deleted - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 15 FirstFirst ... 5131415
Results 211 to 224 of 224

Thread: deleted

Senior Member
    ασε και δεν την ξαναπαταω.....
    απο τουδε και στο εξης απαντω μονο με κουοτ, και μετα αμα θελετε να τα σβηνετε προβλημα δικο σας.

Και μια συμβουλη προς τον εαυτο μου,
    εξυπνος ειναι εκεινος που μαθαινει απο τα λαθη του και σκεπτεται δυο φορες για να μην τα ξανακανει.

;)

χεχε κατι που ειχα πει στον εαυτο μου να κανω οταν βρεθηκα σε αυτη τη θεση...να μιλαω μονος μου γιατι ειχαν σβηστει τα μυνηματα...δεν το τηρησα βεβαια γιατι βαριεμαι:)

Ουδεις απροβληματιστος,ουδεις χωρις ψυχολογικα προβληματα...καποιοι ψαχνονται περισσοτερο και αλλοι απλως περνανε την ωρα τους επικοινωνοντας:)

Προσωπικα κατα καιρους εχω μπει σε διαφορα φορουμ...τεχνολογικα,χαλαρη ς κουβεντας αλλα δεν με κρατησε κανενα...εδω μου αρεσει.
    Αν βεβαια θελησω να ψαξω κατι εξειδικευμενο οπως πως να αποσυνδεσω την ψυκτρα του επεξεργαστη μου για να την καθαρισω:P θα απευθυνθω στο αναλογο φορουμ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    keep walking diladi osoi milame se auto to site exoume psixologika provlimata?

Senior Member
    Originally posted by maria...

κάπως έτσι και ή λύση που προσφέρεται είναι αυτή ..

χιχιχιχιχι

http://www.youtube.com/watch?v=ELgKMMOfSBw&feature=related

:P

Senior Member
    dld kai sy eisai psixakias liber etsi?eisai kameno xarti me liga logia gia an eisai k sy melos edo mesa.exo adiko?

Senior Member
    Ουδεις απροβληματιστος,ουδεις χωρις ψυχολογικα προβληματα...καποιοι ψαχνονται περισσοτερο και αλλοι απλως περνανε την ωρα τους επικοινωνοντας:)
    Εγω ειπα αυτο και εσυ λες αυτο....

Δεν νομιζω οτι πρεπει να μου βαζεις λογια στο στομα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    dld kai sy eisai psixakias liber etsi?eisai kameno xarti me liga logia gia an eisai k sy melos edo mesa.exo adiko?
    Και εγω προσωπικα ειμαι \"ψυχακιας\"...πασχω απο σχιζοφρενεια σε περιπτωση που δεν εχεις διαβασει καποιο μυνημα μου που να το αναφερει...αλλα δεν θεωρω τον εαυτο μου καμενο χαρτι...ουτε θεωρω κανεναν εδω μεσα καμενο χαρτι.

Senior Member
    ox!!!na prosexo tote pos sou milao.:P

Senior Member

κοίτα μη γίνεις εσύ καμμένο χαρτί, όταν θα μπλέξεις τα φάρμακα μεταξύ τους από τις τυχαίες γνώμες που αναζητάς, κι άσε τι θα κάνω εγώ.

Senior Member
    ox!!!na prosexo tote pos sou milao.:P

Χμ εβαλες το :P αλλα δεν ειναι τοσο αστειο...τεσπα μιλα μου οπως θες δεν ειμαστε Χολυγουντ:)

Senior Member
    den prokite na blekso ta farmaka giati apla perno mono kapia sigekrimena.kai edo mesa asxeta me kati spastika exo boi8h8ei arketa.esy parepiptodos ti douleia exeis edo mesa liber?

Senior Member
    den prokite na blekso ta farmaka giati apla perno mono kapia sigekrimena.kai edo mesa asxeta me kati spastika exo boi8h8ei arketa.esy parepiptodos ti douleia exeis edo mesa liber?

Κατ αρχάς δεν είναι ακριβώς εδώ μέσα, είναι εκεί έξω και ύστερα εδω μέσα, αν με εννοείς, και ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι για να ξεχωρίζω τα φάρμακα μεταξύ τους.

Senior Member
    oti peis

Senior Member
    Βλέπω μετά χαράς ότι συννενοηθήκαμε !!!!

Senior Member
    Καλε τι εχει γίνει εδω μέσα!!! Μπάχαλο... χεχε ορίστε ενας καλός λόγος για να μην κάνουμε delete.

Originally posted by psychangel
    Ομολογώ πως δεν παρακολούθησα απ την αρχή το θέμα αλλα διαβάζοντας μονοκοπανιά ότι έγινε μέχρι τωρα βρήκα πολύ χρήσιμο για κάποιον παρατηρητή να εντοπίσει τρόπους, συμπεριφορές και αντιδράσεις μέσα από όσα έγιναν (άνοιγμα, ανάπτυξη και διαγραφή θέματος, αντιδράσεις, επιχειρήματα ... κλπ)
    Απο τη μιά η \"έκθεση\" του θεματοθέτη και η αποδοχή/απορριψη των θέσεων των συνομιλήτών του, κι απο την άλλη οι αντιστοιχες εκδηλώσεις των δεύτερων ως προς την πράξη απόρριψης-διαγραφής του προβλήματος του στο αρχικό του post ....

Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο η ούτε η διαγραφή των λεγομένων του αλλά ούτε και η (ισως μερικές φορές) \"ανάλγητη\" προσφορά συμπαράστασης των άλλων στο πρόβλημά του ...
    Και για να μη ξεχνιώμαστε όσο \"αποκαλύπτικός\" για τον θεματοθέτη μπορεί να είναι ο τρόπος και η .. ευκολία που διαγράφει τα λεγόμενά του άλλο τόσο \'αποκαλυπτικός\' μπορεί να γίνει για τους συνομιλητές του ο τρόπος που αντιδρούν και σχολιάζουν τον γράφοντα και τον τρόπο που αντιδρά στη συμμετοχή τους στο θέμα που αυτός άνοιξε ...

Καλό θάναι όλοι να βγάλουμε μερικά συμπεράσματα -στο μέτρο που μας αφορά- για να καταλάβουμε (ίσως) λίγο περισσότερο τους δικούς μας μηχανισμούς αντίδρασης στην απόρριψη ή έστω στην (κατά κάποιο τρόπο) απαξίωση της προσπάθειας που κάνουμε για να προσεγγίσουμε το πρόβλημα του θεματοθέτη ...

Με λίγα λόγια ... \"ουδεν κακόν αμιγές ... ευκαιρίας αυτο.παρατήρησης και αυτο.βελτίωσης\"
    ΄
    Συμφωνω μαζι σου Αγγελε της ψυχής! Μια πολυ καλη ευκαιρία για να κάνει΄ο καθένας την αυτοπαρατήρησή του. Σίγουρα η \"ανάλγητη\" συμπαράσταση στο πρόβλημα αυτού είναι απλά το άλλο άκρο της άκρως επιθετικής αντιμετώπισής του.... Και τα δύο δηλαδή ακραία και οχι αποτελεσματικά. Εγω εστίασα στην αντίδραση του Κρίνου γιατί μου έκανε εντύοωση.
    Απο εκεί και πέρα, εξέφρασα και το αδόκιμο μιας διαγραφής και τα συναισθήματά μου απο αυτήν......
    Μετα απο τόσο χαμό πάντως μάλλον θα αργήσουμε να δούμε διαγραφές:P
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Page 15 of 15 FirstFirst ... 5131415