Results 1 to 15 of 224
Thread: deleted
-
19-06-2008, 22:06 #1
deleted
- 19-06-2008, 23:01 #2
μαστα,
εχεις εντοπισει που ειναι το προβλημα σχετικα με τα οσα γραφεις???
20-06-2008, 09:12 #3
Εγώ πάντως αμέσως το εντόπισα και καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς αγαπητή donald_girl .. Να ξέρεις ότι όλοι μας νιώθουμε το ίδιο πάνω κάτω όταν ερωτευόμαστε , δεν είσαι η μόνη , ούτε έχεις πολύ ευαίσθητο χαρακτήρα όπως λες ότι είσαι τόσο συναισθηματικά γατζωμένη , όχι ... Απλά είσαι ερωτευμένη και είναι φυσιολογικό να νιώθεις άσχημα όταν δεν απαντάει στο τηλέφωνο ή όταν δεν εκδηλώνεται έτσι όπως επιθυμείς εσύ τη στιγμή που το χρειάζεσαι ... Όλοι κάπως έτσι αντιδράμε , αγαπάμε πονάμε , αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι ... Και πιστεύω πως δεν είναι κακό , αυτά έχει ο έρωτας ,έχει και πόνο... Όταν τον ζεις τρελαίνεσαι από την ευτυχία , μόλις σκιάζει όμως είναι φυσιολογικό να πανικοβάλεσαι και να μην θες να τον χάσεις , παλέυεις να κρατήσεις αυτή την ευτυχία κ δεν ηρεμείς .. Οπότε η μόνη συμβουλή μου είναι να πάψεις να νιώθεις πεσμένη και τόσο ευαίσθητη , και μόνη.. Ανανεώσου , αγάπα τον εαυτό σου για να σε αγαπήσουν και οι άλλοι , βρες αυτό που αναζητάς και δείξε πόσο δυνατή είσαι , όχι τόσο στους άλλους , αλλά σε ΕΣΕΝΑ την ίδια !!!
20-06-2008, 09:23 #4
Originally posted by donald_girl
Δεν θέλω να νιώθω τόσα πολλά για έναν άνθρωπο, δεν το αντέχω, δεν μπορώ, δεν μπορώ να κρέμομαι από μία κλωστή, δεν γουστάρω! Με το παραμικρό, με το τίποτα, μπορεί να αρχίσω να νιώθω απαίσια, επειδή πχ δεν απαντάει το τηλέφωνο, ή δεν μου στέλνει μηνυμα, όταν δεν μου λέει ¨σ αγαπω¨ τη στιγμή που θέλω να το ακούσω... Δεν αντέχω να είμαι τόσο συναισθηματικα γατζωμένη, αλλά έτσι είναι ο χρακτήρας μου. Μόνη λύση να μην είμαι μαζί με κανέναν... Αλλά κάθε φορά που έχω πει να βάλω τέλος το μετανιώνω μετά από πέντε λεπτά, δεν αντέχω άλλο....
Και ώρες ώρες νιώθω πως δεν παίρνω αυτό που θέλω τελικα...Καμμιά φορά νιώθω μόνη μου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-06-2008, 09:31 #5
Originally posted by alexloukoumaki
Εγώ πάντως αμέσως το εντόπισα και καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς αγαπητή donald_girl .. Να ξέρεις ότι όλοι μας νιώθουμε το ίδιο πάνω κάτω όταν ερωτευόμαστε , δεν είσαι η μόνη , ούτε έχεις πολύ ευαίσθητο χαρακτήρα όπως λες ότι είσαι τόσο συναισθηματικά γατζωμένη , όχι ... Απλά είσαι ερωτευμένη και είναι φυσιολογικό να νιώθεις άσχημα όταν δεν απαντάει στο τηλέφωνο ή όταν δεν εκδηλώνεται έτσι όπως επιθυμείς εσύ τη στιγμή που το χρειάζεσαι ... Όλοι κάπως έτσι αντιδράμε , αγαπάμε πονάμε , αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι ... Και πιστεύω πως δεν είναι κακό , αυτά έχει ο έρωτας ,έχει και πόνο... Όταν τον ζεις τρελαίνεσαι από την ευτυχία , μόλις σκιάζει όμως είναι φυσιολογικό να πανικοβάλεσαι και να μην θες να τον χάσεις , παλέυεις να κρατήσεις αυτή την ευτυχία κ δεν ηρεμείς .. Οπότε η μόνη συμβουλή μου είναι να πάψεις να νιώθεις πεσμένη και τόσο ευαίσθητη , και μόνη.. Ανανεώσου , αγάπα τον εαυτό σου για να σε αγαπήσουν και οι άλλοι , βρες αυτό που αναζητάς και δείξε πόσο δυνατή είσαι , όχι τόσο στους άλλους , αλλά σε ΕΣΕΝΑ την ίδια !!!Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-06-2008, 10:06 #6
Ακούς weird (1ος) ααααααχχχχχχχχχχ :(
20-06-2008, 10:21 #7
Originally posted by comfusio
Ακούς weird (1ος) ααααααχχχχχχχχχχ :(
Ο ερωτας ειναι μια δινη και καλο ειναι κάποιος να εχει ζησει καλα τον εαυτο του προτου μπει μεσα της.
οχι οτι δεν θα παρασυρθει.
αλλα θα μπορει παντα να βρισκει την εξοδο κινδυνου, εφοσον εχει καταφερει νο μενει μονος, με τον εαυτο σου και να ειναι καλα με αυτο.
( καλα, καλυτερα, δεν εχω καταληξει)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-06-2008, 10:43 #8
20-06-2008, 11:10 #9
Και ποιο ειναι το προβλημα να μην ειστε μαζί?
20-06-2008, 11:18 #10
20-06-2008, 11:32 #11
sorry το καταγραψα λαθος
ποιο το πρόβλημα να είστε μαζί ?
20-06-2008, 12:51 #12
Originally posted by donald_girl
και εγώ που νόμιζα ότι είμαι εξωγήινη... Τουλάχιστον το οτι δεν είμαι με ανακουφίζει κάπως....
Ωστέ έτσι λοιπόν ε; Φυσιολογικό είναι... Χμμ ... Γιατί πάντα βλέπω τους γύρω μου να είναι τρελά ψύχραιμη με τέτοια ζητηματα ενώ εγώ είμαι έτοιμη να εκραγώ...
Το να σκεφτεσαι να αφήσεις κάποιον που αγαπάς γιατι δεν αντεχεις να πονας, και να μην το κάνεις, ειναι φυσιολογικό και αυτό;:o:o:o
η φαση του χανω τη γη κατω απο τα ποδια μου, τρεμω στην καθε του κινηση, εχω τρελη αγωνια να δω την προθεση του απεναντι μου, ταιριαζει πιστευω στη φαση του ερωτικου παιχνιδιου. Τοτε που \"κυνηγιεστε\" πριν μπειτε σε σχεση.
Αφου μπειτε σε σχεση εφοσον βλεπεις οτι δεν υπαρχει καλη επικοινωνια και σε κανει να νιωθεις ανασφαλης, τοτε αρχιζουν τα προβληματα.
Πως το διαχειριζεσαι? Κανοντας κατι για να εκφραστεις ή βυθιζόμενη σε ανασφαλειες?
Ποσο καιρο ειστε μαζι?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-06-2008, 13:25 #13
Κοριτσάκια μου δεν θέλω να σας απογητεύσω, αλλά εσεις μιλάτε για το πάθος και την τρέλλα μιας ερωτευμένης και η donald girl για σχέση εξάρτησης που προκύπτει από τις ανάγκες της ίδιας μέσα από την προσωπικότητα της....
20-06-2008, 13:30 #14
\"η φαση του χανω τη γη κατω απο τα ποδια μου, τρεμω στην καθε του κινηση, εχω τρελη αγωνια να δω την προθεση του απεναντι μου, ταιριαζει πιστευω στη φαση του ερωτικου παιχνιδιου. Τοτε που \"κυνηγιεστε\" πριν μπειτε σε σχεση.
Αφου μπειτε σε σχεση εφοσον βλεπεις οτι δεν υπαρχει καλη επικοινωνια και σε κανει να νιωθεις ανασφαλης, τοτε αρχιζουν τα προβληματα.\"
weird αυτο ακριβώς αναρωτιέμαι κ εγώ..
οταν εισαι σε μια σχέση κ τα αισθηματα είναι αμοιβαία δεν υπάρχουν τέτοιου είδους ανησυχίες, παρά μόνο όταν γίνεται πλεον μονοτονη κ δεν ικανοποιει πληρως η μια απο της δυο πλευρες κ τα πραγματα αρχιζουν κ γινονται μονοπλευρα
20-06-2008, 14:12 #15
Originally posted by Θεοφανία
Κοριτσάκια μου δεν θέλω να σας απογητεύσω, αλλά εσεις μιλάτε για το πάθος και την τρέλλα μιας ερωτευμένης και η donald girl για σχέση εξάρτησης που προκύπτει από τις ανάγκες της ίδιας μέσα από την προσωπικότητα της....Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια