Results 1 to 5 of 5
Thread: Συντήρηση
-
30-04-2009, 12:15 #1
Συντήρηση
Εχω καταφέρει πολλές φορές να χάσω κιλα.Ομως εχασα πλεον το λογαριασμό με το πόσες φορες τα ξαναπήρα.Εψαχνα χθες να βρώ στο ίντερνετ ιδέες για προγραμματα συντήρησης.Βρήκα ενα ενδιαφέρον λινκ επ'αυτου.
http://kosmos.pblogs.gr/2008/11/meta...-kila-mas.html
Θα θελα τις αποψεις σας πανω στο θέμα συντήρηση.
- 30-04-2009, 12:26 #2
κατ αρχας το πρωτο βημα ειναι να μην πεις σμρ σταματαω την διαιτα αφου εχασα τα κιλα που ηθελα αρα απο αυριο τρωω οτι θελω!αν δεν πρεπει να αδυνατισεις αλλο τις επομομενες μερες προσθετεις λιγες ακομα θερμιδες σταδιακα δλδ αυξανεις τις θερμιδες σου.κανονικα η σωστη συντηρηση κραταει 2 μηνες.αλλα κανενας μας δεν το τηρει γι αυτο ολοι παιρνουμε 4 κιλα παλι σγρ.
30-04-2009, 13:17 #3
Deb παρα πολυ ενδιαφερον το αρθρο,αν καταφερω να χασω τα κιλα μου νομιζω πως θα το εφαρμοσω μετα.Κακα τα ψεματα,ολη η δουλεια ειναι η συντηρηση...Καλυτερα να χασεις εστω και λιγα λιγοτερα κιλα και να τα κρατησεις παρα να φτασεις μεχρι εκει που δεν παει αλλο και να τα παρεις στο τριπλασιο...Η διατηρηση του σωματικου μας βαρους ειναι ενας συνεχης σιωπηλος και ηρεμος αγωνας που οταν γινεται επι χρονια,απλα καθισταται πιο ευκολος και αυτοματος...
30-04-2009, 13:57 #4
Κι εγω αυτο εχω σκοπο να κανω.Διαβασα προσεκτικά τα βηματα της συντήρησης και μου φάνηκε πολυ εξυπνο διατροφολόγιο.Είναι το αλφα και το ωμέγα η συντήρηση κακα τα ψέματα.όλες μα όλες τις φορές που εχασα κιλα δεν ακολουθησα προγραμμα συντήρησης και πιστεύω γιαυτο τα ξαναπήρα.Απο Σεπτέμβρη συντήρηση λοιπον αν εχω καταφέρει να φτάσω στο στοχο μου και δεν εχω ξαναρχίσει τις γουρουνιες.
30-04-2009, 14:40 #5
Deb, ωραίο το θέμα που έθεσες. Η αλήθεια είναι οτι ούτε που γνώριζα ποσο καιρό πρέπει να κρατήσει η συντήρηση γιατί δεν πήγα σε διατροφολόγο ποτέ μέχρι τέλους. Όποτε πήγαινα την σταματαγα στη μέση γιατί δεν είχα χρόνο να πάω στο τέλος.Το μόνο που γνώριζα κι εγώ είναι αυτό που είπε ο/η confused. Δλδ να βάζεις σταδιακά παραπάνω θερμίδες στο διαιτολόγιο σου σιγά-σιγά.
Κι εγώ μέχρι Σεπτέμβρη έχω βάλει στόχο και όταν τα καταφέρω να το τηρήσω κι αυτό μπας και δω προκοπή αυτή τη φορά.
ʼντε καλό Σεπτέμβρη λοιπόν!
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή