Results 1 to 14 of 14
-
17-03-2009, 13:40 #1
Καλως σας βρηκα!Τη βοηθεια σας..!!
Παιδια καλησπερα σε ολους,και καλως σας βρηκα!
Σαρωσα το διαδικτυο να βρω ενα site της προκοπης,και επιτελους το εντοπισα!
Εχω κ εγω ενα θεματακι..ειμαι 1.84 και 73 κιλα.Βασει του δεικτη μαζας σωματος,υποτιθεται οτι ειμαι ok,ωστοσο δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενη με το σωμα μου.Το προβλημα μου,κυριως ειναι στη κοιλια,που πιστευω οτι εχω ποντους παραπανω.Ειχα παει πριν 4 χρονια σε διαιτολογο,κ εφτασα τα 68 κιλα περιπου,αλλα δεν με αφηνε να χασω παραπανω.Ομως,ακομα κ τοτε,δεν ημουν ευχαριστημενη.
Θα μου πειτε,"γυμναστικη".Οντως,δε� � γυμναζομαι-σκοπευω,ομως-,αλλα κανοντας π.χ. κοιλιακους,ναι μεν θα σφιξω,αλλα ποντους δεν θα χασω,κ αυτο με ενδιαφερει κυριως.
Καποια συμβουλη/αποψη/προταση καποιος;;
Οχι για μενα,για το φουκαριαρικο το bikinακι που εχω σταμπαρει!!!...
- 17-03-2009, 14:34 #2
Καλώς όρισες Τίνα. Κάνε μια πιο υγιεινή διατροφή. Απέφευγε τα τηγανητά, τα πολύ λιπαρά φαγητά και τρώγε πολλά φρούτα και λαχανικά. Και βεβαίως γυμναστική! Έχεις ήδη τα ιδανικά κιλά για το ύψος που έχεις, οπότε όντως δεν χρειάζεται να χάσεις παραπάνω βάρος. Ασχολήσου λοιπόν με την γυμναστική και να δεις ότι θα το αποκτήσεις το ...φουκαριάρικο το μπικινάκι μέχρι το καλοκαίρι!
17-03-2009, 16:44 #3
Καλως ηρθες Τινα.Ειχα και γω το ιδιο προβλημα με σενα .αυτο που εκανα ηταν τρεξιμο σχεδον καθε μερα και διαφορες ασκησεις κοιλιακων κα η κοιλια μου εγινε πλακα και σφιχτη.αν προσεχεις παραλληλα να μην τρως λιπαρα και τροφες που σε φουσκωνουν το αποτελεσμα που επιθυμεις θα ερθει.
17-03-2009, 18:57 #4
Γεια σου Τίνα.Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις πρόβλημα με το βάρος σου και κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα.Αν θέλεις όμως έχεις ένα μικρό περιθώριο να πλησιάσεις προς τα χαμηλότερα φυσιολογικά του δείκτη μάζας σώματος.Από την στιγμή όμως που ακόμα και στα 68 κιλά λες πως δεν ήσουν ευχαριστημένη, μάλλον θα πρέπει να εστιάσεις στο θέμα της γυμναστικής περισσότερο.Με άλλα λόγια άτομα με το ύψος και το βάρος που έχεις τώρα μπορεί να έχουν πολύ πιο σφιχτά τα κιλά του κάνοντας αρκετή γυμναστική.Θα μπορούσες να συνδυάσεις ένα πρόγραμμα 2-3 μέρεσ την εβδομάδα να κάνεις αεροβικές ασκήσεις(ποδήλατο,διάδρομο ,aerobic) και 2-3 φορές την εβδομάδα να κάνεις βάρη και μηχανήματα.Κάτι τέτοιο πιστεύω θα ήταν το ιδανικό, σε συνδυασμό πάντα με προσεγμένη διατροφή. Μην παρασυρθείς από κρέμες σύσφιξης και αδυνατίσματος γιατί το μόνο που κάνουν είναι να ελαφρύνουν την τσέπη σου. Διατροφή και γυμναστική θα σε βοηθήσουν να εχεις το σώμα που θέλεις όχι μόνο για το καλοκαίρι και το bikini, αλλά και για να διατηρήσεις το σώμα σου σε ικανοποιητικά για σένα επίπεδα όλο τον χρόνο.
17-03-2009, 23:12 #5
Γεια σου κ απο μενα Τινα...
Συγνωμη που θα στο πω αλλα εισαι καπως υπερβολικη....Ελεος καλη μου...μια χαρα μου ακουγονται τα κιλακια σου για το υψος σου...αλλα εσυ θα ξερεις καλυτερα :-/
Θα συμφωνήσω με τους αλλους ομως...διαδρομο κ κοιλιακους χρειαζεσαι κ θα δεις πως θα φυγουν οι ποντοι
Θα γινεις οπως θελεις πιο γρηγορα απ'οτι νομιζεις!!!! Καλη επιτυχια!!!!!
18-03-2009, 07:10 #6
Γειά σου,σαρωτική Τίνα!Ώστε μας έκοψες για προκομένους,ε;Εύγε!
Δεν έχω να προσθέσω κάτι απ'όσα είπαν οι προποστάροντες...
Η γυμναστική αλλάζει την εικόνα του σώματος μας αρκετά
κι ένας γυμναστής που ξέρει να κάνει τη δουλειά του μπορεί
να σε βοηθήσει πιστεύω να το βάλεις το φουκαριάριο το μπικινάκι!
Βέβαια δεν ξέρω ποιός θα βοηθήσει τους φουκαριάρηδες λουόμενους μετά,
καθότι δε διαθέτουν ερωτοσώστες οι παραλίες μας...Είσαι και 1,84...Μοντέλο!
Κοίτα να δεις που λυπάμαι τους άντρες...'Ενα σημείο μόνο να θίξω:
Originally posted by Tina88
Εχω κ εγω ενα θεματακι..ειμαι 1.84 και 73 κιλα.Βασει του δεικτη μαζας σωματος,υποτιθεται οτι ειμαι ok,ωστοσο δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενη με το σωμα μου.Το προβλημα μου,κυριως ειναι στη κοιλια,που πιστευω οτι εχω ποντους παραπανω.Ειχα παει πριν 4 χρονια σε διαιτολογο,κ εφτασα τα 68 κιλα περιπου,αλλα δεν με αφηνε να χασω παραπανω.Ομως,ακομα κ τοτε,δεν ημουν ευχαριστημενη.
Πιστεύω αντιλαμβάνεσαι πως η εικόνα σου δεν ανταποκρίνεται στο απόλυτο κι υπερβολικό της δήλωσης σου...
Γιατί θεωρείς πως έχεις αυτήν την οπτική;Τι πραγματικά σου ζητάς;Έχεις καμιά ιδέα γιατί να νιώθεις έτσι;
18-03-2009, 10:45 #7
Κατ'αρχας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας,που απαντησατε ,και μαλιστα τοσο συντομα!
Να διευκρινισω κατι,σε περιπτωση που παρεξηγηθηκα,δεν εχω "τασεις" ανορεξιας,απεχω ετη φωτος απο αυτο τον δρομο-ημουν ανεκαθεν "φαγανο" παιδι!!..
Οσον αφορα αυτο που ρωτησες,Nadine,παραμενω στην αρχικη μου δηλωση,οτι ποτε δεν ημουν ευχαριστημενη με το σωμα μου,προφανως,τελικα,οχι λογω κιλων,αλλα λογω ελλειψης γυμναστικης.Γιατι,να λεμε κ την αληθεια,ποτε δεν γυμναστηκα συστηματικα,για πανω απο ενα καλοκαιρι.
Απλα,παρελειψα το θεμα της γυμναστικης,γιατι εβλεπα-και βλεπω ακομα-φιλες κ γνωστες να εχουν ενα πολυ καλο κορμι,χωρις να γυμναζονται.Και παντα σκεφτομουν,ok,για να'ναι αυτη ετσι χωρις γυμναστικη,μπορω να γινω κ εγω,αρα πρεπει να χασω κ αλλα κιλα!
Και να σας πω μια αληθεια,ακομα πιστευω οτι πρωτα πρεπει να χαθουν καποιοι ποντοι απο την κοιλια,κ μετα να προχωρησω σε γραμμωση κ σφιξιμο..
Και παλι,για να μην παρεξηγηθω,δοξα τω θεω,μια χαρα ειμαι,ουτε προβληματα υγειας εχω,ουτε κανενα σοβαρο προβλημα εχω,και τις επιτυχιες μου τις εχω οταν κυκλοφορω στο δρομο..το θεμα ειναι οταν δοκιμαζεις το ρημαδι το μαγιο,σ'εκεινα τα μικροσκοπικα δοκιμαστηρια,που οι πελωριοι καθρεφτες δειχνουν κ τη παραμικρη λεπτομερεια..
Οκ,εκει,το παραδεχομαι,εχω προβλημα!!
Θελω να βγω επιτελους ενα καλοκαιρι στη παραλια,χωρις να ντρεπομαι,χωρις να προσεχω πως θα καθησω,για να φανει καλυτερο το σωμα μου,χωρις να κολλαω να πηγαινω στο beach bar,που ειναι ακριβως διπλα με το μαγιο μονο,χωρις παρεο κλπ κλπ.Να σας πω κ μια αλλη αληθεια,τα καλοκαιρια,παντα,οταν μου προτεινουν διαφορες παρεες να παμε για μπανιο,με πιανει αγχος κ συχνα θελω να πω οχι,γιατι ντρεπομαι.Κυριως,μαλλον,γι� �τι βλεποντας με εξω,εντυπωσιαζονται(δεν ειμαι ψωνιο,απλα ειναι κατι που ισχυει,λογω υψους μαλλον,κυριως)κ νομιζω πως αν με δουν με μαγιο,θα πουν,"πφφ..μουφα τελικα"..
Μη γελασετε..το ξερω οτι φαινονται τραγικα ασημαντα ολα αυτα..ωστοσο δεν τα συζηταω σχεδον με κανεναν,και με βοηθαει εστω και να γραφω για αυτο.Και στη τελικη,ο καθενας μας εχει τα δικα του προβληματα,και στα ματια του φαινονται πελωρια!..
Πολλα ειπα τελικα..Δεν ηθελα να σας κουρασω,αλλα μου φαινεστε ωραιο παρεακι εδω,κ πιστευω πως μπορω να πω τα παντα,χωρις λογοκρισια.
Ευχαριστω και μονο που ακουσατε!
18-03-2009, 11:08 #8
Μα δεν τίθεται θέμα λογοκρισίας,Τίνα μου!Μη μαζεύεσαι και μην απολογείσαι...
Ασφαλώς και είναι σεβαστή η οπτική του καθένα και ειδικά αναφορικά με τον εαυτό του.
Απλά θέλησα να θίξω ένα σημείο που μου ακούστηκε άξιο να σταθείς για μία στιγμή.
Ζω στην ίδια κοινωνία και ξέρω πολύ καλά τα πρότυπα που προβάλλονται και τον αντίκτυπο τους
στα νέα κυρίως παιδιά.Δεν είναι καθόλου κακό να θέλεις να βελτιώσεις την εικόνα του σώματος σου
ούτε θα έπρεπε να αισθάνεσαι άβολα που οι περισσότεροι από μας βρισκόμαστε σ'έναν διαφορετικό αγώνα.
Απλά από το να χρήζει το σώμα σου κάποιας γυμναστικής για να αγγίξει το αψεγάδιαστο μέχρι το "δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη"
μεσολαβεί μία απόσταση αρκετά μεγάλη,που αναρρωτιόμουν τι να κρύβει σε σχέση με την ψυχολογία σου και τις απαιτήσεις από τον εαυτό σου.
Αν δηλαδή εντωμεταξύ απολαμβάνεις τη ζωή σου ως νέα εντυπωσιακή κοπέλα,που είσαι,μαζί με τα εσωτερικά της χαρίσματα βέβαια ή
αν χρειάζεσαι φέτες στην κοιλιά σου για να σου επιτρέψεις να υπάρχεις χαρούμενη,απαλλαγμένη από άγχος δικών σου ή αλλότριων προσδοκιών.
Με συγχωρείς αν τυχόν σ'έκανα να νιώσεις πως χρειάζεται ν'αμυνθείς...Μόνο η επίθεση δε με αφορά,πίστεψε με!Συνέχισε να εκφράζεις ελεύθερα ό,τι έχεις ανάγκη!Φιλάκια!
18-03-2009, 11:10 #9
Γυμναστική-γυμναστική-γυμναστική! Κι εγώ κάποτε δεν ήμουν υπέρμαχος της γυμναστικής αλλά -ας πούμε- με εξανάγκασε η διαιτολόγος μου. ʼκουγα γυμναστική και πέταγα σπυριά. Τελικά έπεσα σε καλή γυμνάστρια και κάναμε καλό δίδυμο. Με άλλαξε στην κυριολεξία. Μιλάμε τώρα για τμήμα αερόμπικ και οργάνων. Κάναμε θυμάμαι 40' αερόμπικ-στεπ και μετά μας έβγαζε πρόγραμμα για όργανα. Σε μένα επέμενε να γυμνάσω κοιλιά και πλάτη, γιατί εκεί είναι που έχω το πρόβλημα. Αποτέλεσμα, παρά το κρέμασμα της κοιλιάς μου λόγω της απώλειας των κιλών τότε, είχα χάσει πάρα πολλούς πόντους. Μην το σκέφτεσαι καν και φυσικά μην κοιτάς ολόγυρα. Είσαι για τον εαυτό σου κι όχι για το τι θα πουν οι άλλοι. Και στο κάτω-κάτω η παραλία δεν ανήκει μόνο στους καλλίγραμμους. Λυπάμαι που την παραλία την κατάντησαν πασαρέλα κάτι ψωνισμένα φρίκουλα επειδή είναι κομπλεξικά! Προχώρα για σένα!
18-03-2009, 11:34 #10
Ρε σεις,με συγκινειτε!!Αληθεια τωρα,σας ευχαριστω παρα πολυ,για ολες τις συμβουλες σας!Ειστε ενας κ ενας!
Λοιπον,ενταξει,με πεισατε..θα βαλω μπρος για γυμναστικη!
Ελπιζω μονο,να βρω κ γω ενα γυμναστηριο της προκοπης,κ οχι καμια "πασαρελα" με φουσκωτους κ καγκουρες!!(μιας και το'φερε η κουβεντα,αν γνωριζει κανεις τροπο να εντοπισω τα γυμναστηρια της πολης μου,διαδικτυακα,θα με υποχρεωνε,καθ'οτι ειμαι φοιτητρια κ δεν γνωριζω τα κατατοπια!)
Να ρωτησω και κατι τελευταιο..μετα απο ποσους μηνες υπαρχουν εμφανη αποτελεσματα..(αραγε);
18-03-2009, 11:37 #11
Μετά από 1 μήνα συστηματικής γυμναστικής θα έχεις ήδη χάσει πόντους. Αν θες σημείωσε σε ποια πόλη είσαι. Ίσως έτσι βρεθεί κάποια ή κάποιος που να ξέρει για να σε βοηθήσει.
18-03-2009, 11:50 #12
Ηρακλειο Κρητης,βρισκομαι..αν βρει καποιος,κατι...
Οπως και να'χει,ευχαριστω πολυ ,και παλι,ολους σας!
Φιλια και καλη συνεχεια σε οτι κανετε!
18-03-2009, 12:10 #13
Δε ζω στο Ηράκλειο,ώστε να σου συστήσω κάτι,
αλλά κάτι βρήκα στο δίκτυο...Για ρίξε μια ματιά...
Στα καλύτερα θα σε πάω,βρε!Στα καλύτερα!
--->Γυμναστήριο : Gymnasium
--->ΣΩΜΑ Personal Fitness Instructors
--->Mygym
--->Full Of Success
--->GLOBAL GYM
26-03-2009, 15:44 #14
Καλησπερα,
εφοσον δεν εχεις κιλα να χασεις και χρειαζεσε απλα συσφιξη,
μια λυση για οσους βαριουνται τη γυμναστικη ειναι και το power plate για κανε μια δοκιμη , κανει καλη δουλεια.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία