Results 1 to 15 of 40
Thread: ΒΟΗΘΕΙΑ....
-
21-07-2009, 15:02 #1
ΒΟΗΘΕΙΑ....
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΩΜΑ (1,70 cm 62kg) ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ 75 ΜΕ 85. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..... ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΕΙΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΣΑ!!! ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 92 ΚΙΛΑ ΜΟΝΗ( ΜΕ ΧΩΡΙΣΕ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΜΟΥ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..... ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΕΤΣΙ???? ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΕΤΣΙ....??? ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΡΕΝΤΟΥΚΤΙΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ALLI (ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ XENICAL) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.
- 21-07-2009, 15:26 #2
Λυπαμαι για τον χαμο της μητερας σου.
Για εμενα ανθρωποι που χωριζουν τουσ συντροφους τους εξαιτιας της εμφανισης τους ειναι ΠΟΛΥ ''μικροτεροι'' και δεν αξιζουν της σημασιας μου.Να χαιρεσε που καταλαβες το ποιον του νωρις.Υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω που αγαπανε ψυχες και οχι σφριγιλα κωλαρακια.
Δεν νομιζω πως μπορει να σε βοηθησει καποιος περα απο τον εαυτο σου.Να παιρνεις τα Reductil σου και να κανεις μια σχετικη διατροφουλα για αρχη (λεω εγω τωρα).Μην πεσεις με τα μουτρα σε εξαντλητικη διαιτα γιατι με την ψυχολογια σου αυτη τη στιγμη ισως καταφερεις το αντιθετο.
Εκανες καλα που εγραψες εδω.Θα βρεις/δεις ανθρωπους που προσπαθουν σκληρα να φτασουν στο στοχο τους.Δεν εισαι καθολου μονη σου, Οοοτι σκευτεσαι η νιωθεις εαν θελεις μπορεις να το εκφραζεις και ειμαι σιγουρη πως ο κοσμος εδω θα σε ακουσει με προσοχη και θα σε καταλαβει.
Καλη αρχη, καλο κουραγιο
21-07-2009, 15:29 #3
Γεια σου Katrania!Εδω οπως καταλαβες ειμαστε μια μεγαλη παρεα, εχουμε ενα κοινο στοχο........ να χασουμε επιτελους τα περιττα μας κιλα αλλα φυσικα να βελτιωσουμε και τη διαθεση μας! Τα reductil δε σε βοηθανε? Δεν εχει μειωθει η ορεξη σου? Το συνδιασμο των φαρμακων σου το προτεινε γιατρος? Δεν εισαι και παρα πολλα κιλα γι΄αυτο ρωταω!
Καλως μας ηρθες λοιπον!
21-07-2009, 15:29 #4
Και μπαινε και στο chat να λες τον πονο σου και να ακουσεις καναν αλλον οταν πεινας, λειτουργει :P
21-07-2009, 15:35 #5
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ. ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ( ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ) ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...... ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ (α!!! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΘΜΥΣΜΕΝΟΣ) ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ. ΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.....
21-07-2009, 15:36 #6tweetaki15Guestλοιπον καλως ηρθες βρε.......για τον χαμο της μητερας σου λυπαμαι πολυ αλλα η ζωη συνεχιζεται......οσο για την σχεση σου που σε μειωνε παρα πολυ κακως κ καλυτερα που δεν εισαι τωρα μαζι του.....πρεπει να κατσεις να τα βρεις με τον ιδιο σου τον εαυτο να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν.προσπαθησε να κανεις μια ισορροπημενη διατροφουλα οπως αυτο που κανω εγω απ ολα αλλα λιγο............ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.....................σου ευχομαι καλη τυχη
21-07-2009, 15:38 #7
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ MAIRY_LOU. ΟΧΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΒΑΣΜΑΤΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.
21-07-2009, 15:41 #8
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ.
21-07-2009, 15:42 #9tweetaki15Guestα τι ηλικια εχεις βρε φιλη μου
21-07-2009, 15:44 #10
26!!!!
21-07-2009, 15:44 #11
Ερμ.. σε αυτα τα κιλα μην σκευτεσε το χειρουργειο ειναι κριμα μεγαλο.Ο κοσμος ΠΟΛΥ λανθασμενα πιστευει πως με το χειρουργειο δεν θα ξαναταλαιπορηθει ποτε.Λαθος.
Οσο για τον φιλο σου νομιζω θα ξαναπω τα παραπανω.Ανθρωποι που χωριζουν τους συντροφους τους για .... τα κιλα, δεν με αφορουν δεν με αγγιζουν μια.Ειναι ''μικροτεροι'' πως να στο πω.Καταλαβαινω το δικιο που σε πνιγει επειδη οπως λες του τα εδωσες ολα αλλα οκ.. παμε για αλλα?
Θες κατι δραστικο λες, αλλα δεν ρυθμιζεις τον θυροειδη σου! Ξεκινα απο εκει....
Το δραστικο που ενοεις εσυ ομως δυστηχως δεν υπαρχει (ταπεινη μου αποψη).Εαν κανεις κατι δραστικο και χασεις ΠΟΛΥ γρηγορα, η χαρα σου δεν θα κρατησει πολυ. Πηγανε το σιγα σιγα για να εχεις μονιμα αποτελεσματα.
Και δεν καταλαβενω γιατι ασχολησαι με αυτους που σε κρινουν? Η απλα ακουγε σιωπηλα γιατι το κανουν απο αγαπη και επειδη ανησυχουν, η.... κρινε τους και εσυ! φςςς
21-07-2009, 15:45 #12
Μηπως ομως δεν πρεπει να τα συνδιασεις?
Μη μας παθεις και τιποτα!
Τα ALLI ειναι φυτικα? Αν οχι πρεπει να ρωτησεις γιατρο.
21-07-2009, 15:49 #13tweetaki15Guestπαρε πρωτα συμβουλη γιατρου για να ξερεις μν παιρνεις τιποτα απο μονη σου.
21-07-2009, 15:50 #14
ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΑΝ ΤΟ XENICAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΡΛΙΣΤΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ XENICAL ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ...?
21-07-2009, 15:52 #15
Εαν εχει απορυθμισμενο θυροειδη, τρωει επειδη ''ειναι χαλια και νιωθει χαλια'' και ΟΧΙ επειδη πειναει, τι να κανουν τα χαπια.
Ξεκινα απ την αρχη ρε καλη μου.Φτιαξε τον θυροειδη σου και προσπαθησε για την διαθεση σου σιγα σιγα και οοοοολα θα ερθουν.
(Τα Alli δεν ειναι φυτικα, ειναι σαν τα Xenical.Εαν τα παιρνεις και τρως , αντιο κοσμε.Απλα περνας περισοτερη ωρα στην τουαλετα σου :P )
Κοινωνικό άγχος φοβία
13-07-2025, 23:10 in Κοινωνικό Άγχος-Φοβία