Results 1 to 15 of 78
Thread: Ποσο γυμναστηκα σημερα?
-
04-04-2009, 11:31 #1
Ποσο γυμναστηκα σημερα?
Ανοιγω αυτο το τοπικ για καταγραφη της ημερησιας δραστηριοτητας οποια κι αν ειναι αυτη!Ειναι παρα μα παρα πολυ σημαντικο να κινουμαστε και να γυμναζομαστε,οχι υπερβολες-προς θεου,αλλα μια νορμαλ ασκηση ειναι ζωογονος και βοηθαει ανεκτιμητα οχι μονο στο χασιμο βαρους,αλλα και στη διαθεση μας,στην καταθλιψη,στην υγεια και στην ενισχυση της αυτοεκτιμησης μας οποιο κι αν ειναι το βαρος μας...Η φυση του ανθρωπου ειναι να κινειται,να τρεχει,να περπαταει,να σκαρφαλωνει και εχουμε ολοι "βιασει"τη φυση μας με το συγχρονο τροπο ζωης,το αγχος,το θανατηφορο στρες,τα ψυχολογικα προβληματα...Τι πιο ωραιο πραγμα απο το να ιδρωνεις περπατωντας γρηγορα και να νιωθεις ζωντανος,να φευγουν οι τοξινες απο το σωμα,να κοιμασαι ομορφα και ηρεμα και να ξυπνας γεματος ευεξια και ζωντανια?Γιατι δεν κανουμε στους εαυτους μας αυτο το δωρο?
Εγω προσωπικα το εχω αμελησει ολο αυτο και δεσμευομαι στον εαυτο μου απο σημερα να του ξαναπροσφερω την κινηση και την αναζωογονηση που δινει η ασκηση.
Βαζω στοχο για σημερα ξεκινωντας ομαλα 20 λεπτα γρηγορο περπατημα και μετα λιγες ασκησεις με βαρακια στο σπιτι.
- 04-04-2009, 12:29 #2
Καλημέρα Ιωάννα. ʼντε να γράψω και εγώ που μόλις επέστρεψα από το σχεδόν καθημερινό περπάτημα. Λοιπόν 3,5 χιλ. γρήγορο περπάτημα και 2 χιλ. τζόκιγκ. Κάνω ένα ντούζ και φεύγω για το κέντρο....υπολόγισε και εκεί χαλαρό περπάτημα 2 -3 χιλ. σίγουρα αλλα στο πολύ χαλαρό. Δε ξέρω αν αυτό το χαλαρό περπάτημα μετράει....
04-04-2009, 14:09 #3
35 λεπτά στα curves
30 λεπτά τακτοποίηση σαλονιού με μπόλικες επικύψεις (τίγκα το πάτωμα στα παιχνίδια
04-04-2009, 18:29 #4
klm εισαι θεα,μπραβο σου!Απ οτι καταλαβα σου εχει γινει συνηθεια..Τελεια.Ο,τιδηποτε μας κανει να μην ειμαστε στον καναπε αραχτοι νομιζω μετραει..dare γελασα με τις επικυψεις,τι τραβανε και οι γονεις!Κοριτσια μου δινετε ωθηση να το ξεκινησω και εγω παλι πιο συστηματικα.Μολις εκανα ενα μισαωρο γρηγορο περπατημα,βαρακια βαριεμαι,αλλα οκ σιγα σιγα,πιο σημαντικη ειναι η αεροβια οταν θελουμε να χασουμε.Φιλακια
06-04-2009, 12:34 #5
06-04-2009, 12:39 #6
Originally posted by klm
ʼντε να γράψω και εγώ που μόλις επέστρεψα από το σχεδόν καθημερινό περπάτημα. Λοιπόν 3,5 χιλ. γρήγορο περπάτημα και 2 χιλ. τζόκιγκ.
Κάνω ένα ντούζ και φεύγω για το κέντρο....υπολόγισε και εκεί χαλαρό περπάτημα 2 -3 χιλ. σίγουρα αλλα στο πολύ χαλαρό...
Originally posted by kalliagirl
και εγω με τη σειρα μου αθλουμαι... Κανω 8 χιλιομετρα τη μερα, τρεξιμο.. 60 λεπτα δλδ περιπου!!!
Υποκλίνομαι!
06-04-2009, 14:10 #7
Originally posted by dare-xxx
30 λεπτά τακτοποίηση σαλονιού με μπόλικες επικύψεις (τίγκα το πάτωμα στα παιχνίδια
10-04-2009, 02:21 #8
Σκεφτομαι να αρχισω να καταγραφω και εγω τις καθημερινες μου δραστηριοτητες....
