ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΖΟΥΡΜΠΟΥΛΟΥΔΕΣ!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
    Member

ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΖΟΥΡΜΠΟΥΛΟΥΔΕΣ!!!!

Καλημέρα σε όλους!!!
    Ως γνωστο εμείς οι ευτραφούλες έχουμε ένα πρόβλημα με την αγορά καινούριων ρούχων. Αφενός δε βρίσκουμε νούμερα και αφετέρου δε γιατί ντρεπόμαστε τις ερωτήσεις και τα βλέματα των πωλητρίων. Εγώ λοιπόν εδώ και κάμποσο καιρό έχω βρει τη λύση και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας. Ψωνίζω από το σπίτι μου στην Αγγλία μέσω internet. Από τη διεύθυνση www.ebay.co.uk. Χρειάζεται εγγραφή και μετά μπορείς να βρεις ότι θέλεις. Έχει πολυ μεγάλα νούμερα, άλλωστε οι ʼγγλοι τα έχουν τα παχάκια τους, και οι τιμές είναι ασυναγώνιστες με τα αντιστοιχα στην Ελλάδα. Ότι έχω πάρει, και έχω πάρει και πολλά, είναι πολύ καλά.
    Στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες

Senior Member
    θα ήθελα να κάνω την παρακάτω σημείωση... Υπαρχουν καταστήματα, τα οποία μπορεί να είναι με μικρά νούμερα ή μικρές οι φόρμες ρούχων που έχουν, αλλά τελικά, μέσα στα μικροσκοπικά ρουχαλάκια υπάρχουν και νορμαλ που μπορούν να βάλουν κοπέλες με παραπάνω κιλάκια!!! Πχ πήρα πρόσφατα ένα πουλοβεράκι από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ρούχων, το οποίο υπήρχε μέχρι και νούμερο xl και για μένα σωστό νούμερο ήταν το s!!!. πραγματικά μεγάλη φόρμα!!!! μοντέρνο και οικονομικό!!! Και διαπίστωσα αρκετά ρούχα στο ίδιο μοτίβο... Οπότε μη μου τρελαίνεστε!!!! τελικά δεν είναι η μόδα μόνο για σκελετούλες....!

Senior Member
    Δεν ξέρω παιδιά πάντως εγώ έχω πάρα μα πάρα πολλους μήνες να ψωνίσω ρούχα. Φαντάσου οτι όταν ήμουν έγκυοσ στον 7ο μήνα που πήγα να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης απο το Λητώ δεν μου έκανε κανένα ρούχο!!!Έλεος ρε παιδιά! Έφαγα 5 ώρες στο μαγαζί να δοκιμάζω, μου ρθε εμετός και τελικά βρήκα μόνο μια βερμούδα και μια μπλούζα πρόχειρη τα οποία φορούσα συνέχεια μεχρι που πήγα να γεννήσω η γυναίκα. Η βερμούδα είχε λιώσει πάνω μου. Και να φανταστείς ήμουν ακόμα 75 κιλά έγκυος!!! Αισχρή κατάσταση. Μόνο οι λεπτές έχουν δικαίωμα στην αγορά πια. Ασε που πας στα μαγαζιά και που να τολμήσεις να ρωτήσεις αν έχει μεγαλύτερο νούμερο. Η πωλήτριες είναι θρασύτατες. Αλλα το πρόβλημα με τα ρούχα το είχα και όταν ήμουν 57 κιλά. Πάλι δεν έβρισκα επειδή είχα μεγάλο στήθος. Σκατά.

Senior Member
    mpempoula δυστυχώς υπάρχει αυτό το πρόβλημα παντού,,,
    αλλα πιστεύω πως δε χρειάζεται να νιώθει κατωτερη από κάποια που απλά είναι μερικά κιλά λιγότερα από εσένα.....

εγω πλέον, στα 87-88 κιλά που ςείμαι, σηκώνω το κεφάλι και μπαίνω κανονικά σε όποιο κατάστημα δω κάτι στη βιτρίνα και να μου αρέσει... τι να κάνουμε, ετσι είμαστε!! και στην τελική, σε όποιον αρέσουμε!!!

ρούχα υπάρχουν πολλά, όπως επίσης και πολλά καταστημα με μεγάλα μεγέθη!!! Αλλά να μη μας πέρνει από κάτω! και στα μαγαζια με δείγμα ρούχου, υπάρχει και το xl που μπορεί να μας κάνει!!!

Senior Member
    εγω παλι έχω σταματήσει προ πολλού να ψωνίω στα περισσότερα μαγαζιά ... οι πωλήτριες , οι περισσότερες τουλάχιστον , ειναι οντως θρασυτατες! Το αποκορύφωμα ηταν μια μερα να μπω σε H&M και μαλιστα οχι για ρούχα αλλά ήθελα να δω για κασκόλ (ειχα δει ενα κοκκινο πολυ ωραιο , τεσπα) και με το που μπαινω μεσα και κοιταω λιγο εκει και χαζευω ερχεται μια μικροκαμωμενη πωλητρια και μου κανει με μισοσυμπονετικο/μισοξινό υφακι "συγνώμη κοπελιά αλλά σε αυτό το μαγαζί έχουμε μονο μικρά νουμερα , δεν υπαρχει κατι για σενα!!" πωωωωω.......

Senior Member
    Originally posted by stellou1989
    εγω παλι έχω σταματήσει προ πολλού να ψωνίω στα περισσότερα μαγαζιά ... οι πωλήτριες , οι περισσότερες τουλάχιστον , ειναι οντως θρασυτατες! Το αποκορύφωμα ηταν μια μερα να μπω σε H&M και μαλιστα οχι για ρούχα αλλά ήθελα να δω για κασκόλ (ειχα δει ενα κοκκινο πολυ ωραιο , τεσπα) και με το που μπαινω μεσα και κοιταω λιγο εκει και χαζευω ερχεται μια μικροκαμωμενη πωλητρια και μου κανει με μισοσυμπονετικο/μισοξινό υφακι "συγνώμη κοπελιά αλλά σε αυτό το μαγαζί έχουμε μονο μικρά νουμερα , δεν υπαρχει κατι για σενα!!" πωωωωω.......
    Πω πω ελεος πια με τις πωλήτριες είναι απαραδεκτες.Κι εγω τα ίδια παθαίνα ειδικά όταν ήμουν 92 κιλά.Τώρα είμαι σε μια φάση που αμα πάω σε μαγαζιά με μεγάλα νούμερα δε θα βρω κάτι γιατι θα μου είναι φαρδιά.Ασε που σαυτα τα μαγαζιά σπανια βρίσκω κάτι που μαρέσει.Βλέπεις η μόδα και τα ωραία σχέδια είναι για όσες είναι 50 κιλά.Από την άλλη στα μαγαζιά τύπου H&M, Zara κλπ δε βρίσκω τίποτα.Το πολύ πολυ καμιά μπλούζα σε φαρδύ σχεδιο προφανως.Φωτεινή εξαίρεση το promod που καμιά φορά βρίσκω 44 νούμερο παντελόνι.Το promod φέρνει δλδ μέχρι 44 αλλά φέυγουν πολύ γρήγορα.Και τους μένουν τα μικρά νουμερα αμανατι.Τι να πεις.

Senior Member
    Originally posted by stellou1989
    και δεν της είπες Αντε γαμ**** μωρή καριό** ????!!! ʼκου ρε η παλιοβρώ**!!! Sorry ρε παιδια για τις εκφράσεις μου αλλά τα πήρα στο κρανίο τώρα. ʼντε κι φοβήθηκε μη της ξεχειλώσεις τα ρούχα και δεν τα πουλάει μετά, δεν αναρωτήθηκε μήπως ήθελες να ψωνίσεις για άλλον??? ΑΙΣΧΟΣ!!!

Senior Member
    Μα όντως ρε παιδια, ακριβώς αυτό.Δηλαδή εμείς οι χοντρές ούτε και ενα δωρο για τις φίλες μας δε μπορούμε να ψωνίσουμε!Ουστ απο κει μωρε!

Senior Member
    εγω παντως ακομα κ τωρα που φοραω 40 σε τζιν νοιωθω ασχημα οταν πηγαινω στα μαγαζια τυπου zara,bershka κλπ..νοιωθω τεραστια σε σχεση με τις αλλες κοπελες κ τις μικροσκοπικες πωλητριες..

Member
    Το αποκορύφωμα ηταν μια μερα να μπω σε H&M και μαλιστα οχι για ρούχα αλλά ήθελα να δω για κασκόλ (ειχα δει ενα κοκκινο πολυ ωραιο , τεσπα) και με το που μπαινω μεσα και κοιταω λιγο εκει και χαζευω ερχεται μια μικροκαμωμενη πωλητρια και μου κανει με μισοσυμπονετικο/μισοξινό υφακι "συγνώμη κοπελιά αλλά σε αυτό το μαγαζί έχουμε μονο μικρά νουμερα , δεν υπαρχει κατι για σενα!!" πωωωωω

Πές της χαιρετίσματα οτι τα H&M σε όλο τον κόσμο έχουν ειδική σειρά για παχουλές (πολύ παχουλές). Αυτό δέν συμβαίνει μόνο στην Έλλαδάρα. Να μην αναφερθώ σε Αγγλία και Δανία που είναι ο Παράδεισος για όλα τα νούμερα!!! Ακόμα και αλυσίδες τύπου ΖΑΡΑ έχουν έως και νούμερο 20... Όταν είχα πάει αυτά τα ταξίδια΄, είχα προβληματιστεί πολύ γιατί δέν ήξερα τί να πρωτοπάρω......Δέν είχα και μία περιουσία μαζί μου.....Πόσες δέν βρίσκετε μπότες να κουμπώνουν? Πόσες δέν βρίσκετε τζήν? Εκεί γινόταν χαμός! Και τιμές SUPER!!!!
    Που είχα να αγοράσω παλτό 2 χρόνια (μου ήταν στενά τα μανίκια) και εκεί δέν ήξερα ποιό να πρωτοδιαλέξω.....

Πάντως μία μικρή σειτά των H&M βγάζει στην Ελλάδα o La Redoute που όμως δέν μπορείς να δοκιμάσεις.....

Senior Member
    Ερώτηση : Αντί να λέμε πωωωωωωωω και να σκύβουμε κεφάλι και να ψάχνουμε πανικόβλητες τη ρωγμή της γης να χωθούμε μέσα
    γιατί δεν κάνουμε αρχικά μια έγγραφη καταγγελία για κάθε "συγνώμη κοπελιά αλλά σε αυτό το μαγαζί έχουμε μονο μικρά νουμερα , δεν υπαρχει κατι για σενα!!" ;

Αν δεν υπερασπιστούμε εμείς οι πελάτες την προσβολή της αξιοπρέπειας και της προσωπικότητας μας κανείς άλλος δε θα το κάνει για μας
    και η κατάσταση αυτή θα διαιωνίζεται και θα πληγώνονται κι άλλοι συνάνθρωποι μας!Αντιδράστε τώρα!Σπάστε τη σιωπή!
    Μην ντρέπεστε εσείς για την έλλειψη αγωγής και τον αντιεπαγγελματισμό των πωλητριών!

Απευθυνθείτε στον υπεύθυνο του καταστήματος ή τον επιχειρηματία,ζητήστε τα στοιχεία της για καταγγελία,ίσως ακόμα και σε κάποια αρμόδια αρχή...
    Ακόμα και η σχετική απειλή θα λειτουργήσει αποτρεπτικά την επόμενη φορά που θα σκεφτούν να ξεστομίσουν το προαναφερθέν σχόλιο...

Δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει προηγούμενο νομικής οδού(αν κάποιος έχει γνώση του θέματος,ας μας ενημερώσει)παραθέτω ωστόσο
    τον παρακάτω υπερσύνδεσμο,καθώς έχει χρήσιμες πληροφορίες και για την περίπτωση υπαναχώρησης και καταγγελίας σύμβασης πίστωσης
    σχετικά με ινστιτούτα αισθητικής και μονάδες αδυνατίσματος,που ίσως ενδιαφέρουν κάποιους από μας...

--->ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

---> Υπουργική Απόφαση Ζ1-1262 του 2007 (ΦΕΚ Β΄ 2122/31.10.2007)
    σχετικά με τη ρύθμιση των τύπων και των όρων των συμβάσεων που συνάπτουν οι καταναλωτές με μονάδες αδυνατίσματος και γυμναστήρια.

--->Μηνυτήριες Αναφορές

--->Ενημέρωση καταναλωτών : Ενημερωτικά Φυλλάδια και Χρηστικά Έντυπα

Junior Member
    Nadine θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου. Είναι στο δικό μας χέρι να προσπαθήσουμε να σταματήσει η συμπεριφορά των πωλητριών που μας προσβάλλει. Νομίζω ότι το πιο αποτελεσματικό μέσο είναι να απευθυνθεί κανείς στο υπεύθυνο του καταστήματος. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί κάποιες πωλήτριες που εργάζονται σε καλά/ακριβά μαγαζιά έχουν τέτοια υπεροπτική συμπεριφορά. Δε λέω ότι όλες οι πωλήτριες είναι έτσι αλλά και οι λίγες που είναι έτσι είναι αρκετές για να μας σπάσουν τα νεύρα. Μία φορά απευθύνθηκα στον υπεύθυνο ενός καταστήματος για συμπεριφορά πωλήτριας (επειδή ήταν "καλό" μαγαζί και εγώ μικρή υπονόησε -προσβλητικά- ότι δεν θα μπορώ να πληρώσω τα πράγματα), ζήτησα τον υπεύθυνο και μετά αντί να αισθάνομαι εγώ η ηλίθια που δε μιλησα φαντάζομαι ότι η πωλήτρια ήταν αυτή που το μετάνιωσε.

Senior Member
    Aν και ειναι ζητημα παιδειας και ανατροφης απο την οικογενεια το θεμα αυτο, συμφωνω πως καλο ειναι πλεον(!!!) να μιλαει ο κοσμος. Ο καταστηματαρχης το τελευταιο που θελει ειναι να χανει πελατεια, οποτε μια επιπληξη της πωλητριας/πωλητη σε αυτον ή στον υπευθυνο του καταστηματος, θα ηταν ενα καλο μαθημα ωστε να μιλαει ευγενικα, χωρις διακρισεις. Πλεον δεν περνει κανεναν να χανει την δουλεια του, διανυουμε δυσκολες οικονομικα εποχες αρα πιστευω σιγουρα θα το λαβει σοβαρα υποψην και θα φερεται ανθρωπινα σε ολους.

Senior Member
    Μια φίλη μου μου έχει πει ότι τα Te quiero έχουν λίγο πιο άνετα ρούχα που καλύπτουν τις ατέλειες. Έχει Ερμού, Μαρούσι, Ν. Ιωνία και δεν ξέρω και πού αλλού. Είναι αλυσίδα πάντως κι οι τιμές είναι λογικές.

Senior Member
    Αλλο κι αυτο παλι με τις μπότες που δεν κουμπώνουν.Η μόνη λύση είναι να πας σε τσαγκάρη να ανοιξουν.Που και πάλι μπορει να μην πετύχει κάθε φορά αλλα αναλογα το παπούτσι είναι καλη ιδεα να το κανει κανεις.

Page 1 of 2 12 LastLast