deleted - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 224

Thread: deleted

weird....σέβομαι την άποψη σου και αν ψάξεις λίγο πιο πίσω θα δεις ότι η μόνη δικαιολογία που έδωσε η θεματοθέτρια ήταν ότι δεν της άρεσε η άποψη μου και του Ονειροπόλου.
    Δεν την πρόσβαλε κανείς, θα μπορούσε κάλιστα να αδιαφορήσει ή να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί μας από το να κάνει κάτι τέτοιο ακυρώνοντας όλα τα μέλη που είχαν την καλή διάθεση να τη βοηθήσουν.
    Είμαι σίγουρη ότι εσύ τουλάχιστον θα ρωτούσες, αλλά εδώ δεν είχαμε να κάνουμε με διάλογο παρά με ένα φασιστικό deleate και είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις...
    Από κει και πέρα, κάνουμε μια συζήτηση και είναι λογικό να μη συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας.
    Σημασία έχει τι θα πάρει ο καθένας μας από όλο αυτό και ελπίζω να μην είναι απογοήτευση κάποιων μελών που έχουν όλη την καλή πρόθεση να βοηθήσουν.....

Senior Member
    Καλο θα ηταν ο καθενας να αναλαμβανει ορισμενες δεσμευσεις με το ανοιγμα που κανει εδω μεσα αλλα αυτό ίσως γίνει με τον καιρό, ισως δεν γινει και ποτε για μερικους... Δεν θα θεωρησω προσωπικη προσβολη την πραξη τους ουτε θα μετανιωσω γιατι παρολαυτα μπορει να βοηθηθηκαν.
    Οσα delete και να κανουν αυτα που ειπωθηκαν θα μεινουν στο κεφαλακι τους.
    Απο την αλλη, καλο θα ηταν κι αυτοι που \"βοηθουν\" να αναλαμβανουν καποιες δεσμευσεις αλλα αυτο φυσικα δεν συμβαινει παντα.
    Γι αυτο ο καθενας γραφοντας στο φορουμ, αναλαμβανει τον σχετικο κινδυνο.
    Μπορει αντιλαμβανομενος δε ο ιδιος τον όλο αυτο χωρο να θετει το επιπεδο της δικης του στασης.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    weird....σέβομαι την άποψη σου και αν ψάξεις λίγο πιο πίσω θα δεις ότι η μόνη δικαιολογία που έδωσε η θεματοθέτρια ήταν ότι δεν της άρεσε η άποψη μου και του Ονειροπόλου.
    Δεν την πρόσβαλε κανείς, θα μπορούσε κάλιστα να αδιαφορήσει ή να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί μας από το να κάνει κάτι τέτοιο ακυρώνοντας όλα τα μέλη που είχαν την καλή διάθεση να τη βοηθήσουν.
    Είμαι σίγουρη ότι εσύ τουλάχιστον θα ρωτούσες, αλλά εδώ δεν είχαμε να κάνουμε με διάλογο παρά με ένα φασιστικό deleate και είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις...
    Από κει και πέρα, κάνουμε μια συζήτηση και είναι λογικό να μη συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας.
    Σημασία έχει τι θα πάρει ο καθένας μας από όλο αυτό και ελπίζω να μην είναι απογοήτευση κάποιων μελών που έχουν όλη την καλή πρόθεση να βοηθήσουν.....
    Αχ Θεοφανια μου,
    αν ολη αυτη η καλη διαθεση εξαρταται τοσο πολυ απο το ποσο θα την εκτιμησουν οι αλλου(βλεπε Κρινο) ή απο το ποσο δεν θα μας πληγωσουν οταν τους πουμε καποιες αληθειες, λιγο επιφοβο το βρισκω το εγχειρημα.
    Καταλαβαινω ωστοσο τη δυσαρεσκεια σου, ειδικα αφου αναφερθηκε σε κατι που τις ειπες εσυ... Αληθεια, σε πειραξε καθολου αυτο? Αν θελεις μου λες.. Εννοω ενιωσες κατι που θα μπορουσες να ειχες διαφορετικο σε αυτα που ειπες?
    Συμφωνω οτι αυτο που εκανε η φιλη μας ηταν ικανοποιηση της δικης της μονο αναγκης διχως να μας λαβει υποψη.
    ουτε και σε μενα γεννησε τα καλυτερα συναισθηματα.

Senior Member
    Ωστοσο αυτο απεχει πολυ απο το να νιωσω εγω μαλακας. Να κανω δηλαδη το προβλημα της δικο μου!

Senior Member
    Απο εκει και περα, don Girl
    αναρωτιεμαι τι ειδους delete κανεις στην πραγματικη ζωη σου.
    Οταν δεν σου αρεσουν αυτα που ακους ή που λαμβανεις....
    Ξερεις, δεν θα μπορεις να φευγεις παντα.
    Καποτε, θα πρεπει να τα αντιμετωπισεις.
    θα ειναι καλυτερο και για σενα.
    Μικρη συμβουλη.

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by weird

ενω ο Κρινος, εκκινα απο τις δικες του αντιληψεις και τις κανει αντιληψεις του κοσμου ή του φορουμ ή του πρεπει.

στα σβελτα σου λεω οτι εχεις λαθος 101%.
    Αιτιολογηση αυριο πρωι πρωι.
    μακαρι, θα ειναι πιο υγιες αν δεν ισχυει αυτο που λεω.

weird.....αλήθεια δεν με πείραξε καθόλου, ξέρεις γιατί?
    Το να λες σε κάποιον την αλήθεια, όσο σκληρή και να είναι, μπορεί να την κάνει deleate, μπορέι να μην ξαναμπεί εδώ μέσα, μπορεί να κάνει χίλια δυο, αλλά τίποτα δεν μπορεί να της την βγάλει από το μυαλό.
    Αν δεν ήταν έτσι, τότε δεν θα προχωρούσε σε αυτή την ανώριμη, (κατά τη γνώμη μου), ενέργεια.
    Από κει πέρα, εμείς δεν θα φτιάξουμε τον κόσμο, και σίγουρα υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έχουν πολύ περισσότερη ανάγκη και ανοιχτό μυαλό για να βοηθηθούν ή πολύ απλά να ανταλάξουν απόψεις με άλλους ανθρώπους.

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" \"\"\"\"Απο εκει και περα, don Girl
    Μικρη συμβουλη. \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

Τα είπες όλα..........

Senior Member
    Κρινε
    Μιλας για αμοιβαια αλληλεγγυη αλλα αυτη προϋποθετει και την αμοιβαια κατανοηση.
    Δεν σε ειδα να προσπαθεις να βγεις λιγο απο το προσωπικο σου αισθημα του να νιωθεις καπως και να τα δεις κι απο την πλευρα της κοπελας.
    Εφ\' ισοις οροις μιλαμε Κρινο.
    Οτι δυνατοτητες εχει η κοπελα τις εχεις κι εσυ.
    Απο τη στιγμη που αντεδρασε υπουλα κατα την ερμηνεια σου, μπορεις ελευθερα να αποχωρησεις.
    Απο αυτο μεχρι το να νιωσεις μαλακας υπαρχει αποσταση.
    Αν με το ισους ορους εννοεις ο καθενας να λειτουργει το ιδιο εντιμα ή σωστα, τοτε ειναι ανισο αυτο σαν κατασταση.
    Μεσα εδω ειμαστε τοσοι και τοσοι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ανθρωποι.
    με διαφορετικες αντιδρασεις.
    Κι οταν δω/δεις οτι ο αλλος πχ. δε μας σεβεται εχουμε πολλες επιλογες περα απο το να νιωσουμε μαλακες και να το παρουμε τοσο προσωπικα.
    Αν θιγομασταν ολοι ετσι,
    αυτη η υποτιθεμενη αλληλεγγυη θα εκανε φτερα.
    Κι οσο κινδυνευει το φορουμ απο τα delete, αλλο τοσο ισως και περισσοτερο κινδυνευει απο εγωκεντρισμους

Senior Member
    weird.....αλήθεια δεν με πείραξε καθόλου, ξέρεις γιατί?
    Το να λες σε κάποιον την αλήθεια, όσο σκληρή και να είναι, μπορεί να την κάνει deleate, μπορέι να μην ξαναμπεί εδώ μέσα, μπορεί να κάνει χίλια δυο, αλλά τίποτα δεν μπορεί να της την βγάλει από το μυαλό.
    Αν δεν ήταν έτσι, τότε δεν θα προχωρούσε σε αυτή την ανώριμη, (κατά τη γνώμη μου), ενέργεια.
    Από κει πέρα, εμείς δεν θα φτιάξουμε τον κόσμο, και σίγουρα υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έχουν πολύ περισσότερη ανάγκη και ανοιχτό μυαλό για να βοηθηθούν ή πολύ απλά να ανταλάξουν απόψεις με άλλους ανθρώπους.

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" \"\"\"\"Απο εκει και περα, don Girl
    Μικρη συμβουλη. \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

Τα είπες όλα..........
    Κι εσυ εγραψες ΘΕΟΦ!
    Ειδες?
    Ο καθενας ενιωσε διαφορετικα με τη σταση της αλλα σε πολλα συμφωνουμε κιολας. Δεν εχω προβλημα με το να διαφωνουμε σε αυτα που διαφωνουμε . Εγω ειμαι εγω κι εσυ εισαι εσυ.
    Ισως μαλιστα, μπορεσουμε να ωφεληθουμε απο αυτη τη διαφορετικη ματια του καθενος...

Μα εκεί είναι και όλη η μαγεία.....Να διαφωνείς πολιτισμένα με τον άλλον και στο τέλος να εισπράτεις κάτι από αυτό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, δεν δόθηκε καμία ευκαιρία για ένα υγιή διάλογο και κει πιστεύω ότι βρίσκεται και η αιτία των αντιδράσεων......

weird....άντε να διαβάσεις κοριτσάκι μου γιατί αν το συνεχίσουμε θα τελειώσουμε αύριο!!!!

Να είσαι καλά και να έχεις την ψυχή και το μυαλό σου τόσο ανοιχτά για πάντα...............

Senior Member
    Ασε γραφω και μια εργασια παραλληλα.
    Πηγαινω, σαν να αργησα...
    Φιλία σε ολους.
    Σ ευχαριστω κι εγω Θεοφανια για τη συζητηση μας.

Senior Member
    Μα εκεί είναι και όλη η μαγεία.....Να διαφωνείς πολιτισμένα με τον άλλον και στο τέλος να εισπράτεις κάτι από αυτό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, δεν δόθηκε καμία ευκαιρία για ένα υγιή διάλογο και κει πιστεύω ότι βρίσκεται και η αιτία των αντιδράσεων......Σιγουρα, μας εκοψε τη φορα η DG αλλα δυστυχως ετσι ειναι η ζωη... Τη μαγεια παντα αποζηταμε και σπανια την εχουμε!

weird....άντε να διαβάσεις κοριτσάκι μου γιατί αν το συνεχίσουμε θα τελειώσουμε αύριο!!!!

Να είσαι καλά και να έχεις την ψυχή και το μυαλό σου τόσο ανοιχτά για πάντα...............

Senior Member
    Eυχαριστώ όσους σεβάστηκαν το διακαίωμα μου στο delete.
    Έχω να πω μονάχα πως σε περιπτώσεις που ένας άνθρωπος διανύει μια από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής του, το delete δεν είναι πταίσμα. Δεν έκλεψε, δεν σκότωσε, δεν αδίκησε, απλά μετάνιωσε που θέλησε για λίγο να συζητήσει ένα θέμα της για τους όποιους λόγους....
    Αυτά....

Banned
    Originally posted by donald_girl
    Eυχαριστώ όσους σεβάστηκαν το διακαίωμα μου στο delete.
    Έχω να πω μονάχα πως σε περιπτώσεις που ένας άνθρωπος διανύει μια από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής του, το delete δεν είναι πταίσμα. Δεν έκλεψε, δεν σκότωσε, δεν αδίκησε, απλά μετάνιωσε που θέλησε για λίγο να συζητήσει ένα θέμα της για τους όποιους λόγους....
    Αυτά....

εσυ δεν δικαιουσαι δια να ομιλεις.....

Banned
    Originally posted by weird
    Κρινε
    Μιλας για αμοιβαια αλληλεγγυη αλλα αυτη προϋποθετει και την αμοιβαια κατανοηση.

οντως....
    που την ειδες εσυ την αμοιβαια κατανοηση σε οσα συνεβησαν???
    Πως βγαινει το συμπερασμα, οτι εγω πρεπει να κατανοω τους παντες αλλα οι παντες να κατανοουν οποτε γουσταρουν??

ετσι ακριβως ειναι αυτη η περιφημη αμοιβαια κατανοηση που αναφερεις???

Δεν σε ειδα να προσπαθεις να βγεις λιγο απο το προσωπικο σου αισθημα του να νιωθεις καπως και να τα δεις κι απο την πλευρα της κοπελας.

α ναι??
    και πως θα μπορουσα να τα δω απο την πλευρα της κοπελας οταν αυτη μου αποκοπτει καθε τετοια γεφυρα επικοιωνιας σβηνωντας τα μυνηματα της???