εχμμμ..λοιπον χθες απο τις 11:00 το πρωι εως τις 19:00 το απογευμα εκανα γενικη στο σπιτι δηλαδη πλυντηρια απλωμα διπλωμα τα στεγνα, πλυντηριο πιατων, πλυσιμο μπαλκονια 2, σκουπισμα- σφουγγαρισμα 110τμ σπιτι, ξεσκονισμα οχι ολα γιατι με ποναει η μεση μου απο τις πολλες ωρες που περνω τα βραδυα στο καναπε και γραφω εδω και γενικα ειμαι στο internet (νομιζω δεν τη παλαιβω) σιδερωμα, μαγειρεμα, αλλαγη σεντονια, μπανιο το σκυλο που βρωμουσε χε χε και αλλα τοσα ,ουφ ξανακουραστηκα μονο που τα σκεφτηκα.
Σημερα χαλαρα απλα πηγα στο σουπερ εκανα βολτες για καμια ωρα περιπου εκει και εφοσον αδειασα σχεδον ολα τα ραφια τα κουβαλισα στο σπιτι.
Αυτα τα ολιγα...αυριο λεω να κανω μια ωρα διαδρομο και κανενα μισαωρο pilates, μπανακι μετα και καφεδακι με θεα παραλια με τις κουκλες απο εδω!!
10-04-2009, 16:19 #9
Δευτέρα : 10 λεπτά γρήγορο περπάτημα από και προς ΟΑΕΔ (πάρκαρα στου τρισκατάρατου την μαμά)
1ώρα+45 λεπτά ορθοστασία για πλύσιμο λαχανικών και μαγείρεμα (σκοτώθηκα πάλι σήμερα το ξέρω)
Τρίτη : 35 λεπτά curves
Τετάρτη : 30 λεπτά κανονικό περπάτημα με βάρη (βλέπε λαϊκή)
35 λεπτά curves
Πέμπτη : 1ώρα+30 λεπτά σούπερ μάρκετ με πλήρες το καρότσι τα τελευταία 30 λεπτά
Παρασκευή : 35 λεπτά curves
σημείωση: τα αυτοκινητάκια και τα λοιπά παιχνίδια τα χρησιμοποιώ για εξάσκηση στο ποδόσφαιρο πλέον....βαρέθηκα τις επικύψεις...
Καλο Σ/Κ σε όλες!!
10-04-2009, 18:20 #10
Σημερα περπατησα στην ΑΘΗΝΑ για 20 λεπτακια,φορτωμενη με ψωνια.μεσημερι επισκεφτηκα την θεια μου,τηs μαζεψα λιγο το σπιτι,γιατι ειναι μεγαλη και αβοηθητη,αλλα 30 λεπτακια.απογευματακι εκανα 50 κιλιακουs,και 10 λεπτα σκινακι!
10-04-2009, 19:09 #11
gia sas!
palia pigena gimnastirio ka8e mera esto k gia misi ora i gia mia gioga...auto tokana gia tria xronia...
me to pou stamatisa..arxisa na nio8o allos an8ropos....efige i energia apo mesa mu...kai prosfata arxisa na kano joking apo to megaro mousikis os to leuko pirgo ..den pisteua pote oti 8a borousa na to kano auto...na trexo sinexomena mia toso makria apostasi..giamena toulaxiston..xarika toso poutokana 2 bdomades ka8e mera...kai ipa na paro kai papoutsia gia treximo...tokana lipon ena mina kai meta den borousa na perpatiso...epidi ponousan ta gonata mu...ala ekana xazomara profanos pou xafnika agimnasti telios ka8e mera pigena os to leuko ....kai girnousa trexodas..xoris na kano dialima...mepiase o en8ousiasmos mu omos pige pali na mu gini sin8ia..tora stamatisa gia ena mina gia na diavaso...ala to sigouro ine oti i gmnastiki mekane na nio8o diaforetika...anepnea kalitera...
ego 8a8ela na po ena bravo se oles tis miteres kai soles tis sklira ergazomenes pou kanounkai gimnastiki opos boroune...
kai se osous genika propspa8oun ...na ensomatosoun ti gimnastiki sti zoi tous...ine oti kalitero..
10-04-2009, 23:02 #12
Παιδια προσπαθω με νυχια και με δοντια να περπαταω οσο πιο πολυ μπορω και οσο το κανω τοσο το ζηταω.Απλα μερικες μερες βαριεμαι να μπω στη διαδικασια τοσο πολυ......Το παλευω ομως,βοηθαει και ο καιρος που φτιαχνει...Το ποσο με βοηθαει και στην ψυχολογια μου το περπατημα δε λεγεται..Καλη συνεχεια σε ολους σας!
11-04-2009, 01:22 #13
Σημερα, μια ωρα περπατημα και τελος, απο το τιποτα καλο ειναι και αυτο!
12-04-2009, 00:43 #14
Σημερα απο το πρωι Γυρναω στη Λαρισα στην αγορα, μετα πηγα να δω σπιτια...πεθανααα, Εχω μιση ωρα που γυρισα σπιτι και επεσα ξερη στο καναπε!!
13-04-2009, 02:31 #15
Σημερα, μια ωρα περπατημα.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία