η αλήθεια πονάει; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Originally posted by mmaria
    θα με βοηθήσει να πω πως αισθάνομαι με όλη αυτή την διαδικασία κ ότι φοβάμαι μη τα παρατήσω; μα δεν το καταλαβαινει; εγω πρεπει να το πω; ειμαι πολυ χαζη για τετοια πραγματα, καλα τα λεω στους άλλους με τον εαυτό μου δεν έχω κανένα αποτέλεσμα
    Να μαθεις να προσεχεις τι γινεται στη σχεση σου με τον ψυχολογο. Ποσα του λες, ποσα κρατας, ποσα περιμενεις να καταλαβει απο μονος του, ποσα θεωρεις αυτονοητο να καταλαβει...
    Ειμαστε ολοι τοσο διαφορετικοι. Για εκεινον, τιποτα δεν ειναι αυτονοητο γι αυτο καλυτερα να του εκφραζεις την πιο μικρη ανησυχια σου.Δεν ειναι μεσα στο μυαλο του καθενος και αντιμετωπιζει πολλα διαφορετικα μυαλα και ψυχες καθε μερα ωστε να λαμβανει και διαφορετικες αντιδρασεις-ανησυχιες. Επιδιωξε καθε αμεσοτητα στην επικοινωνια σας.
    Αυτα εχω να σου πω απο την πειρα μου με αυτη την ιστορια:)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    ναι το καταλαβαίνω αυτό, κανένας ψυχ δεν νιώθει τον άλλον γιατί αν το έκανε αυτό θα έπρεπε να σαλτάρει κανονικά.. ναι κ ο καθενας είναι μια περίπτωση που πρέπει να εκφράζεται για να μπορέσει να βγεί κ κάτι θετικό απ\'όλη την υπόθεση. κ έχεις δικιο πρέπει να προσέχω τι λέω γιατί που να θυμαμαι τι ειπα κ τι μου ξέφυγε.. ουπς
    την αμεσότητα την επιδιώνω πάντως κ προσπαθω να είμαι σαφής σε αυτά που γνωρίζω κ όχι σε αυτά που προσπαθω να ανακαλύψω που κρύβονται

Senior Member
    Εγω δεν ειπα οτι κανενας ψυχολογος δεν νοιαζεται κανεναν.
    Θεωρω οτι ο καθε ψυχολογος πρεπει να βρει την λεπτη ισορροπια αναμεσα στο να ταυτιζεται με τον ασθενη του και να αποστασιοποιειται πληρως απο αυτον. Καπου στη μεση...
    Ουτε σου ειπα να προσεχεις τι λες και τι σου ξεφευγει.
    Σου λεω το πολυ απλο. Οτι σκεφτεσαι για αυτον και τη σχεση σας την ψυχοθεραπευτικη, καλο ειναι να το μιλας μαζι του.

Senior Member
    ναι αυτες οι ισορροπίες καταλαβαίνω,
    δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει τι σκεφτεται το μυαλό του άλλου
    κ το τι λέω κ τι μου ξεφεύγει το είπα για εμένα γιατί συνήθως δεν θυμάμαι.
    καλό είναι να μιλάω για τις σκέψεις μου λοιπον, το πιασα!

Senior Member
    Αχ καλη μου!!!!
    να μας γραφεις για την πορεια...
    Κι εγω ξεχνω τα μισα απο αυτα που της εχω πει αλλα εχει την αποψη απο οτι καταλαβα οτι τοσα αντεχω να θυμαμαι.
    Σε πιανω!

Φιλια.

Member
    γιατι δεν φεύγω απο μια κατάσταση που με πονάει κ συνεχίζω να μένω σε αυτό;
    Αυτό που τώρα σε πονάει, στο παρελθόν σε έκανε να χαίρεσαι. Δεν φεύγεις από αυτές τις καταστάσεις, γιατί μέσα σ\' αυτές τις καταστάσεις που πέρασες, βρήκες κάτι καλό. Βρήκες μια χαρά. Αυτό είναι που σε κάνει να μην φεύγεις. Η χαρά που βρήκες μέσα τους.

Member
    καλα τα λεω στους άλλους με τον εαυτό μου δεν έχω κανένα αποτέλεσμα
    Αυτό συμβαίνει, γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου.

