Results 151 to 165 of 224
Thread: deleted
-
28-06-2008, 11:45 #151
Κρίνο, αποκλείεται να μην έχεις θυμώσει ποτε μα ποτε στη ζωή σου... Μέσα σε όλα τα άλλα και ψεύτης! Επιπλέον , αν ήταν αλήθεια κάτι τέτοιο θεωρείς υγιές κάποιος που δεν έχει θυμώσει ποτέ να εξοργίζεται με ένα τοπικ στο διαδίκτυο, ενώ δεν έχει εξοργιστεί ποτε με τα πραγματικά προβλήματα της ζωής;
Συζήτησε το με το θεραπευτή σου, είναι σημαντικό, θα σε βοηθήσει...
- 28-06-2008, 15:27 #152
Originally posted by donald_girl
Κρίνο, αποκλείεται να μην έχεις θυμώσει ποτε μα ποτε στη ζωή σου... Μέσα σε όλα τα άλλα και ψεύτης!
μαστα....
να πω επισης οτι δεν ειμαι ελεφαντας???
εδω παιζει να μην λεω ψεματα???
Επιπλέον , αν ήταν αλήθεια κάτι τέτοιο θεωρείς υγιές κάποιος που δεν έχει θυμώσει ποτέ να εξοργίζεται με ένα τοπικ στο διαδίκτυο, ενώ δεν έχει εξοργιστεί ποτε με τα πραγματικά προβλήματα της ζωής;
το να εκφραζω τα συναισθηματα μου (οπου και οποτε) θεωρω την μεγαλυτερη υγεια.
Για τα πραγματικα προβληματα της ζωης μου εχω βρει τροπους και τα λυνω.
Οταν εχεις ενα βουνο απεναντι σου εχεις δυο επιλογες,
ειτε να μην μπορεσεις να το περασεις, ειτε να το κανεις περα....
Συζήτησε το με το θεραπευτή σου, είναι σημαντικό, θα σε βοηθήσει...
επειδη το εχεις ξαναπει,
ουτε ειχα ουτε προκειται να εχω θεραπευτη στη ζωη μου.
Ειμαι εναντια στους ψυχολογους, στα φαρμακα και αλλα τετοια συναφη.
Τα προβληματα μου τα συζητω με τον εαυτο μου.
Βοηθεια δεν χρειαζομαι, το μονο που χρειαζομαι ειναι ειλικρινια σε αυτο που κανω και να μην κρυβομαι σε αυτο που θελω / σκεφτομαι.
Ελπιζω τα τελευταια να σου χρησιμεψουν καπου στη ζωη σου.
Τουλαχιστον εμενα με βοηθουν στο να πορευομαι καλα.
Επισης να μαθεις οτι μεγαλυτερος εχθρος μας, ειναι ο εαυτος μας και κανεις αλλος.
28-06-2008, 16:55 #153
Αγαπητό μου κρίνο, δυστυχώς πιστεύω πως η άρνηση σου να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον ειδικό τη στιγμή που τη χρειάζεσαι αλλα δεν έχεις το κουράγιο να το παρδεχθείς κάνει ακόμη δυσκολότερη τη πορεία της ζωής σου. Και επανέρχομαι στο θέμα, και σε ξαναρωτάω : αν δεν μπορείς να κρατήσεις την ψυχαραιμία σου σε μία διαδικτυακή διαφωνία στην πραγματική ζωή εκει έξω τι κάνεις; Αν αντιδράς με ακραίο τρόπο εδώ μέσα τι κάνεις εκεί έξω στα προβλήματα που σε αφορούν άμεσα; Ακόμη και αν δεν εξωτερικεύεις εκεί στην αληθινή ζωή το θυμό σου, πιστεύω πως τον συσσωρεύεις και κάποια στιγμή θα εκραγείς, και σίγουρα νιώθεις μεγάλο θυμό, το βλέπω από τις αντιδράσεις σου. Επίσης πρέπει να κάνεις κάτι για την αυτοπεποίθηση σου, δεν γίνεται συνεχώς ανάλογα με τις κινήσεις τρίτων να νιώθεις ¨μαλακας¨, δεν γίνεται να νιώθεις συνέχεια και αναίτια οτι καποιος σε βάζει πιο κάτω από τον εαυτό του και εσύ να πασχίζεις συνεχώς να αποδείξεις πως δεν είσαι ¨μαλακας¨, τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένας εξωτερικός κίνδυνος η απειλή.
Για το δικό σου καλό, δες τα όλα πιο χαλαρα...
28-06-2008, 18:59 #154
Originally posted by donald_girl
Αγαπητό μου κρίνο, δυστυχώς πιστεύω πως η άρνηση σου να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον ειδικό τη στιγμή που τη χρειάζεσαι αλλα δεν έχεις το κουράγιο να το παρδεχθείς κάνει ακόμη δυσκολότερη τη πορεία της ζωής σου. Και επανέρχομαι στο θέμα, και σε ξαναρωτάω : αν δεν μπορείς να κρατήσεις την ψυχαραιμία σου σε μία διαδικτυακή διαφωνία στην πραγματική ζωή εκει έξω τι κάνεις; Αν αντιδράς με ακραίο τρόπο εδώ μέσα τι κάνεις εκεί έξω στα προβλήματα που σε αφορούν άμεσα; Ακόμη και αν δεν εξωτερικεύεις εκεί στην αληθινή ζωή το θυμό σου, πιστεύω πως τον συσσωρεύεις και κάποια στιγμή θα εκραγείς, και σίγουρα νιώθεις μεγάλο θυμό, το βλέπω από τις αντιδράσεις σου. Επίσης πρέπει να κάνεις κάτι για την αυτοπεποίθηση σου, δεν γίνεται συνεχώς ανάλογα με τις κινήσεις τρίτων να νιώθεις ¨μαλακας¨, δεν γίνεται να νιώθεις συνέχεια και αναίτια οτι καποιος σε βάζει πιο κάτω από τον εαυτό του και εσύ να πασχίζεις συνεχώς να αποδείξεις πως δεν είσαι ¨μαλακας¨, τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένας εξωτερικός κίνδυνος η απειλή.
Για το δικό σου καλό, δες τα όλα πιο χαλαρα...
αγαπητη μου ντοναλτντουλα,
σου ευχομαι να φτασεις τα χρονια μου και να εχεις τα δικα μου \"προβληματα\" οπως και να τα αντιμετωπιζεις οπως τα αντιμετωπιζω εγω...
Για το δικο σου καλο, ακουσε κανα μεγαλυτερο σου, ισως ξερει κατι περισσοτερο απο εσενα.....
:cool:
28-06-2008, 20:24 #155
krino εχει δικιο η απο πανω.και γω αρνιομουν να ζητησω βοη8εια απο ειδικο και μετα καταλαβα οτι τοσο καιρο εχανα που δεν το εκανα.δεν ειναι ανκγη να το μα8ουν οι γυρο σου και γω κριφα παω σε ειδικους αλλα εστω ζητησα βοη8εια αφου ειχα πολλα προβληματα στην συμπεριφορα μ και γενικα .....φιλικα στα λεω.
28-06-2008, 20:34 #156
Μπα μια χαρα ειναι ο Krino...λιγο πεισματαρης ισως...σιγα τα ωα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
28-06-2008, 20:37 #157
και γω ετσι ειμαι λολ αλλα μετα σεροξατ ηρεμησα,ειμουν ικανη να καυγαδιζω με τις ωρες μεσο τσατ
28-06-2008, 20:42 #158
Ε ναι δεν παιρνεις seroxat γιατι εισαι πεισματαρης ως χαρακτηρας ή εχει κατι στραβο ο χαρακτηρας σου...παιρνεις seroxat γιατι ολα ειναι στραβα και δεν την παλευεις...εισαι δυσλειτουργικος με λιγα λογια...αλλοιμονο αν περναμε χαπια για να φτιαξουμε ολοι τον τελειο ομοιομορφο χαρακτηρα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
28-06-2008, 20:44 #159
Δεν δυναται να γινει βεβαια αυτο...παντα υποθετικα μιλωντας....εγω να δεις τι πεισματαρης γινομαι μερικες φορες:P
28-06-2008, 20:51 #160
mpa mia xara thn paleya egv den eixa kanena apolitow problhma.ligo o haraktiras m o oksi8imos mono .
28-06-2008, 20:56 #161
Ναι τι να σου πω δεν ειμαι ειδικος...δεν ειχες προβληματα αγχους,πανικου,καταθλιψης ή ιδεοψυχαναγκαστικα συμπτωματα?
Ξερω γω τι να σου πω...αν εισαι καλυτερα συνεχισε...αλλα οπως συμβουλεψες το krino να παει σε γιατρο θα σε συμβουλευα μηπως πρεπει να επανεξετασεις και να μην στηριζεσαι στα φαρμακα.
Ξερω γω ετσι λεω κατι...οπως λεω στην υπογραφη μου δεν ειμαι ειδικος...αλλα και να ημουν δεν σε ξερω προσωπικα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
28-06-2008, 21:03 #162
8a ksanapao opws les kanonisa.alla ekana kai mia eksetash 8irohdh.perasa poli xeirotera kai den epireastika kai tora p mou pane ola kala me piasan kriseis panikou kai meta apo autes eixa gia 3meres kata8liph gia 1h fora sthn zoh mou.pados ta seroxat mou mazepsan ta neura den mou ekanan kako.
δεοψυχαναγκαστικα συμπτωματα???ti einai ayto?:o
28-06-2008, 21:14 #163
Originally posted by maria...
krino εχει δικιο η απο πανω.και γω αρνιομουν να ζητησω βοη8εια απο ειδικο και μετα καταλαβα οτι τοσο καιρο εχανα που δεν το εκανα.δεν ειναι ανκγη να το μα8ουν οι γυρο σου και γω κριφα παω σε ειδικους αλλα εστω ζητησα βοη8εια αφου ειχα πολλα προβληματα στην συμπεριφορα μ και γενικα .....φιλικα στα λεω.
μασταααααααααα........
αν ειναι να νιωσετε καλυτερα τοτε να το πω και να το φωναξω....
ειμαι ψυχοπαθης καλιεεεεεεεεεεεεεε!!!!
μερικες λεπτομεριες,
1. οτι κανω στην ζωη μου, δεν ντρεπομαι για αυτο ποτε.
Αν και σε μερικα πραγματα ειμαι ακραιος και σοκαρω, (κατ εμε οχι γιατι το κανω για λογους επιδειξης αλλα επειδη η κοινωνια μας ειναι πολυ πισω) φροντιζω παντα οι γυρω μου (οικογενοιες, φιλοι κλπ) να ειναι γνωστες σε οτι κανω στην ζωη μου.
Αν λοιπον πηγαινα σε ψυχολογο, οχι μονο δεν θα ντρεπομουνα αλλα θα το ανακοινωνα παντου.
2. Καλη η πλακα, αλλα λεφτα για πεταμα δεν εχω.
Ο μισθος μου ειναι συγκεκριμενος και για συγκεκριμενα πραγματα.
3. Αν πηγαινα σε ψυχολογο αντι να με εβγαζε εμενα μουρλο θα τον μουρλενα εγω.
Εχω δηλωσει σε πολλα ποστ οτι ειμαι εναντια στους ψυχολογους
και το ρολο που επιτελουν στην κοινωνια.
Ειμαι απο θεση αρχης εναντια σε αυτο το επαγγελμα....
Για να μην τα ξαναγραφω, παραθετω ενα αποσπασμα κουβεντας που εχω κανει στο παρελθον με μια ψυχολογο.
\"Δεν ειμαι σε καμια περιπτωση επιθετικος προς τους ψυχολογους και λαθος καταλαβες κατι τετοιο. Ειμαι εναντιον και 100 % καθετος εναντια στην εκπαιδευση που λαμβανουν και τους ρολους που καλουντε να υπηρετησουν. Πιστευω οτι η εκπαιδευση αυτη εχει ρολο να καθοδηγει της ψυχες των ανθρωπων οχι με πρωτο γνωμωνα την ψυχη αυτη.
Μπορω να σου πω επισης, αν εχει ενδιαφερον οτι ειμαι εναντια και στην εκπαιδευση οπως αυτη διδασκεται στα σχολια σημερα η οποια ειναι κατευθυνομενη με σκοπο οχι την παροχη γνωσης οπως θα ηταν το σκοπιμο. Αυτο τι σημαινει ομως??? Οτι ειμαι εναντια στους εκπαιδευτικους???
Σε οσα λοιπον μου προσαπτεις θα περιμενα αν ησουν με την αμφισβητηση αυτης της εννοια του επαγγελματος που ασκεις να μου πεις οτι ναι οι οροι της εργασιας που υπαρχουν ειναι στην ουσια κατα του ανθρωπου και πρεπει να αλλαξουν. Μου ειπες καποια στιγμη οτι εισαι αλλης τασης. Πολυ καλα κανεις αλλα εγω υποστηριζω αλλη ταση και εγω. Πιθανον αυριο εδω μεσα να μπει καποιος συναδελφος σου και να με δικαιωσει. Αυτο τι θα σημαινει οτι ξαφνικα αγαπησα τους ψυχολογους??? Προφανως οτι απλα εμεις οι δυο στο συγκεκριμενο θεμα αδυνατουμε να συμφωνησουμε. Ε οκ δεν χαλασε και ο κοσμος....
Διατηρω ομως το δικαιωμα μου να υποστηριζω οτι οι ψυχολογοι (οπως και αλλοι κλαδοι εργαζομενων) εχουν ενα συγκεκριμενο λειτουργημα κατω απο συγκεκριμενους ορους οι οποιοι αυτοι εμενα μου φαινονται καπως και γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να αλλαξουν (οπως και πολλα αλλα πραγματα φυσικα). Με την αποψη οτι δεν ξερω το τι κανουν οι ψυχολογοι το κοβω δυσκολο να μου αλλαξεις την αποψη που εχω οτι οι ψυχολογοι ασκουν κατευθυνομενο επαγγελμα που αφορα την ψυχη του ανθρωπου.
Ξερεις δεν εισαι η πρωτη επαγγελματιας ψυχολογος που συζηταω και τα οσα λεω αν θεωρεις οτι τα λεω ετσι αβασανιστα πλανασαι πλανην οικτρα. Ομως εχω την απορια τι θα ελεγες σε ενα συναδελφο σου οπου να συμφωνουσε πανω κατω με την λειτουργια του ψυχολογου περιπου οπως την βαζω στο θεμα εδω μεσα... Φανταζομαι οτι το στορυ οτι δεν γνωριζεις τουτο και το αλλο θα πηγαινε περιπατο. Αν το βρισκεις σκοπιμο να κανονιστει ενα ψιλομητινγκ συναδελφων σου να πουν την αποψη τους και αυτοι εκτος απο εσενα.
Δεν θελω να ειμαι επιθετικος αλλα μερικες φορες αναγκαζομαι να γινω, οταν βλεπω επαγγελματικους κλαδους να γινονται μεχρι και συντεχνια για να υπερασπισουν τον κλαδο τους αγνοωντας τι κακα μπορει να εχει. Και μαλιστα οταν αυτα παιζουν ενα συγκεκριμενο κοινωνικο ρολο ο οποιος λιγο εως πολυ εχει την ιδιοτητα να πιστοποιει αν εχωμεν σωας τας φρενας προς την πολιτεια οταν αυτο ζητηθει...
Πιστευω οτι ειναι πολυ πιο σοβαρο απο το να μεινει σε αποψεις οτι δεν γνωριζεις αυτη την επιστημη και τετοιες κουβεντες χρειαζονται εκ βαθεων ριζικες αλαγες που ξεπερνανε και κλαδους και πολλα αλλα.
Αν τελικα θελουμε να μην ειμαστε κοινωνια ευνουχισμενων ανθρωπων, οπου θα μπορουμε να διαφευνετευουμε το μυαλο και την ψυχη μας οπως οι ιδιοι θελουμε και οχι οπως θελουν οι επιστημες να ορισουν.
Πιστεψε με δεν κινουμε με εμπαθεια ουτε σε εσενα ουτε στον κλαδο σου. Ξερω οτι κουραζεσαι πραγματικα και στο τελος της ημερας εισαι ενα ψυχολογικο ρακος και το λιγοτερο που θα ηθελες να βλεπεις μπροστα σου ειναι ενα γκρινιαρη σαν και εμενα, να σου χωνει για το κλαδο σου.
Ομως σου αρεσει η οχι εισαι ενταγμενη σε ενα τετοιο κυκλωμα και υπηρετεις καποιους ρολους τους οποιους εγω τουλαχιστον δεν τους εγκρινω. Πιστευω οτι θα μπορουσες καποια στιγμη να σκεφτεις ποιοι ειναι αυτοι οι ρολοι και να δεις τι μπορεις να εγκρινεις και τι οχι. Αυτο δεν σημαινει οτι σου λεω να αλλαξεις δουλεια φυσικα. Ομως αλλο ειναι να λες οτι ολα καλως εχουν (εκτος απο τα γνωστα κακως κειμενα) και αλλο ειναι να βλεπεις οτι παιζεις καποιους ρολους. Τωρα σε πειθω η οχι πιστευω οτι δεν ειμαι και ο καλυτερος σε αυτο. Μαλλον απωθω τον κοσμο με οσα λεω και συνηθως με βλεπουν με αρνητισμο. (να κανω και λιγο αυτοκριτικη... sic!) ομως κανω οτι μπορω και εγω...\"
4. Κηπ, εγω πεισματαρης καλε???
28-06-2008, 21:16 #164
δεοψυχαναγκαστικα συμπτωματα???ti einai ayto?:o
Για οποιον ξερει Αγγλικα ας διαβασει αυτο:
http://en.wikipedia.org/wiki/Obsessive-compulsive_disorder[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
28-06-2008, 21:19 #165
εγω 8α συμφωνισω μαζι σου στο οτι τα λευτα ειναι πολλα 8α μπορουσε να αλλαξει αυτο καποια στιγμη.παντος οσοι πανε σε ψυχολογους δεν νομιζω να ειμαστε ψυχοπα8ης ενα απλο ανχωλιτικο περνω εγω προσωπικα.πεισματαρουλη :)
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....