Results 16 to 30 of 224
Thread: deleted
-
20-06-2008, 14:15 #16
Originally posted by Θεοφανία
Κοριτσάκια μου δεν θέλω να σας απογητεύσω, αλλά εσεις μιλάτε για το πάθος και την τρέλλα μιας ερωτευμένης και η donald girl για σχέση εξάρτησης που προκύπτει από τις ανάγκες της ίδιας μέσα από την προσωπικότητα της....
- 20-06-2008, 14:17 #17
Καταλαβαίνω weird................... το ένα με το άλλο απέχουν πάρα πολύ.
Όσο η ευτυχία από τη δυστυχία........
20-06-2008, 14:18 #18
D girl
Βλεπεις λες παντα τους γυρω σου να ειναι τρελα ψυχραιμη σε τετοια ζητηματα.
Σε τι ειδους ζητηματα?
Στο πως νιωθουν οταν ερωτευονται ή παθιαζονται με καποιον΄?
Στην αγωνια που αισθανονται οταν είναι σε μια σχέση και νιώθουν οτι \"κυνηγανε\" παρολαυτα ακομα τον συντροφο τους...
Προσδιορισε το:)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-06-2008, 14:19 #19
Originally posted by OneiroPauL
Κοριτσάκια μου δεν θέλω να σας απογητεύσω, αλλά εσεις μιλάτε για το πάθος και την τρέλλα μιας ερωτευμένης και η donald girl για σχέση εξάρτησης που προκύπτει από τις ανάγκες της ίδιας μέσα από την προσωπικότητα της....
20-06-2008, 14:20 #20
Καταλαβαίνω weird................... το ένα με το άλλο απέχουν πάρα πολύ.
Όσο η ευτυχία από τη δυστυχία........Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-06-2008, 16:46 #21
Originally posted by donald_girl
Δεν θέλω να νιώθω τόσα πολλά για έναν άνθρωπο, δεν το αντέχω, δεν μπορώ, δεν μπορώ να κρέμομαι από μία κλωστή, δεν γουστάρω! Με το παραμικρό, με το τίποτα, μπορεί να αρχίσω να νιώθω απαίσια, επειδή πχ δεν απαντάει το τηλέφωνο, ή δεν μου στέλνει μηνυμα, όταν δεν μου λέει ¨σ αγαπω¨ τη στιγμή που θέλω να το ακούσω... Δεν αντέχω να είμαι τόσο συναισθηματικα γατζωμένη, αλλά έτσι είναι ο χρακτήρας μου. Μόνη λύση να μην είμαι μαζί με κανέναν... Αλλά κάθε φορά που έχω πει να βάλω τέλος το μετανιώνω μετά από πέντε λεπτά, δεν αντέχω άλλο....
Και ώρες ώρες νιώθω πως δεν παίρνω αυτό που θέλω τελικα...Καμμιά φορά νιώθω μόνη μου.
(το μυνημα της d.girl το βαζω εδω για να μην νομιζει οτι εκανε και καμια μαγκια που εσβησε τα δικα της....)
δευτερη φορα εδω μεσα που νιωθω μαλακας, οπου ενας χρηστης σβηνει τα μυνηματα του.
Η ερωτηση που εκανα στην αρχη νομιζω επιβεβαιωνεται.
Απο την αλλη αναθεματιζω τον αντμιν που κοβει το εντιτ, και απο την παραλη τον δικαιωνω οταν βλεπω κατι τετοια....
τεσπα,
αμε στο καλο και εσυ.
20-06-2008, 17:20 #22
Γιατί να νοιώθεις μαλάκας ?
Η κοπέλα μπορεί να βοηθήθηκε . Εμένα αυτό μου αρκεί .
20-06-2008, 18:14 #23
οταν βαζει καποιος ενα ποστ και με ρωταει κατι και στην συνεχεια το σβηνει ετσι νοιωθω.
Η κοπελα μπορει να βοηθηθηκε αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.
Εγω δεν ειμαι επαγγελματιας ψυχολογος για να σβηνει και να γραφει ο καθενας οποτε του καπνισει.
Σε ενα φορουμ, απαιτω να με αντιμετωπιζουν σαν ισο, οπως το κανω εγω.
20-06-2008, 18:18 #24
Originally posted by krino
οταν βαζει καποιος ενα ποστ και με ρωταει κατι και στην συνεχεια το σβηνει ετσι νοιωθω.
Εγω δεν ειμαι επαγγελματιας ψυχολογος για να σβηνει και να γραφει ο καθενας οποτε του καπνισει.
diko mou einai to post opote 8elw to svhnw.... trexei kati? den katalavainw?
20-06-2008, 19:32 #25
donald girl, αν εσύ νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, τότε καλά έκανες και το έσβησες.
Κάποτε όμως, έψαχνες φίλους εδώ μέσα και σε ρώτησα αν κάνεις εσύ τίποτε λάθος και διωχνεις τους ανθρώπους. Δεν μου απάντησες ποτέ.
Χτες άνοιξες αυτό το τόπικ, ασχοληθήκαμε πέντε άνθρωποι μαζί σου και συ απαξιώσες πρώτα από ολα τον εαυτό σου και μετά εμάς σβήνοντας τα μνμ.
Ελπίζω μόνο και μόνο από σένα την ίδια να βγάλεις συμπεράσματα και για τη σχέση με τον φίλο σου και για τη σχέση σου με τους άλλους ανθρώπους.............
20-06-2008, 20:55 #26
donald girl, αν εσύ νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, τότε καλά έκανες και το έσβησες.
Κάποτε όμως, έψαχνες φίλους εδώ μέσα και σε ρώτησα αν κάνεις εσύ τίποτε λάθος και διωχνεις τους ανθρώπους. Δεν μου απάντησες ποτέ.
Χτες άνοιξες αυτό το τόπικ, ασχοληθήκαμε πέντε άνθρωποι μαζί σου και συ απαξιώσες πρώτα από ολα τον εαυτό σου και μετά εμάς σβήνοντας τα μνμ.
Ελπίζω μόνο και μόνο από σένα την ίδια να βγάλεις συμπεράσματα και για τη σχέση με τον φίλο σου και για τη σχέση σου με τους άλλους ανθρώπους.............
να σου πω, εγώ δεν σε προσβάλλω, ούτε καν ασχολούμαι με πράγματα που γράφεις όταν νιώθω ότι προσβάλλομαι.... πρόσεξε τι γράφεις για μένα γιατί δεν με ξέρεις... δεν με ξέρεις! ένα ονομα στο διαδίκτυο δεν λέει τίποτα, δεν σου δίνει το δικάιωμα να προσβάλεις
20-06-2008, 20:58 #27
Originally posted by krino
δεν εχω κατι αλλο να πω,
ηδη εχω πει αρκετα, παραπανω απο οσα επρεπε και μου αντιστοιχουν.
20-06-2008, 21:15 #28
να σου πω, εγώ δεν σε προσβάλλω, ούτε καν ασχολούμαι με πράγματα που γράφεις όταν νιώθω ότι προσβάλλομαι.... πρόσεξε τι γράφεις για μένα γιατί δεν με ξέρεις... δεν με ξέρεις! ένα ονομα στο διαδίκτυο δεν λέει τίποτα, δεν σου δίνει το δικάιωμα να προσβάλεις
Ο τρόπος σου δε, είναι επιεικώς απαράδεκτος. Δεν φταίς εσύ.. φταίνε τα παιδιά που προσπάθησαν να σε βοηθήσουν ή έστω (αν δεν τον δέχεσαι τον όρο αυτόν) να συζητήσουν μαζί σου.
Ο σκοπός του συγκεκριμένου φόρουμ, εκτός από το να βρούν βοήθεια και συμπαράσταση κάποια άτομα γράφοντας τα εσώψυχά τους, είναι και η πιθανότητα κάποιοι άλλοι χρήστες/επισκέπτες να ταυτιστούν με αυτά που γράφει ο καθένας μας, ώστε να βρουν τις απαντήσεις ή τις διαφορετικές οπτικές γωνίες κάποιου θέματος..
Είναι λογικό ο krino να νιώθει άσχημα και καλά κάνει που το εκφράζει κιόλας. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα..
Πραγματικά λυπάμαι..
20-06-2008, 21:24 #29
Originally posted by Woman
Ο τρόπος σου δε, είναι επιεικώς απαράδεκτος. Δεν φταίς εσύ.. φταίνε τα παιδιά που προσπάθησαν να σε βοηθήσουν ή έστω (αν δεν τον δέχεσαι τον όρο αυτόν) να συζητήσουν μαζί σου.
Ο σκοπός του συγκεκριμένου φόρουμ, εκτός από το να βρούν βοήθεια και συμπαράσταση κάποια άτομα γράφοντας τα εσώψυχά τους, είναι και η πιθανότητα κάποιοι άλλοι χρήστες/επισκέπτες να ταυτιστούν με αυτά που γράφει ο καθένας μας, ώστε να βρουν τις απαντήσεις ή τις διαφορετικές οπτικές γωνίες κάποιου θέματος..
Είναι λογικό ο krino να νιώθει άσχημα και καλά κάνει που το εκφράζει κιόλας. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα..
Πραγματικά λυπάμαι..
Τα είπες όλα................
20-06-2008, 21:29 #30
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΕΤΣΙ.... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΝΙΩΣΑ ΑΣΧΗΜΑ.... Η ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ .... Η ΤΙ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ
ΘΑ ΣΒΗΣΤΩ ΑΠΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΤΕΛΟΣ
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....