Ποιο αλλο τροπο επαφης εχουμε εδω μεσα απο τον γραπτο λογο ο οποιος οταν σβηνεται στην ουσια αυτη η επαφη εξαφανιζεται???

Εφ\' ισοις οροις μιλαμε Κρινο.

να το εννοουμε και στην πραξη ομως ε?

Οτι δυνατοτητες εχει η κοπελα τις εχεις κι εσυ.

δεν φαινεται να το υπερασπιζεσαι 100% αυτο, τουλαχιστον για την δικη μου την πλευρα.

Απο τη στιγμη που αντεδρασε υπουλα κατα την ερμηνεια σου, μπορεις ελευθερα να αποχωρησεις.

το εκανα, δηλωντας το κιολας.

Απο αυτο μεχρι το να νιωσεις μαλακας υπαρχει αποσταση.

υπαρχει, αλλα δεν θα νιωσω ενοχος για αυτα που νιωθω και ουτε θα τα προσπερασω.

Αν με το ισους ορους εννοεις ο καθενας να λειτουργει το ιδιο εντιμα ή σωστα, τοτε ειναι ανισο αυτο σαν κατασταση.

α ετσι ε?
    οποτε να περιστοιχιζομαστε απο ανθρωπους που οι μισοι να λειτουργουμε εντιμα και οι υπολοιπα ατιμα....
    και θες αυτο να το κανουμε μια σουπα και να πουμε ολα καλα... σωστα??

Μεσα εδω ειμαστε τοσοι και τοσοι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ανθρωποι.
    με διαφορετικες αντιδρασεις.

οι διαφορετικες αντιδρασεις δεν μπορουν να συνιστουν και διαφορετικες λειτουργιες η κανονες για κανενα.
    Η θα λειτουργουμε κατω απο ενα πλαισιο (εστω μινιμουμ) η δεν θα λειτουργουμε καθολου.

Κι οταν δω/δεις οτι ο αλλος πχ. δε μας σεβεται εχουμε πολλες επιλογες περα απο το να νιωσουμε μαλακες και να το παρουμε τοσο προσωπικα.

οι δικες μου ειναι ελαχιστες, και να γινω σαφης, η δικη μου ειναι αυτη που αναφερα.

Αν θιγομασταν ολοι ετσι,

Δεν απαιτω η δεν ειπα οτι πρεπει να θιγομαστε ολοι ετσι.
    Μπορεις εσυ η και οι ολοι οι υπολοιποι να θιγοσαστε αλλιως.

αυτη η υποτιθεμενη αλληλεγγυη θα εκανε φτερα.

φτερα βγαζει οποιος θελει να τα βγαλει.
    Αυτος που εθελοντικα θα προσφερει, θα ειναι εκει που πρεπει μεχρι θανατου.

Κι οσο κινδυνευει το φορουμ απο τα delete, αλλο τοσο ισως και περισσοτερο κινδυνευει απο εγωκεντρισμους

σου αντιστρεφω την απαντηση με το οτι ο καθενας μας λειτουργει κατω απο καποιους ορους οι οποιοι για τον καθενα ειναι απαραβατοι.

Και για να το κανω αρκετα πιο σαφες, εγω δεν συζητω ανευ ορων, και ενα απο αυτους τους ορους ειναι να υπαρχει αλληλοσεβασμος και αλληλοεκτιμηση την οποια και παρεχω απλοχερα και την ζητω επισης.

Δεν απαιτω απο κανενα να παρακολουθησει την συλλογιστικη μου ουτε να εμπλακει σε διαλογο μαζι μου με το ζορι.
    Αν ομως ενδιαφερει καποιον να κουβεντιασει μαζι μου θα πρεπει να εχει υποψη του αυτα.
    Αλλιως να παει να βρει κανενα αλλον να τα πει, αλλα οχι μαζι μου.

Δεν δεσμευω και δεν υποχρεωνω κανενα να συζητησει μαζι μου, αλλα εφοσον το κανει, απαιτω να κανει σεβαστα τα οσα ζηταω.

Και τελος δεν καταλαβαινω γιατι εφοσον εχω καποιες αποψεις στο πως θελω να συζητω, γιατι ειναι αδυνατον να γινουν σεβαστες???
    Δηλαδη εγω πως σεβομαι εσενα πχ που λειτουργεις τελειως διαφορετικα απο εμενα???

Ειναι κατι που δεν ειναι σαφες στα οσα εγραψα???

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast