Results 31 to 45 of 64
Thread: Χριστος Ανέστη !!!
-
05-10-2009, 21:20 #31
Ευχαριστώ παρα πολύ γλυκιά μου Sabe...Σε φιλώ και εγώ...
- 07-10-2009, 03:01 #32
Μπαίνουμε,μοιράζουμε φιλιά,αλλά νέα του μήνα δε λέμε...
Η εξεταστική τελείωσε κι ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα!
Και το μωράκι μας είμαι σίγουρη πως κλωτσά όλο και πιο δυνατά!
Όχι πως αγχωνόμαστε,αλλά αλλιώς είναι να το ακούς από τα Λεναχειλάκια!
12-10-2009, 00:13 #33
Γεια σας ,γεια σας!!!Ξερω αργησα να ξαναγράψω αλλα δε μπαίνω και πολύ συχνα στο internet...Δε περασα ολα τα μαθήματα,κουράστηκα και έχω 2 για πτυχίο,το Φεβρουάριο θα τα δώσω.Δοξα το Θεο όλα πηγαίνουν πολύ καλά με το μωρό,μεγαλώνει και κλωτσάει η μπεμπούλα...Πλέον σε 40-60 μερες το αργότερο θα έχω γεννήσει...Ανυπομονώ...Με τα κιλά δε πολυανχώνομαι .Εχω πάρει 10 μεχρι στιγμής,αντε να φτάσω τα 14!Η αλήθεια είναι οτι περίμενα πιο τραγικά τα πράγματα ,ισα ισα νομίζω οτι πριν μείνω έγκυος σκεφτόμουν συνέχεια το φαγητό και γιαυτό είχα τα βουλιμικά,τωρα έχω ηρεμήσει ,προσέχω,βασικά μπορώ και προσέχω γιατί και πριν ήθελα να προσέχω αλλα λες και κάτι άλλο με ''εξουσίαζε'' και ξέφευγα χωρίς να μπορώ να αντισταθώ.Ισως το φαγητό είναι το υποκαταστατο σε κάτι που μας λείπει κυρίως συναισθηματικό,ίσως καλύπτει πρόσκαιρα τις ανασφαλειές μας και μας δίνει λιγοστές στιγμές χαράς και ικανοποίησης, ισως τελικά δεν είναι τίποτε άλλο από μια σκέψη...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!Σταμάτησα τη βουλιμία τόσους μήνες γιατί ένα μωρό έρχεται και πρίν δε μπορούσα ενώ έβλεπα οτι ''σκότωνα '' τον εαυτό μου.Γιατί;Γιατί μάλλον δίνουμε σημασία σε ανούσια πράματα κάποιες φορές και τα μεγαλοποιούμε.Καθόμαστε και ασχολούμαστε με την εξωτερική μας εμφάνιση και προκαλούμε σοβαρά προβλήματα στον εαυτό μας(βουλιμία,ανορεξία...) ενώ είμαστε υγειής.Τι να πουν και αυτοί που παθαίνουν πχ καρκίνο ή μάνες που χάνουν τα παιδιά τους,αυτοί τι πρέπει να κάνουν;Και εμείς να είμαστε μια χαρά και να δημιουργούμε πρόβλημα εκει που ουσιαστικά δεν υπάρχει, μόνο και μόνο επειδή θέλουμε μια καλύτερη εμφάνιση.ΟΧΙ!Σταματήστε να καταστρέφεται τον εαυτό σας, υπάρχουν τόσες πολλές χαρές στη ζωή και η ζωή είναι τόσο μικρή...Τι κι αν είμαστε αδύνατες,τι χοντρές αυτοί που μας αγαπάνε θα συνεχίσουν να μας αγαπάνε, αρκεί να είμαστε μέσα μας όμορφες.Το σώμα εδώ θα μείνει...Σταματήστε οσο είναι καιρός, πριν αρρωστήσει και η εσωτερική ομορφιά...Καλή δυναμη σε όλους!Σας κούρασα λίγο αλλά σήμερα σκέφτηκα οτι με τη βουλιμία παραλίγο να χάσω το ταξίδι της ζωής μου,ευτυχώς πρόλαβα το πλοίο λίγο πριν την αναχώρηση.Αφου μπόρεσα εγώ και εσείς Μπορείτε...Τιποτα δεν είναι αδύνατο...Πειτε ΣΤΟΠ!!!Προλάβετε το τρένο...Φιλάκια πολλά!(Nadine και sabe το email μου είναι [email protected] ,για να τα λέμε πιο συχνά και πιο κοντά)
15-10-2009, 17:44 #34
Γειά σου,τρελοδρομέα,που και στο e-mail σου έχεις βάλει χιλιόμετρα!
Πολύ ευχάριστα τα νέα σου(για τα δύο μαθηματάκια ούτε λόγος!)
και πολύ εμπνευσμένη η κατάθεση της προσωπικής σου εμπειρίας!
Μακάρι ν'αγαπούμε αρκετά τον εαυτό μας και το σώμα μας κατ'επέκταση,
που να μη χρειάζεται μια ζωούλα μέσα του για να του φερθούμε όπως του αξίζει!
Όλα είναι τόσο ρευστά κι εμείς τόσο αφελείς δυστυχώς να θεωρούμε πολλά δεδομένα!
Αχ!Το ρημάδι το μυαλό!Πότε επιτέλους θα βάλει μυαλό; Αυτό με το τρένο
στο τέλος,που λες,με άγχωσε λιγάκι,αλλά σφυρίζω αδιάφορα προς το παρόν!
Μια το τρένο σφυρίζει,μια εγώ...να δούμε ποιός θα τρελάνει ποιόν στο τέλος!
18-10-2009, 19:56 #35
Μην ανχώνεσαι,απλά ανέβα και μάλιστα πάρε το τιμόνι και οδήγα!Ξέρω ευκολο στα λόγια ,αλλα είμαι σίγουρη οτι ειδικά εσύ μπορείς και αξίζεις πολλά στη ζωή σου!Φιλάκιααααααααααααα!!!!! !
19-10-2009, 08:40 #36
:) Καρδούλα μου εσύ τρυφερή!Σ'ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την ενθάρρυνση και τα καλά σου λόγια!
Το παλεύουμε!Η ζωή είναι όλο εκπλήξεις και διαψεύδει την ξερολομανία μου και τους ανόητους προγραμματισμούς μου...
Όλοι αξίζουμε δυνητικά τα καλύτερα,πρακτικά όμως διεκδικούμε όσα πιστεύουμε πως μας αξίζουν...
Με κάποια αυτοεκτίμηση καλύτερη και πολλή θετική ενέργεια από αγαπημένους κάτι σα να γίνεται...
Να σε προσέχεις τις τελευταίες αυτές πολύτιμες μέρες της εγκυμοσύνης σου!Χρόνος για σένα να προετοιμαστείς,
για το μωράκι σου να μελετήσεις για τις πρώτες του ανάγκες,ηρεμία,καλή διάθεση και δύναμη πως όλα θα πάνε μια χαρά!
Μη μας ξεχάσεις για πολύ καιρό...Στην τελική ευθεία η έγνοια κορυφώνεται...Φιλάκια πολλά πολλά,καλή μου!
19-10-2009, 09:54 #37
Γουστάρω τρελοδρομέα Λενάρα με φοβερή ψυχολογία,άντε,τον έφαγες το γάιδαρο,σε κάνα μήνα λέμε θά'χουμε και φορουμομωρό νέο!Kissez γλυκό μας!
30-10-2009, 15:34 #38
Πώς πάει,Λενάκι μου;Όλα καλά;Η ψυχολογία μας πώς είναι τώρα στην τελική ευθεία;
Σύντομα το μωράκι μας θα μας κάνει "κούκου-τζα!"Δεν είναι και λίγο,ε;Καλό τελευταίο μας μήνα!
02-11-2009, 20:59 #39
Γλυκιά μου Nadine Δοξα το Θεο ολα πάνε καλά με το μωρό,ετοιμάζω τη βαλίτσα και ανυπομονώ...έχω βέβαια αρκετές μέρες μεχρι να ακούσω το κλάμα της...
Τα κιλά με ανχώνουν λίγο, μετά του Αγιου Δημητρίου που γιόρταζε ο μπαμπάς μου έχω ξεφύγει λίγο...πήρα 1 κιλό σε μια εβδομάδα, που είναι πολύ για αυτή τη φάση και σήμερα έχω όλο το απόγευμα τρωω...δε ξέρω τι με έπιασε,πρέπει βέβαια να φρενάρω...Σύνολο εχω πάρει 11 κιλά αλλα έχω 1-1μιση μήνα ακόμη... αμα παίρνω 1 κιλό κάθε εβδομαδα θα φρικάρει ο γιατρός...
03-11-2009, 02:28 #40
Το ότι πήραμε ένα κιλό την εβδομάδα των γιορτών δε σημαίνει πως θα παίρνουμε άλλο ένα εφεξής!
Μια χαρά τα πήγαμε μέχρι τώρα,αδιαφορώντας για τα κιλά!Μη μου το χαλάς εδώ στην τελική ευθεία,
λίγο πριν το νήμα,που σε θέλω ήρεμη και συγκεντρωμένη στο σημαντικό μας στόχο,να σε χαρώ!
Απόλαυσε τις τελευταίες μέρες του ανενόχλητου ύπνου και της ενασχόλησης με κάθε τι ολόδικο σου,
βίωσε στο έπακρο κάθε κύμα στην κοιλίτσα σου,κάνε τις βολτίτσες σου κι όσα σε χαλαρώνουν
κι άσε στη φύση να κάνει τη δουλειά της...Τα κιλά σου είναι μια χαρά!Κι οι μέρες μετρημένες πλέον!
Σκορπίνα ή τοξοτίνα περιμένουμε με το καλό;Να σας προσέχεις!Τα φιλιά κι όλη την αγάπη μου!
06-11-2009, 21:28 #41
Ευχαρισρώ πολύ ψυχή μου...Φιλάκια πολλά!
26-11-2009, 02:53 #42
Διανύουμε τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης μας...
Ίσως και να γεννήσαμε ήδη...Είσαι συνέχεια στη σκέψη μου...
Όλα να πάνε κατ'ευχήν και μ'ένα πόνο να έρθει στην αγκαλιά σου
το αγγελούδι σου!Να ζήσεις την κάθε πολύτιμη στιγμή στο έπακρο!
Με την πρώτη ευκαιρία περιμένουμε νέα σου.Φιλάκια πολλά πολλά!
26-11-2009, 11:01 #43
αχ βρε ναταλια ολους μα ολους τους σκεφτεσαι
02-12-2009, 23:46 #44
Γεια σας ,γεια σας!!!Τη Δευτέρα, πρώτα ο Θεος γεννάω!!!Η μπέμπα έχει περιτύλιξη με τον ομφάλιο λώρο και αναγκαστικά θα μπω χειρουργείο-καισαρική!Δε πειράζει βέβαια ,να βγει γερή και ας είναι και έτσι.Αυτά τα νεα μου ,μόλις γυρίσω σπίτι θα σας γράψω τα ευχάριστα.Nadine πραγματικά σε ευχαριστώ τοσο πολύ.Η μανα σου πρέπει να είναι πολύ περήφανη για σένα,σπανιότατος χαρακτήρας...Φιλάκια πολλά και να προσέχεις τον εαυτό σου...
02-12-2009, 23:56 #45
με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το κοριτσακι σου :)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία