1ο Βήμα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

Thread: 1ο Βήμα...

Senior Member
    Σήμερα έκλεισα 17 μέρες και συνεχίζω...

Senior Member
    :) Αστέρι μου! Καμάρι μου! Μπράβο,δρομέα μου! Σιγανά και ταπεινά! KEEP WALKING!

Senior Member
    Αχ βρε nadine πάντα τόσο καλή και γλυκιά με όλους.Σου ευχομαι και εσένα να πετύχεις το στόχο σου.Απο οτι εχω καταλάβει δεν έχεις πρόβλημα εμμετών αλλα βάρους,σωστά;18 μέρες σήμερα και έχω πάρει 2 κιλά από τότε που σταμάτησα αλλα παίρνω και κάτι ορμόνες (για πρόκληση οωρρηξίας)και μου έχει ανοίξει η όρεξη τρελά.Να σου πω καλύτερα 2 κιλά παραπάνω και γερή παρά άρρωστη...

Senior Member
    :) Έτσι είναι! Καλύτερα,καρδιά μου,χίλιες φορές καλύτερα!Και μόλις στρώσουν λίγο τα πράγματα θα τακτοποιηθεί κι αυτό!
    Να προσέχεις το σώμα σου,ειδικά τώρα που ετοιμάζεται για επισκέψεις!Είδες η gilie μας;ʼντε και στα δικά σου,κουκλί μου!

Senior Member
    Σέυχαριστώ τόσο πολύ nadine μου!Ξέρεις είμαι στην αναμονή και πιστεψέ με είναι πολύ δύσκολη περίοδος.Νιώθω κάποια συμπτώματα,αλλα έχω ακούσει οτι μπορεί αν το σκέφτεσαι να τα γεννήσει ο οργανισμός χωρίς να υπάρχει εγκυμοσύνη,οπότε προσπαθώ να μη το πιστέψω ακόμη για να μην απογοητευτώ μετά αν δεν είμαι.Περιμένω...

Senior Member
    Και πολύ καλά κάνεις,Λενάκι μου!Αλλά επειδή ποτέ δεν έβλαψε κανέναν λίγη βοήθεια,σου παραδίδω το μαγικό ραβδί ενός μικρού κοριτσιού
    για να σου δώσει,με τη δύναμη της αγνότητας του,γαλήνη,πίστη,ηρεμία για το δύσκολο διάστημα αυτό κι ό,τι άλλο ασφαλώς λαχταράς και προσμένεις!

Page 2 of 2 FirstFirst 12