Results 1 to 15 of 36
Thread: Ο ΓΑΜΟΣ ΠΑΧΑΙΝΕΙ
-
02-04-2009, 11:30 #1
Ο ΓΑΜΟΣ ΠΑΧΑΙΝΕΙ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ Κ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.
ΕΙΜΑΙ 1,60 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΠΡΙΝ 2ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ 50 ΚΙΛΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΑΜΟΥ ΕΦΤΑΣΑ 58 ΚΙΛΑ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΦΤΑΣΑ 80.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΗΜΟΥΝ 60 Κ ΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΦΤΑΣΑ 82 ΚΙΛΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ 61 ΚΙΛΑ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΕΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, GILLI DIET (ΕΧΑΣΑ 8 ΚΙΛΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ DUO EXCELLENCE.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ.ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
- 02-04-2009, 11:43 #2
αυτό που καταλαβαίνω προσωπικά από το ποστ σου είναι ότι α) πρέπει να είσαι τρομερή μαγείρισα [ως προς τα οχτώ κιλά του πρώτου χρόνου γάμου] και β) ό,τι βάρος πήρες κατόπιν τούτων οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις εγκυμοσύνες
αν σταματήσεις να μαγειρεύεις και να μένεις έγκυος, θα είσαι σε πολύ καλό δρόμο, χαχαχαχ
και μόνο το γεγονός ότι παντρεύτηκες πενήντα κιλά είναι υπέρ σου
είμαι ένα εκατοστό ψηλότερη από εσένα και έχω να δω τον αριθμό πενήντα στη ζυγαριά μου καμιά εικοσαριά χρόνια: φαντάσου ότι όταν καταφέρνω να φτάσω 61, βλέπω μια κέιτ μος στον καθρέφτη
όπως την κόβω τη δουλειά, τα πηγαίνεις υπερτέλεια: στα εννιά ψωροκιλά θα κολλήσουμε τώρα; εδώ έχεις χάσει εικοσιβάλε
ΓΚΟΟΥ-ΓΚΟΟΥ-ΓΚΟΟΥ!!!
02-04-2009, 15:47 #3
Θα μας τρελάνεις,Στελλάκι; Σε δυόμισυ χρόνια έχεις κάνει δύο παιδιά και είσαι κιόλας 61 κιλά;
Δεν σκόπευα να παντρευτώ αλλά άμα είναι να γίνω μάνα και 61 κιλά,αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά...
Βέβαια δεν ξέρω ποιός θα πάρει εμένα στα σοβαρά,αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα...
Είσαι αξιοθαύμαστη!Να σου ζήσουν τα μωράκια σου!Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!
Και πιο χαλαρά την προσπάθεια...Χρειάζεσαι ενέργεια να τα βγάλεις πέρα και δε νομίζω
πως χρειάζεσαι και την πίεση να γίνουν οι κανονικές σου διαστάσεις αμέσως διαστάσεις μοντέλου...
Είμαι σίγουρη πως θα γίνει κι αυτό...ήδη τα 2/3 του δρόμου τα κάλυψες,εξάλλου...
Εγώ σου εύχομαι ν'απολαμβάνεις κάθε στιγμή της υπέροχης ηλικίας των παιδιών σου
και του νιόπαντρου άντρα σου!Στελάκι μου,να σε προσέχεις και να τρέφεσαι κανονικά!
Αν έχεις χρόνο για λίγη ασκησούλα,καλώς κι αν δεν έχεις μη σκας καθόλου!Χαμογέλα μου!
Βόλτες με τα μωρά,τώρα που φτιάχνει κι ο καιρός!Είσαι μια χαρά κουκλάρα!Σε βλέπω αφού!
03-04-2009, 08:15 #4
NADINE Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΠΙΣΤΕΨΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 6-7 ΚΙΛΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!
28-04-2009, 10:21 #5
Πάντως η stellakap έχει δίκιο για μένα. Όντως παχαίνει. Και όχι απαραιτήτως με τις γέννες και τα παιδιά αλλά γενικά ....
Μακάρι και γω που έκανα 2 παιδιά (το ένα μετά το άλλο) να ήμουν 61! Καλή δύναμη, θα τα καταφέρεις, κοντά είσαι!
28-04-2009, 11:26 #6
Νομίζω ότι δεν παχαίνει ο γάμος, αλλά η αίσθηση ότι δέσαμε τον γάιδαρο μας δεν πειράζει να πάρουμε και 1-2 κιλάκια. Δεν είναι και πολύ κολακευτικό αυτό που λέω, αλλά είναι και αυτή μία αλήθεια. Το κακό είναι ότι δεν μένουμε στα 1-2 κιλάκια, αλλά παίρνουμε ξαφνικά την πάνω βόλτα. Βάλε και κάνα δυο παιδιά και μία ψιλοκαταθλιψούλα, πού πάω και πως έπηξα έτσι ξαφνικά και νάσου οι 100άρα χωρίς να το καταλάβεις.
Στέλλα καλά κάνεις και προσπαθείς κοπέλα μου, μπράβο σου, αλλά μακάρι να είχα μόνο 10 κιλά παραπάνω από την ημέρα του γάμου....
28-04-2009, 13:35 #7
Ναι alalumaki αυτό ακριβώς συμβαίνει. Αλλιώς λειτουργείς όταν είσαι μόνος και... ψάχνεσαι (τουλάχιστον εγώ) και βγαίνεις ραντεβουδάκια και ερωτεύεσαι (καλύτερη δίαιτα δεν υπάρχει: εγώ από έρωτα κεραυνοβόλο όταν γνώρισα τον άντρα μου και ήμουν 68 κιλά, είχα να φάω και να κοιμηθώ 10 μέρες και έχασα 4 κιλά!). Ενώ στον γάμο (στις περισσότερες περιπτώσεις) ο έρωτας (αυτό το σφίξιμο στο στομάχι και η αγωνία) δεν υπάρχει πια, πέρνει άλλη μορφή και εκεί χαλαρώνεις και .... το αποτέλεσμα γνωστό!
28-04-2009, 14:35 #8
Συμφωνώ μαζί σας παιδια.Αυτό που παχαίνει είναι ότι παύουμε να εστιάζουμε στον εαυτό μας και να προσπαθούμε να γοητεύσουμε το αντικείμενο του πόθου μας.Θεωρούμε[μεγα λάθος]ότιο άλλος έγινε κομμάτι μας και συμπεριφερόμαστε ανάλογα.Τα κιλά είναι φυσικό επακόλουθο.Αλλά κάποτε ξυπνάμε.Ετσι?
28-04-2009, 15:30 #9
Εγώ δεν το βλέπω σαν λάθος. Είναι η μοιραία κατάληξη. Στην αρχή δεν τον γνωρίζεις τον άλλον, είναι ένα ταξίδι, μια εξερεύνηση και είσαι γεμάτος ενθουσιασμό όπως όταν πας σε ένα καινούργιο νησί και εξερευνείς τις παραλίες του. Μετά από πολύ καιρό εξοικειώνεσαι με το τοπίο, πάντα σου αρέσει και το αγαπάς αλλά ο έρωτας και ο ενθουσιασμός περνάει και αλλάζει η φάση.... Για να είσαι μονίμως σε καψούρα και ερωτικό πάθος με τον άντρα σου (μακάρι να μπορούσα) θα πρέπει να συμβαίνουν πράγματα περίεργα (δεν ξέρω τι μπορεί να καψουρέψει τον καθένα, πάντως είναι δύσκολο....
28-04-2009, 16:44 #10
Δεν είναι μόνο το θέμα της καψούρας, αλλάζεις τρόπο ζωής, δεν βγαίνεις έξω τόσο συχνά, ειδικά αν έχεις και παιδιά, παίρνεις κάποια κιλά, αλλά δεν είναι και τόσο επείγον να τα χάσεις άμεσα, οπότε λες εντάξει σιγά σιγά, το σιγά σιγά σημαίνει συν κάποια κιλά συνήθως, μαγειρεύεις για όλους και μαζί με τη χαλάρωσει του γάμου..... μετά τρέχεις και δεν φτάνεις.
28-04-2009, 17:33 #11
vre paidia egw moni mou imoun 2 xronia paxuna kata 5-6 kilakia, twra eimai erwteumeni malista me kapoion kai anti na ta xasw exw valei alla 2 sunolo 58 (simera to prwi zugistika!!)
loipon idi omws eimai stin 2h evdomada diaitas kai elpizw oti tha ta kataferw kai oles pisteuw na erthoun max 2 kila ektos tou stoxou tous!!
28-04-2009, 18:23 #12
Το είπες και μόνη σου .Δεν είναι επέιγον να τα χάσεις.Αυτότο νοιώθεις γιατί έχεις εξοικιωθεί με τον σύντροφό σου και τον αντιμετωπίζεις σαν κομμάτι σου.Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό και αλοίμονό μας αν οι σχέσεις δεν εξελίσονταν και μέναμε μόνο στη φάση της καψούρας.Οσο για σένα sasa14 βρε κοριτστάκι μου ίσως το σώμα σου να τα χρειάζεται αυτά τα κιλά ,γιατί τα 58 κιλάκια δεν είναι και πολλά.Δεν ξέρω βέβαια το ύψος σου αλλά ξέρεις πόσο σε ζηλεύω που μιλάς για 58 κιλά?Εγώ είμαι 82 κιλά και ούτε στον ύπνο μου δεν ονειρεύομαι να είμαι ξανά 58 κιλά.Αυτά τα λέω χωρίς να σημαίνει ότι σου λέω να μην κάνεις δίαιτα.Σου εύχομαι να τα καταφέρεις να δείς τον εαυτό σου όπως εσένα σου αρέσει και να το καταλαβαίνεις και να το χαίρεσαι.
28-04-2009, 19:42 #13
εμενα παντως ενας παντρεμενος στη δουλεια μου ειπε οτι στο γαμο οι γυναικες αφηνονται....κ μαλλον ειναι αληθεια γιατι αυτος οσο δουλευει εκει εχει χασει κιλα κ ειναι πολυ καλος ενω η γυναικα του εχει παρει πολλα κιλα(δεν λεω μπορει να'ναι απ΄την εγκυμοσυνη-κ η μανα μου ειχε παρει ορμονες κ 30 κιλα για να γεννησει-το αποτελεσμα παντως ειναι ιδιο κ η κορη του ειναι 4χρονων τωρα)
Μαλλον γι'αυτο δεν θα παντρευτω ποτε(γι'αυτο κ γιατι ειμαι σπαστικια κ κανεις δεν μ'αντεχει!!!!)
28-04-2009, 20:58 #14
Eκτος απο οτι παχαινει, σκοτωνει και τον ερωτα... Αυτο που το βαζετε?
Πολυ ευστοχα τα σχολια σας.
28-04-2009, 20:59 #15
τοτε γιατι παντρευονται ολοι????
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή