Results 121 to 135 of 224
Thread: deleted
-
27-06-2008, 14:14 #121
Κρινο,
χρησιμοποιωντας τον πρωην χωρο της don girl και με αφορμη την αντιδραση σου στο delete της, συνεχιζω.
Ισοι οροι.... Αυτος που εκθετει ενα θεμα του και δεχεται αοριστο αριθμο γνωμων απο αγνωστους ανθρωπους δεν βρισκεται στην ιδια θεση με αυτον που συμβουλευει!
Η κατανοηση που δειχνω στο να το αναγνωριζω ως δικαιωμα της, βασιζεται και στην δικη μου εμπειρια απο ενα τετοιο ανοιγμα στο φορουμ που το θεωρησα μεγαλη εκθεση και με δυσκολεψε πολυ.Βρεθηκα καποια στιγμη σε πανικο να θελω να τα σβησω ολα.
Δεν εχεις ανοιξει καποιο δικο σου θεμα κι ετσι το βρισκω απολυτα λογικο να μην δεχεσαι την ανισοτητα που υπαρχει αναμεσα στις δυο θεσεις.
Απο εκει και περα, για το οτι νιωθεις μαλακας οταν δινεσαι να βοηθησεις κι ο αλλος φερεται ετσι..
Απο τη μια λες οτι εδω δεν ειμαστε πληρωμενοι ψυχολογοι ωστε να προσεχουμε και με ποιον τροπο εκθετουμε την γνωμη μας, απο την αλλη ζητας \"ανταλλαγματα\" για την ευθυνη που οικοιοθελως και με μεγαλη συνεση αναλαμβανεις στο να καταλαβαινεις τον αλλο και να λες τη γνωμη/συμβουλη σου.Διακρινεις την αντιφαση?
Κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο...
Κι εξαλλου, οπως λεει κι ο imagine η σταση αυτη της κοπελας εντασσεται σε ενα γενικοτερο θεμα που εχει με το να εκτειθεται, κατι δειχνει για το πως αντιδρα γενικοτερα. Δειξε κατανοηση σ αυτο και μην το βλεπεις μονο σαν προσβολη απεναντι σε εσενα που της εγραψες την μια και ελαφρως ειρωνικη κατα τη γνωμη μου ατακα\"και που βρισκεις το προβλημα?\".
Εγωκεντρισμος ειναι να ερμηνευεις την σταση του αλλου μονο σε σχεση με το εγω σου. Εγωκεντρισμος ειναι οταν εισαι ετοιμος να θιχτεις σε καθε περισταση. Μειωνονται τοτε ολα τα περιθωρια ανοχης, κατανοησης, αλληλεγγυης.
Μιλησες για αμοιβαια αλληλεγγυη κι εκει ειναι που διαφωνησα. Δεν μπορεις να το επιβαλλεις σε καποιον αλλο. Μονο να το προσφερεις και να δεχεσαι το ενδεχομενο να μην ειναι αμοιβαιο.Φυσικα και καλο θα ηταν ολοι να λειτουργουσαμε ετσι, αλλα ερχομαστε στο φορουμ αυτο με τις ατελειες μας για να τις δουλεψουμε. Και δεν τις δουλευουμε μονο με το να ανοιγουμε και να εκθετουμε το θεμα μας αλλα και με το πως σχετιζομαστε σε σχεση με τους αλλους. Τι ικανοτητες αλληλεπιδρασης εχουμε. Γιατι ενα απο τα μεγαλυτερα θεματα για τον καθενα μας ειναι αυτο της κοινωνικης αλληλεπιδρασης.
Αυτα ειχα να σου πω και οτι καιρος ειναι να χαλαρωσουμε πια.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 27-06-2008, 14:26 #122
Originally posted by weird
Μιλησες για αμοιβαια αλληλεγγυη κι εκει ειναι που διαφωνησα. Δεν μπορεις να το επιβαλλεις σε καποιον αλλο. Μονο να το προσφερεις και να δεχεσαι το ενδεχομενο να μην ειναι αμοιβαιο.
Τελειωνει μια πολυ φορτωμενη εβδομαδα και ετοιμαζομαι να χαλαρωσω για το ΣΚ.
Ειλικρινα νιωθω καπως κουρασμενος για να σου απανταω λεξη λεξη κατι που σε αλλη περιπτωση ισως και να το εκανα.
Θα μεινω μονο στην παραπανω παραγραφο.
Δεν επιβαλω τιποτα και σε κανενα,
Απο την αλλη βλεπω οτι δεν ειναι αποδεκτη η σταση μου ουτε η ενοχληση μου.
Ευχαριστω και δεν θα παρω,
οποτε στο μελλον εμφανιστει νεο κρουσμα (τριτο πλεον) θα κρατησω την ιδια ακριβως σταση (αν οχι χειροτερη).
Ειμαι συνεπης σε οτι λεω μεχρι κεραιας.
Και οποιος συνομιλει με τον κρινο ειναι σιγουρος για το πως το κανει.
Προς ατομα deleted,
παρακαλω τα εντομα να μην ενοχλουν, οχι για αλλο λογο αλλα ειναι ανυπαρκτα.
27-06-2008, 14:30 #123
Αχμ.....
η αποψη σου ειναι αποδεκτη, δικαιωμα σου να αντιδρας οπως θελεις.
Βρηκα το \"νιωθω μαλακας δευτερη φορα\" υπερβολικο και εγωκεντρικο. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν δεχομαι οτι ειναι τα δικα σου συναισθηματα.
Το ποτε ο Κρινος θα αλλαζει και θα αναθεωρει παραμενοντας συνεπης στο βαθμο που θελει ειναι μονο δικη του υποθεση.
Καλη ηταν η συζητηση κατα τη γνωμη μου γιατι μπορεσαμε να δουμε ο ενας την διαφορετικη οπτικη του αλλου.
Καλο ΣΚ!Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
27-06-2008, 14:59 #124
Αχμ.....
η αποψη σου ειναι αποδεκτη,
για φαντασου!
φτασαμε αρκετες σελιδες για να κατοχυρωσουμε τουλαχιστον το παραπανω....
αν μη τι αλλο, κερδισαμε αυτο.....
Επισης καλο ΣΚ
27-06-2008, 15:18 #125
επιτελους χιχι
27-06-2008, 15:37 #126
Originally posted by krino
Αχμ.....
η αποψη σου ειναι αποδεκτη,
για φαντασου!
φτασαμε αρκετες σελιδες για να κατοχυρωσουμε τουλαχιστον το παραπανω....
αν μη τι αλλο, κερδισαμε αυτο.....
Επισης καλο ΣΚ
Αν εσυ επιτελεις εδω μεσα και ρολους κατοχυρωτη εγω δεν εχω τετοιους σκοπους! Το σχολιο μου ηταν σε συναρτηση με τις διαμαρτυριες σου περι του μη αποδεκτου. Ειπα να στο αποσαφηνισω.
Μιας και βασει τις δικης μου οπτικης, εδω μεσα ολων οι αποψεις και οι πιο διαφορετικες ειναι αποδεκτες.
Δεν θα ασχοληθω αλλο.
Να σαι καλα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
27-06-2008, 16:48 #127
Ομολογώ πως δεν παρακολούθησα απ την αρχή το θέμα αλλα διαβάζοντας μονοκοπανιά ότι έγινε μέχρι τωρα βρήκα πολύ χρήσιμο για κάποιον παρατηρητή να εντοπίσει τρόπους, συμπεριφορές και αντιδράσεις μέσα από όσα έγιναν (άνοιγμα, ανάπτυξη και διαγραφή θέματος, αντιδράσεις, επιχειρήματα ... κλπ)
Απο τη μιά η \"έκθεση\" του θεματοθέτη και η αποδοχή/απορριψη των θέσεων των συνομιλήτών του, κι απο την άλλη οι αντιστοιχες εκδηλώσεις των δεύτερων ως προς την πράξη απόρριψης-διαγραφής του προβλήματος του στο αρχικό του post ....
Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο η ούτε η διαγραφή των λεγομένων του αλλά ούτε και η (ισως μερικές φορές) \"ανάλγητη\" προσφορά συμπαράστασης των άλλων στο πρόβλημά του ...
Και για να μη ξεχνιώμαστε όσο \"αποκαλύπτικός\" για τον θεματοθέτη μπορεί να είναι ο τρόπος και η .. ευκολία που διαγράφει τα λεγόμενά του άλλο τόσο \'αποκαλυπτικός\' μπορεί να γίνει για τους συνομιλητές του ο τρόπος που αντιδρούν και σχολιάζουν τον γράφοντα και τον τρόπο που αντιδρά στη συμμετοχή τους στο θέμα που αυτός άνοιξε ...
Καλό θάναι όλοι να βγάλουμε μερικά συμπεράσματα -στο μέτρο που μας αφορά- για να καταλάβουμε (ίσως) λίγο περισσότερο τους δικούς μας μηχανισμούς αντίδρασης στην απόρριψη ή έστω στην (κατά κάποιο τρόπο) απαξίωση της προσπάθειας που κάνουμε για να προσεγγίσουμε το πρόβλημα του θεματοθέτη ...
Με λίγα λόγια ... \"ουδεν κακόν αμιγές ... ευκαιρίας αυτο.παρατήρησης και αυτο.βελτίωσης\"
27-06-2008, 19:33 #128
Originally posted by krino
Μιλησες για αμοιβαια αλληλεγγυη κι εκει ειναι που διαφωνησα. Δεν μπορεις να το επιβαλλεις σε καποιον αλλο. Μονο να το προσφερεις και να δεχεσαι το ενδεχομενο να μην ειναι αμοιβαιο.
Τελειωνει μια πολυ φορτωμενη εβδομαδα και ετοιμαζομαι να χαλαρωσω για το ΣΚ.
Ειλικρινα νιωθω καπως κουρασμενος για να σου απανταω λεξη λεξη κατι που σε αλλη περιπτωση ισως και να το εκανα.
Θα μεινω μονο στην παραπανω παραγραφο.
Δεν επιβαλω τιποτα και σε κανενα,
Απο την αλλη βλεπω οτι δεν ειναι αποδεκτη η σταση μου ουτε η ενοχληση μου.
Ευχαριστω και δεν θα παρω,
οποτε στο μελλον εμφανιστει νεο κρουσμα (τριτο πλεον) θα κρατησω την ιδια ακριβως σταση (αν οχι χειροτερη).
Ειμαι συνεπης σε οτι λεω μεχρι κεραιας.
Και οποιος συνομιλει με τον κρινο ειναι σιγουρος για το πως το κανει.
Προς ατομα deleted,
παρακαλω τα εντομα να μην ενοχλουν, οχι για αλλο λογο αλλα ειναι ανυπαρκτα.
σου χω ετοιμη τη λυση που θα επαναφερει τον κατεργαρη στον παγκο του.
θα απαντας μονιμως κουοταροντας ολο το θεμα!!!!
αν τολμαει ας κανει τον ανηξερο μετα...
27-06-2008, 20:16 #129
Προς τον Κρίνο, ο οποίος με έχει μπλοκάρει και δεν μπορώ να στείλω u2u.
Απλά θεωρώ λάθος σας που με πήρατε από τα μούτρα μόλις είδατε οτι έσβησα ότι έγραψα...
Το οτι το έσβησα δεν είχε να κάνει με εσας αλλά με μένα. Έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου πως μπορώ να συζητάω τα πάντα, αλλά αυτό τ κομμάτι του εαυτού μου είναι το ευαίσθητο σημείο μου, εξαιτίας των βιωμάτων μου κ των εμπειριών μου κ απλά δεν άντεξα περισσότερο...
Αυτό ήταν όλο...
Δεν ήταν ούτε οτι δεν σας σέβομαι ούτε τίποτα τέτοιο....
Και μετά ξέφυγε το θέμα, απλά...
Και συνεχίζοντας απευθυνόμενη σε όλους
Δεν έκλεψα , δεν σκότωσα, δεν έδειρα κανέναν, απλά δεν άντεχα να το συζητήσω άλλο...
ΟΚ, αν θεωρείτε πως έχω κάνει ένα τόσο τραγικό και μεγάλο εγκλημα σκοτώστε με!!!
Τέλος, έχω άπειρα προβλήματα που δεν μπορείτε ούτε να τα φανταστείτε κ δεν μπορώ να αναλώνομαι σε διαδικτυακούς καυγάδες...
Ζητάω λίγη κατανόηση, απλά!
Αν θέλετε σεβαστείτε το
27-06-2008, 20:31 #130
οκοκοκ
θα το σεβαστω εγω που δεχομαι την εξηγηση σου.
αλλα τον κρινο μην τον κουρντιζεις αλλο βρε παιδι μου κι εσυ!!!!εχει πει σε χιλιους τονους και με χιλιους τροπους, οτι τον ενοχλει!!!!
ε, αμα τον ενοχλει, τον ενοχλει!!!δεξου το κι εσυ οτι τον ενοχλει και το θεωρει απαραδεκτο!πες το σε κανεναν αλλον!
μη του πατας τον καλο ολη την ωρα, γιατι μετα αν δεν σ αρεσει η απαντηση του, εσυ θα την εχεις προκαλεσει...
27-06-2008, 20:48 #131
Originally posted by donald_girl
Το οτι το έσβησα δεν είχε να κάνει με εσας αλλά με μένα. Έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου πως μπορώ να συζητάω τα πάντα, αλλά αυτό τ κομμάτι του εαυτού μου είναι το ευαίσθητο σημείο μου, εξαιτίας των βιωμάτων μου κ των εμπειριών μου κ απλά δεν άντεξα περισσότερο...
Αυτό ήταν όλο...
Δεν ήταν ούτε οτι δεν σας σέβομαι ούτε τίποτα τέτοιο....
Anyway, για μένα το θέμα έληξε και αν θες κάποια στιγμή θα χαιρόμουν να ξανακάναμε μια συζήτηση για το θέμα που άνοιξες..........
27-06-2008, 21:19 #132
Originally posted by Θεοφανία
Πόσες σελίδες και κακή διάθεση θα γλιτώναμε όλοι, (και εσύ μαζί), αν είχες γράψει ακριβώς αυτό εκεί που εσβησες το άλλο.....
Anyway, για μένα το θέμα έληξε και αν θες κάποια στιγμή θα χαιρόμουν να ξανακάναμε μια συζήτηση για το θέμα που άνοιξες..........
Για να ξανασυζητήσω το θέμα που ξεκίνησα τότε πρέπει πρώτα να καταλάβω τι τρέχει μέσα στο κεφάλι μου...Προσπάθησα πάντως , έστω και ανεπιτυχώς....
27-06-2008, 21:28 #133
......Anyway, για μένα το θέμα έληξε και αν θες κάποια στιγμή θα χαιρόμουν να ξανακάναμε μια συζήτηση για το θέμα που άνοιξες..........
27-06-2008, 21:30 #134
\"ειναι θεμα εγωισμου το οτι εγω θεωρω τον απεναντι μου ισο προς ισο??\"
\"Προς ατομα deleted,
παρακαλω τα εντομα να μην ενοχλουν, οχι για αλλο λογο αλλα ειναι ανυπαρκτα. \"
\"Ειμαι συνεπης σε οτι λεω μεχρι κεραιας.\"
σορρυ αλλα μου φανηκε αστειο :p
27-06-2008, 21:33 #135
Originally posted by Remedy
......Anyway, για μένα το θέμα έληξε και αν θες κάποια στιγμή θα χαιρόμουν να ξανακάναμε μια συζήτηση για το θέμα που άνοιξες..........
remedy.......μετά το μανιφέστο του αγάμητου, τώρα αυτό.
Είσαι απίστευτη, ακόμη γελάω!!!!!!!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....