Results 1 to 15 of 16
Thread: KSEKINAW DIAITA
-
06-04-2009, 08:51 #1
KSEKINAW DIAITA
Loipon paidakia to apofasisa (gia mia akomi fora , ante na doume !) KSEKINAW DIAITA! start point : 127,5 (:S)και για την ωρα τουλαχιστον στοχος ειναι τα 100 .... τελικος στοχος θα ναι τα 65-70 (λεμε τωρα!) ειπα να το πω κι εδω για να χω καπου να δινω καθημερινη ενημερωση σχετικα με το τι τρωω (μαλιστα θα κλεισω και ραντεβου με την , γνωστη πλεον , διαιτολογο μου) . Που κολλατε τωρα εσεις σε αυτο ?? πολυ απλα εσεις θα με κραζετε οταν θα κανω μαλακιες (συγνωμη για τη γλωσσα που χρησιμοποιω αλλα τα χω παρει με τον εαυτο μου αυτες τις μερες) . Το θεμα ειναι οτι αυτη τη στιγμη , οκ , το χω δει πατριωτικα ας πουμε αλλα σιγουρα σε λιγες μερες θα σπασω ! σιγουρα πραματα ομως ... δεν εχω καθολου υπομονη σε θεματα διαιτας ... ισως το σκευτω αν δω οτι παω να σπασω παλι να ζητησω παραλληλα την βοηθεια ψυχολογου... ξερω οτι εγω "τα καταφερα" να φτασω ςω εδω αλλα γμτ , ειμαι 19!!! 127 κιλα για 19 χρονων ειναι μαλλον πολλα!!!!!! μολις εφαγα πρωινο.... 2 φετες ψωμι του τοστ μαυρο με μαρμελαδα και λιγο βουτιρο , και ενα ποτηρι γαλα , νομιζω ηταν 2% ... τουλαχιστον ετσι θα γλιτωσω την τυροπιτα στο διαλειμμα της σχολης !!! βλεπουμε ....
- 06-04-2009, 10:10 #2
Στελλουλού μου,καλή προσπάθεια σωστής διατροφής(μην το πούμε"δίαιτα"και πάθουμε αλλεργικό σοκ!)
Αντιλαμβάνομαι τη διάθεση σου να είσαι ρεαλίστρια,αλλά μην φορτωνόμαστε αρνητική ενέργεια με το "καλημέρα σας"!
Οι παλιότερες προσπάθειες ματαιώθηκαν για λόγους που ανήκουν σ'εκείνο το χρονικό σημείο και τις τότε συνθήκες...
Τώρα μηδενίζουμε κοντέρ και το πάμε άλλη μία από την αρχή,με ανανεωμένη οπτική και διάθεση,εμπλουτισμένοι κι από
τις διδαχές των προηγούμενων φορών...Το ότι κάποια/ες μέρες θα ξεφύγουμε είναι δεδομένο και ως τέτοιο το αγκαλιάζουμε
και το αποδεχόμαστε.Μετά συνεχίζουμε ακάθεκτες και δε λέμε το κλασσικό"μιά που το χάλασα που το χάλασα,ας το ξεφτυλίσω
τώρα καθώς δεν έχει πλέον νόημα..."Στόχος μας δεν είναι πόσες μέρες θα τρώμε ό,τι γράφει ένα χαρτί χωρίς μπουκιά "ατασταλίας",
αλλά ν'αλλάξουμε σιγά σιγά την προβληματική σχέση μας με τη σωστή διατροφή,να συνειδητοποιήσουμε πράγματα γι'αυτήν
που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε την ισορροπία,να εντάξουμε άσκηση στη ζωή μας,να ελαφρύνουμε την ψυχολογία μας...
Πολύ πιο σύνθετα και προκλητικά ζητήματα από ένα χαρτί...Χαίρομαι που είσαι 19 χρονών!Αυτό σημαίνει πως έχεις αυξημένα κίνητρα,
πολλή ενέργεια και αντοχή,έχεις νεανικό κι ελαστικό δέρμα,έχεις χρόνια και χρόνια μπροστά σου να χαρείς,όλα είναι υπέρ σου!
Έχεις κι εμάς πλέον δίπλα σου,μην ξεχνιόμαστε,ε;Και να μη μας αδικήσω,δεν είμαστε ό,τι κι ό,τι...Αλλά όχι για να σε κράζουμε...
Αρκετά με την τιμωρία,την πίεση,την αντίδραση που αναπόφευκτα βγάζουν...Τώρα συντονιζόμαστε στο να μάθουμε να μας αγαπάμε
και να μας φροντίζουμε,να σεβόμαστε τα δώρα ζωής που μας δόθηκαν,να διευκολύνουμε το πολύτιμο εργοστάσιο-σώμα μας,
να δουλέψουμε και το ψυχολογικό μας κομμάτι...Δεν ασχολούμαστε με νούμερα για άλλη μία φορά...Θα έρθουν κι αυτά ως συνέπεια...
Αφήνουμε πίσω το "πόσο" και πιάνουμε τα "πώς" και τα "γιατί" μας!Πάμε για ριζικές και μεγάλες αλλαγές,χρονοβόρες κι επίπονες μεν,
ωστόσο μεγάλη πρόκληση κι επένδυση ζωής για μια καλύτερη ποιότητα της!Όλοι στον ίδιο αγώνα είμαστε,ο καθένας με τα δικά του...
Μην επιτρέψεις ένα νούμερο να σε τρομάζει και να σε αποθαρρύνει...Εσύ το δημιούργησες,εσύ και θα το καταστρέψεις!Τα φιλιά μου!
06-04-2009, 15:53 #3
Originally posted by NADINE
Στελλουλού μου,καλή προσπάθεια σωστής διατροφής(μην το πούμε"δίαιτα"και πάθουμε αλλεργικό σοκ!)
Αντιλαμβάνομαι τη διάθεση σου να είσαι ρεαλίστρια,αλλά μην φορτωνόμαστε αρνητική ενέργεια με το "καλημέρα σας"!
Οι παλιότερες προσπάθειες ματαιώθηκαν για λόγους που ανήκουν σ'εκείνο το χρονικό σημείο και τις τότε συνθήκες...
Τώρα μηδενίζουμε κοντέρ και το πάμε άλλη μία από την αρχή,με ανανεωμένη οπτική και διάθεση,εμπλουτισμένοι κι από
τις διδαχές των προηγούμενων φορών...Το ότι κάποια/ες μέρες θα ξεφύγουμε είναι δεδομένο και ως τέτοιο το αγκαλιάζουμε
και το αποδεχόμαστε.Μετά συνεχίζουμε ακάθεκτες και δε λέμε το κλασσικό"μιά που το χάλασα που το χάλασα,ας το ξεφτυλίσω
τώρα καθώς δεν έχει πλέον νόημα..."Στόχος μας δεν είναι πόσες μέρες θα τρώμε ό,τι γράφει ένα χαρτί χωρίς μπουκιά "ατασταλίας",
αλλά ν'αλλάξουμε σιγά σιγά την προβληματική σχέση μας με τη σωστή διατροφή,να συνειδητοποιήσουμε πράγματα γι'αυτήν
που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε την ισορροπία,να εντάξουμε άσκηση στη ζωή μας,να ελαφρύνουμε την ψυχολογία μας...
Πολύ πιο σύνθετα και προκλητικά ζητήματα από ένα χαρτί...Χαίρομαι που είσαι 19 χρονών!Αυτό σημαίνει πως έχεις αυξημένα κίνητρα,
πολλή ενέργεια και αντοχή,έχεις νεανικό κι ελαστικό δέρμα,έχεις χρόνια και χρόνια μπροστά σου να χαρείς,όλα είναι υπέρ σου!
Έχεις κι εμάς πλέον δίπλα σου,μην ξεχνιόμαστε,ε;Και να μη μας αδικήσω,δεν είμαστε ό,τι κι ό,τι...Αλλά όχι για να σε κράζουμε...
Αρκετά με την τιμωρία,την πίεση,την αντίδραση που αναπόφευκτα βγάζουν...Τώρα συντονιζόμαστε στο να μάθουμε να μας αγαπάμε
και να μας φροντίζουμε,να σεβόμαστε τα δώρα ζωής που μας δόθηκαν,να διευκολύνουμε το πολύτιμο εργοστάσιο-σώμα μας,
να δουλέψουμε και το ψυχολογικό μας κομμάτι...Δεν ασχολούμαστε με νούμερα για άλλη μία φορά...Θα έρθουν κι αυτά ως συνέπεια...
Αφήνουμε πίσω το "πόσο" και πιάνουμε τα "πώς" και τα "γιατί" μας!Πάμε για ριζικές και μεγάλες αλλαγές,χρονοβόρες κι επίπονες μεν,
ωστόσο μεγάλη πρόκληση κι επένδυση ζωής για μια καλύτερη ποιότητα της!Όλοι στον ίδιο αγώνα είμαστε,ο καθένας με τα δικά του...
Μην επιτρέψεις ένα νούμερο να σε τρομάζει και να σε αποθαρρύνει...Εσύ το δημιούργησες,εσύ και θα το καταστρέψεις!Τα φιλιά μου!
NADINE seyxaristw polu gia ta kala sou logia ,upothetw oti tetoia logia isws me voithisoun se oli tin diarkeia tis prospatheias mou ... opote tha prospathisw na xalarwsw gia tin wra kai vlepoume ... kai gia na min ksexniomaste gyrw stis 11 stis sxoli efaga 2 bars dimitriakwn me sokolata , kai twra to mesimeri 2 mikra kommatia spanakopita , xwris feta mesa... oxi grammaria dn metraw (akomi) alla itan ena kanoniko piato ... kai i mana mou panta "kovei" oti mporei sta fagita ... (ladia , voutiro , tiganisma kai etsi ..)
06-04-2009, 16:14 #4
καλή επιτυχία.. να το δεις σαν υγιεινη διατροφή και όχι σαν διαίτα για να μην καταπιεστείς και τα παρατήσεις.Κι εγώ συνέχεια έτσι τα παρατούσα, αυτή τη φορά πιστεύω να καταφέρω κάτι καλύτερο γιατί το βλέπω σαν σωστή διατροφή και όχι σαν διαίτα που προσφέρει πρόσκαιρα αποτελέσματα,έτσι κι αλλιώς αν δεν μάθουμε να τρεφόμαστε υγιεινά αργά η γρήγορα θα ξαναμπούν τα κιλά . έχε πιστή και μην το σκέφτεσαι συνέχεια..
06-04-2009, 16:26 #5
Originally posted by NADINE
Κατι ειδα σε ενα αλλο τοπικ , εχεις βαλει δακτυλιο ?? Το σκευτομαι αρκετα σαν εναλλακτικη τελευταια ... μπορεις να μου πεις κανα 2 βασικες λεπτομερειες ?? Αν εχει αποτέλεσμα , αν ειναι πολυ επιπονο και γενικα πως ειναι σαν διαδικασια ... ποσο κοστιζει πανω κατω ... ??? και επισης τι επιπλοκες η παρενεργειες μπορει να εχει .. ??
06-04-2009, 19:36 #6
twra to apogeyma efaga alla 2 bars dimitriakwn ... to vrady provlepetai giaourti i kamia salata ....
06-04-2009, 20:02 #7
Στελλουλού,προσφώνησε με απλά Nadine και θα καταλάβω...Δε χρειάζεται να παραθέτεις ποστ μου μη σχετικό με ό,τι θέλεις να πεις...
Τελικά,άμα δε σου κάνω μία παρατήρηση την ημέρα,δεν ησυχάζω μου φαίνεται!Κάτι μου βγάζεις,μου φαίνεται...Ελπίζω να μη με παρεξηγείς!
Λοιπόν,τα έχω γράψει πολλές φορές κι άμα διάβασες κάποιο σχετικό μου ποστ θα έχεις μια ιδέα της ιστορίας μου...Αν θέλεις τη γνώμη μου,
ούτε να το σκέφτεσαι!Συνέχισε την προσπάθεια σου,αν θέλεις σκέψου και τα reductil,αλλά προσπάθησε ν'αποφύγεις βαριατρική επέμβαση
και δη δακτύλιο!Παρακάτω σου παραθέτω κάποιες γενικές πληροφορίες για δακτύλιο,τις πιθανές του επιπλοκές και το κόστος
όλων των βαριατρικών επεμβάσεων(ασφαλώς η τελική τιμή εξαρτάται από τον γιατρό που θα επιλέξεις,την κλινική κλπ)
Δεν ξέρω τι ασφάλιση έχεις...δεδομένου πως οι περισσότεροι είναι στο ΙΚΑ θα σου παραθέσω τα του ΙΚΑ.
Ελπίζω να πάρεις μια καλή πρώτη εικόνα κι ό,τι άλλο θέλεις,εδώ είμαστε...Φιλιάαααα
--->ΚΟΣΤΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΒΑΡΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ - 2009
--->ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ
--->ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΓΑΣΤΡΙΚΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ
-->ΚΕΣΥ : Όροι & Προϋποθέσεις τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου...
--->ΙΚΑ : ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ
--->ΙΚΑ : Καθορισμός ανώτατου ποσού για υλικά επεμβάσεων παχυσαρκίας
07-04-2009, 00:01 #8
Σπουδαίο εργαλείο το διαδίκτυο!Πέρα από την πολύτιμη ιατρική ενημέρωση έχεις και την ευκαιρία
ν'ακούσεις την προσωπική μαρτυρία ομοιοπαθούντων και να καρπωθείς κι εσύ την εμπειρία τους!
Σαμάνθα,
εσύ είσαι μια χαρά με τον δακτύλιο σου,δύο χρόνια μετά;Είμαι σίγουρη πως έχει αλλάξει η ζωή σου με τόσο μεγάλη απώλεια,
αλλά ως προς την υγεία σου;Κάνεις εμετούς,πίνεις νερό,μπορείς να χωνεύεις ίνες,έχεις πόνους,αναρροφήσεις;
Συνεχίζετε τις ρυθμίσεις ή έχεις βρει ένα σημείο στο οποίο είσαι καλά;Θα ήθελα να ήξερα και τον γιατρό σου,
αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται ή αν θα το επιθυμούσες...Πάντως είναι πολύ σπουδαίο που δεν έχασες χρόνο!
07-04-2009, 00:30 #9
Απορία , δεν λένε πως ο δακτύλιος πρεπει να αφαιρεθεί οπωσδήποτε 2 χρονια μετα ?? μόλις εφαγα τοστ με ενα μικρο κομματακι φετα και γαλοπουλα , μαζι με ενα ποτηρι στημμενο χυμο .
07-04-2009, 02:08 #10
Ευχομαι να ερθει μια μέρα που θα πάμε όλοι εμεις εδώ στη πιο πολυσύχναστη παραλία και θα καμαρώνουμε με το μαγιουδάκι μας.Πραγματικά το ευχομαι για ολους εδώ.Καλή δύναμη Stellou!
07-04-2009, 02:23 #11
oti prepei na to vgaleis an thymamai kala mou to pe i mana mou sizitwntas mia mera mazi tis sxetika me auta ... kai prepei na to xa diavasei kai kapou sto internet alla dnexw to link twra ... tespa , dn pairnw kai orko
07-04-2009, 15:08 #12
Στελλουλού μου,ο δακτύλιος προορίζεται να μείνει μέσα για πάντα ,εκτός απροόπτου επιπλοκής του.
Ακόμα και σε περίπτωση εγκυμοσύνης δεν εμποδίζει,λένε,παρά μόνο τον χαλαρώνουν αρκετά...
Και τώρα η παρατήρηση της ημέρας : Αν θέλεις χρησιμοποίησε ελληνικούς χαρακτήρες(είναι όρος του φόρουμ)
Μαύρες σκέψεις με ζώνουνε!Αύριο θα κάνεις κάτι να σου προσάψω ή θα με πιάσουν τα στερητικά μου;Ουφ!Αγχώθηκα!
07-04-2009, 16:02 #13
ΑΜΑΝ! χαχαχα ... εντάξει ναι μπερδευτικα με τα greeklish γιατι εγραφα ταυτοχρονα και στο cosmopolitan ... υιατι σε ζωνουν μαυρες σκεψεις καλε ; Ενταξει , λαθη ειμαστε ανθρωπους κανουμε !
07-04-2009, 16:55 #14
Σ'αυτό το cosmopolitan,Στελλουλού μου;
Μάλλον γι'αυτό έχει τόση πέραση τελευταία...
Δικαιολογημένα τα μπέρδεψες κι εσύ...Καταλαβαίνω...
07-04-2009, 17:22 #15
ΜΑΣ ΚΟΛΑΣΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ !!!!!!!!!
Στελλού καλωσήρθες, σου εύχομαι η διαδρομή σου για το στόχο να είναι στρωμένη με ροδοπέταλα... Βάλε μικρούς στόχους είναι πιο εύκολο έτσι να φτάσεις στον τελικό σου στόχο.... Καλή αρχή.
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή