Results 16 to 24 of 24
Thread: Έτσι για να ευθυμίσουμε λίγο...
-
23-04-2009, 22:15 #16
εύτυχως που υπάρχουν και κάποιοι κατασταλαγμένοι και μας βάζουν στη θέση μας . . .
- 25-04-2009, 20:42 #17
Το θεωρω εξαιρετικα κακογουστο.... Προτυπο της μανιοκαταθλιψης?Μας πουλανε αντικαταθλιπτικα σκευασματα?
Θα επρεπε να διαλεγεις καλυτερα τις λεξεις σου,και δεν προκειται περι λογοκρισιας.Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι εδω μεσα που δεν γραφουν,και πολλοι επισκεπτες επισης,σκεφτηκες πως θα νιωσουν εκεινοι?Και δεν εχει να κανει καθολου με τον προσωπικο συμβιβασμο του καθενος.Ειναι σαν να μπαινεις σε ενα αντιστοιχο φορουμ για ψυχικες παθησεις,και να δημοσιευεις κατι που να λεει υπαρχουν και χειροτερα!!!Που ξερεις εσυ που εχει φτασει ο καθενας,αν το δικο του υπαρχουν και χειροτερα,ειναι η καθημερινη παλη για καποιον αλλο?Καθε αλλο παρα ξεσπασμα θεωρω την απαντηση της Ναντιν,η λογοκρισια.Σε καμια περιπτωση δεν ευθυμισα και ας μην εχω φτασει τα 180 κιλα.Πες μου αν εχεις ιδεα τι ειναι η μανιοκαταθλιψη και γιατι ειναι προτυπο.Και αν μας πουλανε αντικαταθλιπτικα σκευασματα αυτο ειναι αλλη μεγαλη ιστορια.Κλεινω εδω,και οπως ειπε πολυ σωστα η hopa,ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι κατασταλαγμενοι και μας βαζουν στη θεση μας....
27-04-2009, 23:32 #18
[quote]Originally posted by Hanelle
Το θεωρω εξαιρετικα κακογουστο.... Προτυπο της μανιοκαταθλιψης?Μας πουλανε αντικαταθλιπτικα σκευασματα?
Θα επρεπε να διαλεγεις καλυτερα τις λεξεις σου,και δεν προκειται περι λογοκρισιας.Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι εδω μεσα που δεν γραφουν,και πολλοι επισκεπτες επισης,σκεφτηκες πως θα νιωσουν εκεινοι?Και δεν εχει να κανει καθολου με τον προσωπικο συμβιβασμο του καθενος.Ειναι σαν να μπαινεις σε ενα αντιστοιχο φορουμ για ψυχικες παθησεις,και να δημοσιευεις κατι που να λεει υπαρχουν και χειροτερα!!!Που ξερεις εσυ που εχει φτασει ο καθενας,αν το δικο του υπαρχουν και χειροτερα,ειναι η καθημερινη παλη για καποιον αλλο?Καθε αλλο παρα ξεσπασμα θεωρω την απαντηση της Ναντιν,η λογοκρισια.Σε καμια περιπτωση δεν ευθυμισα και ας μην εχω φτασει τα 180 κιλα.Πες μου αν εχεις ιδεα τι ειναι η μανιοκαταθλιψη και γιατι ειναι προτυπο.Και αν μας πουλανε αντικαταθλιπτικα σκευασματα αυτο ειναι αλλη μεγαλη ιστορια.Κλεινω εδω,και οπως ειπε πολυ σωστα η hopa,ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι κατασταλαγμενοι και μας βαζουν στη θεση μας..
1ον. Τόσες φορές είπα ότι το θέμα τελειώνει εδώ, αλλές τόσες ζήτησα συγνώμη και τέλος τελικά δεν βλέπω!
2ον.Όταν κάποιος άνθρωπος (να το πω πολύ απλά)ο οποίος είναι σώας τας φρένας και δεν καταλαβαίνει, τότε λέγεται κομπλεξικός.
3ον. Όσον αφορά τη μανιοκατάθλιψη γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι είναι διότι έχω σπουδάσει κλινική ψυχολόγος και ειδική παιδαγωγός.( Αν γνωρίζεις εσύ τι σημαίνουν τα επαγγέλματα αυτά.) Ασκώ και τα 2 επαγγέλματα και καθημερινά κάνω συμβουλευτική γονέων των οποίων τα αγγελούδια τους πάσχουν από πάρα πολύ βαριές (εως τραγικές θα έλεγα) ειδικές ανάγκες! Και μιλάμε για ηλικίες παιδιών από 0-14 ετών! Εκτός τούτου έχω περάσει ένα επεισόδιο μέιζουσας κατάθλιψης( αν επίσης γνωρίζεις τι είναι αυτό) από ένα πολύ σοβαρό μετατραυματικό στρες και όχι επειδή έτρωγα το καταπέτασμα και δεν μπορούσα να το ελέγξω.
και 3ον γνωρίζω πολύ καλά τι λέω και δεν θα κάτσω να το αναλύσω άλλο.
Επίσης, να προσθέσω και κάτι άλλο. Εδώ μέσα είναι forum για διατροφικές διαταραχές και όχι το forum των χαμένων ποιητών όπως έχω δει σε μερικές ενότητες που μπαίνει ο κόσμος γιατί το θέμα τον ενδιαφέρει και τελικά βλέπει ποιήματα και κλίκες αντί γι αυτό που ψάχνει!! Έλεος λοιπόν!
Τέλος.-
28-04-2009, 00:17 #19
[quote]Originally posted by mpempa
Originally posted by Hanelle
Θα επρεπε να διαλεγεις καλυτερα τις λεξεις σου,και δεν προκειται περι λογοκρισιας.Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι εδω μεσα που δεν γραφουν,και πολλοι επισκεπτες επισης,σκεφτηκες πως θα νιωσουν εκεινοι?Και δεν εχει να κανει καθολου με τον προσωπικο συμβιβασμο του καθενος.Ειναι σαν να μπαινεις σε ενα αντιστοιχο φορουμ για ψυχικες παθησεις,και να δημοσιευεις κατι που να λεει υπαρχουν και χειροτερα!!!Που ξερεις εσυ που εχει φτασει ο καθενας,αν το δικο του υπαρχουν και χειροτερα,ειναι η καθημερινη παλη για καποιον αλλο?Καθε αλλο παρα ξεσπασμα θεωρω την απαντηση της Ναντιν,η λογοκρισια.Σε καμια περιπτωση δεν ευθυμισα και ας μην εχω φτασει τα 180 κιλα.Πες μου αν εχεις ιδεα τι ειναι η μανιοκαταθλιψη και γιατι ειναι προτυπο.Και αν μας πουλανε αντικαταθλιπτικα σκευασματα αυτο ειναι αλλη μεγαλη ιστορια.Κλεινω εδω,και οπως ειπε πολυ σωστα η hopa,ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι κατασταλαγμενοι και μας βαζουν στη θεση μας..
1ον. Τόσες φορές είπα ότι το θέμα τελειώνει εδώ, αλλές τόσες ζήτησα συγνώμη και τέλος τελικά δεν βλέπω!
2ον.Όταν κάποιος άνθρωπος (να το πω πολύ απλά)ο οποίος είναι σώας τας φρένας και δεν καταλαβαίνει, τότε λέγεται κομπλεξικός.
3ον. Όσον αφορά τη μανιοκατάθλιψη γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι είναι διότι έχω σπουδάσει κλινική ψυχολόγος και ειδική παιδαγωγός.( Αν γνωρίζεις εσύ τι σημαίνουν τα επαγγέλματα αυτά.) Ασκώ και τα 2 επαγγέλματα και καθημερινά κάνω συμβουλευτική γονέων των οποίων τα αγγελούδια τους πάσχουν από πάρα πολύ βαριές (εως τραγικές θα έλεγα) ειδικές ανάγκες! Και μιλάμε για ηλικίες παιδιών από 0-14 ετών! Εκτός τούτου έχω περάσει ένα επεισόδιο μέιζουσας κατάθλιψης( αν επίσης γνωρίζεις τι είναι αυτό) από ένα πολύ σοβαρό μετατραυματικό στρες και όχι επειδή έτρωγα το καταπέτασμα και δεν μπορούσα να το ελέγξω.
και 3ον γνωρίζω πολύ καλά τι λέω και δεν θα κάτσω να το αναλύσω άλλο.
Επίσης, να προσθέσω και κάτι άλλο. Εδώ μέσα είναι forum για διατροφικές διαταραχές και όχι το forum των χαμένων ποιητών όπως έχω δει σε μερικές ενότητες που μπαίνει ο κόσμος γιατί το θέμα τον ενδιαφέρει και τελικά βλέπει ποιήματα και κλίκες αντί γι αυτό που ψάχνει!! Έλεος λοιπόν!
Τέλος.-
28-04-2009, 00:25 #20
Θα ηθελα πολυ κι εγω να ηταν το τελος,αλλα δεν μπορω παρα να αναρωτηθω αφου το εχεις σπουδασει το αντικειμενο,πως...τελοσπαντ ων,το εθεσες ετσι.Δεν ζηταω την συγνωμη σου σε καμια περιπτωση,διοτι δεν εχει να μου πει και τιποτα στην τελικη.Αν δηλαδη μια κλινικη ψυχολογος γραφει κατ'αυτο τον τροπο,λυπαμαι παρα πολυ....Μου κανει εντυπωση πως μια κλινικη ψυχολογος χρησιμοποιει με τοση ανεση λεξεις οπως "ψυχανωμαλια","κομπλεξικο ς" "δεν ηξερα οτι υπαρχουν τοσο παχυσαρκα ατομα".Στη θεση σου δεν θα ελεγα οτι εχω σπουδασει και ακομα χειροτερα οτι ασκω το επαγγελμα αυτο.Το οτι με τοση ελλειψη παιδειας γραφεις οτι γραφεις σε ενα φορουμ με τιτλο "ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΡΟΦΗς ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ" τα λεει ολα.Περα απο τις πληροφοριες που παρεχει το φορουμ,σκοπος του ειναι και η ψυχολογικη υποστηριξη,εστω και ανωνυμα να νιωσουμε πιο κοντα.Οποτε μη μας παραμυθιαζεις για χαμενους ποιητες και κλικες,και ξερω παρα πολυ καλα που αναφερεσαι. Οσο για το αν γνωριζω οσα ανεφερες...Ειμαι μανιοκαταθλιπτικη απο τα 15 μου,ειμαι 27,εχω παρει απειρα φαρμακα καθε κατηγοριας,χρονια ψυχοθεραπειας και ψυχαναλυσης για να φτασω μολις τον τελευταιο χρονο να ειμαι απλως καλυτερα.Μην κανεις το λαθος να μου πεις για σωστους γιατρους και σωστες αγωγες.Να διευκρινησω οτι δεν το γραφω για να σου την πω,δεν με ενδιαφερει καθολου το θεμα σε προσωπικο επιπεδο.Αλλα ειναι ΚΡΙΜΑ ειλικρινα η ελειψη ευαισθησιας και συμπονοιας.Δεν γραφω αλλο,σεβομενη το οτι θες να ληξει εδω.
28-04-2009, 01:51 #21
Ρε κορίτσια ειλικρινά ειπα να μην απαντήσω αλλα δε μπορω.Είναι απαραίτητο όλο αυτο?Στην τελικη η κοπέλα ζήτησε συγνώμη.Μη το συνεχίζετε άλλο.Φόρουμ συζητήσεων είναι όχι φόρουμ καυγάδων.Το ίδιο το τοπικ ο τίτλος του τα λέει όλα.Είναι τόσο κακό δηλαδη αυτό που έγινε?Όταν λέω εχω πχ οτι είμαι χοντρή σα φάλαινα δεν αυτοσαρκάζομαι, αλλα είμαι ρατσίστρια στον εαυτό μου?Εκτός αν το τικερ της μπεμπας είναι οφθαλμαπάτη και δεν είναι υπέρβαρη και η ίδια.Τι να πω...
28-04-2009, 02:41 #22
Τελευταιο ποστ σε αυτο το θεματακι. Προτεινω να μην ποσταρει καποιος αλλος εδω γιατι αφου η mpempa που το ανοιξε δεν θελει να συνεχιστει η κουβεντουλα. Εγινε ισως μια παρεξηγηση, χρησημοποιηθηκαν καποιες λαθος εκφρασεις αλλα δεν ειχε κακη προθεση και αυτο μετραει. Ακουστηκαν αρκετες γνωμες οποτε συνεχιζουμε την περιπλανηση μας σε γειτονικα θεματακια.
28-04-2009, 09:11 #23
i couldn't aggree more .
28-04-2009, 19:19 #24
αυτα ειναι κ μετα λεμε γιατι μας λενε κατινες!!(κ για να μην παρεξηγηθω δεν αναφερομαι ουτε υπονοω κανεναν εδω μεσα κ βασικα βαζω κ τον εαυτο μου μεσα)
anyway παντα ενας αντρας μας βαζει στη θεση μας.... :Ρ
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση