανοιχτά μαζί μου!

Η ζωή είναι έξω από εδώ και μας περιμένει όλους! Έρχεται η άνοιξη και η αγκαλιά της δε χωράει προβληματισμούς, στεναχώριες και παρεξηγήσεις (ειδικά μεταξύ μας!) !!
    user
    απο το μηνυμα σου κι αλλα αναλογα κατα καιρους, βεβαιωνομαι για κατι:
    εχετε μπερδεψει μερικα πραγματα μερικοι και πελαγοδρομειτε χωρις λογο.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. κι αν τυχον καποιος το ειπε, κανει λαθος..
    το φορουμ ειναι , οπως λες κι εσυ, για να ανταλλαξεις αποψεις με ανθρωπους με κοινες εμπειριες, για εκφραση και επικοινωνια δλδ, αλλα κατι ακομη. για στηριξη απο ατομα που και περνανε η εχουν περασει αναλογες καταστασεις και που σιγουρα θελουν την προοδο ολων εδω μεσα..
    αυτο κανει το φορουμ...ουτε θεραπειες κανει,ουτε την ορεξη κοβει, κι οποιοςεχει τετοιες αποριες εκτος απο ασχετος, ειναι και αφελης :)

στο δευτερο που σου υπογραμμισα ομως γιουζερ, θα διαφωνησω.
    σαρές δε σαρές, για οτι μας συμβαινει και δεν μας συμβαινει τωρα ψυχοσυναισθηματικα, φταιει οπωσδηποτε το παρελθον μας και τα γονιδια μας...που κι αυτο παρελθον μας ειναι :)
    ειτε θες να το δεχτεις ειτε οχι, ειτε το κανεις απο αρνηση να ασχοληθεις με τον εαυτο σου ειτε απο απλη αγνοια, αυτο ισχυει...
    οτι υπαρχουν πολλοι αχρηστοι , απαιδευτοι και προβληματικοι ψυχολογοι, αυτο ειναι γεγονος. οπως υπαρχουν αχρηστοι επαγγελματιες και επιστημονες σε ολους τους κλαδους ανεξαιρετως. αυτο δεν αλλαζει κατι ομως, στο γεγονος οτι καποια προβληματα λυνονται πιο ευκολα (η μονο )με την βοηθεια ψυχολογων

τωρα, το ποσο βγαινει εξω ο καθενας κι αν ξοδευει στο φορουμ ενα δεκαλεπτο η ενα 24ωρο,ειναι δικο του θεμα και δεν φανταζομαι οτι αυτο που του ελειπε για να βγει απ το σπιτι του αν τυχον εχει κλειστει σε αυτο, ειναι η δικη σου προτροπη,και χωρις παρεξηγηση...
    ολοι ξερουν οτι υπαρχει το εξω κι οσοι δεν βγαινουν εχουν τους λογους τους , δεν ειναι οτι δεν τους περασε απ το μυαλο.

Senior Member
    Marinoula,γιατι ετσι μας γουσταρει!Συγκεκριμενα εγω,ειμαι μαζοχα,θελω να μιζεριαζω,μου αρεσει να μη λυνω τα προβληματα μου,να κανω παρεα με ατομα που εχουν παρομοια προβληματα για να αβγαταινουν και να ηδονιζομαι.Τρωω ο,τι βρισκεται μπροστα μου(και αμα δεν βρισκεται παω και το βρισκω εγω),δεν κουναω τον κωλο μου απο τον καναπε,και τις περισσοτερες ωρες της ημερας τη βρισκω να ειμαι μπροστα στην οθονη,παρα να τρεχω στα γυμναστηρια.Επισης,καμαρων ω που δεν ειμαι σαν εσενα,δηλαδη,συναισθηματικ ης νοημοσυνης κατω του μηδενος,και χαιρομαι να συναντω ατομα σαν αυτα που κατηγορεις,δηλαδη που ψαχνονται να βρουν τα γιατι,αχ ρε γαμωτο,γιατι να μην ειμαι κι εγω σαν εσενα,σιγουρη για ολα στη ζωη!ΟΥΣΤ!Που ειμαι και υποχρεωμενη να απολογηθω στον καθενα βαρεμενο.

Senior Member
    ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΝΟΥΛΑ,ΑΠΕΙΡΗ,ΑΘΩΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.....
    ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ FORUM ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ FORUM ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΟΜΟΙΕΣ" ΜΟΥ ΥΠΕΡΒΑΡΕΣ , ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΘΑΡΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ "ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ".ΣΗΜΕΡΑ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ 27 ΚΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!!
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE,ΣΤΟ ΘΕΜΑ "ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ" ΘΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗ ΖΩΗ .....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΥΘΗΚΑΝ Η ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΝΑ...

Senior Member
    lol sabe
    πολυ διασκεδαστικη η απαντηση σου,οφειλω να ομολογησω.
    γελασα με την καρδια μου :)
    δραττομαι της ευκαιριας εδω να υποστηριξω, οτι παρα του φοβου να ξεφυγει αισθητικα μια οργισμενη απαντηση (και δεν συμπεριλαμβανω σε αυτες την απαντηση της σαμπε που θεωρω εντελως ψυχραιμη) θεωρω οτι μπορει να ειναι εξαιρετικα αποφορτιστικη και οφελιμη για τον εκνευρισμενο:)
    οταν μαλιστα στρεφεται κατα καποιου που προκαλωντας την αντιδραση αυτη,δεν φερθηκε με ευαισθησια και προσοχη , αλλα οπως του κατεβηκε στην μικρονοη κεφαλα του (οπως η φιλη μαρινουλα εδω) δεν θεωρω καν οτι υπαρχει υποχρεωση πολιτικλι κορεκτ συμπεριφορας, αλλα οτι ενα τετοιο ατομο, ξυνεται για οποιαδηποτε αντιδραση και θα πρεπει να ειναι προετοιμασμενο και υπομονετικο εφοσον κερναει ξερασματα χωρις δευτερη σκεψη σε ανθρωπους που ουτε καν γνωριζει,να δεχτει,σκατα στα μουτρα του ως απαντηση....

με λιγα λογια,οποιος εχει αποριες και τις εκφραζει με την ευαισθησια που μολις ειδαμε και λογιες εκφρασεις του τυπου "χλαπακιαζετε" και αλλες χαριτωμενες γιατι ετσι το σκεφτηκε, ας ειναι ετοιμος να γινει σακος του μποξ απο καποιους που δεν εχουν την ορεξη να δειξουν κατανοηση για την αγνοια και την αναισθησια του καθε πικραμενου, γιατι ετσι το σκεφτηκαν και αυτοι...

αυτα...

Senior Member
    Sabe, μαζί σου με τα χίλια, δεν έχω να προσθέσω ούτε κόμμα. Και δεν ασχολούμαι άλλο και που πρόσθεσα ένα ακόμα μήνυμα ήταν too much!

Junior Member
    Γειά κι απο εμένα.
    Είμαι κι εγώ μια χοντρούλα που κατα λάθος βρήκα το φόρουμ και είπα να σας κάνω παρέα.Είναι πολύ καλό που βοηθά ο ένας τον άλλο και αν κάποιος δεν έχει περάσει απο την θέση του υπέρβαρου νομίζω ότι δεν μπορεί να κριτικάρει.
    Απο Δευτέρα......ξεκινάω δίαιτα.

Senior Member
    εμείς απαντήσαμε στις απορίες σου..έσυ ακόμα να απαντήσεις στις δικές μας . . όχι οτί το περίμενα κιόλας.. καλή παρατήρηση στις ζωές τον άλλων μαρίνα.. έτσι ξεχνάμε πόσο μίζερη είναι η δική μας.. σάφήνω τώρα μου ρθε μια λιγούρα πάω να χλαπακιάσω . .

Senior Member
    Γειά σου,Κούκου και καλώς σε βρήκαμε!Ελπίζω να μην είμαστε "στιγμιαίο λάθος" για σένα και να τα λέμε συχνά!
    Καλή δύναμη στην προσπάθεια,που μόλις ξεκίνησες!Ό,τι τυχόν χρειαστείς και το'χουμε,δικό σου!Φιλάκια!

Senior Member
    καλημερααα
    μηπως να παψουμε να ασχολουμαστε βρε παιδια με την μαρινουλα? δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο πως ειναι ο stargaze μιας και ακολουθησε την ιδια τακτικη.. μπηκε μας κατηγορησε που ειμαστε χοντρουλες .. και απλως παρακολουθει τις εξοργισμενες απαντησεις μας ,,,
    ειμαι σιγουρη πλεον 100%% πως εχει φαει γερη χυλοπιτα απο γυναικα ( αν οντος ειναι ο stagaze) η απο αντρα χοντρουλη αν ειναι η μαρινουλα γυναικα και γι αυτο τα βαζει μαζι μας...
    υπομονη μαρινουλα μας ολες μας εχουμε φαει χυλοπιτα, αλλα ναι σε καταλαβαινω πως δυνατον εσενα ενα μοντελο να σοτ εδωσε χυλοπιτα ενας χοντρουλης.. η μηπως.... σου εκλεψε τον αντρα καμια ζουμπουρλουδικη σαν εμας? γιατι ως γνωστον οι αντρες παντα τρελενονται για τις καμπυλες μας εξου και η ονομασια ΣΕΞολαβες....

υπομονη κοριτσακι μου... μηπως να γινεις και εσυ χοντρουλα μπας και αποκτησεις κανενα σουξε στο αντιθετο φυλλο? ε? ε?Ε? λεω εγω μηπως??.

Page 2 of 2 FirstFirst 12