Results 1 to 15 of 15
Thread: ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ???
-
08-04-2009, 16:17 #1
Σοβαρεψουυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυ....
- 08-04-2009, 18:57 #2
ποιο σοβαρα δεν εχω μιλλησει public σε ενα φορουμ,συνηθωs,
τα βλεπω ολα ροζ,καλοπροαιρετα,και θετικα κωστα,αλλα ειναι ενα ξεσπασμα,διοτι κατι συνεβη σημερα,εμαθα ενα πολυ κακο γεγονοs,για μια γνωστη,με το θεμα εχει αμεση σχεση.Δεν πιστευω να ενοχλησα καποιον/α,εγραψα αληθειεs.
08-04-2009, 19:06 #3
Aληθειες(?) χωρις αποδειξεις, φαγητο χωρις αλατι....
Εγω αυτο που θα σου πω ειναι οτι οταν κατι μας παει στραβα, δεν γινεται να βγαζουμε θεωριες συνομοσιας και οτι ολο το συμπαν ειναι εναντιον μας.
Αυτα...
08-04-2009, 19:22 #4
ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ,ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΥΧΑΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΠΛΑ!
Η μεγάλη απάτη με τις τροφές που τρώμε
15 Μαρτίου 2009, 11:34
Θοδωρής Γιάνναρος, μοριακός - πυρηνικός βιολόγος
Τα τελευταία πενήντα χρόνια το ανθρώπινο είδος έχει εμπλακεί σε ένα τεράστιο και περίπλοκο πείραμα, που χρησιμοποιεί τα σώματά μας, την υγεία μας, την ευημερία μας και την καλή μας θέληση, για να τεστάρει την υπόθεση ότι η σύγχρονη επιστήμη μπορεί να βελτιώσει τις τροφές και τα φάρμακα που μας προσφέρει η Φύση.
Οι θάνατοι από καρκίνο έχουν ανέβει από το 3% στο 20%. Οι διαβητικοί από το 0,1% στο 20%. Τα καρδιακά νοσήματα, από σχεδόν ανύπαρκτα, έφτασαν να σκοτώνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια ανθρώπους.
Μήπως γνωρίζετε ότι:
Οι φυσικές και οι τεχνητές αρωματικές ουσίες περιέχουν συνήθως τα ίδια συνθετικά χημικά;
Πολλά κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα προέρχονται από ζώα που τρέφονται με τα πτώματα δεκάδων εκατομμυρίων σκύλων και γατών, που έχουν θανατωθεί με ευθανασία σε κλινικές και καταφύγια αδέσποτων ζώων;
Οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, που χρησιμοποιούνται στα αναψυκτικά με λίγες θερμίδες, μπορούν να προκαλέσουν όγκο στον εγκέφαλο, Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ;
Το 70% των επεξεργασμένων τροφών του σούπερ-μάρκετ της γειτονιάς, περιέχει τουλάχιστον ένα γενετικά κατασκευασμένο συστατικό, που δεν έχει ποτέ δοκιμαστεί όσον αφορά στις βλάβες στην υγεία σας;
Περισσότερα από 3.000 συνθετικά χημικά προστίθενται συστηματικά στις τροφές χωρίς να έχουν ελεγχθεί για την διαδραστικότητα και την παραγωγή τοξινών στον ανθρώπινο οργανισμό;
Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής, που διαφημίζονται ως φυσικά, είναι συνθετικές χημικές ουσίες;
Περισσότερες από 25000 χημικές ουσίες περιέχονται στα καλλυντικά έχουν ελεγχθεί σε ποσοστό μικρότερο του 4%;
Εννέα από τα εμβόλια που κάνουν τα παιδιά σας πριν πάνε στο σχολείο, περιέχουν πρόσθετα και συντηρητικά, ικανά να προκαλέσουν βλάβες στον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα, αυτισμό και αδυναμία συγκέντρωσης;
Οι κρατικοί Οργανισμοί Τροφίμων και Φαρμάκων που εγκρίνουν την κυκλοφορία ενός φαρμάκου, βασίζουν τις αποφάσεις τους στις πληροφορίες που παίρνουν από τον κατασκευαστή του σκευάσματος;
Πειραματιζόμαστε με την εξελικτική πορεία του είδους μας, παίρνοντας κοντόφθαλμες αποφάσεις, που, ενώ δείχνουν πρόθεση να προάγουν τον πολιτισμό, απειλούν,όμως, την ίδια του την επιβίωση!
Ας δούμε, όμως, τα πράγματα από πιο κοντά.
Αποφασίζετε να παραθέσετε δείπνο στο σπίτι σας και να μαγειρέψετε για μισή ντουζίνα φίλους, γείτονες ή συγγενείς. Ας πούμε ότι επιλέγετε ένα κλασικό μενού: ψητό κρέας, τηγανητές πατάτες, πιπεριές γεμισμένες με τυρί, σπανάκι σαλάτα, ψωμί με βούτυρο ή μαργαρίνη, και τάρτα φρούτων για επιδόρπιο. Όσο για τα ποτά, οι καλεσμένοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε παγωμένο τσάι και σόδα.
Επιφανειακά, το γεύμα που ετοιμάζετε θα έχει υπέροχη εμφάνιση και μυρωδιά και γεύση και θα δείχνει εξαιρετικά θρεπτικό. Αλλά ας πούμε ότι είστε κι εσείς ξένοι σε μια ξένη χώρα και θέλετε να δείτε τι υπάρχει πίσω από αυτήν την πανδαισία, φτάνοντας μέχρι το επίπεδο των μορίων. Δεν θέλετε να γίνετε νευρωσικοί. Απλά θέλετε να ξέρετε. Έτσι αρχίζετε να κάνετε κάποιες ερωτήσεις, να ερευνάτε το θέμα, και να τι βρίσκετε:
Ας αρχίσουμε από τις πατάτες. Καθώς τις τηγανίζετε στο αντικολλητικό τηγάνι, απελευθερώνονται μέσα στο φαγητό και τον αέρα μόρια από αναλλοίωτες χημικές ουσίες Teflon. Οι ίδιες οι πατάτες έχουν ήδη μολυνθεί από τα υπολείμματα μισής ντουζίνας εντομοκτόνων, που το δικό σας γερό πλύσιμο δεν κατάφερε να αφαιρέσει, επειδή τα εντομοκτόνα έχουν την ικανότητα να διαπερνούν τον φλοιό της πατάτας. Έτσι τώρα έχετε δημιουργήσει ένα κυριολεκτικά καυτό κράμα μορίων Teflon και εντομοκτόνων, που ίσως κανείς δεν έχει ποτέ μελετήσει τις επιπτώσεις του στην ανθρώπινη υγεία.
Φτιάχνετε τσάι χρησιμοποιώντας νερό της βρύσης, που περιέχει χλώριο, φθοριούχες ενώσεις και μόρια υπερχλωρικού άλατος μιας χημικής ουσίας που χρησιμοποιείται στα πυραυλικά καύσιμα, τις φωτοβολίδες και τους αερόσακους , και τώρα κάνει συνεχώς την εμφάνισή της στο νερό της βρύσης. Το νερό αυτό περιέχει, επίσης, υποπροϊόντα χλωρίωσης, που περιλαμβάνουν τριαλομεθάνια και αλο-οξεϊκά οξέα, που έχουν συνδεθεί με καρκίνο, προβλήματα αναπαραγωγής και γενετικές ανωμαλίες. Οι καλεσμένοι σας προσθέτουν στο τσάι τους ένα τεχνητό γλυκαντικό, που περιέχει ασπαρτάμη. Η χημική αυτή ουσία εμφανίζεται και σε όλα τα άλλα αεριούχα ποτά (Περισσότερα για την ασπαρτάμη παρακάτω σε αυτό το κεφάλαιο).
Τόσο το σπανάκι όσο και το μαρούλι που χρησιμοποιείτε για τη σαλάτα περιέχει ίχνη υπερχλωρικού άλατος, αυτού του ενοχλητικού πυραυλικού καύσιμου που επιμένει να βρίσκεται παντού. Το σπανάκι κρύβει, επίσης, ίχνη έως και δέκα διαφορετικών παρασιτοκτόνων, εάν πιστέψουμε τις εκθέσεις ελέγχου τροφίμων. Όσο για κείνες τις πιπεριές που σερβίρετε, περιέχουν κατάλοιπα έως και εννέα διαφορετικών εντομοκτόνων. Το dressing της σαλάτας, τώρα, που όλοι χρησιμοποιούν, περιέχει ένα ποτ-πουρί χημικών ουσιών, όπως συντηρητικά, αρώματα, χρώματα και τεχνητά γλυκαντικά.
Το κρέας που όλοι απολαμβάνουν, προέρχεται από ένα ζώο που μεγάλωσε σε ένα γιγαντιαίο εκτροφείο, όπου χιλιάδες αγελάδες συνωστίζονται και τρέφονται με αυξητικές ορμόνες, διεγερτικά της όρεξης, αντιβιοτικά και ηρεμιστικά, χημικές ουσίες που το ζώο κουβαλάει στο σώμα του. Η τροφή τους έχει εμπλουτιστεί εκούσια και με άλλες χημικές ουσίες, και έχει μολυνθεί ακούσια με κατάλοιπα εντομοκτόνων και ζιζανιοκτόνων. Έτσι το ζώο που τρώτε περνάει άθελά του - ένα μέρος του χημικού του φορτίου σε σας.
Το ψωμί που σερβίρετε περιέχει αλεύρι που ο παρασκευαστής έχει χρησιμοποιήσει οξειδωτικούς παράγοντες, όπως το χλώριο, για να το κάνει να σιτέψει. Το χλώριο ρίχτηκε στο τελευταίο στάδιο παραγωγής και κάποια μόρια χλωρίου επέζησαν της διαδικασίας ψησίματος του ψωμιού. Πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, η Γερμανία είναι μία από αυτές, έχουν απαγορεύσει εδώ και μισό αιώνα τη χρήση του χλωρίου ως οξειδωτικού παράγοντα στο ψωμί, φοβούμενες τις επιπτώσεις στην υγεία.
Η μαργαρίνη που απλώνουν οι καλεσμένοι σας στο παραπάνω ψωμί περιέχει trans λιπαρά οξέα, που ανεβάζουν τη χοληστερόλη και συντελούν στις καρδιοπάθειες. Ένα παραπροϊόν της διαδικασίας υδρογόνωσης της μαργαρίνης είναι τα υπολείμματα τοξικών μετάλλων, όπως νίκελ και αλουμίνιο, που μένουν στο έτοιμο προϊόν. Μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας την επίδραση της μαργαρίνης στο σώμα σας, απλά αφήνοντας ένα κομμάτι στον πάγκο της κουζίνας για κάμποσους μήνες δεν θα μουχλιάσει, ούτε θα την αγγίξουν έντομα ή τρωκτικά. Εάν χρησιμοποιείτε στο ψωμί σας βούτυρο, αντί για μαργαρίνη, τρώτε μια από τις πιο μολυσμένες τροφές, γιατί οι αγελάδες ξεφορτώνονται ένα μέρος των τοξινών που κουβαλάνε στο σώμα τους διοχετεύοντάς τις μέσα στο γάλα τους.
Βγάζετε την τάρτα φρούτων από το ψυγείο και τη βάζετε στο φούρνο μικροκυμάτων για να ζεσταθεί. Η τάρτα είναι μέσα σε ένα πλαστικό σκεύος και όσο το γλυκό ζεσταίνεται, το σκεύος απελευθερώνει τη χημική ουσία DEHA, η οποία εισχωρεί στην τάρτα. Το DEHA είναι ένας πλαστικοποιητής, που η ΕΡΑ θεωρεί ότι μπορεί να προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο. Χρησιμοποιείτε φρούτα εποχής μολυσμένα από υπολείμματα έως και εννέα διαφορετικών εντομοκτόνων, που έχουν διεισδύσει στο φλοιό. Κανένας δεν ξέρει τι συνέργιες δημιουργούνται όταν η υψηλή θερμοκρασία του φούρνου ενώσει τα κατάλοιπα των εντομοκτόνων με τα μεταναστεύοντα μόρια των πλαστικών. Εάν αποφασίσετε να προσθέσετε μια κουταλιά βανίλια στην τάρτα, πιθανόν να εισάγετε στον οργανισμό σας διοξίνη, μια βιοσυσσωρευτική τοξική ουσία, που βρίσκεται μερικές φορές στα παγωτά σε επίπεδα έως και 200 φορές υψηλότερα από εκείνα που η ΕΡΑ θεωρεί ασφαλή.
Εάν αποφασίσετε να προσφέρετε μοσχαρίσιο κρέας αντί για βοδινό, το ζώο θα έχει μεγαλώσει με τροφές σχεδιασμένες για να το κρατούν αναιμικό αλλά ζωντανό και γεμάτες αντιβιοτικά και άλλα φάρμακα, δυο από τα οποία είναι το nitrofurazone (γνωστό καρκινογόνο) και το chloramphenicol (που μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στο αίμα ορισμένων ανθρώπων). Κανείς δεν ξέρει τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις ή τις συνεργικές συνέπειες που μπορεί να έχει η κατ
ανάλωση μοσχαρίσιου κρέατος φορτωμένου με τόσες χημικές ουσίες.
Εάν σερβίρατε κοτόπουλο, δεν θα περιορίζατε και πολύ τους κινδύνους. Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε το 1976 στο Scientific American σήμανε για πρώτη φορά τον κώδωνα κινδύνου σε ό,τι αφορά τα πουλερικά, όταν αποκάλυψε ότι τα κοτόπουλα που καταναλώνουμε τρέφονται με τροφές «σχεδόν εντελώς ξένες προς οποιαδήποτε τροφή θα εύρισκαν ποτέ στη φύση. Είναι προϊόντα εργαστηρίου». Και τα προϊόντα αυτά περιέχουν αντιβιοτικά, συνθετικό σουλφανιλαμίδιο, ορμόνες, ακόμα και αρσενικό.
