voithiste me! Thelw na adynatisw.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

voithiste me! Thelw na adynatisw.

kalispera paidia! Eimai neo melos kai pira tin apofasi na mpw ki egw se ena tetoio forum mias kai i katastasi moy-kuriws psyxologiki- exei ginei tragiki!

Genisa prin 7 mines ena yperoxo plasmataki alla twra exw ginei pia xontri kai den mporw na xarw to paidaki mou. Den exw tin psyxologiki mou katastasi se forma. Skeftomai diarkws oti eimai xontri kai prepei na adynatisw kai auto me rixnei polu. Den exw milisei se kanena giati kserw oti tha me kraksei kai auto to kouvalaw mesa mou. Tous vlepw olous pou me koitane pia perierga sto swma mou kai xairontai para polu pou egw paxyna.fainetai sto vlemma tous eidika ston antra mou mias pou otan tsakwnomaste vriskei eukairia gia na me riksei na mou pei oti eimai vouvala kai oti i aderfi tou einai montelo pou einai ena sketo leipsano 37 kila!!!!Kai oli i oikogeneia tou antra mou tou leei pou ton vrikes auton ton mpogo me takounia kai ton gkastrwses!!!

Paidia eimai xalia. Exw kanei tromeres prospatheies me xenical kai me xs alla panta tsibologaw kai ekei pou xanw 3 pairnw 5!

Twra zygizw 87 kila kai exw upsos 1.65 apo kei pou prin meinw egkuos zygiza 57 kila kai auta epeita apo megali prospatheia 1 xronou diaita.

De lew pote den ipirksa adynati, panta ekana diaites gia na ginw alla twra ti kanw? Den me poianei tipota. Etrwga ki egw i ilithia sa ton gargantoua oso imoun egkuos mono glyka mias kai den mporousa na faw kati allo aidiaza kai ekana emetous(eixa polu duskoli egkumosini tin perasa se ena krebati apo zalades kai emetous).

Peite mou ti na kanw? Peite mou kanena farmako pou na min trww katholou kai na adynatizw se lipos! . ti zhtaw twra e????

Sas euxaristw olous prokatavolika!

Senior Member
    Originally posted by mpempa
    kalispera paidia! Eimai neo melos kai pira tin apofasi na mpw ki egw se ena tetoio forum mias kai i katastasi moy-kuriws psyxologiki- exei ginei tragiki!

Genisa prin 7 mines ena yperoxo plasmataki alla twra exw ginei pia xontri kai den mporw na xarw to paidaki mou. Den exw tin psyxologiki mou katastasi se forma. Skeftomai diarkws oti eimai xontri kai prepei na adynatisw kai auto me rixnei polu. Den exw milisei se kanena giati kserw oti tha me kraksei kai auto to kouvalaw mesa mou. Tous vlepw olous pou me koitane pia perierga sto swma mou kai xairontai para polu pou egw paxyna.fainetai sto vlemma tous eidika ston antra mou mias pou otan tsakwnomaste vriskei eukairia gia na me riksei na mou pei oti eimai vouvala kai oti i aderfi tou einai montelo pou einai ena sketo leipsano 37 kila!!!!Kai oli i oikogeneia tou antra mou tou leei pou ton vrikes auton ton mpogo me takounia kai ton gkastrwses!!!

Paidia eimai xalia. Exw kanei tromeres prospatheies me xenical kai me xs alla panta tsibologaw kai ekei pou xanw 3 pairnw 5!

Twra zygizw 87 kila kai exw upsos 1.65 apo kei pou prin meinw egkuos zygiza 57 kila kai auta epeita apo megali prospatheia 1 xronou diaita.

De lew pote den ipirksa adynati, panta ekana diaites gia na ginw alla twra ti kanw? Den me poianei tipota. Etrwga ki egw i ilithia sa ton gargantoua oso imoun egkuos mono glyka mias kai den mporousa na faw kati allo aidiaza kai ekana emetous(eixa polu duskoli egkumosini tin perasa se ena krebati apo zalades kai emetous).

Peite mou ti na kanw? Peite mou kanena farmako pou na min trww katholou kai na adynatizw se lipos! . ti zhtaw twra e????

Sas euxaristw olous prokatavolika!
    Ειλικρινά διαβάζοντας το ποστ αυτο θυμωσα τόσο πολυ!Είναι όλοι τους απαράδεκτοι ρατσιστες και ηλίθιοι!Τι θράσσος δηλαδη ελεος πια!Μετα απο δυσκολη κιολας εγκυμοσύνη ερχονται και σου λένε τέτοια!Τι να πω ας μη συνεχίσω επαυτου.
    Λοιπον έχεις να χάσεις 30 κιλά.Δεν είναι ανέφικτο.Το πιστεύω αυτο που σου λέω.Εδώ σαυτο το φόρουμ θα βρεις πολλους συμπαραστάτες.Εγω είμαι μελός απο προχθές κι η προσπάθεια μου να αδυνατίσω ήδη μου φενεται πιο ευκολη.Σου εύχομαι ολόψυχα να πετύχεις το στόχο σου.

Senior Member
    mpempa καλώς όρισες κι αν όντως θες να αδυνατίσεις τι το λες και δεν το κάνεις; Ε;
    Κατ'αρχήν βούλωσε τ'αυτιά σου απ'την μουρμούρα των γύρω. Απόλαυσε το μεγάλωμα του μωρού σου χωρίς άγχος και γενικά φρόντισε να αδειάσεις απ'το μυαλό σου την εμμονή "πρέπει να αδυνατίσω". Όσο την έχεις δεν πρόκειτε να αδυνατίσεις. Το μυαλό σου πρέπει να αδειάσει ώστε να χωρέσουν κάπου οι θετικές σκέψεις για ένα νέο όμορφο ξεκίνημα. Δύσκολο μεν, αλλά εντυπωσιακό όταν πια γίνεται εμπειρία και το αποτέλεσμα όμορφο!

Ξεκίνα από αύριο και γράψε μας τι έφαγες όλη την ημέρα! Εγώ στο μεταξύ πάω να λαδώσω το μαστίγιο. Το δούλεψα προηγουμένως με μια "γλυκούλα" ύπαρξη κι όπως βλέπω θα υπάρχει κι άλλη φιλική συμμετοχή να το δοκιμάσω!

Senior Member
    Καλησπερα κουκλα.

Δοκιμασες τα reductil που κοβουν την ορεξη? Ειναι καλα, αρκει να μη σε ενοχλησουν πολυ οι παρενεργεις τους και μπορεις να τα γραψεις και στο ΙΚΑ.
    Καλη επιτυχια, οτι αλλο χρειαστεις εμεις εδω ειμαστε και ασε τους αλλους να λενε..:P

Member
    Μπέμπα καλώς όρισες και από μένα!
    Ειλικρινά διαβάζοντας αυτά που έχεις γράψει ήρθα στη θέση σου και εξοργίστηκα πάρα με όλους τους υπόλοιπους. Θέλω να σου πω ότι κατά ένα μικρό μέρος είμαι και εγώ στη δική σου θέση . Και εμένα η πεθερά είναι μοντέλο για την ηλικία της (60 κιλά, ύψος 1,65) και προσέχει απίστευτα τον εαυτο της και την εμφάνιση της σε αντίθεση με έμενα που είμαι 99 κιλά και δε θέλω να ασχολούμαι και πολύ με τον εαυτό μου έτσι όπως είναι. Στο συμπέρασμα που έχω καταλήξει και τη στάση που έχω υιοθετήσει είναι ότι δεν της αφήνω κανένα περιθόρειο να ασχολειται με τα κιλά μου και την εμφάνιση μου. Οσο μπορω και το προτεινω και σε σένα, που στο κάτω κάτω δεν έχεις και τόσα πολλά κιλά, είναι να προσπαθείς να νιώσεις όμορφα με το σώμα σου, να ντύνεσαι όμορφα να βάφεσαι και κυρίως να αποκτήσεις πολύ ισχυρη προσωπικότητα. Μην βγάζεις σε καμιά περίπτωση προς τα έξω το κακομοίρικο στυλ. Οι υπόλοιποι εκμεταλεύονται τη δική σου αδυνάμια να υποστηρίξεις τον εαυτό σου και σε βαράνε έκει που πονάς. Μην τους δίνεις αυτή την ευχαρίστηση. Δεν την αξίζουν. ʼλλωστε δε σου έχει τύχει και εσένα να γνωρίσεις ανθρώπους που αντικειμενικά δεν είναι όμορφοι και με την προσωπικότητά τους να σε καθυλώσουν. Και αντίθετα να γνωρίσεις ανθρώπους που αντικειμενικά είναι πολύ όμορφοι και όταν ανοίξουν το στόμα τους να θέλεις να φύγεις τρέχοντας.
    Βέβαια σε καμιά περίπτωση δε σου λέω να μην κάνεις δίαιτα και να χάσεις τα περιττά κιλά σου αλλά αυτό θα έρθει σε δεύτερη μοίρα.
    Και το πιο σημαντικό στο άφησα για το τέλος. Να χαίρεσαι την ψυχούλα που έφερες στον κόσμο. Γι' αυτη και για σένα πρέπει να νιώσεις δυνατή, μη σου πω τσαμπουκαλού, και να τους βάλεις όλους στη θέση τους.
    Καλή δύναμη και καλή αρχή!
    Εύα

Senior Member
    γλυκια μου μπεμπα, μην αφηνεις τον ευατο σου να σκεφτεται τετοια πραγματα. επικεντρωσου στο μεγαλωμα του μωρου σου και κανε την προσπαθεια σου αργα και σταθερα. εμεις απο εδω μπορουμε να σου δωσουμε συμπαρασταση, κλεισε τα αυτια σου στα κακοβουλα σχολια, δεν σου αξιζουν......

Senior Member
    Originally posted by EVAMPAS
    Μην βγάζεις σε καμιά περίπτωση προς τα έξω το κακομοίρικο στυλ. Οι υπόλοιποι εκμεταλεύονται τη δική σου αδυνάμια να υποστηρίξεις τον εαυτό σου και σε βαράνε έκει που πονάς. Μην τους δίνεις αυτή την ευχαρίστηση. Δεν την αξίζουν.
    Ευα έχεις απολυτο δίκιο.Αυτο το χω ζήσει στο πετσι μου εγω πρόσφατα.Όσες φορες ήμουν σε κατάθλιψη εμπιστευόμουν καποια φίλη μου ότι δεν είμαι καλα οτι νιωθω μπαζο κλπ. Είχα οπως είπες ενα κακόμοιρικο στυλ επειδή έτσι ένιωθα και πιστευα οτι η φίλη μου που είχαμε ζήσει τόσα και τόσα μαζι θα με καταλαβαινε.Μεχρι που έμαθα οτι πισω απο την πλάτη μου είχα γίνει ο περιγελος της ίδιας και της παρέας της.Οι άνθρωποι θα πατήσουν στην αδυναμία σου μόνο και μόνο για να φανούν αυτοι καλυτεροι.Γιατι όταν κάποιος πραγματικά αξίζει και δεν έχει να ζηλέψει απο τον άλλον δεν ασχολείται με τοσο κενα θεματα όπως τα περιτα κιλα.

Senior Member
    Καλωσορισεs στην παρεουλα μαs,ΜΠΕΜΠΑ,εγω ειμαι η γλυκουλα που εγραψε παραπανω η μαρια,που ερχετε με το μαστιγιο......,λοιπον μην σε περνει απο κατω,γιατι εμενα με πηρε και με σηκωσε,πιο κατω δεν γινοταν,να φτασει η ψυχολογια μου,τα εβαλα με το κρατοs,με τουs επιστημονεs,και δεν συμμαζευτε.Σου γραφω λοιπον για να ακουω και εγω,ολα στο μυαλο ειναι,τωρα αν ο οργανισμοs μαs,καθυστερει να χασει `η κολληση,ΥΠΟΜΟΝΗ,θα ξαναγινειs,οπωs ησουν.Το δωρο που σου ηρθε ειναι ανεκτιμητηs αξιαs,και χαλαλι τα παραπανω κιλακια.(ΑΧ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ?)οποτε να χαρειs,οτι σου δωθηκε απο το θεο και το εξω φτιαχνετε,το μεσα δεν φτιαχνετε κουκλα μου!!!φιλια!

Senior Member
    sas euxaristw polu gia ta entharryntika sa logia. I alitheia einai oti to prwi pou ta diavaza mou edwsan ligo tharros kai ksekinisa alla sto telos pali tsibologisa!! Den mporw re gamwto. Enw ksekinisa me ena potiri gala, to mesimeri kotopoulo me salata, molis irthe o antras mou eftiaxne salata tou sef na faei me magioneza. Tsibisa duo megales koutalares mias kai irthe na me boukwsei gia na dw ti kalo eftiakse kai argotera tsibisa kai miso piato froutokrema pou den efage i mikri!Mou aresei kata ta alla pou pernw kai to xs 3se 1 se syndiasmo me xenical!!!!

De ginetai paidia tha ta stamatisw kai tha ksekinisw reductil oti parenergeies kai an exoun. Afou kovei maxairi to tsibologima pou eksaitias tou den mporw na kanw diaita tha ta parw!! To kalokairi einai kai i vaftisi tou paidiou asta na pane tha gelaei olo to soi tou antra mou!!

Mipws kserei kaneis poso kostizoun auta ta reductil kai pws ta pairnw apo to farmakeio mipws einai mono me syntagi giatrou???

Yparxei kanena allo pou na kobei maxairi to tsibologima kai na kanei kai douleia? Gia gymnastiki den paizei. Den yparxei periptwsi na kanw. Episis thelw na valw kai kamia krema adynatismatos stis mpoutares kai tin koilara pou exw kanei. Kserete kamia foveri???

Asxeto. Pws tha valw ki egw ayto to emoticon me ti zygaria?

Senior Member
    mpempa το πρωί σου να μην το ξεκινάς με ένα ποτήρι γάλα. Με ένα κανονικό πρωϊνό κι αν θες να τσιμπολογήσεις φάε κάνα φρουτάκι. Οι δυο κουταλιές ας γίνουν μία κι επιπλέον επειδή γενικώς οι μαμάδες φτιάχνουν κρέμα και με το παραπάνω στα βλαστάρια τους και πάντα μένει περίσσια, φρόντισε να φτιάξεις όσο τρώει η μικρή!

Κρέμες αδυνατίσματος. Δεν είναι αδυνατίσματος, άλλα σύσφιξης. Χάσε κιλά κι όταν θα αρχίσει να κρεμάει το δέρμα τότε άρχισε τις κρέμες. Διαφορετικά μπεμπούλα μου, δεν θα είχαμε ανάγκη την διατροφή και θα το ρίχναμε στις κρέμες και θα ήμασταν συλφίδες!

Senior Member
    Ouaou! Antistathika telika se souvlaki pou mou to evalan katw apo ti miti! Kala pame. Arxizoun kai droun ta xs mou fainetai. An kai xthes vrady pou plakwsa biskota me gala telika ekana emeto. Etsi ksafnika! Mipws prokaloun nautia kai tasi gia emeto an fas parapanw? vasika pairnw kai ta xenical mazi + antiviwsi kai siropi pou exw pathei vrogxitida kai me tyrannaei 1 vdomada twra de leei na fygei! Genika polu ntopa o organismos mou aytes tis meres!!!!

Senior Member
    mpempa καλως ήρθες.

σε αυτό το φορουμ δεν θα βρεις ανθρώπους που θα σε στήνουν στον τείχο αν κάποια μέρα ξεφύγεις ή λυγίσεις κάτω από το βάρος μίας πίτσας.
    θα βρεις ανθρώπους που θα σου πουν..δεν πειράζει αύριο να προσέξεις και να συνεχίσεις.

τα κιλά που έχεις παραπάνω παλεύονται άνετα και μην αγχώνεσαι . έχω την αίσθηση ότι το άγχος μας φουσκώνει και δεν χάνουμε.

τα φάρμακα αδυνατίσματος που παίρνεις νομίζω ότι προϋποθέτουν και κάποια σωστή διατροφή για να δεις αποτέλεσμα. φρόντισε να την ακολουθείς.
    θυμίσου ότι όλα τα νόστιμα εδέσματα και γλυκά θα βρίσκονται στην διάθεσή σου και αφού αδυνατίσεις...δεν τα χάνεις για πάντα όπότε προσπάθησε να αντισταθείς σε αυτά . αν δεν μπορέσεις, φάε την μισή ποσότητα και όχι όλο.

καλή συνέχεια.

Mpempa geia sou kai ego eimai nea edo,
    loipon ego ekeino pou exo katalavei apo tin diki mou empiria einai oti tipote den tha petixei an den to kanoume gia mas kai mono gia mas, gia tin parti mas re g..to ... An prospatheis na kaneis kati gia na mpeis sto mati tou kosmou tipote den tha katefereis ... otan o anthropos prospathei na kanei kati exontas gia kinitro ton eafto tou tote apokta terastia dinami... an to kanei mono kai mono gia na mpei sto mati ton allon tote to mono pou katefernei einai na xanei kai na 3anapernei ta kila meta apo kapoio xroniko diastima... Min prospathiseis na kaneis kati gia na mpeis sta matia ton allon agapise prota ton eafto sou kai meta ola tha paroun siga siga ton dromo tous ...
    kai na thimase kati "Se opoion aresoume gia tous allous den tha mporesoume "

Senior Member
    ο αγώνας αυτός μπέμπα μου είναι προσωπικός! πρέπει να αναμετρηθείς με την ιδιοσυγκρασία, το πείσμα, την θέληση και την αντοχή σου! κανείς δεν θα κάνει δίαιτα, διατροφή και ν'αδυνατίζεις εσύ! κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει με το μαγικό του ραβδάκι. έχεις την συμπαράσταση όλων εδώ, μιας και μπορούμε να καταλάβουμε όλοι, στον βαθμό που το έζησε ο καθένας, πως είναι να έχεις περιττά κιλά που θες να τα ξεφορτωθείς. προσπάθησε να ακολουθήσεις μια διατροφή στα μέτρα που ορίζει η καθημερινότητά σου και μην αγχώνεσαι. δεν είσαι μόνη σου... είμαστε πολλοί, όμορφοι, γοητευτικοί και έξυπνοι ανθρωποι μαζεμενοι εδω. χεχεχε
    καλή συνέχεια και να σου ζήσει το αγγελούδι σου!