Ποσο γυμναστηκα σημερα? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 78
    Λοιπόν μου αρέσει αυτό το θέμα.
    Είμαι γραμμένη στο γυμναστήριο αλλά δεν πάω γιατί ντρέπομαι. Ντρέπομαι ότι θα με βλέπουν όλοι κα θα λένε α την κακομοίρα, τι προσπαθεί λες και θα καταφέρει τίποτα..
    Τέλος πάντων υποτίθεται ότι την Δευτέρα υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα πάω. Για να δούμε...

Είναι δυνατόν???Εννοείται βρε κορίτσι μου πως πρέπει να πας!Κι εγώ είμαι αρκετά κυβικά αλλά πήγαινα μέχρι πριν ένα μήνα γυμναστήριο. Πίστεψε με, γνώρισα αρκετά άτομα και δεν έδειχνε κανείς να με σνομπάρει!ʼντε καλή αρχή ... και με το μαλακό!

Member
    Originally posted by paliopaido
    Λοιπόν μου αρέσει αυτό το θέμα.
    Είμαι γραμμένη στο γυμναστήριο αλλά δεν πάω γιατί ντρέπομαι. Ντρέπομαι ότι θα με βλέπουν όλοι κα θα λένε α την κακομοίρα, τι προσπαθεί λες και θα καταφέρει τίποτα..
    Τέλος πάντων υποτίθεται ότι την Δευτέρα υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα πάω. Για να δούμε...
    Σε καταλαβαινω, κι εγω καποτε αισθανομουν ετσι στο γυμναστηριο αλλα ειναι απλα στο μυαλο μας. Γνωρισα πολλα παιδια (φοιτητες γιατι πηγαινα στο γυμναστηριο του πανεπιστημιου τοτε) και ο καθενας κατι ηθελε να φτιαξει. Ο ενας να κανει μπρατσα, ο αλλος κοιλιακους, αδυνατες κοπελες που ειχαν ομως περιφερεια και ηθελαν να τη χασουν, ολοι καπως αισθανομαστε στην αρχη. Δεν θα σου πει κανεις κατι ουτε θα το σκεφτουν. Ισα ισα που θα πουν μπραβο που προσπαθει και δεν καθεται μπροστα απο την τηλεοραση. Αντε καλη αρχη σου ευχομαι.

Member
    κολυμπησα το πρωι γυρω στη μια ωρα και πριν λιγο παλι ενα εικοσαλεπτο. το στεπ το αφησα γι αυτο το σκ γιατι με ενοχλησε λιγο η μεση, απο δευτερα παλι.

Λοιπόν δεν γυμνάστηκά αλλά πήγα για περπάτημα 40 λεπτά (περπάτημα όμως όχι βόλτα στα μαγαζιά).
    Κάτι είναι και αυτό. Και μου άρεσε κιόλας. Ελπίζω να το επαναλάβω και σήμερα!

Member
    Καλησπέρα σε όλους!!!Σήμερα λεκανα 50 λεπτά διάδρομο,περίπου 5 χλμ και 35 λεπτά κολύμπι!!!!

Member
    Καλή μου,μη νιώθεις έτσι...Κι εγώ έτσι έλεγα και σήμερα πήγα και όλα καλά!!!Όλα στο μυαλουδάκι μας είναι!!!Περιμένω νέα σου!!!!!

Senior Member
    Χθές... 20 λεπτά αεροβική με dvd ... πολύ ιδρώτα έριξα...
    Σήμερα το ίδιο... θαααα κάνω.

Senior Member
    μολις κατεβηκα απο το ελλειπτικο που εχω σπιτι μου.δεν αντεχεται πανω απο 30 λεπτα!!!μουσκεμα!!!250 θερμιδες και 10 χιλιομετρα.τωρα αυτο που γραφει ισχυει;αχ τι καλα που νιωθω!!

Senior Member
    Originally posted by kriaraki1980
    Καλή μου,μη νιώθεις έτσι...Κι εγώ έτσι έλεγα και σήμερα πήγα και όλα καλά!!!Όλα στο μυαλουδάκι μας είναι!!!Περιμένω νέα σου!!!!!
    κριαράκι μην ΄νιώθεις έτσι κανένας από όσο πιστεύω δεν σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Η μαμά μου πηγαίνει 15 χρόνια γυμναστήριο κάθε μέρα και όπως καταλαβαίνεις το σώμα της για την ηλικία της είναι θεεικό. Και έρχεται σπίτι και μου μιλάει καμίά φορά για κοπέλες τροφαντούλες που πάνε μαζί γυμναστήριο για τα κιλά που χάνουν και για το πόσο αλλάζει το σώμα τους με θαυμασμό

Senior Member
    Αχ, εγώ κάνω κολύμπι μισή ώρα κάθε μέρα. Τόσο μου λέει η μητέρα μου θέλει να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός. Δεν αντέχω και άλλο, είναι βαρετά. Μόνο εγώ και η μητέρα μου κολυμπάνε. Γιατί να τα πάρω τα κιλά; Όλοι οι άλλοι κάθονται ανέμελοι στην παραλία.. Σήμερα ήτανε πάγος η θάλασσα, δεν αντεχότανε.

Λοιπόν εχτές πήγα στο γυμναστήριο (curves) και μετά το απόγευμα έκανα 1 ώρα γρήγορο περπάτημα...
    Να ρωτήσω κάτι πόσο αποδοτικό είναι το στατικό ποδήλατο στην απώλεια κιλών;
    Δηλαδή βοηθάει τόσο όσο το περπάτημα; ?Η πιο λίγο;

dominique,
    πως σου φαίνεται το curves??

Διάβασα κάποιο σχετικό ποστ χτες το έψαξα και λίγο internet. Είσαι ευχαριστημένη? βλέπεις πρόοδο? Έχεις πάει ποτέ σε άλλο γυμναστήριο?
    Δώσε μας κάποιες πληροφορίες γιατί φαίνεται ενδιαφέρον για συνεσταλμένους/πρωτάρηδες στα αθλητικά (όπως εγώ)

Λοιπόν αγαπημένο παλιόπαιδο,
    για να είμαι ειλικρινής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τα curves γιατί είναι μόνο 30 λεπτά και έτσι δεν χρειάζεται να περνώ ολόκληρο το απόγευμα μου στο γυμναστήριο. Μην σε ξεγελά το ότι είναι μόνο 30 λεπτά γιατί αυτά ουσιαστικά αντιστοιχούν με 1:30 ώρα σε γυμναστήριο με βάρη αφού με μόνο ένα μηχάνημα γυμνάζεις περισσότερες από μία μυικές ομάδες δηλαδή ενώ σε κανονικό γυμναστήριο θα χρειαζόσουν 3 όργανα για να γυμνάσεις τρεις μυικές ομάδες στα curves χρειάζεσαι μόνο ένα όργανο. Επίσης το άλλο που μου εγώ βρήκα βολικό είναι ότι είναι μόνο για γυναίκες και έτσι δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα το τι θα φορέσω και το πως θα κάνω ένα μηχάνημα αφού δεν υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα :ρ χεχε
    Αν κάνεις συμβόλαιο για ένα χρόνο θα πληρώνεις 39 euro τον μήνα διαφορετικά χωρίς συμβόλαιο θα δίνεις 49 νομίζω...
    Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί ξέρω ότι θα πάω και σε 30 λεπτά θα είμαι στο σπιτάκι μου και επίσης δεν χρειάζεται να περιμένεις τον άλλον να τελειώσει από κάποιο μηχάνημα για να πάρεις σειρά εσύ γιατί όλες οι κοπέλες βρίσκονται σε κύκλο και αλλάζουν μηχάνημα κάθε 30 δευτερόλεπτα. Ναι πιο παλιά δοκίμασα και άλλα γυμναστήρια αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν με ενθουσίασαν και ιδιαίτερα γιατί πολλές φορές όταν ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποιο μηχάνημα κάποιος άλλος το χρησιμοποιούσε άσε που έπρεπε να πληρώσω και περισσότερα και άσε που έπρεπε να περάσω όλο μου το απόγευμα στο γυμναστήριο.
    Με τα curves έχω δει διαφορά, πιο παλιά πήγαινα για 3 συνεχόμενους μήνες και μέσα σε αυτό το διάστημα είχα χάσει περίπου 25-27 πόντος από όλο το σώμα?Τώρα έχω αρχίσει πάλι εντατικά και μέσα σε σχεδόν 2 μήνες έχασα 10 πόντους.
    Αυτά εν ολίγης ελπίζω να σε κάλυψα ?

Senior Member
    dominique, τώρα πορώθηκα. Λέω να ξεκινήσω μετά τις διακοπές μου, είναι και δίπλα στο σπίτι μου...
    5 να φύγω από το γραφείο, 5:15 θα είμαι κει και στις 6 στο σπιτάκι μου! Και λέω να το κάνω και κάθε μέρα γιατί ένα μισάωρο δεν είναι κουραστικό....Πιστεύω ότι θα δω αποτέλεσμα σε συνδυασμό με διατροφή, τι λέτε?

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast