σας παρακαλώ ... πειτε μου ...ειμαι υπερβολική ;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

σας παρακαλώ ... πειτε μου ...ειμαι υπερβολική ;

i istoria einai ligo periergi... imoun xthes to vrady me to filo mou ... kaname sex , olo to vrady itan uperoxo klp... to prwi sunexisame ... se mia fasi afou eixame stamatisei kai legame na fygw siga siga gia to spiti kai eixa sxedon ntythei autos eixe oreksoules... egw pia eixa ksenerwsei kai den ithela allo... tou lega oxi , an kai oxi toso peistika mallon ... me ta polla polla kaname sex pali ... auti ti fora xwris na to poluthelw egw ... antistekomoun , elega oxi alla dn imoun kai tou thanata... na tonisw oti autos den ekane tipota parapanw ap osa kanoume sunithws i kati telos pantwn pou na prospathisei na me prosvallei , itan opws eimaste panta ... alla egw elega oxi ... dn kserw poso peistiko akougotan (gt se kapoies faseis gelousa kiolas) alla itan oxi .... eniwsa asxima kapoia stigmi kai vasika ithela na valw ta klamata kai sugratithika me to zori kai synexiza na to paizw aneti .... telos pantwn auto dn kratise gia polu , stamatise . egw dn tou pa tipota , eimastan kai eimaste ola ok ... alla ekeini ti stigmi eniwsa asxima ... kai akomi niwthw kapws twra to vrady ...dn kserw ti na skeutw , dn eixa logo na mi thelw na kanoume kati alla upothetw erxetai kapoia stigmi pou pia exeis teleiwsei me to na kaneis sex me kapoion kai apla ... dn theleis allo!! eseis ti lete gi auto? mipws eimai ligo upervoliki?

Senior Member
    και συγνωμη για τα greeklish αλλα ξεχαστηκα γιατι γραφω και αλλου ταυτοχρονα

Senior Member
    hello, απο οτι καταλαβα, δεν ηταν κατι τραγικο οποτε δεν πρεπει να σε απασχολει.

καλο ειναι οτι δεν σου αρεσει να του το λες και να το συζητατε, ωστε να μην υπαρξει επαναληψη μιας ασχημης καταστασης.

το σεξ αφορα 2 ατομα και οτι γινει, πρεπει να γινεται με την συναινεση και επιθυμια και των 2.

ειναι απολυτως φυσιολογικο να μην εχεις μετα απο καποια ωρα επιθυμια για σεξουαλικη επαφη αλλα αυτο ισχυει για σενα, οχι και για τον συντροφο σου.

Senior Member
    Α δεν είναι τίποτα ρε συ.Μου χεί τύχει κι εμενα παρόμοια φάση.Δηλαδη να μην έχω πολυ όρεξη , τελικά να κάνω σεξ και κατα τη διάρκεια να νιώθω αβολα ακριβως επειδη προφανως δεν είχα όρεξη εξ αρχής.Νταξει απλα αλλη φορά καλύτερα είναι να του λες ότι δεν έχεις διαθεση.;)

Senior Member
    βασικα οντως δεν ηταν κατι το τραγικο ... εκεινη τη στιγμη ομως ενιωσα χαλια ... και ακομη ... αν και τωρα εχω ηρεμισει σχετικα , πριν ημουν πολυ χαλια .... τι να πω μαλλον ψυχολογικο ειναι και βρεθηκε ευξαιρια να βγουν πολλα μαζεμενα.,..

Senior Member
    Originally posted by stellou1989
    βασικα οντως δεν ηταν κατι το τραγικο ... εκεινη τη στιγμη ομως ενιωσα χαλια ... και ακομη ... αν και τωρα εχω ηρεμισει σχετικα , πριν ημουν πολυ χαλια .... τι να πω μαλλον ψυχολογικο ειναι και βρεθηκε ευξαιρια να βγουν πολλα μαζεμενα.,..
    Mε το φίλο σου γενικά είσαι καλα ετσι δεν είναι?

Senior Member
    σε γενικες γραμμες ναι καλα ειμαστε ... νταξει εχουμε τα σκαμπανεβασματα μας οπως ολα τα ζευγαρια αλλα οχι μεγαλα προβληματα ...ειναι κανα 2 πραματα απο πλευρας του που με χουν ενοχλησει τελευταια αλλα του χω μιλησει πανω κατω και βρισκουμε λυσεις δεν ειμαστε και του θανατα ... φυσιολογικα πραματα . απλα με ενοχλησε και μου κανε και καπως περιεργο το γεγονος οτι ενω του λεγα να σταματησει αυτος συνεχιζε....

Senior Member
    Originally posted by stellou1989
    σε γενικες γραμμες ναι καλα ειμαστε ... νταξει εχουμε τα σκαμπανεβασματα μας οπως ολα τα ζευγαρια αλλα οχι μεγαλα προβληματα ...ειναι κανα 2 πραματα απο πλευρας του που με χουν ενοχλησει τελευταια αλλα του χω μιλησει πανω κατω και βρισκουμε λυσεις δεν ειμαστε και του θανατα ... φυσιολογικα πραματα . απλα με ενοχλησε και μου κανε και καπως περιεργο το γεγονος οτι ενω του λεγα να σταματησει αυτος συνεχιζε....
    Αν ξανασυμβεί το συζητάς τότε.Η συζήτηση παντα βοηθάει.:)

Junior Member
    Λογικο το βρισκω οτι η σεξουαλικη σου επιθυμια ειχε κορεσμο.
    Ομως, ισως να μην ησουν ξεκαθαρη στην αρνηση σου, διοτι δεν πιστευω οτι ο φιλος σου που λογικα σε ξερει αρκετο καιρο να συνεχιζε διχως την δικη σου συναινεση. Απ' οτι ειπες γελαγες σε καποια σημεια. Οποτε, μαλλον το οχι να το εξελαβε ως ναι.

Senior Member
    γελαγα γιατι στο μεταξυ επειδη "παλευα" να σηκωθω και δεν μαφηνε γινοντουσαν διαφορα ευτραπελα λογω "αγαρμποσυνης"... τελος παντων απλα χθες εβαλα το θεμα εδω γιατι ... ε δεν ξερω απλα το σκευτομουν και ενιωσα ασχημα ψυχολογικα ... σημερα ειμαι οκ , μαλλον ηταν ενα ατυχες γεγονος οποτε δεν θα του δωσω παραπανω εκταση ...

Senior Member
    ολα καλα λοιπον, ωραια! :)