Results 1 to 4 of 4
Thread: τελικα εχω βουλιμια;
-
30-04-2009, 00:36 #1
τελικα εχω βουλιμια;
γεια σε ολους.ειμαι 19 χρονων κ δεν ξερω αν εχω βουλιμια.αν μπορειτε μεσω των εμπειριων σας βοηθηστε με.πριν 2 χρονια αδυνατισα κ εχασα σχεδον 37 κιλα.απο τοτε ομως θελω να χασω κι αλλα και 1 τα χανω με διαιτολογο η οχι κ την αλλη τα ξαναπαιρνω.χωρις να ειμαι παχυσαρκη.ανα περιοδους βασικα τρωω παρα πολυ.μεχρι να σκασω που λεμε.ετσι ξαναπαχαινω.τρωω τρωω και πιο πολυ γλυκα.δεν εχω προβληματα στην ζωη μου.ισα ισα.και σχεση εχω και ειμαι πολυ καλα.απλα δεν ξερω τι μεπιανει.παιρνω πολλες θερμιδες μαζεμενες χωρις να το καταλαβαινω.δεν μπορω να αντισταθω.αυτο που λεμε εκτος ελεγχου.μετα δεν κανω εμετο κτλ απλα πινω πολλυυυ νερο...κ παω γυμναστηριο.αυτα...ευχαριστ ω πολυ.
- 30-04-2009, 08:36 #2
kalimera "confused"...koita gia na matheis an eisai voulimikia-os tha prepei na episkeftheis kapoion giatro..an kai i nosos tis voulimias"apoti exw diavasei "stirizetai kai se katastasis uperfagias opws kaneis alla sinithws sunodeuontai kai apo emetous...
vevaia thewrw oti eite kaneis to ena eite kaneos to allo mia diatrofiki diataraxi tin exeis as poume...kai egw to idio kanw 1mina sterisi kai ena mina kseskisma!!
auto prospathw kai prepei na diorthwsw kai giauto paleuw!!
koita kalo einai na uparxei metro pio mikri ena vradi etrwga ta panta alla tin epomeni mera sinexiiza tin diaita mou , dd imoun sta kila pou ithela twra xanw 4 kila kai ton epomeno mina ta exw ksanaprei apauto to pragma!!
elpizw na to kseperasoume grigora!!
30-04-2009, 10:19 #3
ναι ακριβως αυτο!τα χανω κ μετα τα ξαναπαιρνω πολυ αποτομο λογω πολυ φαγητου.και εγω το ελπιζω..
04-05-2009, 08:24 #4
Καλημέρα γλυκειά μου
πιστεύω πως δεν είσαι ακόμα "βουλιμική", με την αυστηρή έννοια του όρου. ΄Ομως, έχεις όλες τις προδιαγραφές για να γίνεις...και θα γίνεις με το πέρασμα του χρόνου, φοβάμαι! Στην ηλικία σου μου σταμάτησε η περίοδος από δίαιτα, είχα εμμονή με το βάρος μου(που μια χαρά ήταν παρεπιπτόντως) και, μη έχοντας άλλο πρόβλημα, δουλειάς, σχέσεων, περιβάλλοντος, τα είχα βάλει με τη ζυγαριά.
Δυστυχώς για μας τις γυναίκες, η ενήλικη ζωή μας χαρακτηρίζεται από μεγάλες ορμονικές διαταραχές,εφηβεία, εγκυμοσύνη,κλιμακτήριος,εμ μηνόπαυση, που απορρυθμίζουν το μηχανισμό ελέγχου του βάρους.
Προσπάθησε από τώρα που όλα τα άλλα είναι καλά, να βάλεις ένα πρόγραμμα στη ζωή σου που να σου γίνει δεύτερη φύση. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό, γυμναστήριο σε μόνιμη βάση, τένις,πεζοπορία στο βουνό,κολύμπι, κατι...κάτι που θα κρατάει την όρεξή σου και το βάρος σου υπό έλεγχο. Και μην το αφήσεις ποτέ! Είσαι τόσο μικρούλα ακόμα, έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου για να γλυτώσεις από αυτό τον εφιάλτη.
Και μην ασχολείσαι με ζυγαριές και θερμίδες. Λιγότερο φαγητό το βράδυ, πρωινό καλό πάντα,προίόντα ολικής άλεσης και κίνηση. Αυτό και μόνο φτάνει!
Σιγά σιγά. Εδώ είμαστε κι εμείς, θα τα λέμε.
Φιλιά.-
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....