Results 16 to 20 of 20
-
03-04-2009, 12:01 #16
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!
ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΩ!!!!ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΣΧΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!
- 03-04-2009, 14:39 #17
Όταν νιώθεις την λιγούρα να σου χτυπά το στομάχι μια ακόμη καλή λύση είναι το πλύσιμο των δοντιών!
03-04-2009, 14:56 #18
Εμένα με βοηθάει βέβαια και το τσιγάρο αλλά καμιά φορά δε με σταματάει τίποτα. Η μέθοδος που έχει τα πιο άμεσα αποτελέσματα σε΄μένα είναι το να αναλογιστώ τις συνέπειες μιας επερχόμενης κρίσης υπερφαγίας όπως π.χ. ότι θα φουσκώσω πολύ και μετά πώς θα βγω έξω, πώς θα με δει ο φίλος μου, πόσο χάλια θα αισθάνομαι, πώς θα χωρέσω στα ρούχα μου. Όλες οι άλλες μέθοδοι αντιπερισπασμού που έχω δοκιμάσει έχουν αποτύχει. Βέβαια, καθένας έχει το δικό του τρόπο.
Κατά γενική ομολογία πάντως, καλό είναι να καταφεύγουμε σε ενεργητικές δραστηριότητες όπως π.χ. περπάτημα, συγύρισμα, χορό, τηλεφωνήματα κτλ.
03-04-2009, 17:58 #19
Καλησπέρα σε όλους σας!
Αυτό που κάνει εμένα να ξεχνιέμαι είναι η ΤιΒι και ιδιαίτερα οι ταινίες! Είμαι ιδιαίτερα σινεφιλ, οπότε είτε είναι μεσημέρι είτε βράδυ κάποιο καλό ΝτιΒιΝτι θα βρεθεί να με απασχολήσει για τις επόμενες 2.30-3 ωρίτσες! Σίγουρα βέβαια η γυμναστική ή έξοδος είναι πιο απολαυστική και καις και περισσότερες θερμίδες, αλλά ελλείψει παρέας καλό είναι και το χαζοκούτι..!! Συμφωνώ με την Ντόλφιν πως ο φίλος μας μπορεί να μας σταθεί και πως είναι καλή αιτία/αφορμή να διατηρήσουμε το βάρος μας. Ιδιαίτερα στην αρχή της σχέσης που δεν έχεις γνωρίσει τον άλλο καλά θες να προσπαθείς όλο και περισσότερο. Να δείχνεις τον καλύτερό σου εαυτό! Κορίτσια και αγόρια ερωτευθείτε! Η άνοιξη είναι εδώ και μας περιμένει!!
07-04-2009, 12:27 #20
Originally posted by christina
Ειναι απλο!!!Δεν θα βαζετε ποτε στο σπιτι σας τον πειρασμο!Δηλαδη γαριδακια πατατακια σοκολατες κοκα κολες γλυκα.Οταν δεν το εχεις μπροστα σου ή τελοσπαντων να στρογγυλοκαθεται μεσα στο ντουλαπι σου δεν θα το φας!!Γιατι που να βγαινεις τωρα εξω να πας να παρεις μια σοκολατα??Θα σκεφτεις κανω διαιτα αρα δεν τρωω τετοια.Επισης βαζετε σπιτι οτι πιο υγεινο μπορειτε.Ας πουμε ακτινιδια και δαμασκηνα μπορειτε να φατε ανετα πανω σε μια λιγουρα.Ισα ισα κανουν και καλο.Ελπιζω να βοηθησα καπως!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση