Χριστος Ανέστη !!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
    Senior Member
    Το μόνο ευχάριστο της χθεσινής μέρας ήταν αυτό!
    ʼντε,καρδιά μου,τέσσερις μερούλες έμειναν να κάνεις τον κόσμο αυτό ομορφότερο!
    Μου αρέσει πολύ και το 7 σαν αριθμός!Θα βγει με ασφάλεια,ροδαλή κι όχι ζορισμένη!
    Κι εσύ δε θα πονέσεις ιδιαίτερα...όλα μια χαρά ακούγονται!Εγώ πάντα την προτιμώ την καισαρική!
    Σε ακούω ήρεμη και χαρούμενη!Έτσι σε θέλω!Με χαμόγελο θα πάμε γεννήσουμε
    με λάμψη ευτυχίας θα βγούμε από την κλινική με το καλό!Είμαστε δίπλα σου!
    Η σκέψη κι οι προσευχές μας θα σε ακολουθούν!Περιμένουμε με την πρώτη ευκαιρία
    την επιβεβαίωση των ευχάριστων...Λενάκι μου,γίνεσαι κι επισήμως μανουλίτσα,χαρά μου!
    Η Παναγιά μαζί σου,ψυχή μου!

Senior Member
    Λενάκι καλημέρα κι απο μένα,
    σου εύχομαι τα καλύτερα άντε με το καλό να γίνεις μανούλα και να κρατήσεις αγκαλίτσα το κοριτσάκι σου,,
    όσο για την καισαρική μην την φοβάσαι καθόλου, έχω κάνει δύο δεν είναι τίποτα όλα θα πάνε καλά
    άντε και μ ένα πόνο τα φιλιά μου

Senior Member
    Ολα καλα να σου πανε σου ευχομαι μελουσα μανουλα και περιμενουμε τα ευχαριστα νεα σου νεξτ γουικ

Senior Member
    Με το καλό να κρατήσεις το κοριτσάκι σου αγκαλίτσα!

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ κοριτσια!Μου δίνετε πολύ δύναμη...20 ώρες μείνανε..
    Σε λίγες μέρες που θα γυρίσω σπίτι θα σας γράψω τα νεότερα...Φιλάκια σε όλους και να προσέχετε τον εαυτό σας...

Junior Member
    Αν και είμαι νέα στο φόρουμ σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και καλύτερα από ότι τα περιμένεις.
    Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ότι πιο συγκλονιστικό απολαμβάνουμε στη ζωή μας,κοίτα να το χαρείς.
    Και αν και ξεχνάμε πολλά που κάνουμε αυτο μένει αποτυπωμένο στη μνήμη μας με χρυσά γράμματα.
    Με το καλό.

Senior Member

Τώρα θα είσαι κι επισήμως μανούλα και θα την έχεις αγκαλιά σου την μπουμπούκα σου,Λενάκι μου!
    Να μας ζήσει!Να είναι γερό,καλοφώτιστο,καλότυχο,� �υλογημένο μ'όλες τις χάρες του κόσμου!
    Να'ναι γερή και δυνατή κι η μανούλα του να το φροντίζει και να το χαίρεται!ʼντε κι ο μπαμπάκας του!
    Κάπως συνέβαλε κι εκείνος!Μην τον αδικήσουμε τον καλό μας!Καλή ξεκούραση,καρδιά μου!
    Ελπίζω να μην πονάς!Όποτε ευκαιρήσεις,περιμένουμε νέα σου...Φιλάκια πολλά πολλά!

Senior Member
    Καλησπέρα!Ευχαριστώ πολύ!Τελικά είναι θαυμα η γέννηση ενος παιδιού.Βεβαια δεν έχω χρόνο για τίποτα αλλο ,όλη μέρα θηλασμα και αλλαγμα πάνας.Νομίζω η πιο καλή διαιτα είναι η μητρότητα!Πρωτη φορά στη ζωη μου ξεχασα να φαώ...εκει που πριν συνέχεια το είχα στο μυαλό μου.Αυτο βεβαια είναι το λιγότερο.Τι να πω...απίστευτο μου φαίνεται.Δοξα το Θεο όλα πήγαν καλά και η μπέμπα είναι μια χαρά...Φιλάκια πολλά πολλά!

Senior Member
    ολα καλα λοιπον!!
    να σου ζησει, με υγεια και ευτυχια να μεγαλωσει η κουκλιτσα σου και εσυ να εισαι παντα μια ευτυχισμενη και περηφανη μανουλα. φιλακια πολλα και καλα Χριστουγεννα

Senior Member
    NA ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ,ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΣΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΣΟΥ!!!

Senior Member
    Πολλές ευχές κι από μένα για τη μικρούλα σου, να μεγαλώσει γερή κι ευτυχισμένη και να τη δεις όπως επιθυμείς! Καλές γιορτές σε σένα, στην οικογένειά σου και στο θησαυρούλη σου! Είναι τα πρώτα του Χριστούγεννα!

Senior Member
    ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ...
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ)
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

Senior Member
    Πολλές ευχές με υγεία και χαρά για όλους και να χαρείς τη μπέμπα σου!

Senior Member
    Συγχαρητήρια Elena, σου ήρθε το ομορφότερο δώρο!
    Να την χαίρεσαι την κορούλα σου!
    Να είσαι ευτυχισμένη, με το μωράκι σου και την οικογένεια σου.
    Πολλά φιλιά

Senior Member
    Καλώς το Λενάκι μας με τα υπέροχα τα νέα του!
    Αυτό κι αν είναι δώρο Χριστουγέννων,χαρά μου!
    ʼλλο χρώμα πλέον αποκτούν με το μωράκι σας παρέα!
    Τα πρώτα του Χριστούγεννα,τα πρώτα δικά σου ως μανούλα...
    Πολύτιμες οικογενειακές στιγμές!Να είστε όλοι γεροί να τις χαίρεστε!
    Να σε προσέχεις και να τρέφεσαι καλά τώρα,που θηλάζεις!Φιλάκια γιορτινά!

--->Disney Christmas Song

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast