ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ...... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Senior Member
    Μανούλα,πώς πάνε οι ξάπλες;Όλα καλά;Πάντως αν βαριέσαι έχουμε τελευταία κανα δυό ενδιαφέροντα θεματάκια να ξεχαστείς...
    Ακόμα ομολογώ δε διάβασα,αλλά το τόπικ "ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ" πρέπει να'χει πολύ ψωμί!Ό,τι μπορούμε κάνουμε να σας κρατάμε παρεούλα...
    Κι εκείνο το τηλέφωνο,δε χτύπησε...Μην υποψιαστώ πως πέρασε από το μυαλό μας κι είπαμε "άσε καλύτερα-μην ενοχλήσουμε"γιατί θα πεθάνω!
    Καλή δύναμη!Φιλάκια πολλά πολλά!

Senior Member
    EVAMPAS καλή εγκυμοσύνη και από μένα, όλα να σου πάνε καλά και να περάσεις μαγικά αυτούς τους μήνες χωρίς καθόλου έννοιες!
    Ναντινάκι κάνε την εμφάνισή σου στο καυτό τόπικ! (εκτός κι αν δεν με θέλεις πια.............)

Senior Member
    Originally posted by LIDA

Ναντινάκι κάνε την εμφάνισή σου στο καυτό τόπικ! (εκτός κι αν δεν με θέλεις πια.............)
    Μανάρι μου πάντα σε θέλω κι ας είμαι εγώ πιο του εγκεφαλικού κι εσύ του σαρκικού,αλλά δεν προλαβαίνω...
    Έχει λίγες μέρες που συμβαίνουν τόσα στην καθημερινότητα μου,που κλείνει τηλέφωνο,
    χτυπά άλλο και έχω σ'όλα εκτός του ρεντουκτίλ τόπικ κενά!Λες να μην έπαιρνα θέση σε ένα τόσο καυτό θέμα;
    Αλλά κι εσείς εκεί τόσο που γράφετε θέλω κανά δίωρο απερίσκεπτη να σας παρακολουθήσω.
    Ήδη νιώθω εκτός τόπου και χρόνου στο φόρουμ μας και πως χάνω όλες τις εξελίξεις!
    Ειδικά τα κυστοκόριτσα και το σεξ τα φέρνω πολύ βαρέως...Ελπίζω αργότερα να τα καταφέρω να επανέλθω ως ΝΑDINE,
    που τιμά το όνομα της...Ξεχάστηκα μέσα,αλλά δεν ήμουν μέσα...Κλείνοντας την απολογία μου,
    ήθελα να πω προς υπεράσπιση μου,πως καμία απόσταση ούτε χρονική ούτε χωροταξική δεν είναι ικανή
    να σβήσει τον έρωτα τον δικό μας,Ρωμαίο μου(το'σωσα με αυτό το τελευταίο κάπως;)

Senior Member
    Εγώ νόμισα πως πια με παράτησες, με προσπέρασες και προσπαθώ να σου κεντρίσω το ενδιαφέρον τόση ώρα στο τόπικ "Παχυσαρκία και σεξ", σε βλέπω μέσα αλλά δεν μου παρουσιάζεσαι και έχω στεναχωρεθεί, είσαι και αέρας και εσάς (του αέρα εννοώ) δεν σας καταλαβαίνω πάντα, αλλάζετε εύκολα διάθεση....
    Δεν θέλω να σε χάσω, διάβασα τις αποφάσεις σου για την επέμβαση, δεν μπορώ να σου στείλω u2u, γιατί ίσως λόγω εταιρείας αυτά είναι κομμένα, το ΣΚ έτρεχα πανικόβλητη γιατί έγινα θεία (γέννησε η γυναίκα του αδελφού του άντρα μου) και δεν μπόρεσα να σε πάρω, είπα ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ και δεν είναι κοντά να κουβαληθώ σπίτι της με τα παιδιά μου, να τα βάλω να σε κοιτάνε με βουρκωμένα μάτια μπας και λυγίσεις...........

Senior Member

...είπα ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ και δεν είναι κοντά να κουβαληθώ σπίτι της με τα παιδιά μου, να τα βάλω να σε κοιτάνε με βουρκωμένα μάτια μπας και λυγίσεις...........
    Kάτι τέτοια κάνετε εσείς οι ταύροι και με κάνετε και γελώ και δεν μπορώ να κρατηθώ μακριά σας,όσο κι αν φορές μου τη δίνετε,ομολογώ...

Senior Member
    Είσαι "δικός μου άνθρωπος", πάει και τελείωσε!
    Δεν μπορεί να μου βάζεις πάλι την Κάντυ που τρελαίνομαι, αυτό θα το έκανε μόνο η αδελφή μου.....
    Κάτι συμβαίνει εδώ....
    Μήπως ο μπαμπάς μου ή ο μπαμπάς σου έκανε καμία ατασθαλεία (αντίστοιχα Θεσσαλονίκη - Αθήνα)...????
    Έχουμε και ένα χρόνο διαφορά .............?

Senior Member

Μήπως ο μπαμπάς μου ή ο μπαμπάς σου έκανε καμία ατασθαλεία (αντίστοιχα Θεσσαλονίκη - Αθήνα)...????
    Έχουμε και ένα χρόνο διαφορά .............?
    Όχι Ρωμαίο!Πόσο Φώσκολο πια ν'αντέξω;Θέλεις να μου πεις πως ο μόνος που κάποτε μ΄αγάπησε είναι αδερφός μου;
    Αποδέχτηκα το ότι είσαι γυναίκα,έκανα γαργάρα που με κερατώνεις με το σύζυγο και μάλιστα παθιασμένα όπως αλλού εξομολογήθηκες,
    ακόμα και το ότι δε γέννησες τα δικά μου παιδιά,αλλά εκείνου και τώρα μου προκύπτεις ενδεχομένως κι αδερφή μου;
    Πόσα χτυπήματα της μοίρας ν'αντέξει ένας ερωτευμένος μοναχικός κερατάς;Ε!Όχι!Σε παρακαλώ μη πεις λέξη παραπάνω!
    Δε νομίζω πως έχω ψυχικά αποθέματα για νέες συγκινήσεις και σοκαριστικές αποκαλύψεις!
    Ας πέσει η αυλαία καθώς είμαστε και σε ξένο τόπικ...Ευάκι μου,τουλάχιστον σε διασκεδάσαμε λιγάκι;

Senior Member
    Δεν μπορώ να κρατηθώ, δεν σε αντέχω, γελάω μόνη μου και με κοιτάνε όλοι γύρω στο γραφείο, είσαι ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!
    Πολύ το μπουρδούκλωσα το πράγμα, από Ρωμαίος σου στην προηγούμενη ζωή, να γίνω αδελφή σου σ' αυτήν? Μπάχαλο το έκανα. Μα και συ να μου βάλεις Κάντυ με βουρκωμένα μάτια! Με διαβάζεις!

Senior Member
    Nadine πήγαινε δίπλα να πεις την γνώμη σου γιατί θα γίνει καβγάς!

Senior Member
    Originally posted by EVAMPAS

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας. Θα σας ενημερώνω.
    Πολλά φιλια!!!
    Ναι,αλλά πέρασαν τόσες εβδομάδες και δε μας ενημερώνεις...Περιμένουμε νέα σου!Χάιντε!

Member
    Καλημέρα NADINE μου,
    Σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Έχεις δίκιο έχω καιρό να σας ενημερώσω. Λοιπόν όπως ήμουν είμαι ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα. Είμαι ακόμα στο κρεβάτι, βγαίνω ελάχιστα έξω, και θα μείνω για άλλον ένα τουλάχιστο μήνα. Το ευχάριστο και το πιο σημαντικό είναι ότι η καινούρια κόρη μου, γιατί εχουμε κόρη, είναι δόξα το Θεό καλά.
    Εύχομαι τα καλύτερα για εσάς.

Senior Member
    ΕVAMPAS ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ
    ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ
    ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑ
    ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 22 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
    ΦΙΛΙΑ

Senior Member
    Ώστε κοριτσάκι,περιμένουμε!Μπρά βο,χαρά μου!Κάποιο άλλο κοριτσάκι θα το δει σαν την προσωπική του κούκλα,φαντάζομαι...
    Τι καλά που θα παίζουν οι αδελφούλες!ʼντε,όλα με το καλό,έτσι όμορφα να συνεχιστούν!Λίγη ξάπλα ακόμα,στα ροζ σου σεντονάκια...
    Τάχα ξέρεις αν θα την έχεις ξανά την ευκαιρία αυτή;Μετά θα τρέχουμε και δε θα προλαβαίνουμε!Οπότε τώρα μαζεύουμε δυνάμεις!
    Να μας γράφεις τα νέα σου,τις σκέψεις σου,όλα όσα χρειάζεσαι κάπου να μοιραστείς...Μη μας βάζεις στην απέξω,καλά;
    Σε φιλώ γλυκά γλυκά!Καλή δύναμη!

Senior Member
    Να σας ζήσει,να την χαίρεστε την όμορφή σας!

Senior Member
    EVAMPAS πρωτα απο ολα σου ευχομαι ολα να πανε καλα !!
    Ολη η οικογενεια να εχει την υγεια της ,και αυτο το μικρουλη να το φυλαει η παναγιτσα και να το βοηθησει να γινει κοπελαρα!!!
    Οσο για το λογο που εγραψες στην πρωτη δημοσιευση σου ,εχεις απολυτο δικιο!!!
    Για να μην σου πω ολο το δικιο του κοσμου!!!!
    Χωρις αυτην τηνπαρεα εδω μεσα ,τι να γινομασταν??!!
    Αν και κοσμος παει και ερχεται,ειδικα χωρις καποια παλια μελη οπως η nadine που θα λεγαμε τον πονο μας ,η την χαρα μας,την απελπισια μας??Ποιος θα μας ακουγε ,θα μας συμβουλευε,θα μας παρηγορουσε,θα μας εδινε λυεις η ιδεες,θα μας εκανε το κεφι η ακομα και τα νευρα κροσσια και καπου καπου χρειαζεται και αυτο ,εαν σκεφτουμε οτι ειναι ασχημο πραγμα ,να μην εχεις ανθρωπο ουτε για να μαλωσεις/?!!!!
    Γι΄αυτο πρεπει ολοι να φερομαστε οσο γινεται πιο προσγειωμενα γιατι ''ΑΥΤΟ'' το οποιο μας δινει την δυνατοτητα να ξεφυγουμε απο την μοναξια ειναι δικοπο μαχαιρι!!!Για σκεφτειτε ....!!

Φιλια!!!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast