Ποσο γυμναστηκα σημερα? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 78 of 78
    Senior Member
    hopa εισαι θεα !!!! χαχα

Senior Member
    Originally posted by hopa
    νομίζω το παράκανα με την άσκηση, μου έχει γίνει εμμονή..σηκώθηκα έκανα 7 βήματα έσκυψα σήκωσα το λαπτοπ το έβαλα στην πρίζα,έκανα 700 σετ των 450 επαναλήψεων στο λύγισμα δακτύλων, μέτα έκανα διατάσεις γιατι το mouse ήταν μακρύα..μετά έκανα άλλα 11 βήματα γατί χτύπησε το θυροτηλέφωνο, και ύστερα λιγο τζόκινγκ μέχρι την τουαλέτα γιατί ήθελα να κανω πιπι..και ύστερα γρήγορο βαδισμα μέχρι το ψυγείο όπου εκεί ασχολήθηκα αποκλειστικά με με την εκγύμναση των μυών της άνω και κάτω σιαγόνας..ακολουθεί δίωρο στρέτσινγκ στον καναπέ και αργότερα ισώς βγω και για καφέ , νομίζω μου αξίζει μια βόλτα μετα από τόση κούραση
    Χαχαχαχαχχαχαχχα!
    Κι εμείς να συμπληρώσουμε την εκγύμναση κοιλιακών από το γέλιο,που η δική σου άσκηση προκάλεσε.
    Σε παρακαλώ μόνο,να μην υπερβάλεις εαυτόν και μου πάθεις καμία υπερκόπωση!Με το μαλακό!

Senior Member
    μάκια ζωητσα μπράβο για την απώλεια ναταλια αφού με ξέρεις..παθιάζομαι με την γυμναστίκη είναι το ατού μου πς να το πω... σάφηνω τώρα κόλλησε το cd στο τραγουδι που με πορώνει.. ναι ναι καλα καταλαβες http://www.youtube.com/watch?v=lTE07Gzo8xM

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456