7 ΚΙΛΑ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

7 ΚΙΛΑ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ!!!

Δίαιτα που προέρχεται από το Memorial Hospital και εφαρμόζεται στους υπερβαρους καρδιοπαθείς για να χάσουν ταχέως βάρος πριν το χειρουργείο.

Την εφάρμοσαv αρκετα ατομα μια φορά `η και περισσοτερεs και δούλεψε, ενώ παράλληλα είχαv φοβερή ενέργεια μετά το τέλος της!

Σούπα αποικοδόμησης (καύσης) βασικού λίπους

16 μεγάλα πράσινα κρεμμύδια
    1 ή 2 κονσέρβες ντομάτας (1 ολόκληρη και 1 τεμαχισμένη)
    1 μεγάλο κεφάλι λάχανο
    2 πράσινες πιπεριές
    1 μάτσο σέλινο
    1 πακέτο μείγμα κρεμμυδόσουπας (Knorr)
    1 μεγάλο καρότο
    αλάτι, πιπέρι<!--[endif]-->
    Εκτέλεση :
    Κόβονται τα λαχανικά σε μικρά ή μεσαία κομμάτια και καλύπτονται με νερο.
    Ταχεία βράση για 10 λεπτά, μετά σιγοβράζονται μέχρι τα λαχανικά να κρατούν.

Αυτή η σούπα μπορεί να καταναλώνεται όποτε αισθάνεστε πείνα. Φάτε όποτε επιθυμείτε και όποτε θέλετε. Όσο περισσότερο τρώτε τόσο περισσότερο βάρος χάνετε.

Σε μια δεδομένη μέρα να τρώτε όλες τις τροφές όπως και τη σούπα. Διαφορετικά μπορεί να υποφέρετε από κακή διατροφή.

ΗΜΕΡΑ 1η: Μόνο φρούτα (εκτός μπανάνες) και σούπα. Τα πεπόνια είναι χαμηλά σε θερμίδες. Για ποτά μόνο άγλυκο χυμό βατόμουρο και νερό.

ΗΜΕΡΑ 2η: Μόνο λαχανικά και σούπα. Φάτε όσα φρέσκα ή κονσερβοποιημένα λαχανικά μπορείτε να χορτάσετε. Προσπαθήστε και φάτε πράσινα φυλλώδη χορταρικά (αλλά όχι ξερά φασόλια, μπιζέλια ή καλαμπόκι). Μη φάτε καθόλου φρούτα.

ΗΜΕΡΑ 3η: Φάτε όση σούπα, φρούτα και λαχανικά θέλετε. Μή φάτε βραστή πατάτα. Αν έχετε ακολουθήσει τρεις μέρες όπως καθορίζεται πιο πάνω και δεν έχετε ξεφύγει, θα έχετε χάσει 2,5 με 3,5 κιλά.

ΗΜΕΡΑ 4η: Μπανάνες, αποβουτυρωμένο γάλα, σούπα και όσα ποτήρια νερό μπορείτε να πιείτε. Φάτε μέχρι 3 μπανάνες και πιείτε μέχρι 3 ποτήρια αποβουτυρωμένο γάλα. Το γάλα και οι μπανάνες είναι πλούσια σε θερμίδες και υδρογονάνθρακες, αλλά απ? αυτή ιδιαίτερα τη μέρα το σώμα σας έχει ανάγκη από κάλιο, υδρογονάνθρακες, πρωτεΐνες και ασβέστιο για να μειωθεί η διακαής επιθυμία για γλυκά.

ΗΜΕΡΑ 5η: Μοσχάρι και ντομάτες. Θα πρέπει να έχετε 300-600 γρμ. μοσχάρι και 1 κονσέρβα ντομάτες ή ως και 6 φρέσκιες ντομάτες. Αυτή τη μέρα προσπαθήστε να πιείτε τουλάχιστον 5-6 ποτήρια νερό για να βοηθήσετε να εκπλυθεί το ουρικό οξύ από το σώμα σας. Φάτε όλη τη σούπα τουλάχιστον μια φορά τη μέρα.

ΗΜΕΡΑ 6η: Μοσχάρι και λαχανικά μέχρι να ευχαριστηθεί η καρδιά σας, αλλά όχι βραστή πατάτα. Φάτε 2 ή και 3 μπριζόλες με πράσινα φυλλώδη λαχανικά . Να σιγουρευτείτε ότι έχετε φάει τουλάχιστον μια φορά τη σούπα.

ΗΜΕΡΑ 7η: Ακατέργαστο ρύζι, γλυκά φρούτα, χυμός και λαχανικά. Χορτάστε και φάτε τουλάχιστον μια φορά τη σούπα.

Στο τέλος της εβδομης ημέρας, εαν δεν έχετε αποκλίνει από αυτή τη δίαιτα, θα έχετε χάση 6-7,5 κιλά. Εάν χάσετε πάνω από 7,5 κιλά αποφύγετε τη δίαιτα για 2 ημέρες πριν την ξαναρχίσετε. Από την πρώτη ημέρα αυτό το 7ήμερο πρόγραμμα διατροφής μπορείτε να το εφαρμόζετε όσο συχνά επιθυμείτε και στην πράξη.

Εάν το ακολουθήσετε σωστά θα καθαρίσει το σύστημά σας από ακαθαρσίες και θα σας χαρίσει ένα συναίσθημα ευεξίας όπως ποτέ άλλοτε. Μετά από 7 μόνο μέρες θα αρχίσετε να αισθάνεστε ελαφρύτερα και να έχετε περισσότερη ζωτικότητα. Συνεχίστε αυτό το πρόγραμμα για όσο διάστημα επιθυμείτε και θα αισθάνεστε τη διαφορά. Αυτή η δίαιτα καίει τα λίπη γρήγορα και ξεπλένει τις ακαθαρσίες από το σύστημά σας.

Αποφύγετε τη δίαιτα για τουλάχιστον 24 ώρες πριν καταναλώσετε αλκοόλ. Επειδή το σύστημα χώνευσης καθενός είναι διαφορετικό, θα επηρεάσει τον καθένα διαφορετικά.

Μετά την 3η ημέρα θα έχετε περισσότερη ενεργητικότητα απ? αυτή που είχατε όταν αρχίσατε, αν βέβαια δεν αποκλίνετε.

Μετά τη εφαρμογή της δίαιτας για αρκετές ημέρες θα διαπιστώσετε ότι έχουν αλλάξει οι κινήσεις των εντέρων σας και μπορεί να θέλετε να φάτε μια κούπα με καυτερή τροφή. Αν και μπορείτε να πάρετε σκέτο καφέ θα αντιληφθείτε ότι δεν έχετε καμία επιθυμία για αυτόν μετά την 3η ημέρα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΧΙ ψωμί, κατεψυγμένες τροφές, αλκοόλ, αναψυκτικά (περιλαμβανομένων και των διαιτητικών).
    Παραμείνετε στο νερό, το άγλυκο τσάι, σκέτο καφέ, άγλυκους φρουτοχυμούς βατομούρων και αποβουτυρωμένο γάλα.

Την 5η ή 6η μέρα μπορείτε να αντικαταστήσετε το μοσχάρι με κοτόπουλο χωρίς δέρμα (ψητό ή βραστό). Πρέπει να φάτε μοσχάρι για μια από τις δύο αυτές ημέρες γιατί έχετε ανάγκη του υψηλού περιεχομένου πρωτεϊνών που παρέχει το μοσχάρι.

Οποιαδήποτε φάρμακα παίρνετε δεν επηρεάζονται από αυτή τη δίαιτα.

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,ΟΣΕΣ/ΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ,ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ 2 ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ 2 ΕΧΑΣΑΝ 6 ΚΑΙ Η ΜΙΑ 7,5.

Senior Member
    ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΙΤΑΣ,ΓΡΗΓΟΡΕΣ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΟΥ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ,ΜΕ 5-6 ΓΕΥΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΑΣΑ 10 ΚΙΛΑ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ,ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ.ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ,ΚΑΙ ΑΜΑ ΨΑΞΕΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ 7 ΜΕΡΕΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ,ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΠΙΣΩ,ΑΜΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙΣ ΠΑΛΙ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ......ΦΙΛΙΑ

Senior Member
    μη μπεις στο τριπάκι να κάνεις την παραπάνω δίαιτα....

1ον αν κάνεις τη σούπα βρομάει (ούτε καν με κλειστή μύτη δεν αντεχεις)
    2ον η γεύση είναι άθλια
    3ον νιωθεις τρομερή ανεμία σε σημείο να σε πιάνει τρέμουλο
    4ον σκέψου πως τα υλικά της σούπας είναι για ημερίσια δοσολογία (που σημαίνει μεγάλο κόστος μόνο για τις σούπες)
    5ον όντος τα κιλά χάνονται, αλλά με το που θα τη σταματήσεις τα πήρες διπλά

τα παραπάνω σαν μια μικρή εικόνα από προσωπική εμπειρία (έχω προσπαθήσει 3 φορές να την κάνω, πρώτη πέτυχα αλλά μετά πήρα τα κιλά χωρίς καν να τρώω, δεύτερη και τρίτη έπειδή πίστεψα πως την πρώτη έκανα λάθος, είπα να προσπαθήσω ξανά, αλλά χωρίς θετικό αποτέλεσμα)

σημείωση, ακολούθησα σωστή διατροφή με πολύ χαμηλές θερμίδες, αλλά τα κιλά απλά ήρθαν ξανά...

είναι καθαρά δίαιτα για άτομα υπέρβαρα τα οποία θέλουν να χασουν βάρος για λόγους υγείας (για να κάνουν πχ κάποιο χειρουργείο) αλλά όχι για μόνιμη απώλεια βάρους...

Senior Member
    mtsek σε ευχαριστω,απλα ειμαι τοοοσο απογοητευμενη,που δεν μπορω να χασω, και τριβιλιζουν στο μυαλο μου,ακομα και χημικεσ διαιτεσ που ημουν πολυυυ κατα!Σημερα ειπα να κανω μια μικρη αλλαγη,στο τροπο που ακολουθω τη διατροφη μου,τα βραδυνα να τρωω μονο σουπεs,μολιs τωρα εφαγα 1 μεγαλο φλυτζανι μανιταροσουπα τηs knor που μου αρεσει,ελπιζω να δω απωλεια στη ζυγαρια,γιατι στα ρουχα μου βλεπω γμτ,η ζυγαρια δεν λεει να κατεβει!!!!ουυυφ

Senior Member
    αν βλεπεις στα ρουχα ειναι καλο! τα κιλα φευγουν με τον καιρο...
    οι ποντοι ομως ειναι που μας δειχνουν κομψους... μην απογοητευεσαι!αλλα μη κανεις κ λαθος μεθοδους σαν την παραπανω...

φιλάκια πολλα!!!

Senior Member
    Αφου βλεπεις στα ρουχα σου Γλυκουλα,μη σε νοιαζει,προχωρα.Ασε τη ζυγαρια και μην ξαναζυγιζεσαι και κρατα σαν μετρο τα ρουχα.Μην κανεις αυτη τη διαιτα,δε θα σου προσφερει κατι νομιζω.Οι κοπελες που λες τα ξαναπηραν τα κιλα?Μην απογοητευεσαι...

Junior Member
    Την έιχα κάνει και εγώ αυτή τη δίαιτα πριν λίγα χρόνια. Για να πω την αλήθεια τη σιχάθηκα αυτή τη σούπα πρωι - μεσημέρι - βράδυ και νομίζω δεν άντεξα πανω από 5 μέρες. Σίγουρα δεν είχα χάσει πολλά κιλά, ίσως 1-2 που φυσικά ξαναπήρα αμέσως.
    Ισως κάνει δουλειά σε ασθενείς πριν απο χειρουργείο, αλλα για ανθρώπους που ζουν κανονική ζωή, εργάζονται και τρέχουν όλη μέρα.... δεν νομίζω ότι αντέχεται εύκολα.
    Δε θα τη συνιστούσα ούτε εγώ...

Senior Member
    το σκεφτηκα,μαλλον δεν θα κανω αυτη τη διαιτα με τη σουπα,εχει κολλησει,που εχει κολλησει ο μεταβολισμοs μου,θα γινει χειροτεροs.Σαs ευχαριστω κοριτσια,για την ενημερωση!

Senior Member
    GLUKOULA το ξέρεις οτι οι χημικές δίαιτες ειναι ύποπτες για σκληρυνση κατα πλάκας???
    μη καλό μου σε καταλαβαίνω αλλα ειναι σημαντικότερη η υγεία μας απο τη σιλουέτα μας..
    υπάρχουν πολλές διαιτές και μέθοδοι απο διαιτολόγους..που μένεις;

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ PORKI!Η αληθεια δεν ηξερα,για την σκληρυνση κατα πλακαs,αλλα περα απο αυτο εχετε δικιο κοριτσια,δεν θελω να κανω βεβιασμενεs κινησεισ με προσωρινα αποτελεσματα!πορκι οταν θα εισαι on-line ελα μεσα στο chat,να μιλησουμε,να μου πειs,για διαιτολογο!φιλια

Senior Member
    σε πεισαμε σιγουρα αλλά θελω να αναφερω κι εγω οτι την εκανα και η σουπα βρωμαει ΠΟΛΥ. Ασε που μετα την τριτη ημερα σερνομουν και επειδη ημουν ηδη σε διαιτα δεν εχασα παρα μονο 1-2 κιλα στις 10 ημερες. σιχαθηκα και το λαχανο και εκανα μηνες να φαω λαχανοσαλατα!!!!
    μακρια!!!
    οπως λεει η επικεφαλιδα, ειναι για ανθρωπους που ξαπλωνουν περιμενοντας. δεν μπορεις να κανεις τιποτε αν (υπο)σιτιζεσαι οπως λενε...