ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΟΝΟΙ.....? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 116
    Senior Member
    εμας εχει ακομα γλυκα απο το κρεβατι που δεν εχουν χαλασει διολου...
    μη πω ξηρους καρπους κ αναψυκτικα αθικτα...
    καθε μερα τρωω 1-3 γλυκα δυστηχως...
    γενικα εχωαρχισει παλι τα γλυκα εδω κ καιρο κ αυτο με χαλαει.
    το πολυ φαγητο δε με χαλασε ποτε οσο πολυ κι αν ηταν
    το γλυκο ομως με κανει κ νιωθω χαλια δε ξερω γιατι
    ασε που μετα το γλυκο θελω φαι παλι!
    στο Παρισι ετρωγε πιτσα μακαροναδα κ μετα σοκολατα γιγα...απορω πως δε παχυνα.

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    εμας εχει ακομα γλυκα απο το κρεβατι που δεν εχουν χαλασει διολου...
    μη πω ξηρους καρπους κ αναψυκτικα αθικτα...
    καθε μερα τρωω 1-3 γλυκα δυστηχως...
    γενικα εχωαρχισει παλι τα γλυκα εδω κ καιρο κ αυτο με χαλαει.
    το πολυ φαγητο δε με χαλασε ποτε οσο πολυ κι αν ηταν
    το γλυκο ομως με κανει κ νιωθω χαλια δε ξερω γιατι
    Κι εμενα τα γλυκα με παχυναν.Στο φαγητο παντα κανω υγιηνες επιλογες.Ειναι εξαρτηση σαν το ποτο η ζαχαρη τελος.

Senior Member
    κ σου χαλαει κ το στομαχι ρε γαμωτο κ πεινας κμετα
    ενω τουλαχιστο κ να φας να σκασεις καρμποναρα κ πιτσα μετα δε πεινας κ λες "αχ την εκανα ταρατσα παλι σημερα" :D
    δεν θα ελεγα οτι κανω υγιεινες επιλογες στο φαγητο. περναω φασεις. βεβαια τα κιλα τα εχασα ως τωρα μονο με σωστη διατροφη
    οταν τρωω βλακειες απλα μενω στασιμη ή τσιμπαω ενα κιλο κ το χανω...

Senior Member
    σημερα νοιωθω πολύ μόνη..μόνη,πρησμένη και άσχημη..νομιζω οτι θα μεινω ολη μερα στο κρεββατι.δε με αναγνωριζω πλεον,ουτε εξω δε πολυβγαίνω.ελπιζω να μου περασει συντομα.

Senior Member
    Originally posted by semie
    σημερα νοιωθω πολύ μόνη..μόνη,πρησμένη και άσχημη..νομιζω οτι θα μεινω ολη μερα στο κρεββατι.δε με αναγνωριζω πλεον,ουτε εξω δε πολυβγαίνω.ελπιζω να μου περασει συντομα.
    Δεν εισαι μονη semie μου απο την αποψη οτι ειμαστε πολλες σε παρομοια φαση εδω μεσα.... Μακαρι να νιωσεις καλυτερα.

Senior Member
    εντελώς στο μυαλό σου αυτό! όσο και να πρηστείς, άσχημη δε θα γίνεις!φρόντισε να σου περάσει άμεσα!

Senior Member
    Mε ολη μου την ειλικρινια και την καλη διαθεση κοριτσια επειδη σας εχω δει πως ειστε και οι δυο, μακαρι να ημουν οπως εσεις.Τη semie την καταλαβαινω οτι περναει φαση,και οταν ειμαστε σε φαση τα παντα τα βλεπουμε μαυρα.

Senior Member
    νομιζω οτι θ κλαιω ολη μερα.ευχαριστω κοριτσια αλλα θ παω να ξαπλωσω.αν μου περασει θα μπω το βραδυ.

Senior Member
    νομιζω οτι θ κλαιω ολη μερα.ευχαριστω κοριτσια αλλα θ παω να ξαπλωσω.αν μου περασει θα μπω το βραδυ.

Φιλακια semie μου.Μακαρι να νιωσεις καλυτερα συντομα.Θα τα πουμε.:)

Senior Member
    μιλαμε νοιωθω κ εγω τοσο χαλια...πραγματικα νοιωθω οτι κανεις δε με καταλαβαινει..δε βγαινω εξω,δε κανω τπτ πια,εχω απομακρυνθει απ ολους κ μονο στεναχωριεμαι..Constance νομιζω οτι πρεπει να παμε επειγοντως για καφε!

Senior Member
    να σου πω την αληθεια ειμαι κ εγω που δεν θελω κανεναν.κ δε θελω να κανω τπτ.απλα να καθομαι μονη μου.οποτε δε ξερω μαλλον εγω φταιω στην περιπτωση μου..

Senior Member
    Βρε κορίτσια μη πέφτετε τόσο πολύ!
    Είστε και οι δυο κουκλάρες, έχετε ήδη χάσει αρκετά κιλά, έχετε τη δουλειά σας (πιστέψτε με η ανεργία είναι χειρότερη από ένα όχι και τέλειο εργασιακό περιβάλλον, έχετε τα αγόρια σας (εντάξει άντρες είναι δεν μπορούν να συμμεριστούν και όλα τα <προβλήματά> μας, άλλος τρόπος σκέψης)..
    Constance μου δεν ξέρω αν σου είπε κανείς κάτι ή είπαν κάτι για κάποιον που νοιάζεσαι, αλλά ένα θα σου πω. Όποιος σχολιάζει άσχημα κάποιον άλλον το κάνει λόγω δικού του κόμπλεξ..δικής του ανασφάλειας.

Senior Member
    νιώθω πως ξεκόλλησα από αυτήν τη φάση που περιγραφεται, για την ώρα τουλάχιστον!
    μην μπαίνετε σε αυτό το τριπάκι γιατι χάνεται ευκαιρίες να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας! πάντα έβαζα σε παυση τη ζωή μου μέχρι να είμαι τόσο αδύνατη ωστε να πάω ιστιοπλόια/σκι/ακόμα κι έναν απλό καφέ! νομιζα πως σε όλα θα υστερούσα εξαιτίας των παραπάνω κιλών,ή πως κανείς δε θα με ήθελε στην παρέα του. Κανείς δεν ειναι τέλειος,ακόμα κι αν εμφανισιακά μοιάζει να είναι!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, συνέλθετε! είστε δόξα τω Θεω εμφανίσημες κοπέλες και γλυκά κορίτσια,ξεκολλήστε και ζήστε!

Senior Member
    Και εγώ σαν καινούρια σε αυτή τη πόλη 2-3 φίλες έχω και τις βλέπω αραιά και που.. και δυστυχώς είμαι και άνεργη οπότε καταλαβαίνεις.. Αλλιώς είχα συνηθίσει, τη δουλειά μου, τους γνωστούς μου, τα ταξιδάκια μου και τώρα μένω όλη μέρα σπίτι περιμένοντας να γυρίσει ο φίλος μου.
    Αλλά δε το βάζω κάτω, είναι μία φάση, σιγά σιγά τα πράγματα αλλάζουν.. Είμαι ευχαριστημένη που κάνω κάτι για τον εαυτό μου αυτή τη περίοδο και επικεντρώνομαι σε αυτό, έτσι μου δίνει κουράγιο για όλα!!
    'Οσο για τις εκδρομές κτλ και εμένα μου λείπουν πολύ.. Τα ταξίδια (μικρά ή μεγάλα, με το φίλο μου ή με γνωστούς ή ακόμα και μόνη πάντα με έκαναν να αισθάνομαι όμορφα)
    Κάτσε να πάρω τη δουλειά που έχω συνέντευξη τέλος Μαίου και αν θέλεις πάμε και μαζί ώπου θέλεις, είμαι τρελλάρα σε αυτό το θέμα, δεν κολλάω!

Senior Member
    Dew μου σευχαριστω για την απαντηση σου.Ειμαι τυχερη που βρηκα αυτο το φορουμ το εχω πει πολλες φορες.Μονο εδω μεσα νιωθω ανετα να πω αυτα που σκεφτομαι.Οσο για τη δουλεια κι εγω μη νομιζεις οτι ειμαι ευχαριστημενη.Δηλαδη παραπονα πρακτικα δεν εχω ολες οι δουλειες δυσκολες ειναι.Αλλα με πειραζει αυτο που ελεγα, οτι ακομα κι εκει κοιταει να βγαλει ο ενας το ματι του αλλου.Και γιατι; Για λιγα ψωροευρο.Μου λεει ο πατερας μου και με κραζει οτι πρεπει να γινω πιο χοντροπετση αλλιως δε θα την παλεψω...Και εδω το εχω να του πω σε ωραιο κοσμο με εφερες.:P
    Τεσπα.Ευχαριστω που εσεις τουλαχιστον με καταλαβαινετε και διαβαζετε με υπομονη οσα γραφω.Συγνωμη αν κουρασα καποιους.Νιωθω ομως λιγοτερη θυμωμενη τωρα που τα εγραψα.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast