Αυτοέλεγχος !!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Member
    και μια που μιλαμε για αυτοελεγχο ενω βρισκομαι σε πολυ καλη φαση της διαιτας και τα πιγανω παρα πολυ καλα σημερα το βραδυ ειμαι καλεσμενη σε φιλικο σπιτι για φαγητο. Το καλο ειναι πως τα φαγητα θα ειναι κυριως κρεας στα καρβουνα .... αλλα τι να κανω για να συγκρατηθω και να φαω οσο πρεπει??

Senior Member
    Originally posted by bvictory
    και μια που μιλαμε για αυτοελεγχο ενω βρισκομαι σε πολυ καλη φαση της διαιτας και τα πιγανω παρα πολυ καλα σημερα το βραδυ ειμαι καλεσμενη σε φιλικο σπιτι για φαγητο. Το καλο ειναι πως τα φαγητα θα ειναι κυριως κρεας στα καρβουνα .... αλλα τι να κανω για να συγκρατηθω και να φαω οσο πρεπει??
    Να φας απο το σπιτι σου πριν πας εκει το βραδυ μια σαλατα και κανα φρουτο,για να μην πεινας εκει πολυ και τα φας ολα!!!

Senior Member
    Αυτοέλεγχο θα έχεις μόνο όταν πάρεις απόφαση ότι το να χάσεις κιλά είναι πιο σημαντικό από το φαί. Είναι άδικο το ξέρω,άλλοι να τρώνε και να είναι αδύνατοι,αλλά είναι μόνο η αρχή. Μετά που θα χάνεις κιλά, θα δεις τι ωραία που θα είναι. Όχι ότι εγώ το έχω πάρει απόφαση,γιατί μ'αρέσει πολύ το φαί όμως αν το θες πολύ,πρέπει να κάνεις θυσίες.Αν δεν μπορείςψ μόνη σου να έχεις αυτοέλεγχο,βάλε κάποιον πχ την μητέρα σου να σε κρατάει.

Junior Member
    LDP ειπες με λιγα λογια οτι με εκφράζει, μονο που τα κιλα τα εβαλα μολις εχασα την μητερα μου που εκτος των αλλων ειχε και αυτο το ρόλο...

Junior Member

Junior Member
    γνωρίζει κανεις να μου πει τι να παρω απο το φαρμακειο (exel. duo, lekithines..) για να με βοηθησει να κανω την αρχη;
    Ευχαριστω
    Μαρία

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω Μαρία μου, κι εμένα Μαρία με λένε , αυτό είναι πολύ σοβαρό και λογικό να τα χάσεις. Εγώ τα παίρνω όταν έχω κατάθλιψη, και τα χάνω όταν στενοχωριέμαι, σχεδόν σπάνια δηλαδή. Όλο το πρώτο συμβαίνει.

Senior Member
    Καλώς μας ήρθες ,μαρμελαδομαράκι!

Senior Member
    Bαλε καμμια παληα ελληνικη κωμωδια.Οι φαρμακοποιοι βγαζουν πολλα,ασε να βγαλει κατι και κανενα Video club.

Page 2 of 2 FirstFirst 12