Να 'μαι και ΄γω!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9

Να \'μαι και ΄γω!!

γεια σας!! ωραια η παρεα σας και νομιζω πως θα μου ειναι απαραιτητη στην νεα μου προσπαθεια να χασω κιλα.. εχω δοκιμασει πολλες φορες να αδυνατισω αλλα δεν τα καταφερα.. απο μικρη ημουν στρουμπουλη και οσο μεγαλωνα επαιρνα ολο και περισσοτερα..τωρα.....ειμαι 22 χρονων και 127 κιλα...νιωθω πολυ περιεργα που λεω τα κιλα μου..κανεις δεν ξερει αυτον τον τριψηφιο αριθμο που βασανιζει την ψυχη μου..αλλα ηρθε η ωρα να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα! και αυτη την φορα θα τα καταφερω..ελπιζω να ειστε κοντα μου! εχω αρχισει μια διαιτα που εκανα παλιοτερα σε διαιτολογο αλλα την ειχα παρατησει στη μεση..τωρα την ξεσκονησα και την τηρω οσο καλυτερα γινεται.. εχω ηδη χασει 6 κιλα μεσα σε τρεις εβδομαδες.. καλη αρχη λοιπον!!

Member
    DX87 Γειά σου και σένα.Σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις!Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!Δεν είναι καλύτερα όμως να ζητήσεις βοήθεια απο κάποιον ειδικο?Το λέω γιατί τα κιλά σου είναι αρκετά και ίσως να υπάρχουν και άλλες λύσεις.Τα παιδια εδώ στο φόρουμ είναι πολύ ενημερωμένα και είναι πρόθυμα να δίνουν πληροφορίες για όλα.Πάντως όπως και να έχει πάλαιψέ το και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις.

Senior Member
    kalispera koukla min masas oloi eite perissotero eite ligotero imaste omoiopathouses opote......
    vlepoume prwta to aggouri mas kai meta tou allou to aggathi!!
    ksekina kai idi exeis kanei mia para polu kali arxi kai tha sunexiseis emeis imaste edw alla kai esu gia emas...eipame omoiopathouses!!

sasa14 σε ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!

Senior Member
    Καλώς μας ήρθες!Ευχομαι να πετύχεις το στόχο σου.Είμαι ας το πούμε ομοιοπαθούσα όσον αφορά το σημειο της δίαιτας.Κι εγω είχα παει σε διατροφολόγο αλλα παρατησα τη δίαιτα στη μέση.Και τώρα έχω ξεκινήσει νέα προσπάθεια ακολουθόντας τις παλιες καλές συμβουλες της.Θα τα χάσουμε τα κιλά δε θα τους περασει! :P
    Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου.

Senior Member
    Καλώς ήρθες DX87 !
    Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!

Originally posted by lidal
    Καλώς ήρθες DX87 !
    Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!
    ευχαριστω! επισης lidal μου..

Senior Member
    Καλώς ήλθες και καλή κάθοδο στα κιλά σου.

ευχαριστω deb και Kleanthis ! να στε καλα και σας ευχομαι ομορφο και γρηγορο αποτελεσμα να εχετε..