ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΩ............
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Member

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΩ............

Καλμέρα σε όλους,
    Είμαι η Εύα και έχω ΠΟΛΥ σοβαρό πρόβλημα πάχους. Είμαι 1,62 και μετά απο δύο εγκυμοσύνες ζυγίζω 105 κιλά. Δεν ήμουν πότε αδύνατη αλλά το βάρος μέχρι που παντρεύτηκα ήταν σχεδόν φυσιολογικό. Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα ξοδεύοντας πολλά λεφτά και χρόνο αλλά εκεί που κάνω ένα βήμα μπρος κάνω 3 πίσω και τα καταστρέφω όλα. Έχω τελέιως απογοητευτεί από τον εαυτό μου. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Γι' αυτό και ήρθα σε εσάς μήπως με τις δικές σας συμβουλές καταφέρω κατί.
    Παρακαλώ βοηθείστε με...
    Εύα

Senior Member
    καλως ηρθες ευα.
    καλα, δεν εχεις και ΠΟΛΥ μεγαλο προβλημα. κι εγω περσι ημουν 104 με 1,60. τωρα 92.
    Προσωπικα βοηθηθηκα απο τα reductil. ακομη συνεχιζω να τα παιρνω.
    να στηριχτεις μονο στον ευατο σου, να βαλεις πεισμα και να ξεκινησεις αργα και σταθερα. πχ μεχρι τελη ιουνιου να εισαι 99,99999.
    να αλλαξεις τον τροπο διατροφης σου. Πες μας περιπου τι εκανες μεχρι τωρα και εμεις θα σου προτεινουμε τι μπορεις να κανεις απο εδω και περα. θα βρεις πολλες και καλες φιλες εδω.

Senior Member
    EVAMPAS καλωσηρθες και απο μενα και καλη σου δυναμη.Να σου ζησουν τα παιδακια σου!Θα ξαναβρεις τη δυναμη να το παλεψεις,παντα εχουμε αποθεματα ακομα κι αν νομιζουμε πως ειμαστε σε τελμα.Μην το βαζεις κατω,υπαρχουν πολλες λυσεις και πολλα ατομα με τα κιλα σου,αλλα και παραπανω ειναι εδω και μαχονται και χανουν κιλα και το προσπαθουν με μεγαλη δυναμη..Γιατι δεν ξεκινας με επισκεψη σε εναν ενδοκρινολογο να δεις τα επιπεδα του μεταβολισμου σου,τι διατροφη σου ταιριαζει,αν μπορεις να παρεις αυτα τα χαπια αν το θες και γενικα να κανεις μια νεα αρχη ξεκινωντας σωστα και αποφασιστικα?Φιλια!

Senior Member
    Καλως ηρθες Ευα!
    Ξεκινα σιγα σιγα και χωρις αγχος και θα δεις θα εχεις σιγουρα αποτελεσμα! Κανε υγειηνη διαροφη, βαλε φρουτα και πολλα λαχανικα στη διατροφη σου και προιοντα με χαμηλα λιπαρα, δινε στον εαυτο σου μια μερα την βδομαδα 'αδεια' και φαε κατι αγαπημενο σου, θα δεις θα περναει ο καιρος και δεν θα νιωθεις μεγαλες στερησεις. Μην απογοητευεσαι αν μια μερα βγεις απο το προγραμμα σου, φροντισε η επομενη μερα να ειναι μια νεα αρχη.
    Ολοι εδω μεσα καπως ετσι πηραμε πολλα κιλα, απο εγκυμοσυνες, θεματα υγειας και γενικοτερα απο ψυχολογικους λογους, δεν εισαι μονη σου...
    Ευχομαι καλη αρχη και χωρις αγχος, θα τα καταφερουμε!!!!!

Member
    Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.
    'Ηδη με το να το βγάλω από μέσα μου νιώθω αρκετά καλύτερα. Έχω ήδη κάνει το πρώτο μισό βήμα.
    Είναι ωραίο να μοιράζεσαι πράγματα με ανθρώπους που έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Senior Member
    Γειά σου,EVAMPAS κι από μένα!
    Καταλαβαίνω πως,ούσα μια ζωή φυσιολογικού βάρους,η αλλαγή στα 105 κιλά είναι πολύ δυσβάσταχτη
    και για την ψυχολογία σου αλλά και πρακτικά στην κίνηση σου,στον πόνο,στις δυνατότητες κι αντοχές σου...
    Πιέζεσαι ήδη από πολλά και το να σε απαξιώνεις που δεν αδυνατίζεις εντωμεταξύ,ανάμεσα στα τόσα που φέρεις εις πέρας
    στο απαιτητικό καθημερινό σου πρόγραμμα,δεν είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να συνεργαστείς για τον σκοπό σου!
    Αφουγκράσου τις ανάγκες σου και πάρ'το πιο χάλαρά...Δεν είσαι πλέον μόνη σου όπως τότε που φρόντιζες να διατηρείσαι.
    Όλα είναι καινούρια και πολύ εξοντωτικά τώρα και χρήζουν της προτεραιότητας σου...Θα φύγουν και τα κιλάκια σιγά σιγά...
    Κι εγώ παίρνω reductil εδώ και εδώ και λίγο καιρό και δεν καταλάβαινα αν με βοηθούσαν μέχρι το μήνα αυτό που τα σταμάτησα
    και μάλλον κινείται εντονότερα μέσα μου το θεριό της λαιμαργίας και της πείνας...Αν θέλεις,δες το κι αυτό...Εμείς εδώ είμαστε...
    Βγάλε από μέσα σου ό,τι σε βαραίνει,σχετικό και άσχετο...Όλα δικά μας είναι ,όλα πάνω κάτω κοινά ή παρόμοια...Εδώ μέσα διώχνουμε
    ή προσπαθούμε τουλάχιστον από κιλά μέχρι τύψεις,από μοναξιά μέχρι εκτόνωση,όλα όσα μας κάθονται στο σβέρκο ή στο στομάχι.
    Έχουμε μεγάλη χωματερή,μη μασάς!Πέτα εκεί μέσα και τα δικά σου,κρητικοπούλα μας!Να χαίρεσαι τα κουκλιά σου!Φιλάκιαααα