Εάν είχατε επιλέξει ψάρι για το γεύμα, θα είχε χρειαστεί να αποφύγετε τον γαλέο, τον ξιφία και το σκουμπρί επειδή έχει βρεθεί ότι αυτά τα είδη ψαριών κουβαλάνε το μεγαλύτερο φορτίο τοξικών μετάλλων. Κι αν επιλέγατε χοιρινό; Ο Τζον Ρόμπινς, αυθεντία σε θέματα διατροφής, γράφει στο βιβλίο του Δίαιτα για μια Νέα Αμερική πόσο η εκτροφή γουρουνιών βασίζεται σε μια σειρά από συνθετικές χημικές ουσίες, όπως η XLP-30, ένα πρόσθετο για τη γονιμότητα, που παρασκευάζεται από την εταιρεία πετρελαίων Shell Oil και δίνεται στα θηλυκά γουρούνια για να γεννάνε περισσότερο. Ένα στέλεχος της Shell παραδέχτηκε το βάθος της συλλογικής μας άγνοιας, σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις στην υγεία, λέγοντας, «Δεν ξέρουμε γιατί φέρνει αυτό το αποτέλεσμα».
Σε όλη τη διάρκεια του εικοστού αιώνα, σοβαρές ασθένειες εκδηλώνονταν την ίδια χρονική περίοδο, που αρχίζαμε να διαπιστώνουμε απότομη πτώση στη θρεπτική αξία των τροφών μας. Επίσης, δεν είναι σύμπτωση το ότι η περίοδος αυτή συνέπιπτε με τη έκθεσή μας σε μια μεγάλη γκάμα επεξεργασμένων τροφών.
Αυτού του είδους οι συμπτώσεις είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Ψέματος του Αιώνα, και καλά θα κάνουμε να είμαστε πολύ καχύποπτοι και επιθετικοί κατά όλων αυτών που μας αφήνουν εκτεθειμένους στο θάνατο, ενώ με ελέγχους θα μπορούσαν να μας προστατεύουν αποτελεσματικά. Ή μήπως τους συμφέρει να μην είμαστε σε θέση να χαρούμε, οι περισσότεροι από εμάς, τη σύνταξη την οποία τα διαλυμένα ασφαλιστικά ταμεία, ούτως ή άλλως αδυνατούν να μας παρέχουν;
Ο Θοδωρής Γιάνναρος είναι μοριακός - πυρηνικός βιολόγος
08-04-2009, 20:53 #5
Δεν λες ομως που εκανε την δημοσιευση του ο doctor. Σε προσωπικο blog? Σε περιοδικο αναλογου θεματος?
Συμφωνω μαζι σου στο πρωτο μισο του αρχικου σου ποστ.
Αλλα.....
Και ο αερας που αναπνεουμε μολυσμενος ειναι, λενε. Ε και? Ειδες κανεναν να κυκλοφορει με μασκα στον δρομο?
Το οτι καπνιζει ολη η υφηλιος, δεν σε ανησυχει?
Aυριο κιολας θα το εχεις ξεχασει το θεμα. Ετσι συμβαινει παντα, αλλιως σημερα θα ηταν αλλιως τα πραγματα.
"ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ,OYTE ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ?ΤΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ,ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΤΛ,ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ,ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓ� �ΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΡΩ ΤΟΥΣ ``ΚΑΝΟΝΕΣ``ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ,KAI OXI MONO ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.ΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΟΧΙ ΖΩΑ."
Το παραπανω ειναι εντελως λαθος σκεψη.
Σαφως και θα παχυνουμε και θα αδυνατισουμε. Τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο αλλα ολα εχουν ενα κοστος το οποιο καλειται ο καθενας μας να λαβει υποψην του για να πετυχει τον στοχο του.
Ειμαστε μοναδικοι, ο καθενας με τον δικο του τροπο αντιληψης και με ιδιαιτερο οργανισμο. Δεν ειναι σιγουρο οτι αν εγω και εσυ, ακολουθησουμε την ιδια διαιτα, οτι θα χασουμε και τα ιδια κιλα.
Αν αυριο παω να δωσω ενα διαγωνισμα στο σχολειο και ενω ειμαι διαβασμενος αριστα, εγω γραψω 10αρακι, σκεφτηκες ποιοι παραγοντες μεσολαβουν στην αποτυχια μου?
Αnyway, εχω διαβασμα και δεν εχω χρονο για παραπανω συζητηση.
Σε ενα παιχνιδι, δεν φταινε οι παιχτες, αλλα οι κανονες του παιχνιδιου. Εσυ και εγω, δεν φτιαχνουμε τους κανονες αλλα παιζουμε στο παιχνιδι.
See ya....
09-04-2009, 00:05 #6
σωστός ο παίκτης
09-04-2009, 01:25 #7
Originally posted by GLUKOULA28
Η ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.ΔΙΑΙΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ-ΜΜΕ-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ-ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ-ΓΙΑΤΡΟΙ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΧΕΡΟΥΡΓΟΙ (ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΟΙ),ΕΤΑΙΡΙΕΣ.ΤΕΛ ΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ???
Originally posted by GLUKOULA28ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ???ΜΗΠΩΣ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΡΑΝΤΙΖΟΥΝ ΕΝΕΣΙΜΑ ΟΡΜΟΝΕΣ???ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΨΩΦΙΑ ΖΩΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ,ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΘΩΟ ΔΙΑΙΤΙΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ,ΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΑΕΡΙΑ,ΡΑΝΤΙΣΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΕΣ ΟΙ ΑΘΩΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΠΑΛΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ,ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ,ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ,ΜΑΣ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΡΓΟ ΡΥΘΜΟ,ΜΑΣ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΩΝ).
Originally posted by GLUKOULA28ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ,ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ?
Originally posted by GLUKOULA28ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΩΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ??ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΕΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ??Η ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΗ ΑΠΟ 2% ΚΑΙ 00,1 ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 20% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΑΣ,ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΜΟ ΚΡΕΑΣ,ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.ΛΕΦΤΑ-ΛΕΦΤΑ-ΛΕΦΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ.
Επιπλέον δεν φταίει το κράτος αν εμείς δεν βάζουμε φερμουάρ στο στόμα και βουλοκέρι στ'αυτιά γι'αυτά που μας πλασάρουν. Το ότι οι "μεγάλοι" μας τα τρώνε είναι γεγονός και σκοπός τους είναι να μας ...αδυνατίσουν. Ε! Βλέπουν ότι δεν λέμε να κάνουμε καμιά προσπάθεια και το συνεχίζουν, με λιτότητα-οικονομική κρίση-κι απολύσεις! Εδώ αστειεύομαι!
Η ουσία είναι να μην το κάνουμε όπως συνήθως: βρέξει-χιονίσει, φταίει το κράτος που δεν κουνάμε τον κώλο μας να βγούμε να ξεχιονίσουμε την πόρτα μας! Αλλά να κουνηθούμε επιτέλους για να χάσουμε κάνα γραμμάριο!
Originally posted by GLUKOULA28ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ,ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΛΕΟΝ,ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΙΣ ΜΟΔΑΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΙΑΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ,ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ?ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΕΝΕΣΙΜΑ.ΝΑΙΙΙ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
Όσον αφορά τους διαιτολόγους! Αν δεν ακολουθήσεις το πρόγραμμα που σου δίνουν κατά γράμμα, αποτέλεσμα δεν θα δεις. Στο παρελθόν είχα χάσει κιλά με διαιτολόγο. Κι αυτό γιατί είχα αφοσιωθεί στην προσπάθεια που έκανα και γιατί μάθαινα πλέον σε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. Έτρωγα τα πάντα και γενικώς προϊόντα εποχής! Γιατί οι ντομάτες που βρίσκονται στα ράφια των μανάβικων 365 ημέρες τον χρόνο δεν είναι εποχής. Και λογικό είναι να τρως την ορμόνη καθημερινά! Που και πάλι, δεν παχαίνεις όσο κρατάς το μέτρο και ακολουθείς τους σωστούς κανόνες. Οι διαιτολόγοι βγαίνουν και το φωνάζουν να τρώμε φρούτα και λαχανικά που είναι εποχής!
Originally posted by GLUKOULA28ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ,OYTE ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ?ΤΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ,ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΤΛ,ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ,ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓ� �ΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΡΩ ΤΟΥΣ ``ΚΑΝΟΝΕΣ``ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ,KAI OXI MONO ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.
Οπότε τα "αφού κάνω δίαιτα γιατί δεν αδυνατίζω" τα θεωρώ πολύ ψεύτικα γιατί δεν νομίζω ότι τηρείς και τόσο τους βασικούς κανόνες. Αν τρως πολλούς υδατάνθρακες λογικό είναι να μην δεις αποτέλεσμα. Κι ο θερμιδομετρητής δεν σημαίνει ότι θα είναι η μόνιμη λύση γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να ταρακουνήσεις τον οργανισμό σου με πιο υγιεινή διατροφή! Είναι καλός μόνο για τις διακοπές και μόνο για διαστήματα που μας έχει κουράσει μια μονότονη δίαιτα ή ακόμη για να κάνουμε την αρχή στο να μπούμε σε δίαιτα. Έτσι άρχισα κι εγώ. Έχω χάσει με τον θερμιδομετρητή 35 κιλά, είμαι και μεγαλύτερή σου (γιατί μετρά και η ηλικία) και κόλλησα. Συνεχίζω όμως και δεν το βάζω κάτω. Και δοκιμάζω το weight watchers το οποίο ταρακούνησε τον οργανισμό μου για να αποβάλει και τα υπόλοιπα κιλά. Είμαι σε καλό δρόμο, άσε δε που πια προσέχω πολύ περισσότερο!
Originally posted by GLUKOULA28ΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΟΧΙ ΖΩΑ.
Originally posted by GLUKOULA28ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΞΕΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙDS,ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΩΝ,ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩ� �,ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ,ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΦΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ,ΚΑΝΤΗΛΙΑ,ΚΤΛ,,ΤΡΑΓΕ ΛΑΦΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΟΥΣΙΟΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ ΕΤΣΙ!ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΙΣ ΒΡΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ (ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ)ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ,ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ......ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΕΡΙΞΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΩΝ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ,ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ,ΣΤΗ ΛΕΒΟΤΟΜΟ............
Διακρίνω τάσεις αυτοκτονίας; Έλα τώρα σε παρακαλώ! Τι μακάβρια είναι αυτά τα τελευταία που σημειώνεις; Το ξέρουμε ότι τα φάρμακα υπάρχουν για τον καρκίνο και το έϊτζ, αλλά εκεί είναι το χρήμα κι όχι στην παχυ
σαρκία! Γιατί την παχυσαρκία μπορούμε να την νικήσουμε κι από μόνοι μας, ενώ για τις παραπάνω ασθένειες δυστυχώς -και χτυπάω ξύλο για να'χουμε την υγειά μας- στην ανάγκη τους θα πέσουμε έτσι και τύχει!
Σκέψου λίγο θετικά λοιπόν! Σκέψου αν όντως θες να χάσεις τα κιλά σου, αν είσαι έτοιμη και πως θες να αδυνατίσεις ή αν δεν θες. Όλα αυτά που σημειώνεις δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι εσύ δεν αδυνατίζεις ενώ στην παρέα του φόρουμ υπάρχουν τρανταχτά παραδείγματα που έχουν καταφέρει τον στόχο τους.
Σε παρακαλώ πάρε λίγο τα πάνω σου και δες την ζωή με άλλο μάτι. Από κάπου πρέπει να αρχίσεις κι αυτό να γίνει η βάση για κάτι καλύτερο.
Όλα αυτά στα έγραψα με αγάπη κι από ενδιαφέρον και χωρίς να παρεξηγηθείς!
Α! Γίνεται να μην γράφεις με κεφαλαία; Είναι απίστευτα κουραστικά!
09-04-2009, 19:19 #8
Originally posted by kwstas
Δεν λες ομως που εκανε την δημοσιευση του ο doctor. Σε προσωπικο blog? Σε περιοδικο αναλογου θεματος?
Την δημοσιευση την εκανε στο zougla.gr.
Συμφωνω μαζι σου στο πρωτο μισο του αρχικου σου ποστ.
Αλλα.....
Και ο αερας που αναπνεουμε μολυσμενος ειναι, λενε. Ε και? Ειδες κανεναν να κυκλοφορει με μασκα στον δρομο?
Το οτι καπνιζει ολη η υφηλιος, δεν σε ανησυχει?
Aυριο κιολας θα το εχεις ξεχασει το θεμα. Ετσι συμβαινει παντα, αλλιως σημερα θα ηταν αλλιως τα πραγματα.
To οτι γνωριζουμε μια κατασταση ασχημη,δεν σημαινει οτι πρεπει να την ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ,και να μην κανουμε αναφορεs!
Το παραπανω ειναι εντελως λαθος σκεψη.
Σαφως και θα παχυνουμε και θα αδυνατισουμε. Τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο αλλα ολα εχουν ενα κοστος το οποιο καλειται ο καθενας μας να λαβει υποψην του για να πετυχει τον στοχο του.
Ειμαστε μοναδικοι, ο καθενας με τον δικο του τροπο αντιληψης και με ιδιαιτερο οργανισμο. Δεν ειναι σιγουρο οτι αν εγω και εσυ, ακολουθησουμε την ιδια διαιτα, οτι θα χασουμε και τα ιδια κιλα.
Αν αυριο παω να δωσω ενα διαγωνισμα στο σχολειο και ενω ειμαι διαβασμενος αριστα, εγω γραψω 10αρακι, σκεφτηκες ποιοι παραγοντες μεσολαβουν στην αποτυχια μου?
Αnyway, εχω διαβασμα και δεν εχω χρονο για παραπανω συζητηση.
Σε ενα παιχνιδι, δεν φταινε οι παιχτες, αλλα οι κανονες του παιχνιδιου. Εσυ και εγω, δεν φτιαχνουμε τους κανονες αλλα παιζουμε στο παιχνιδι.
Δεν θα επρεπε να αναφερθω στην προσωπικη μου κατασταση,ηταν δικο μου λαθοs!Δεν εισαι υποχρεωμενοs,να καταλαβειs,το δικο μου προβλημα!
See ya....
09-04-2009, 19:45 #9
Δεν επικροτησα τιποτα αλλα ειδικα εμεις οι ελληνες σε τετοια θεματα ειμαστε "απο αυριο...".
Αυτη την κατασταση δεν μπορεις να την αλλαξεις οποτε παρα να σου γινει εμμονη, καλυτερα προχωρα παραπερα.
Για να την καταλαβω, πρεπει να μου την εξηγησεις. Εγω βλεπω μια αγχωμενη κοπελα που προσπαθει να δοκιμασει λιγο απο ολα για να δει τι θα την κανει να χασει κιλα. Που πας χωρις υπομονη? Που πας χωρις να εισαι ψυχολογικα ετοιμη για κατι τετοιο?
Γιατι αν οντως κανεις διαιτα και δεν χανεις κιλο, ισως να φταιει και τιποτα αλλο. Δεν ξερω, δεν ειμαι γιατρος. Ειναι παντως περιεργο.
Chill out και μην χαλιεσαι για τιποτα. Tα κιλα θα φυγουν στο μελλον αλλα πραγματα που δεν μπορεις να αλλαξεις, βγαλτα απο το μυαλο σου.
Ολα θα πανε καλα...
09-04-2009, 19:54 #10
Γεια σου μαρια!Με προβληματισε οφειλω να ομολογησω,το μηνημα σου.Επειδη ειμαι ειλικρινειs,θα σου πω,οτι στην αρχη το εξελαβα ωs επιθεση,μετα σκεφτηκα οτι για να διαθεσειs τοσο χρονο να γραψειs ολα αυτα,μαλλον ειναι ενδιαφερον.Γνωριζω οτι ολοι γνωριζουμε για τα μεταλλαγμενα,καρκινογονα,τ σερνομπιλ,και σε οσα αναφερθηκαμε,δεν θεωρω κακο ομωs,να υπενθυμιζουμε,και να συζηταμε,ολα αυτα που καταστεφουν τον ανθρωπο.Οσον αφορα το προσωπικο μου θεμα περι κιλων,ηταν λαθοs δικο μου,να αναφερω συνεχεια,το προβλημα που αντιμετωπιζω,οτι εχει κολλησει ο μεταβολισμοs μου και ολα τα σχετικα,δεν εισαι ουτε εσυ,ουτε κανεναs υποχρεωμενοs,να με καταλαβει και να με ΠΕΙΣΤΕΨΕΙ!Οσον αφορα αυτο:
( βρέξει-χιονίσει, φταίει το κράτος που δεν κουνάμε τον κώλο μας να βγούμε να ξεχιονίσουμε την πόρτα μας! Αλλά να κουνηθούμε επιτέλους για να χάσουμε κάνα γραμμάριο)H απαντηση ειναι:
εχω κανει πολλεs προσπαθειεs!!!
2)
Εδώ μου θυμίζεις την μάνα μου! Έχει παχύνει τελευταία και μου το ρίχνει σε τέτοιες φιλοσοφίες. Ακόμη και ο αέρας που αναπνέει την παχαίνει και το νερό που πίνει ακόμη. Τάχα μου λόγω της ηλικίας της φταίνε τα φάρμακα της πίεσης και του ζακχάρου της. Τρελαμάρες! Που όπου ανοίξω ντουλάπι-συρτάρι-ψυγείο είναι γεμάτα με γλυκά και σνακ! Και τα περισσότερα από αυτά κρυμμένα για να μην τα δούμε και της τα "χώνουμε" μετά!
Οπότε τα "αφού κάνω δίαιτα γιατί δεν αδυνατίζω" τα θεωρώ πολύ ψεύτικα γιατί δεν νομίζω ότι τηρείς και τόσο τους βασικούς κανόνες.
Eδω με θιγειs δεν ξερω τι κανει η μητερα σου,και αν κρυβει σνακ,εγω δεν εκρυψα τιποτα,και αυτο ειναι που με ενοχλει περισσοτερο απ`ολα.Οσον αφορα οτι θεωρειs ολα αυτα που λεω ψευτικα,αυτο ειναι δικο σου προβλημα,οχι δικο μου,δεν μπορω να σε πεισω και ουτε θελω,επισηs σε περιπτωση που εκρυβα σνακ να φαω ρε σι μαρια,δεν θα εβγενα εδω να κανω τοσεs αναφορεs,ειναι χαζο εντελωs!
3)Στείλε μια επιστολή στον Αβραμόπουλο! Μα τι λες τώρα γλυκιά μου; Ζητάς βοήθεια να σε αδυνατίσουν οι άλλοι ντε και καλά; Μήπως παραιτήσε απ'την προσπάθεια;
Eδω υποτιμαs,την νοημοσυνη μου!(no comments)!!!
4)Λεβοτόμο; Λαιμητόμο, μήπως ήθελες να πεις;
φυσικα λαιμητομο ειπα!εκανα λαθοs!
σε ευχαριστω πολυ παντοs!kαι ελπιζω να μην με παρεξηγησειs,για τιs απαντησειs μου!Oτι με ενοχλει θελω να το λεω!! φιλια!
09-04-2009, 19:58 #11
kwsta αν και σου ειχα εξηγησει ενα βραδυ,στο chat,μαλλον εχειs ξεχασει!Οτι ειμαι ανχωμενη ειναι αληθεια,θα λαβω υπ`οψην μου τα οσα εγραψεs παντοs.Σε ευχαριστω!!φιλια
09-04-2009, 20:30 #12
Ουτε ενδιαφερον ειναι, ουτε επιθεση. Ο καθενας λεει την γνωμη του οπως και εσυ κατεθεσες την αποψη σου. Οτι σε ενοχλει να συνεχισεις να το λες απλα θα γινεται διαλογος. Ποτε θα συμφωνουμε, ποτε οχι.
Και δεν θελω αγχος και στεναχωριες. Ολα θα δρομολογηθουν, νεα κοπελα εισαι.
Καλο βραδακι να εχεις
09-04-2009, 20:50 #13
Eτσιι!Να σε καλα κωστα!!!φιλιαα
10-04-2009, 01:43 #14
Γλυκούλα μου αυτό που διακρίνω είναι μια κοπέλα που δεν ξέρει με τι τρόπο να αδυνατίσει. Περιμένεις να κάνει θαύματα μια δίαιτα άμεσα; Δεν γίνεται κάτι τέτοιο και θα πρέπει να έχεις υπομονή. Θυμάσαι με τι ενθουσιασμό μας έγραψες για τα αποτελέσματα της δίαιτάς σου με τον Θερμιδομετρητή; Ε! Ήρθε κι ο οργανισμός σου να κάνει διάλειμμα! Συμβαίνει αυτό! Κι αν το βάζουμε κάτω αυτό δεν μας ενισχύει για την συνέχεια κι απογοητευόμαστε όταν η ζυγαριά δεν δείχνει κιλά άλλα γραμμάρια! Ο οργανισμός σου προφανώς είναι ταλαιπωρημένος απ'τις αλλαγές στις δίαιτες. Ξέχνα για λίγο το θέμα δίαιτα, να χαλαρώσει κι ο οργανισμός σου. Βάλε στόχους και ξεκίνα με θετική διάθεση. Όλα αυτά που γράφεις παραπάνω, είναι μια απελπισία σκέτη και είναι κρίμα να απογοητεύεσαι έτσι. Έχω περάσει κι εγώ την φάση αυτή.
Ο μεταβολισμός μας απενεργοποιείτε απ'τις προσπάθειες γιο-γιο. Κι αν έχεις και άγχος ακόμη χειρότερα. Θέλω να μας γράφεις ότι σε απασχολεί κι αν τα παραδείγματα μου τα θεωρείς άκομψα και προσβλητικά, εγώ το κάνω μόνο και μόνο για να σε βάλω σε σκέψη κι όχι να σε προσβάλω, παρόλα αυτά σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη.
10-04-2009, 17:49 #15
Γεια σου Μαρακι!Η αληθεια ειναι οτι οντωs,εχω ανχοs,και αυτο δεν οφελει καθολου!Επισηs δεν χρειαζετε να ζηταs συγνωμη βρε,απλα οταν ειμαστε φορτισμενοι ψυχολογικα,μεγαλωποιουμε μεσ`το μυαλο μαs,αυτα που μαs λεει καποιοs.As μην το κανουμε θεμα.θελω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να αδυνατισω,θελω να ζησω,να ντυθω οπωs θελω,θελω επιτελουs να κανω μπανιο στη θαλασσα.πολλα ζηταω??δεν νομιζω,ΤΕΛΟΣ ομωs oι πεσιμισμοι,και τα δακρυβρεχτα.Αντε να παρω τα πανω μου,λεω εγω,και να κανω υπομονη!!!Σε ευχαριστω ειλικρινα μαρακι!!!φιλια
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....