Senior Member
    Maraki moy..
    να ξερεισ πωσ οτι σου βγαινει να τισ λεσ ειναι καλο...συμαινει πωσ πρεπει να τησ το πεισ...οτι κι αν ειναι.. αν εσυ νιωθεισ πωσ πρεπει να το πεισ σιμαινει πωσ ειναι σημαντικο..:):):)

και ναι ..κι εεγω εχω περασει απο εκει..και ολοι οσοι κανουν ψυχοθεραπεια..ολοι μασ εθελοτυφλουμε..και με την βοηθεια τουσ βλεπουμε ξανα...και εχουμε την δυναμη μετα να παρουμε απφασεισ για την ζωη μασ.. ελευθεροι πια..

και ναι το ζω στο πετσι μου..εγω για πολλαααααα χρονια ημουν πολυυυυ λυπημενη..σε βαθια και χρονια καταθλιψη...
    οταν με βοηθησε να κανω καλα την λυπη μου..ξαφνικα εμφανιστικε ο θυμοσ..απο το πουθενα...ποιοσ???εγω..που ποτε δεν θυμωνα με τιποτα και κανεναν...ξαφνικα εγεινα αγνωριστη....ο θυμοσ μου εβγαινε παντου...ξεσπαγα...παντου..
    ομωσ ειχε συμβει κατι μαγικο...
    δεν λυπομουν πια...δεν λυπαμαι πια...ειμαι καλα..νιωθω τυχερη , ζωντανη και ευτυχισμενη....ειμαι ακομα λιγο θυμωμενη..αλλα αυτο παλευουμε τωρα...

τωρα δουλευουμε τον θυμο...ωστε να φυγει και αυτοσ.. οπωσ ο πονοσ μου που καθε φωρα που πηγαινω για ψυχοθεραπεια... εκδιλωνεται οσο μιλαμε...και φευγει σε παχειεσ στροσεισ με τα δακρια μου εκεινη την ωρα...και μετα..
    ομωσ παντα νιωθω καλητερα...οτι συναισθηματα κι αν μου προκλιθουν..νιωθω καλητερα...

και αυτο ειναι το σημαντικοτερο...ετσι δεν ειναι Μαρακι μου?
    ξερουμε καθε φωρα και περισσοτερα για εμασ και ατ αισθηματα μασ..ξερουμε γιατι νιωθουμε τοσο καιρο ετσι...καταλαβαινουμε... και εχουμε την δυναμη.. να το βαλουμε στην ακρη..και να προχωρισουμε...οχι σαν να μιν εγεινε ποτε...αλλα χωρισ να το κουβαλαμε παντου σαν βαροσ...απλα εχοντασ το στην αποθηκουλα του μυαλου μασ..

¨)
    λογο τησ δουλιασ μου..δεν μπορουσα για 1μισι μινα να πιγαινω..τωρα αλλαξα δουλεια και μπορω παλι... ειχα παει την τεταρτη και την ειδα...
    ομορφινε πολυ!!(θα εβλεπε μαρια η ασχιμη :P) .Δεν ειναι πολυ γλυκια ομωσ?την αγαπαμε πολυ!!ειχε το φακελο σου μπροστα μπροστα...ειδα το ονομα σου..και την ειπα πωσ εισαι φιλη μου...και χαρικε πολυ..
    ετσι οπωσ την ειδα σε συμπαθει παρα πολυ...ξερεισ ημαστε η νεολαια τησ.. ειναι μαζι μασ..και οτι και να τησ πεισ..παντα θα σε στηριζει...

εγω θα την καλεσω και στον γαμο μου...σιγουρα χεχεχ :P

μακια σου..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Καλημεραααα Adzik:) και σε ολους τους συμφορουμιτες.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    και γω νιο8ω 8υμο αλλα οχι τοσο εντονο.δεν κραταω κακια σε κανεναν αλλα εχω ενα στραβο στον χαρακτηρα μου που τα περνω ευκολα και βγαζω μεγαλη γλωσσα και ειμαι κ πολυ αποτομη οταν νομιζω οτι ο αλλος παει να με ξεγελασει και να εκμεταλευτει αλλα με τα σεροξατ τουλαχιστον ηρεμησα λιγακι.συνεχια ειμουν ετημοπολεμη,ετιμη για μαχη λολ

Senior Member
    Adzik εμένα δεν θα με καλέσεις στο γάμο σου;; χα, χα.. είναι καλούτσικη.. κ γω τεταρτη πηγαίνω την ώρα που πήγαινες εσυ παλιότερα, θυμάσαι; καλή είναι, την συμπαθώ, πολύ υπομονή, μα που την βρίσκει; μου την ειχε δωσει κ εφυγα την τελευταια φορα νωρίτερα, αλλιως θα σε εβλεπα.. αλήθεια ποτε θα χαζέψουμε αεροπλάνα???
    ειμαι μια του θυμου, μια της απελπισιας, την αλλη της απόγνωσης, δεν έχω καταφέρει ακόμα να ξεμπλοκαριστω τελείως.. άμα κλαψω, θα σου πώ.. χα, χα
    με έχει πιασει κ ενα πραμα περιεργο, σαν να ειναι διακοπες το μυαλο μου.. καλα ειναι γιατι εχω ηρεμησει λιγο
    paul δεν γνωριζω καλα τον εαυτό μου, εχεις δίκιο, αλλά δεν θα έλεγα οτι εχω πάρει χαρα κ γι\'αυτο δεν φεύγω.. ίσως να μην έχω την δυναμη προς το παρον

Senior Member
    Maraki moy εννοειτε πωσ αν θελεισ..σε θελω στον γαμο μου.... ετσι κι αλλιωσ ωσ γνοστον οι δικοι μου καλεσμενοι δεν θα ξεπερνανε τουσ..χμ..5-10? ...εδω ειναι οι φιλοι μου..

χερομαι που περνασ απο πολλα συναισθηματα...ειναι καλο...αληθεια...ειναι ζωη... ξανα επιστρεφεισ στη ζωη Μαρακι μου.. οταν περασεισ απο ολα..ξαφνικα θα μπορεισ να νιωθεισ το σωστο...στη σωστη στιγμη...

οσο για τισ διακοπεσ στο μυαλο σου...ε μα ποοοοσο υπεροχο μπορει να ειναι αυτο?...το καλητερο... για να συμβαινει σημαινει πωσ το εχεισ αναγκη...και στην τελιοκη ..ε και το μυαλο μασ δικαιουτε διακοπεσ...

εγω δουλευω εναλαξ...μια πρωι μια βραδι...και ειμαι πτωμα.. τρακαρα κι ολασ...διελυσα το αμαξι πριν 4 μερεσ...(ειμαι καλα..δεν χτυπησα εγω πολυ) αλλα το αμαξι κομματια 2.500 ε. ζημια........ πανω που πηγα να βαλω λεφτα στην ακρη ..θα ξεχρεωνω παλι..

να μαστε καλα και υγιεισ..να ξεχρεωνουμε..χεχεχ...

θα χριαστει να με παρεισ αν παμε στα αεροπλανα και βαπορια καμια φορα..
    διακοπεσ Μαρακι μου αντε να πασ.... θα πασ?

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    paul

κανεισ δεν γνωριζει απολυτα τον εαυτο του ποτε...ολοι εχουμε κρυφεσ πτυχεσ..και ολοι αλαζουμε συναιχωσ...και φυσικα αναλογα τα γεγονοτα..

Senior Member
    εφτιαξεσ προφιλ στο myspace.com??????????? .....ante...ftiakse.......μακια

Senior Member
    Adzik εσύ να είσαι καλά, αφού δεν χτύπησες, όλα τα υπόλοιπα φτιάχνονται με λίγο κόπο..
    πες μου ποτε θέλεις κ θα σε πάρω να πάμε κ στ\' αεροπλανα κ στα βαπόρια.. χα, χα!
    Περνάω δύσκολα αυτές τις μέρες με κρίσεις άγχους, οι διακοπές ήταν μπλοκάρισμα κ το \'χα ριξει τρελιτσα - παλαβίτσα.. όμως τώρα φοβαμαι τοσο πολυ.. νιωθω οτι ολα πηγαν χαμένα.. εφτασα να αναγνωρίσω την αλήθεια μεσα μου που πονάει κ εχασα το παιχνίδι απο τα χέρια μου. είναι σαν να εντοπίζω τι συμβαίνει, αλλα να μην μπορώ να δώ παρακάτω.. παρα μονο υποφερω..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast