Results 31 to 45 of 49
Thread: κοντά στο θάνατο..
-
18-06-2008, 15:52 #31
Originally posted by CHRPAP
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ..
Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΛΟ ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ..ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ Η ΒΙΟΨΙΑ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΥΓΙΩΝ ΙΣΤΩΝ (ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ) Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗ ΒΛΑΒΗ..
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ.....
το μόνο πρόβλημα είναι σε περίπτωση κακοήθειας μπορεί πολύ εύκολα να κάνει μεταστάσεις σε άλλα όργανα του σώματος μέσω του λεμφικού συστήματος (λεμφαδένες) που αποτελείται απο λεπτά αγγεία όπως τα αιμοφόρα αγγεία.
- 18-06-2008, 16:01 #32
μαρία, αν κατάλαβα καλα, τα αποτελεσματα των εξετάσεων είναι θεετικά σωστα?
Παρε μια μακρια ανασα, χαλαρωσε!
Επειδη εχεις αυτη την ευαισθησια, καλο ειναι να φροντιζεις με οποιον τροπο μπορεις τον εαυτο σου!
Μεσω της διατροφης, της ασκησης αλλα και της προληπτικης ιατρικης(ολιστικες θεπαρειες). και πανω απο ολα να φροντιζεις, το αγχος σου και φυσικα την εκθεση στον ηλιο!!
Χαιρομαι που ολα ειναι ενταξει! Ευχομαι παντα να εισαι γερη και γεματη αισιοδοξια, ετοιμη για καθε ειδους μαχη!
Φιλια.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-06-2008, 16:10 #33
weird σε ευχαριστώ
αχ ναι μια ανασα δικιο έχεις τρεχω κ δεν εχω συνειδητοποιησει τιποτα ακόμα ειμαι καλά ομως
προληψη οτι καλύτερο
τώρα για το άγχος άστο αυτό δεν φεύγει ποτέ
18-06-2008, 16:20 #34
Originally posted by mmaria
weird σε ευχαριστώ
αχ ναι μια ανασα δικιο έχεις τρεχω κ δεν εχω συνειδητοποιησει τιποτα ακόμα ειμαι καλά ομως
προληψη οτι καλύτερο
τώρα για το άγχος άστο αυτό δεν φεύγει ποτέ
Οπωσδηποτε να πας σε διαιτολογο να σου φτιαξει ενα προγραμμα με ολα τα αντιοξειδωτικα που χρειαζεται ο οργανισμος σου και ειδικα οσα εχουν να κανουν με την προσπασια του δερματος. Διαβασε και μαθε για το τι ειναι καλο να τρως.
Πανε σε καποιον ομοιοπαθητικο να δουλεψετε το θεμα του αγχους. Θα σου δωσει αγωγη. Μπορεις να γραφτεις γιογκα ή να κανεις ειδικη κολυμπυση που χαλαρωνει ολους τους μυες του σωματος.Μπορεις να βρεις και βιβλια με τεχνικες χαλαρωσης, αν και καποια δρασητριοτητα θα ηταν καλυτερη!
Και φυσικα, αρχισε να προσανατολιζεσαι και στις βουνισιες διακοπες, οπου ο ηλιος θα ειναι πιο καλοβουλος απεναντι σου.
Περιμενω νεα κι εξελιξεις!Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-06-2008, 16:22 #35
Επισης, καθως δεν το εχω ψαξει, σιγουρα θα υπαρχουν και βοτανα που θα μπορεις να αλειψεις στο δερμα σου ή να τα πιεις σε τσαι για την προστασια του δερματος.
Ρωτα σε κανενα μαγαζακι!Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-06-2008, 16:30 #36
βρε weird τι είναι όλα αυτά που λες; βοτανα μπλιαχ κ που ξερω γω τι σοι πουλανε οπουδήποτε απαπα!!! βουνό, δεντρα, ιστοι, αραχνες, αλλεργιες, καντηλες, δυσπνοια, καμπιες, κατσαβραχα, ου κ αλλα να δεις μειονεκτηματα που μπορώ να βρώ..
γιογκα κ βαθειές ανασες πιο πολυ θα εκνευριζομαι κ θα αγχωνομαι με τους γυρω μου
ασε εντάξει η βιοψια σε υγιή όρια, η κατάθλιψη όμως δεν εχει φυγει ακόμα
διακοπές δεν έχω παει ποτε, η θαλασσα ειναι βρωμικη, ασε για πισινα αντριχιασα κ στην σκεψη, εχω κολλημα με τα μικρόβια κ διαιτολόγο δεν μπορώ να ακολουθω συγκεκριμενη διατροφη, αυτο μου έλειπε τωρα!
18-06-2008, 16:30 #37
Αν δεν σε φροντισεις εσυ, ποιος θα το κανει?
Κανε μια σταση, απολαυσε το αρωμα των λουλουδιων, εισαι εδω για λιγο.
Για αρκετο ομως ωστε να σε αγαπας, να παιρνεις μακριες ανασες και να οσφραινεσαι αρωματα...Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-06-2008, 16:31 #38
Και συγχωρεσε με, που εγινα πιεστικη.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-06-2008, 16:32 #39
δεν με φροντιζω, ασε μην το ψαχνεις κ με φοβιζει η συγκεκριμενη αρρώστια κ αγχωθηκα μόνο στο ότι γνωρίζω τι συνεπαγεται των όλων αυτών, αν ειχα κατι τετοιο θα ελεγα πολυ συντομα αντιος..
μονο με τον θανατο δεν εχω φοβια, μην το ψαχνεις παραπάνω
18-06-2008, 16:36 #40
Μαρια, εφοσον δεν το ψαχνεις εσυ, εγω γιατι να το ψαξω? Δεν υπαρχει λογος.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-06-2008, 17:06 #41
δεν το ψαχνω γιατι δεν βρισκω άκρη κ όταν ξεκινάω κάτι τέτοιο χανομαι
weird ευχαριστω αλλη μια
18-06-2008, 17:12 #42
Μαράκι.................:P:P:P
...................
Κρίμα που δεν έχω άστρα πολύχρωμα να τα βάλω να γιορτάσουμε κάτι τόσο πολύτιμο: την υγεία σου....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18-06-2008, 17:20 #43
να εισαι καλά βρε Θεοφανία, μόνο οπως το έγραψες φαντάστηκα την εικόνα!!!
19-06-2008, 10:53 #44
ξερει κανείς τι μπορεί να είναι;
έχει ανοίξει τρύπα πάνω στην τομή, εκεί που είχε δημιουργηθεί όλα αυτό, σταζει υγρά, αίμα κ πυον, μπλιαχ μπλιαχ πολύ σιχαμένο κ πονάω, πονάω πολύ. εκεί που ήμουν στο μπάνιο έπεσε νερό πάνω, σαν να μου έχωσαν πολλά καρφια στο χέρι κ ξεράθηκα στο πονο, ούτε μπορώ να το ακουμπήσω. μισουλιντ λεει η χειρουργος κ αλλαγες γαζες κ μπεταντιν. μα τι στο καλο είναι αυτό; εχω φρικάρει.. κ είναι συνέχεια μουδιασμένο κ δεν μπορώ να κάνω κινήσεις.. μα πως να μην φοβάμαι κ να μην αγχώνομαι ότι κάτι είναι;
19-06-2008, 10:59 #45
Το mesulid ειναι ισχυρο παυσίπονο και αντιφλεγμονώδες. Υποθετω οτι πρεπει να επαθες καποια μολυνση. γι αυτο πρεπει να αλλαζεις συχνα γαζες και να βαζεις bedadin για απολύμανση.
Θα περασει, ειναι επωδυνο αλλα ακινδυνο. Μια μικρη μολυνση.
υγ. Υπαρχουν ειδικες γαζες για τις ανοιχτες πληγες που εχουν την ιδιοτητα να μην κολλανε πανω στο δερμα. Πηγαινε ρωτα στο φαρμακειο!Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....