ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
    Senior Member

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ?

Κορίτσια και αγόρια καλημέρα! Είμαι καινούργια, σας διαβάζω καιρό και θα ήθελα να με δεχθείτε και μένα στην παρέα σας σε μια περίοδο της ζωής μου που δεν είναι και η καλύτερη. Και γω έχω πρόβλημα με τα κιλά μου μετά από δυο απανωτές εγκυμοσύνης φορτώθηκα με 20 κιλά επιπλέον και κοντεύω να πάθω κατάθλιψη......Δοκιμάζω τα πάντα, δίαιτες, διαιτολόγους αλλά μόνο τα λεφτά μου χάνω. Σήμερα ξεκίνησα Reductil μήπως και μπορέσω έστω να ελέγχω την όρεξή μου που έχει φτάσει σε επίπεδα λύκου, αρκούδας, κάτι τέτοιο! Όλο το φαί σκέφτομαι, τι αρρώστια κι αυτή.....

Senior Member
    σοβαρα μιλάς?
    εννοειται πως μπορεις να ερθεις στην παρέα μας.
    καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου.
    διαβασε και τα αλλα topics σχετικά με τις παρενεργειες του Reductil.....
    κοιταξε να χαρεις τα παιδάκια σου και ασε την καταθλιψη....
    εισαι μια χαρά. η κακη ψυχολογία λειτουργει αποτρεπτικα στο χασιμο των κιλών γιατι αν δεν δεις γρηγορα αποτελεσματα ξαναπεφτεις με τα μουτρα στο φαγητο, κατι ξερουμε και εμεις με 50 και 60 παραπάνω κιλα.....
    σε λιγο καιρο θα εισαι θεα....

Senior Member
    Βάσια μου χίλια ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Όμως διαβάζω εδώ μέσα και επιτέλους νιώθω ότι δεν είμαι μόνη, ότι κι άλλοι άνθρωποι μπορεί να νιώθουν τα ίδια πράγματα. Μια ζωή ήμουν 60-65 κιλά και επειδή έχω και σκελετό ήμουν καλά στα κιλά αυτά, αισθανόμουν πολύ όμορφη. Τώρα στα 87 νιώθω....ζώο! Δεν έχω κέφι να ντυθώ, να κάνω έρωτα, να διασκεδάσω.... Θα το παλέψω όμως....Δεν το αφήνω να με πάρει από κάτω..Πως μπορώ να βάλω και γω αυτό το τικεράκι για να βλέπω την πρόοδό μου?

Senior Member
    Καλως ήρθες lidal.Εδώ θα βρείς πολλους συμπαραστάτες.Αν ο λόγος που έχεις κατάθλιψη είναι μόνο τα κιλά απλά μη τα αφήσεις να νικήσουν.Έχεις τη δύναμη να τα χάσεις.Αν υπάρχουν και άλλοι λόγοι μπορείς να τους πεις σε μας είμαστε όλοι εδω για να ακούσουμε.Να είσαι παντα καλά και καλή επιτυχία στην απώλεια κιλών.

Πατα πάνω στο τικερ και θα σε βγάλει στο καταλληλο λινκ.

Senior Member
    Αμ δεν έχω την δύναμη να τα χάσω. Γι' αυτό ξεκινάω το Reductil. Ελπίζω να βγάλει από το μυαλό μου την ίδια έμμονη ιδέα που έχω για το φαγητό, το οποίο σκέφτομαι όλη μέρα σαν να είναι η μόνη μου χαρά.

Senior Member
    Originally posted by lidal
    Αμ δεν έχω την δύναμη να τα χάσω. Γι' αυτό ξεκινάω το Reductil. Ελπίζω να βγάλει από το μυαλό μου την ίδια έμμονη ιδέα που έχω για το φαγητό, το οποίο σκέφτομαι όλη μέρα σαν να είναι η μόνη μου χαρά.
    Σε καταλαβαίνω απολυτα.Ποσες φορες εγκατεληψα την προσπαθεια, εχω παψει να μετραω.Ειχα απιστευτο σκαμπανεβασμα βαρους μεσα στα χρόνια.Καποια στιγμη ομως γινεται ενα κλικ μεσα στο μυαλο.Ετσι εχασα τα δεκα πρωτα κιλα.Εχω κολλήσει όμως σχεδον δυο χρόνια στα 80-τοσα.Πριν λιγες μέρες ξανάρχισα την προσπάθεια με περισσοτερη όρεξη απο ποτέ.Το φορουμ βοηθάει πολυ.Οποτε πεινας να μπαινεις.:P

Senior Member
    Lidal Καλως ήρθες στο forum και από μένα, και απ΄ ότι βλέπω έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, τον ίδιο στόχο και τα ίδια κιλά!
    Εγώ στην εγκυμοσύνη μου όμως πήρα 32 ολόκληρα κιλά!! Βέβαια έχω χάσει αρκετά αλλά και πολύ λιγα σε σχέση με αυτά που ήμουν!
    Κι εγω δεν μπορούσα να χαρώ το μωράκι μου μιας και αν διαβάσεις εδώ http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1546 θα με καταλάβεις.

Τώρα όμως πια μπορώ να πω οτι έχω υποστήριξη εδω μέσα και εδώ και 3 μέρες κάνω επιτέλους σωστή δίαιτα μετά από 2 χρόνια και δεν θέλω με τίποτα να την χαλάσω!!!
    Επειδή δεν μπορώ να πάω στο γυμναστήριο λόγω μωρού, παίρνω το καρότσι κάθε απόγευμα και γυρίζω στα μαγαζιά. Περπατάω τουλάχιστον κανα 2 ωρο. Είναι πολύ καλη γυμναστική στο προτείνω. Τι ηλικία έχουν τα αγγελούδια σου? Να τα χαίρεσαι!!!
    Εγώ παίρνω και xenical και lipotox. Και βάζω και κρέμα για αδυνάτισμα-κυτταρίτιδα.
    Καλή επιτυχία!

Senior Member
    Mpempa,

Λοιπόν έχω δύο παιδιά ένα αγόρι 4 και ένα κορίτσι 2,5. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ξεκίνησα 67 κιλά και έφτασα 95 και στην δεύτερη ενώ με δίαιτα είχα φτάσει 75 κιλά, πήρα άλλα 24 οπότε έφτασα τα 99!!!!!!!!!!ΣΟΚ
    Τώρα είμαι 87 στο ανώτερό μου (στο μεσοδιάστημα έχανα αλλά ξανάπαιρνα με δίαιτες που είχα από παλιά, με διαιτολόγους αλλά να που έφτασα πάλι τα 87....). Από την Τετάρτη έχω ξεκινήσει δίαιτα πάλι σε διαιτολόγο αλλά αυτή τη φορά ξεκίνησα (σήμερα) και τα Reductil για να μειώσω την όρεξή μου και το ότι σκέφτομαι συνέχεια το φαγητό. Τον Γενάρη είχα ξεκινήσει και γυμναστήριο αλλά το βαρέθηκα και το παράτησα. Τώρα αν χάσω μερικά κιλά, δεν το αποκλείω να ξαναπάω. Έχω και διάδρομο στο σπίτι αλλά τώρα νιώθω πολύ down για να ξεκινήσω. ʼσε που δουλεύω (και σε πολύ απαιτητική δουλειά) 9-5 οπότε που δυνάμεις μετά στο σπίτι με δύο παιδιά!
    ʼστα πολύ δύσκολα...

Senior Member
    τιποτα δεν είναι εύκολο καρδούλα μου σ΄αυτόν τον πόλεμο με το βάρος...όσες μάχες κι αν κερδίσεις! Το έχουμε δει το έργο πρεμιέρα και έγχρωμο άπειρες φορές. Ξεκίνα σιγά σιγά, λίγα πράγματα. Δυστυχώς τίποτα δεν σε βοηθάει, ούτε τα ωράρια της δουλειάς, ούτε τα πιτσιρίκια, ούτε τα οικιακά. Προσπάθησε να κρατήσεις χώρο και χρόνο για σένα, έστω και το ελάχιστο. Προσπάθησε να είσαι όμορφη, να μην παραμελήσεις ΠΟΤΕ κομμωτήριο, μανικιούρ,πεντικιούρ...τον εαυτό σου με άλλα λόγια. ΄Οταν φροντίζουμε τον εαυτό μας είναι λίγο πιό εύκολο να κρατήσουμε ένα πρόγραμμα. Και , μην το βάζεις κάτω, ποτέ. Μία κακή μέρα τη διαγράφεις και ξεκινάς απ΄την αρχή. Κάθε μέρα είναι καινούργια, κάθε μέρα γεννιέται ο καινούργιος σου λεπτός εαυτός!
    Είμαστε κι εμείς εδώ, με το μακρύ και το κοντό μας κάτι βοηθάμε όσο μπορούμε.
    Φιλιά.-

Junior Member
    Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου lidal!

Υπομονή κι επιμονή, να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν!

Senior Member
    kat201161, αυτό το προσπαθώ η καψερή... Κάτι το κομμωτήριο, νύχια, μακιγιάζ, ντύσιμο αλλά δεν νιώθω πια εγώ, εκεί είναι το πρόβλημά μου. Βλέπω τις φωτογραφίες μου (και όχι παλιές του 2004 προ παιδιών) ή λένε οι φίλοι "Η Λήδα ήταν η Barbie της παρέας", πρόσεξες? Παρελθοντικός χρόνος....

Senior Member
    Δεν νοιώθεις πια εσύ γιατί ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΕΣΥ. Δεν είσαι κοριτσάκι μου barbie πιά, είσαι μητέρα, σύζυγος, στέλεχος επιχείρησης πιθανόν. Οι ρόλοι σου πλέον είναι πολύπλοκοι, απαιτητικοί και δύσκολοι. Πάνε πια οι εποχές που είχες να φροντίσεις μόνο τον εαυτούλη σου...και, ειλικρινά στο λέω, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ. Από τη στιγμή που κάνεις παιδιά, το δυναμικότερο και ωραιότερο κομμάτι του εαυτού σου δεν σου ανήκει πλέον. Αυτό που πρέπει να κάνεις και να προσέξεις είναι να κρατήσεις άμυνα, να μην απορροφηθείς τελείως από τους ρόλους και χάσεις τον εαυτό σου μέσα στο ρόλο. Και δεν εννοώ μόνο το κομμωτήριο φυσικά. Εννοώ το χρόνο που θα ξεκλέψεις για να διαβάσεις ένα βιβλίο, θα δεις μια ταινία, θα πιείς καφέ με μια φίλη...ακόμα κι εδώ μέσα, χρόνο ξεκλέβεις. Δικό σου χρόνο!
    Αυτό μην το διαπραγματευτείς ποτέ, το δικαιούσαι. Βρέθηκα στην ίδια θέση επτά χρόνια πριν. Δέχτηκα την προαγωγή μου στη δουλειά ,που σήμαινε πολλές περισσοτερες ώρες κι ευθύνες, με δεδομένο το babysitting της μαμάς μου. ΄Ομως η μαμά πέθανε από καρκίνο μέσα σε 4 μήνες κι εγώ βρέθηκα με θέση φωτιά και πιτσιρίκια νηπιαγωγείου και πρώτης δημοτικού. ΄Εφτασα τα 95 κιλά,στα όρια της κατάθλιψης και με πρόωρη κλιμακτήριο. Επέζησα. Τώρα, στην εμμηνόπαυση ήδη από πέρυσι, προσπαθώ να χάσω βάρος. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχω καταφέρει δυσκολότερα πράγματα στη ζωή μου. Δεν το βάζω κάτω, σιγά σιγά.
    Σιγά σιγά κι εσύ, με το μαλακό. Λίγο διαδρομο κάθε μέρα, λίγο προσοχή στη διατροφή. ΄Οχι τελειομανίες, πουθενά, τίποτα δεν θα γίνει ποτέ όπως θα θέλαμε, πάρτο απόφαση. ΄Ασε τον κόσμο να γυρίζει και πρόσεχε τον εαυτό σου και τα παιδάκια σου. ΜΟΝΟ! Είσαι αφάνταστα πιο γοητευτική,ζεστή ,ανθρώπινη,σοφή,γλυκειά,ελκ υστική τώρα απ΄ότι ήσουν ως Βarbie. Κι αυτό φαίνεται ,κι αυτοί που το νοιώθουν είναι και οι μόνοι που αξίζει να έχεις κοντά σου.
    Συγγνώμη αν σε κούρασα με την πολυλογία μου, είδα τον εαυτό μου σε σένα.
    Προχώρα ακάθεκτη...

Senior Member
    Originally posted by lidal
    Mpempa,

Λοιπόν έχω δύο παιδιά ένα αγόρι 4 και ένα κορίτσι 2,5. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ξεκίνησα 67 κιλά και έφτασα 95 και στην δεύτερη ενώ με δίαιτα είχα φτάσει 75 κιλά, πήρα άλλα 24 οπότε έφτασα τα 99!!!!!!!!!!ΣΟΚ
    Τώρα είμαι 87 στο ανώτερό μου (στο μεσοδιάστημα έχανα αλλά ξανάπαιρνα με δίαιτες που είχα από παλιά, με διαιτολόγους αλλά να που έφτασα πάλι τα 87....). Από την Τετάρτη έχω ξεκινήσει δίαιτα πάλι σε διαιτολόγο αλλά αυτή τη φορά ξεκίνησα (σήμερα) και τα Reductil για να μειώσω την όρεξή μου και το ότι σκέφτομαι συνέχεια το φαγητό. Τον Γενάρη είχα ξεκινήσει και γυμναστήριο αλλά το βαρέθηκα και το παράτησα. Τώρα αν χάσω μερικά κιλά, δεν το αποκλείω να ξαναπάω. Έχω και διάδρομο στο σπίτι αλλά τώρα νιώθω πολύ down για να ξεκινήσω. ʼσε που δουλεύω (και σε πολύ απαιτητική δουλειά) 9-5 οπότε που δυνάμεις μετά στο σπίτι με δύο παιδιά!
    ʼστα πολύ δύσκολα...
    Ωχ κατάλαβα! Είναι πολύ βαρύ το προγραμμά σου καθημερινά. Το καλό όμως (μέσα στο κακό) είναι οτι δουλεύεις μέχρι τις 5 οπότε εκεί μπορείς να ξεχνιέσαι και να μη τσιμπολογάς! Απαραίτητα πριν φύγεις για δουλειά πρέπει να τρως πρωινό! Έχε το έτοιμο απο βραδύς! Το πρωινό ενώ εγω δεν το πάω καθόλου γιατί με βαραίνει και δεν μπορώ να ντυθώ μετά το χονεύω τελικά πολύ γρήγορα και δεν πεινάω κιόλας που πριν μόλις ερχόμουν σπίτι μετά τη δουλειά, λόγω του οτι ήμουν νηστική όλη μέρα, δεν μπορούσα να περιμένω να ετοιμαστεί το φαγητό και όλο παρείγγελνα σαβούρες! ʼλλη λύση είναι αφού τα μικρά σου τρώνε υγειινά να τρως και εσύ από το ίδιο φαγητό που τους φτιάχνεις.
    Ελπίζω πριν να πήρες αυτά τα χάπια να έκανες έλεγχο στην υγεία σου. Είναι πολύ βαριά χάπια. Κι εγώ είπα θα τα πάρω αλλά μετά το ξανασκέφτηκα. Εγώ βέβεαια έχω και πρόβλημα με την καρδιά μου. Τώρα δεν με ενοχλεί αλλά όταν φορτώνω τον οργανισμό μου με διάφορα χάπια λαγκάρει.
    Εύχομαι καλή επιτυχία και πάλι!

Senior Member
    lidal καλωσηρθες κ μην ανησυχεις για τπτ...εχω κ εγω τους ενδοιασμους μου για τα συγκεκριμενα χαπια αλλα μακαρι να σε βοηθησουν!!

πανω απ'ολα να χαιρεσαι τα παιδακια σου κ ολα τ'αλλα θα γινουν!!!

Senior Member
    Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για την υποστήριξη. Η πρώτη μου έννοια σήμερα το πρωί ήταν να δω τα μηνύματά σας. Αλλά εσύ kat201161 με συγκίνησες πολύ. Κανείς δεν μου έχει μιλήσει έτσι τα τελευταία χρόνια, έχω χάσει και την μανούλα μου (όταν ήμουν έγκυος 7 μηνών στο δεύτερο μου παιδί) και δεν έχω κανέναν να με κανακεύει και να μου λέει τρυφερά λόγια. Τον άντρα μου θα μου πεις: ε, οι άντρες είναι αλλιώς, αλλιώς θα σου μιλήσει μια γυναίκα που έχει περάσει το λούκι, αλλιώς θα σε πλησιάσει. Με έκανες κομμάτια, σ' ευχαριστώ πάρααααα πολύ. Να είσαι καλά.

Page 1 of 3 123 LastLast