ʼλλη μία ομοιοπαθούσα...!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

ʼλλη μία ομοιοπαθούσα...!!

Γεια σας με λένε Μαίρη και είμαι 20 χρονών και 81 κιλάάάάά!!!!!!!!!με 1.68 ύψος........
    Νιώθω ότι δεν έχω την δύναμη να πω ΟΧΙ στο φαϊ και ειδικά στα γλυκά(Ζάχαρη γιάμι-γιάμι!!)
    Πώς θα αδυνατίσω αφού δεν μπορώ να αντισταθώ??Κάνω προσπάθεια και με την παραμικρή δικαιολογία την χαλάω.Σε γενικές γραμμές γυμνάζομαι αρκετά με χορό,πάλι καλά γιατί έτσι τουλάχιστον μένω σταθερή.Θέλω να φτάσω τουλάχιστον 68 κιλά και μετά βλέπουμε για τα υπόλοιπα 5....Χρειάζομαι την υποστήριξή σας για να τα καταφέρω.Φιλάκια!!

Senior Member
    Καλη επιτυχια και καλώς ήρθες sugaricius. Εχουμε και κοινό στόχο.Κι εγω για αρχή θέλω να φτάσω στα 68 και μετά αν έχω κουράγιο να χάσω καμια 5αρα ακόμα.Πρεπει να είμαστε περίπου ίδιες στο σωμα και γλυκατζούδες. Μια χαρα.:P Υποστήριξη σίγουρα θα βρεις εδώ.Καλή δύναμη!

Junior Member
    Αχ ευχαριστώ πολύ!Τώρα που ξέρω ότι έχω άτομο με κοινό στόχο με μένα νιώθω καλύτερα...Ευχαριστώ για την υποστήριξη!

Senior Member
    Sugarlicius!Wow! τι ονομα κι αυτο! Με ξελιγωσες!Χαχα!!
    Κι εγω μια απο τα ιδια, γλυκατζου αμετανοητη ημουν και ειμαι, αλλα πιο συγκρατημενα τωρα πια.
    Θα μου πεις πως τα καταφερα? Ειναι θεμα αποφασης και θελησης..
    Εδω στο φορουμ βοηθηθηκα παρα πολυ με την κουβεντα και την ενθαρρυνση των κοριτσιων.
    Ξεκινησα πριν ενα μηνα , κι εχω χασει ως τωρα 3+ κιλα.
    Ολα ειναι θεμα αποφασης. Πιστεψε με, ετσι ειναι! Αν δεν τα "παρεις στο κρανιο" με τον εαυτο σου, δε θα ξεκινησεις ποτε.
    Παρτο αποφαση κι εμεις ειμαστε εδω! Μη φοβασαι βρε τιποτα!!! Αποφαση!!

Φιλια και καλη αρχη!!!

Senior Member
    καλή αρχή και καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου! 21-22 είχα φτάσει τα 68-69 κιλά από τα 95 που ήμουν... όπως καταλαβαίνεις ποτέ δεν σταθεροποιήθηκα και ποτέ δεν ξεπέρασα την "συναισθηματική πείνα" που πάντα με ωθεί στα παραπανίσια κιλά. εδώ και λίγες μέρες έχω ξεφύγει υπερβολικά και έχω εκτινάξει στα ύψη το νούμερο της πλατφόρμας που με ανέχεται εδώ και 1-2 χρόνια... (καλή μου ζυγαριά μην απελπίζεσαι...). η βαρκούλα στάσιμη και γενικά άπνοια... αυτό που πρέπει να προλάβω είναι την βύθιση όχι τπτ άλλο αλλά... θα σηκώσω και ένα τσουνάμι αντάξιο μου... χεχεχεχ πείσμα και αντοχή και εκπαιδευμένο νευρικό σύστημα... χεχεχε δεν τα παρατάμε ψηλά τα λάβαρα και πάμε...!!!! φιλάκια...

Senior Member
    Καλώς μας ήρθες,sugaricius(όνομα και πράγμα!)
    αν και το γουρουνάκι σου λουκάνικο έχει πιρουνιάσει!Αν μάλιστα είναι και χοιρινό,μιλάμε για κανιβαλισμό τότε! :P
    Δε νομίζω πως είμαστε πολλοί όσοι δε μπορούμε να αντισταθούμε στην απόλαυση,παρηγοριά,επιβράβ ευση,χαλάρωση κλπ
    του φαγητού και δη των γλυκών!Μάλλον είναι λίγοι όσοι δεν το κάνουν,έστω και σε μικρότερο από μας βαθμό...
    Ας ενώσουμε τα πάθη μας και ποιός ξέρει;Ίσως "ξενερώσουμε"παρεούλα...Ήδη, βλέπω,βρήκες συνοδηπόρο ταιριαστή!
    Καλή συνέχεια και δύναμη στην προσπάθεια σου!Εδώ είμαστε να τα λέμε...Φιλάκιαααααααα

Senior Member
    Originally posted by Nefeli-

η βαρκούλα στάσιμη και γενικά άπνοια... αυτό που πρέπει να προλάβω είναι την βύθιση όχι τπτ άλλο αλλά... θα σηκώσω και ένα τσουνάμι αντάξιο μου...

Σαν να βλέπω κάτι αντάξιο σου ν'ανακινείται καθώς μεσοκολαταρμενίζεις,Νεφελ� �υλού μου,

έχοντας πλώρα τον καημό,την αγάπη πρύμα κι άλμπουρο τον χωρισμό!

Senior Member
    Σοκολασμένη γυναίκα!!!

Senior Member
    Καλώς ήρθες στην παρέα sugaricius! Θα τα καταφέρεις! Δεν είσαι και τρομερά μακριά από το στόχο!

Member
    Γειά σας και απο μένα!Είμαι και εγώ στο ίδιο ύψος με την sugariciusμε82 κιλά και αποφάσισα να ξαναπροσπαθήσω να γίνω άνθρωπος.Ο στόχος μου είναι επίσης όμοιος.Θέλω να φτάσω στά68 κιλά και για τα άλλα5 βλέπουμε!Δεν έχω ρούχα να φοπέσω,και ούτε θέλω να αγοράσω καινούρια γιατί θα είναι σα να αποδέχομαι και να μονιμοποιώ την κατάσταση.Σκέφτηκα να κάνω ατκινς γιά λιγότερη πείνα.Δεν μπορώ την πείνα βρε παιδιά!!!!!!!!.Αλλά πάλι μου είναι αδύνατο να μείνω έτσι όπως είμαι.Είμαι αδύναμος χαρακτήρας και υποκύπτω ευκολα στούς πειρασμους.Τικεράκι δεν νομίζω ότι μποπρώ να βάλω γιατί είμαι και αρχάρια στο σπορ αλλά θα προσπαθήσω γιατί μου αρέσουν τα δικά σας.Ευχηθείτε μου να τα καταφέρω!!!!!!!!!!

Senior Member
    καλως ηρθες efi2. o στοχος σου ειναι εφικτος και μπορεις να τα καταφερεις. δυστυχως ομως χωρις πεινα δεν γινεται. προσπαθησε να ξεγελασεις τον εαυτο σου με τροφες που φουσκωνουν αλλα δεν παχαινουν, πχ χορτοσουπες και φρουτα
    καλη επιτυχια

Senior Member
    efi kialws orises na rwtisw exeis ksanakanei tin diaita pote kai exeis xasei??

Member
    Παλιά πριν απο χρόνια φοιτήτρια ακόμα την είχα κάνει και είχα χάσει5κιλά.Ομως τότε ήμουν αδύνατη και τα κιλά ήταν λίγα.Τώρα ταπράγματα είναι διαφορετικά,τα κιλά πολύ περισσότερα.Μια φίλη μου όμως που την έκανε έχει χάσει25 κιλά και φαίνεται σαν να έχει μείνει η μιση.Ακόμα έχει πιο πολλα κιλά απο μένα αλλα φαίνεται πιο αδύνατη!Είχα να τη δώ 6 μήνες περίπου γιατί δεν μένεουμε στην ίδια πόλη,και δεν χόρταινα να τη βλέπω τώρα που κάναμε μαζί πάσχα!Απο αυτή πήρα θάρος και είπα να την αρχίσω και εγώ.Αγόρασα και το βιβλίο αλλά κυρίως μου δίνει πληροφορίες εκείνη.Υπάρχει και σχετικό φόρουμ.