Results 91 to 105 of 224
Thread: deleted
-
26-06-2008, 09:41 #91
Αν και δε συμμετείχα σε αυτή τη συζήτηση, νομίζω πως κρίνετε πολύ αυστηρά τη ντόναλντ γκερλ. Η παράθεση των λόγων της, οι χαρακτηρισμοί τύπου \"είναι φασιστική η συμπεριφορά σου\" \"απαράδεκτη\" κλπ είναι νομίζω υπερβολική αντίδραση. Σίγουρα είναι ενοχλητικό, αλλά αυτόν ακριβώς το φόβο της έκθεσης τον βλέπω ως κομμάτι του προβλήματος που κουβαλάει η κοπέλα αυτή (λαμβάνοντας υπόψη και άλλα μνμτα με άλλο νικνέιμ που έσβησε στο παρελθόν- αν κατάλαβα καλά). Δεν βοηθάει να βάζουμε πάντα τους εγωισμούς μας μπροστά, το ότι σβήστηκαν τα μηνύματα δε σημαίνει απαραιτήτως απαξίωση της κουβέντας αλλά μάλλον σύγχυση επειδή κάποιες απο τις φράσεις προφανώς βρ\'ήκανστόχο. Ας είμαστε λίγο πιο ανεκτικοί. ;)
- 26-06-2008, 10:06 #92
Originally posted by imagine
Αν και δε συμμετείχα σε αυτή τη συζήτηση, νομίζω πως κρίνετε πολύ αυστηρά τη ντόναλντ γκερλ. Η παράθεση των λόγων της, οι χαρακτηρισμοί τύπου \"είναι φασιστική η συμπεριφορά σου\" \"απαράδεκτη\" κλπ είναι νομίζω υπερβολική αντίδραση.
δεν χαρακτηρα κανενα φασιστα, αυτο που ειπα πανω απο ολα ειναι οτι ΕΓΩ ενιωσα μαλακας.
Σίγουρα είναι ενοχλητικό, αλλά αυτόν ακριβώς το φόβο της έκθεσης τον βλέπω ως κομμάτι του προβλήματος που κουβαλάει η κοπέλα αυτή (λαμβάνοντας υπόψη και άλλα μνμτα με άλλο νικνέιμ που έσβησε στο παρελθόν- αν κατάλαβα καλά).
ακριβως επειδη εχει ξαναγινει μια φορα, αυτο ειναι το δευτερο κρουσμα, ε οκ, καπως αυτο το στορυ πρεπει να σταματησει.
Και ενας τροπος ειναι να διαβασουν καποιοι οτι τουλαχιστον ενα ατομο ενοχλειται απο τετοιες κινησεις.
(ενας αλλος θα ηταν να μην ειχε δικαιωμα εντιτ, τι θα εκανε τοτε η καθε ντοναλτ γκερλ??)
Δεν βοηθάει να βάζουμε πάντα τους εγωισμούς μας μπροστά, το ότι σβήστηκαν τα μηνύματα δε σημαίνει απαραιτήτως απαξίωση της κουβέντας αλλά μάλλον σύγχυση επειδή κάποιες απο τις φράσεις προφανώς βρ\'ήκανστόχο.
ειναι θεμα εγωισμου το οτι εγω θεωρω τον απεναντι μου ισο προς ισο?? και του ζηταω να το δεχθει???
Ας είμαστε λίγο πιο ανεκτικοί. ;)
οχι δεν ειμαι καθολου ανεκτικος, αντιθετα γινομαι πυραυλος κατω απο αυτες τις συνθηκες.
Οταν μαλιστα ειναι το δευτερο κρουσμα, τοτε τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα.
Επισης θα επρεπε ολοι να γνωριζουμε οτι τα φορουμ εχουν την δυνατοτητα του εντιτ και του μη εντιτ.
Αυτη η λειτουργια δεν εγινε καθολου τυχαια, αλλα μπηκε για να προφυλαξει τα φορουμ απο τετοιες τακτικες.
Και επειδη χαρακτηριζομαι σαν εγωιστης,
θα πω το εξης,
Οταν γραφεις ενα κειμενο και εκει πανω αναπτυσετε διαλογος, η αποψη σου που κατεγραψες δεν σου ανηκει ολοκληρωτικα τουλαχιστον για την δικη μου ηθικη.
Μπορει να εχω το δικαιωμα του εντιτ στο δικο μου κουτακι γραψιματος, αλλα το θεωρω τελειως ανηθικο να διαγραψω την κουβεντα που κανω σε αυτο το θρεντ 2-3 μερες τωρα.
Για μενα εγωισμος ειναι να σκεφτεσαι την παρτη σου και μονο, και να σκεφτεσαι οτι ΕΣΥ ενοχλεισαι χωρις να σε ενδιαφερει αν ενοχλουνται οι αλλοι απο την κινηση που κανεις.
Και οκ ειμαι περιεργος τυπος, αλλα ενα πραγμα σιχαινομουν στην ζωη μου και αυτο ηταν οι παρτακηδες.
Η παρεξηγηση που συμβαινει στα οσα γραφω εδω και καμποσες σελιδες, ειναι οτι ναι μεν θεωρω τον εαυτο μου εν δυναμει αλτρουιστη αλλα οχι μαλακα.
Οσο βεβαια οι Χ ντ. γκερλ προσπαθουν να ισχυουν και τα δυο αλλο τοσο θα τους διαψευδω.
26-06-2008, 10:21 #93
krino δεν εχω να προσθέσω ουσιαστικά κάτι παραπάνω απο όσα έχω πει . Συμπύκνωσα τις σκέψεις μου στο προηγούμενο μήνυμα μου . Πάντως να σου θυμήσω την δική σου αντίδραση οταν σου είχα κάνει κριτική στο παρελθόν , που απο την πλευρά μου ήταν καλοπροαίρετη αλλα αυτά που είπα σίγουρα δεν ήταν ευχάριστα . Πέρασε καιρός για να το αφήσουμε πίσω .
Σε γενικές γραμμές δεν αφήνεις τον εαυτό σου να μπει στη θέση της dgirl ............ και ισως γιαυτό δεν μπορείς να καταλάβεις οτι είναι δύσκολη θέση . Η θέση αυτού που δίνει τις συμβουλές και αυτού που κάνει την κριτική , δεν συγκρίνεται σε συναισθηματική δυσκολια .
Αν σε ενδιαφέρει να δεις τα πράγματα απο την πλευρά της donald άνοιξε κανα θεματάκι με όσα σου είπε η κοπέλα σου οταν χωρίσατε ......... ετοιμος να ακούσεις και πράγματα που θα στεναχωρήσουν και να αφήσεις χώρο να τα επεξεργαστείς .
Πιστευω οτι δεν είναι εύκολη θέση ......... αν και έχει (για όσους αντέχουν) να δώσει πράγματα .
Η donald δεν άντεχε στην παρούσα φάση να πάρει περισσότερα . Δεν καταλαβαίνω όμως εγω σε ποιο σημείο είμαι χαμένη ?
Της ευχομαι (σου εύχομαι donald :) ) καλή συνέχεια στην πορεία της ζωής ......... καλό ταξίδι !! (αφου θέλει να αποχωρήσει απο την σχέση αυτή -την διαδικτυακή-)
26-06-2008, 11:03 #94
Originally posted by Kleiw
krino δεν εχω να προσθέσω ουσιαστικά κάτι παραπάνω απο όσα έχω πει . Συμπύκνωσα τις σκέψεις μου στο προηγούμενο μήνυμα μου . Πάντως να σου θυμήσω την δική σου αντίδραση οταν σου είχα κάνει κριτική στο παρελθόν , που απο την πλευρά μου ήταν καλοπροαίρετη αλλα αυτά που είπα σίγουρα δεν ήταν ευχάριστα . Πέρασε καιρός για να το αφήσουμε πίσω .
θες να σου θυμισω το τροπο με τον οποιο το ληξαμε???
Σε γενικές γραμμές δεν αφήνεις τον εαυτό σου να μπει στη θέση της dgirl ............
κατω απο αυτες τις συνθηκες οχι.
και ισως γιαυτό δεν μπορείς να καταλάβεις οτι είναι δύσκολη θέση .
εγω δεν ειμαι σε καποια (οχι ιδια) δυσκολη θεση???
Οταν προσπαθω να μαντεψω και να μπω στην ψυχη του αλλου, το κανω σφυριζοντας??
ξερεις ποσο ψυχοφθορο ειναι αυτο για μενα, οταν απανταω σε καθε τετοια περιπτωση???
Ξερεις ποσο προσεκτικος ειμαι στο τι λεω και στο τι γραφω διαβαζωντας οτι ο αλλος εχει προβλημα που εστω και 1 στις 1000 μπορει να αποβει μοιραιο για την ζωη του???
ξερεις τι ευθυνη ειναι αυτη???
Η θέση αυτού που δίνει τις συμβουλές και αυτού που κάνει την κριτική , δεν συγκρίνεται σε συναισθηματική δυσκολια .
Δεν θα κατσω να την ζυγισω, για μενα δεν εχει νοημα να μπω σε ενα τετοιο ανταγωνισμο.
Αν σε ενδιαφέρει να δεις τα πράγματα απο την πλευρά της donald άνοιξε κανα θεματάκι με όσα σου είπε η κοπέλα σου οταν χωρίσατε .........
δεν εχω να ανοιξω κανενα θεματακι,
οτι εκανε η κοπελα μου ειχε τα δικαια της οπως και εγω τα δικα μου.
Επειδη βαζεις αυτο το προσωπικο θεμα, ολοι απο την πλευρα μας εχουμε δικαιο και το ζητημα ειναι κατα ποσο τα δικαια μας συμβαδιζουν, αυτο και τελος.
Οσοι θελουν να πορευτουν μαζι θα το κανουν, οσοι οχι απλα θα βρουν αυτους που τους αντιστοιχουν.
ετοιμος να ακούσεις και πράγματα που θα στεναχωρήσουν και να αφήσεις χώρο να τα επεξεργαστείς .
αντε παλι με την επεξεργασια!!!!
ξερεις κατι κλειω???
μερικοι απο την πολυ επεξεργασια το εχουν παρει εργολαβια τοσο πολυ πια που εχει σχεδον καει ο εγκεφαλος τους....
Μαθε λοιπον (αν δεν το ξερεις ηδη) οτι δεν χρειαζονται ολα και τα παντα σε αυτο το πλανητη επεξεργασια και ενα δευτερο η ζωη ειναι απιστευτα απλη απο οσο νομιζουμε.
Μερικες φορες η απιστευτη επεξεργασια γεγονοτων κανει την ζωη απιστευτα δυσκολη και αδιεξοδη.
Προσοχη λοιπον!
Πιστευω οτι δεν είναι εύκολη θέση ......... αν και έχει (για όσους αντέχουν) να δώσει πράγματα .
Η donald δεν άντεχε στην παρούσα φάση να πάρει περισσότερα . Δεν καταλαβαίνω όμως εγω σε ποιο σημείο είμαι χαμένη ?
σου ειπα εγω οτι πρεπει να εισαι?
Της ευχομαι (σου εύχομαι donald :) ) καλή συνέχεια στην πορεία της ζωής ......... καλό ταξίδι !! (αφου θέλει να αποχωρήσει απο την σχέση αυτή -την διαδικτυακή-)
μπα δεν νομιζω να καταλαβε τιποτα απο ολα οσα συνεβησαν....
αγρον ηγορασεν ενα πραγμα.
και μια υπενθυμιση,
εαν υποθεσουμε οτι μιλαμε με ενα ανθρωπο που εχει ψυχολογικα προβληματα, (οποια...) αυτο δεν τον αναγορευει ουτε αγιο ανθρωπο, ουτε χωρις ελλατωματα, ουτε στην τελικη κατι διαφορετικο απο εμας.
Αυτο το αναφερω γιατι βλεπω ενα τετοιο πρισμα....
26-06-2008, 12:36 #95
Originally posted by Kleiw
26-06-2008, 13:48 #96
απιστευτα πραματα..
\"εσυ δεν δικαιουσαι δια να ομιλεις..... \" ? ποιος στον πουτσο εισαι συ ρε που θα πεις στον αλλον οτι δεν εχει το δικαιωμα να μιλαει ?
ειστε οι περισσοτεροι σα να ζητατε ανταλλαγμα που βοηθατε...... και γω το βρισκω (μεταξυ αλλων και ) εγωιστικο που εσβησε τα μηνυματα της και ναι ξερω σε βαθος χρονου ισως βοηθουσε και αλλο κοσμο.
αλλα αμα ηθελε να σβησει τα μηνυματα της δικαιωμα της . της εξηγησατε οτι ισως δεν ηταν σωστο αλλα ως εκει.. δηλαδη σωνει και καλα να πεισετε τον αλλον οτι εχετε δικιο? να του χωσετε την αποψη σας με το ζορι?
26-06-2008, 14:10 #97
Originally posted by Lef
απιστευτα πραματα..
\"εσυ δεν δικαιουσαι δια να ομιλεις..... \" ? ποιος στον πουτσο εισαι συ ρε που θα πεις στον αλλον οτι δεν εχει το δικαιωμα να μιλαει ?
εγω στον πουτσο ειμαι ο κρινο που το ειπε αυτο,
θες ονοματα και διευθυνσεις???
ειστε οι περισσοτεροι σα να ζητατε ανταλλαγμα που βοηθατε......
ανταλλαγματα???
ωρα ειναι να μας πεις οτι παιρνουμε και μεροκαματο εδω μεσα...
ε??
και γω το βρισκω (μεταξυ αλλων και ) εγωιστικο που εσβησε τα μηνυματα της και ναι ξερω σε βαθος χρονου ισως βοηθουσε και αλλο κοσμο.
ελα?
εισαι καλος ανθρωπος ε?
αλλα αμα ηθελε να σβησει τα μηνυματα της δικαιωμα της .
το οτι εχει δικαιωμα ειναι φανερο απο το οτι επιτρεπεται απο το λογισμικο του φορουμ.
Αυτο δεν σημαινει οτι εγω (η οποιος εγω) αν εχω αντιθετη αποψη δεν πρεπει να την εκφραζω.
της εξηγησατε οτι ισως δεν ηταν σωστο αλλα ως εκει..
γιατι εσυ τι καταλαβες???
οτι την παμε για μαστιγωμα???
δηλαδη σωνει και καλα να πεισετε τον αλλον οτι εχετε δικιο?
οχι βρε,
να πουμε οτι εγω εχω αδικο και ο αλλος δικαιο, αυτο πως σου φαινεται πιο σωστο???
Η αλλιως,
οταν εσυ συζητας παντα πρεπει καποιος να πεισει καποον αλλον???
να του χωσετε την αποψη σας με το ζορι?
ειδες σε καποιο σημειο να χωνω την αποψη μου με το ζορι??
Μηπως απαγορευεται κιολας να υπερασπιζω με τα επιχειρηματα μου τις αποψεις μου???
Κατι αλλο ενδιαφερον που θα ακουσω εδω μεσα υπαρχει???
26-06-2008, 14:21 #98
Originally posted by krino
[color=Purple]
εγω στον πουτσο ειμαι ο κρινο που το ειπε αυτο,
θες ονοματα και διευθυνσεις???
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ Κ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!
GET A LIFE!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΑΝ Κ ΕΚΑΝΑ DELETE ΕΔΩ , ΕΧΩ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΘΟΜΑΙ Κ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΤΙ Η ΟΧΙ....
GET A LIFE !!!!!!!!!!!
Κ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΑΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ Κ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!
26-06-2008, 14:35 #99
Originally posted by donald_girl
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!:mad::mad::mad:
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ Κ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!
Το ότι κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να βοηθήσουν κάποιους σαν εμένα και εσένα, ή προσπαθούν να σου δείξουν ότι δεν είσαι μόνη.. σου φανερώνει ότι δεν έχουν δική τους ζωή??? Μήπως θα έπρεπε να σου είναι και υποχρεωμένοι?? Μήπως πρέπει να κατέβεις λιγάκι από το καλαμάκι σου??
GET A LIFE!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον εσύ πρέπει να βρείς!!! Μας την λες κιολας
ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΑΝ Κ ΕΚΑΝΑ DELETE ΕΔΩ , ΕΧΩ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΘΟΜΑΙ Κ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΤΙ Η ΟΧΙ....
GET A LIFE !!!!!!!!!!!
Ίσως θα έπρεπε να προσπαθήσεις να πεις και εσύ την γνώμη σου σε θέματα άλλων χρηστών, να μην παίρνεις μόνο, αλλά να δίνεις κιόλας.
Κ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΑΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ Κ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!
Και τι σημαίνει αυτό?? Τι σημαίνει ο αριθμός των τόπικ σου? Θάρρος έχεις να μιλήσεις. Θάρρος να ΑΚΟΥΣΕΙΣ (απλά να ακούσεις όχι να τις δεχτείς) τις γνώμες των άλλων -- ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΣΥ ΖΗΤΑΣ -- δεν έχεις
26-06-2008, 14:40 #100
woman?
ποσο εισαι; να μαντέψω 16 το πολύ 19... αλλιώς δεν εξηγείτε.... καλά η Θεοφανεία ειναι του 89, ειδα το προφιλ... Ρε ωριμαστε επιτέλους ... ΑΝΤΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ...
26-06-2008, 14:43 #101
Κοριτσάκι μου, είμαι 8 στα 9.. σε καλύπτει????
Πραγματικά, με έκανες και γέλασα.. να \'σαι καλά!!!
Είμαι μικρό κοριτσάκι... λες γι αυτό να μην με αντέχεις???
26-06-2008, 14:45 #102
Δεν απάντησες όμως (ΠΑΛΙ) σε τίποτα από τα παραπάνω.. ή μήπως δεν αξίζει αφού είμαι τόσο μικρό κοριτσάκι??
26-06-2008, 14:46 #103
XAXAXAXAXAXA
26-06-2008, 14:47 #104
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕ
Σούπερ :) :) :) :) :)
26-06-2008, 14:47 #105
η υποθεση αρχιζει και κατανταει γελοια....
:cool:
Υγ.... οποιος ενδιαφερεται για πιστοποιητικο γεννησεως μου να μου το πει.
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια